فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده و پدرانه گفت:«دلسوز» شما نیستند
فرض کنید نه امام امت است، نه ولی فقیه، نه رهبر جامعه...
ممکن است به او و نظام نقد هم داشته باشید....
اما دوست و دشمن در صداقتش اجماع دارند...
نظام هیچ، وطن هم هیچ، اما دلسوز خودتان باشید.
صادقانه گفت؛ مدعیان #رای_بی_رای دلسوز شما نیستند.
همین
#انتخابات 1400
#انتخابات_تکرار_یا_تغییر
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #روحانیسم| این قسمت: سفارت
🔹یکی از ارکان ارتباط موثر با دنیا برای مبادلات اقتصادی، فعالیت سفرا در کشورهای مختلف است. در دولت روحانی سفارتخانهها بهخصوص در کشورهایی که شریک اقتصادی ایران بودند، چه وضعیتی پیدا کردند؟
#انتخابات 1400
#انتخابات_تکرار_یا_تغییر
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🌹امام خمینی (ره):
🔺مردم آنی را انتخاب بکنند که میشناسند که به این ملت خدمتگزار است و دلش برأی این طبقه ضعیف میسوزد و یک اشخاصی که معروف است پیششان به امانت، به دیانت، به خدمت به مردم، آنها را تعیین کنند، باید همه تعیین بکنند.
📚صحیفه امام جلد۱۰، صفحه۵۲۶
🌹امام خامنهای:
🔺مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، روابط خارجی و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است.
۱۳۹۲/۰/۲۰
ترک فعل مسئولان در ۹۰ درصد قوانین اقتصاد مقاومتی
ارزیابی دیوان محاسبات از اجرای قوانین مرتبط با اقتصاد مقاومتی:
🔹 متاسفانه ۸۹.۷ درصد علت اصلی غیراثربخشی، به ضعف در اجرا و ترک فعل مسئولان اجرایی مربوط میشود.
🔹تنها ۵.۵ درصد به تغییر شرایط همچون تحریم و کرونا و... ارتباط دارد.
🔹 ۴.۷ درصد نیز به علت ضعف در قانون فاقد اثربخشی بودهاند.
۹ کارت زرد به کابینه روحانی در یک سال
🔹در سال نخست عمر مجلس یازدهم حداقل ۹۵ طرح سوال از وزرا از سوی نمایندگان به امضا رسیده که در ۲۰ مورد بعد از عدم اقناع نماینده سوالکننده در کمیسیون تخصصی، سوال در صحن علنی مطرح شده است.
🔹مجلس در ۹ مورد به وزرا کارت زرد نشان داد که وزیر علوم با دریافت ۳ کارت زرد رکورددار بوده و وزرای امور خارجه و اقتصاد تا کنون هر کدام ۲ کارت زرد و وزرای نفت و صمت هر کدام یک کارت زرد از مجلس یازدهم دریافت کردهاند.
واشنگتن: درباره احیای برجام پیشرفت داشتیم اما اختلافات باقی است
🔹خبرنگار آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: ما میزانی پیشرفت داشتیم اما شفافسازی به معنای رسیدن به اتفاقنظر نیست. هنوز اختلافنظرهایی وجود دارد. برخی از اختلافنظرها، مسائل مهمی هستند و ما هنوز به جمعبندی و پایان راه نزدیک نیستیم.
۱۳ دلیل اصلی قطع برق
🔸با بررسی ۱۳ دلیل اصلی قطع برق در بهار ۱۴۰۰ می توان آثاری از بی کفایتی، شرایطِ تحمیل شده به صنعت برق و حتی شاید ردپاهایی از نفوذ در تصمیمات را مشاهده کرد.
🔹 عدم توسعه لازم در بخش تولید
🔹عدم توجه دولت به توسعه نیروگاه اتمی
🔹 عدم تدبیر در رفع موانع توسعه تجدیدپذیرها
🔹عدم توسعه نیروگاههای کوچک مقیاس
🔹عدم توسعه ظرفیت نیروگاه های برق آبی
🔹 خشکسالی
🔹آماده نبودن واحدهای حرارتی
🔹آماده نبودن نیروگاه اتمی بوشهر
🔹ورود زودهنگام وسایل سرمایشی به مدار
🔹ورود زودهنگام چاههای کشاورزی به مدار
🔹معضلی به نام رمز ارز
🔹افزایش مصرف برق در صنایع
🔹عدم اصلاح الگوی مصرف
📸 بشار اسد: مردم با حضور در انتخابات تکبر و غرور دشمن را نابود کردند
🔷بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در سخنانی به مناسبت پیروزی در انتخابات خطاب به مردم سوریه: در این دور از انتخابات تعریف شما از میهن پرستی با دوره های قبل تفاوت داشت و این مسئله در آینده روشن خواهد شد.
🔺شما با حضور خود در این انتخابات، دشمنان وطن را به چالش کشیدید و تکبر و غرور آنان را نابود کردید.
ثامن کردستان
📸 بشار اسد: مردم با حضور در انتخابات تکبر و غرور دشمن را نابود کردند 🔷بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در
♨️انتخابات درسآموز سوریه♨️
✍ احمد بنافی
🔴🔵«حموده صباغ» رئیس مجلس سوریه در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه گفت: بشار اسد رئیس جمهور این کشور با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۹۰ رای یعنی معادل ۹۵.۱% به عنوان رئیس جمهور جدید برای یک دوره هفت ساله انتخاب شده است. در این خصوص بخوانید:
1⃣ نباید شک کرد که امروز بشار اسد محبوب است و این محبوبیت در سطحیاست که مثلث شوم عبری عربی غربی با تمام توان رسانهای و تبلیغاتی خود علیه ایشان به میدان آمد اما نتوانست برروی افکار عمومی این کشور علیه ایشان تأثیر بگذارد.
2⃣در این انتخابات ۷۸ درصد مردم مشارکت کردند که بشار اسد ۹۵ درصد آرا را به دست آورده است. این مشارکت بالا و رای قاطع به ایشان عملا باعث تثبیت قدرت و حاکمیت سیاسی در سوریه میگردد و شکافهای اجتماعی سیاسی گذشته را برطرف مینماید.
3⃣ بر کسی پوشیده نیست که رای ۹۵ درصدی مردم سوریه به شکل قابل توجهی معنادار است. این رای نه تنها رای به بشار اسد بلکه قبل از آن رای به مقاومت تلقی میگردد. به عبارتی بشار اسد امروز تبدیل به نماد مقاومت در سوریه شده و این پیروزی مقبولیت این مشی و روش را نشان میدهد.
4⃣ رای ۹۵ درصدی به بشار اسد نتیجه اعتماد، اتکا و وفاداری به مردم، آنهم در شرایطی که این مثلث شوم اجماع کرده بودند که سوریه را از طریق تقسیم، به میدان منافع خود تبدیل نمایند. مردانگی، شجاعت و وفاداری وصف ناپذیر ایشان در کنار تکیه بر ظرفیت مقاومت ملی و منطقهای شرایط را به نفع سوریه تغییر داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بشار اسد را تبدیل به قهرمان جهان عرب نمود.
5⃣ نکته در خور تأمل این است که انتخابات کنونی در سوریه به شکل واقعی عرصه رقابت سیاسی مشروع میان بازیگران داخلی چند سال اخیر این کشور بود؛ به شکلی که بشار اسد با محمود احمد مرعی از چهرههای معارض داخلی و عبدا... سلوم عبدا...عضو حزب اتحاد سوسیالیست به رقابت پرداخت و پیروز شد. این نشان میدهد دموکراسی به شکل حقیقی در این کشور اجرا شده است.
🔚نتیجه انتخابات در سوریه درس آموز خواهد بود؛ به ویژه برای کسانی که در منطقه عادت دارند اعتماد به غرب را بر اعتماد به مردم خود ترجیح دهند. امروز این افراد به صحنه انتخابات سوریه خوب بنگرند و بدانند که رای مردم سوریه ابتدا، رای به مقاومت بود و امروز این مردم سوریه هستند که دانسته تصمیم گرفتهاند به مقاومت و ایستادگی رای داده و بر استمرار این مهم به عنوان تنها راه عبور از سختیها تأکید نمایند؛ و همچنین خوب است بدانند این مزد و پاداش کسی است که در مقابل دشمن، جانب مردم خود را گرفته و بر آنان تکیه میکند.
🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟
🔹توازن در محیط بینالملل و منطقهای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیطهای بیثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و میتوانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بینالمللی #قوی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل #دولت_قوی، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازیهای کاذب انتخاباتی و جناحی میگردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است.