ثامن کردستان
✅ پایان رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین 🔹رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین که با عنوان «کمرب
✅ این تصویر پیام دارد!
در حاشیه رزمایش ایران چین و روسیه
✅ واکنش کاخ سفید به تصمیم ریاض برای سرمایهگذاری در ایران
🔹هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید: ایران یک بازیگر ثباتزدا در سراسر منطقه است. در این خصوص(تصمیم ریاض برای سرمایهگذاری در ایران) مرتکب اشتباه نشوید.
🔹رژیم ایران مردم خود را که در کشور تظاهرات میکنند، میکشند و به روسیه کمک میکنند تا شهروندان اوکراینی را بکشد.
🔹درحالی برای مردم ایران سال نو بهتری آرزو میکنیم که سال گذشته رنج و درد بیحد و حصری به دست این رژیم بر آنها وارد شد و هیچ شهروندی از هیچ کشوری نباید از آنچه بسیاری از ایرانیان از سر گذراندهاند، بگذرد.
✅ افزایش جان باختگان تصادفات نوروزی به ۱۲۵ نفر
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور:
🔹۱۱۱ تصادف در سفرهای نوروزی ثبت شده است و تاکنون ۱۲۵ هم وطن در تصادفات سفرهای نوروزی جان خود را از دست دادهاند.
🔹سفرهای نوروزی در مقایسه با سال قبل ۱۲ درصد افزایش داشته و همچنین بیشترین خروج خودرو از استان های تهران و البرز با ۲۵۰ هزار خودرو بوده است.
✅ امسال پایان پاندمی کرونا است
رئیس سازمان جهانی بهداشت:
🔹من مطمئن هستم که امسال میتوانیم بگوییم که کووید-۱۹ به عنوان یک وضعیت اضطراری و نگرانی بینالمللی به پایان رسیده است.
🔹جهان امروز به وضوح در موقعیت بسیار بهتری در مقایسه با هر لحظه دیگر از دوران همهگیری قرار دارد.
🔹من فکر میکنم به نقطهای رسیدهایم که میتوانیم به کرونا همانند یک آنفولانزای فصلی نگاه میکنیم.
#کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ درمان بیماری مفصلی با سلولهای بنیادی
🔹متخصصانِ پژوهشگاه رویان موفق شدند، با استفاده از سلولهای بنیادی، محصولی برای درمان بیماریهای مَفصلی عرضه کنند.
🔹این محصول سلولی، برای درمان بیماریهایی چون آرتروز و رماتیسمِ مَفصلی کاربرد دارد.
✅ دشمنان بدانند، اختلافی نیست
🔹 وزیر امور خارجه:
سفر دریابان شمخانی به امارات و عراق در چارچوب غالب مناسبات امنیتی انجام میشود. پدیده جدیدی نیست.
🔹 نماینده وزارت خارجه در سفرها همراه ایشان است. در سیاست خارجی هماهنگی وجود دارد. همه چیز در چارچوب نظام و زیر نظر رئیسجمهورست.
🔹 هماهنگی وجود دارد. دشمنان بدانند، اختلافی نیست.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 اینجا یونان است، یدک کش با سرعت به سمت مردم معترض میرود تا انها را لت و پار کند.
اما این کلیپها را در شبکه های فارسی زبان انتشار نمیدهند چون باید اعتراضات اروپا را مسکوت بگذارند و فقط به ایادی و مزدوران خود در ایران پر و بال بدهند و بگویند ایران جهنم ناامیدی و نقض حقوق بشر است!
✅ افت ۱۰ دلاری قیمت نفت در ۱۰ روز
🔹در معاملات روز جمعه هفته گذشته، بهای نفت برنت یک دلار و ۷۳ سنت معادل ۲.۳ درصد کاهش یافت و در ۷۲ دلار و ۹۷ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با یک دلار و ۶۱ سنت معادل ۲.۴ درصد کاهش، در ۶۶ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه بسته شد.
🔹قیمت نفت، روند نزولی بازارهای سهام را دنبال کرد که تحت تاثیر بحران بخش بانکی آمریکا و نگرانی ها نسبت به بروز رکود احتمالی قرار گرفته اند همچنین تحلیلگران انتظار دارند با محدود شدن عرضه جهانی نفت، قیمتها در آینده حمایت شوند.
🔹اعضای اوپک پلاس نیز ریزش هفته جاری قیمتهای نفت را به عوامل مالی نسبت دادند و اعلام کردند انتظار دارند بازار تثبیت شود. بر اساس گزارش رویترز، افزایش تقاضای نفت چین میتواند به افزایش قیمت کمک کند.
✅ افزایش قیمت دلار دریچه هدایت نقدینگی به سمت سفته بازی
❎ اگر نقدینگی مانند آب پشت سد باشد، ما با افزایش قیمت دلار یک دریچه بزرگ سد را باز می کنیم که نقدینگی به سمت فعالیت های غیر مولد سرازیر شود.
❇️یعنی حتی اگر رشد نقدینگی صفر شود، اگر نرخ دلار را بالا ببری نقدینگی به سمت سفته بازی میرود و با افزایش سرعت گردش پول تورم را زیاد می کند.
✅ انقلابیِ نمایشی
✍ مهدی جمشیدی
۱. «انقلابیِ نمایشی»، کسی است که بنیانهای فکر اسلامی و انقلابیاش دچار چرخش به سوی لیبرالیسم شده است، امّا همچنان «ادّعای انقلابی» دارد و با «ادای انقلابی»، تظاهر میکند. او آنقدر «عملگرا» و «روزمرّهاندیش» بوده که بهتدریج، دامنۀ تجدیدنظرهایش به قلمرو ارزشهای اساسی نیز رسیده و از درون، استحاله و مسخ شده است. او خویشتنِ انقلابیاش را باخته و جز پوستۀ نمادین و شعاری، چیزی از هویّتش باقی نمانده است. او چون در مواجهههای عملی و عینی، احساس کرده است که «منطق انقلابی»، شکست میخورد و او را ناکام میگذارد، هستۀ انقلابیگری را وانهاده و پوستۀ انقلابی را حفظ کرده است تا در عین این «عبور هویّتی» و «چرخش فکری»، دستکم برخی از ظواهر را نگاه داشته باشد. در واقع، رندانه و زیرکانه چرخش کرده است، نه صادقانه و شفاف. حرفهای ناگفتۀ زیرمیزی دارد که تعهد به منافعش، اجازۀ بازگویی آنها را نمیدهد. چون میخواهد در ساخت قدرت بالا برود و بماند و منزلت سیاسیاش تثبیت شود، جسارت ساختارشکنی ندارد. در پی جایابیِ ساختاری است نه طرد شدن. بدینجهت، در جادّۀ «محافظهکاری» و «کلّیگویی»، شبروی میکند تا مبادا حاشیهای ساخته شود. در خلوت به گونهای سخن میگوید که احساس میکنیم که تفاوت او با رقیب سیاسیاش، فقط «سیاسی» است و مسأله، بودنِ «شخص او» است نه «استقرار ارزشها». او فقط در ظاهر و بهنام، نمایندۀ ارزشهاست نه در واقع. واقع و واقعیّت، چیزی جز منافع شخصِ او نیست و باقی، «پوششها» و «توجیهها» و «نقابها»یی برای پنهان نگاهداشتن این راز هستند.
۲. «انقلابیِ نمایشی»، اینگونه فهمیده است که لیبرالیسم، «منطقِ زمانه» شده و او نیز چارهای جز بازتولید این منطق ندارد و باید از خود، چنین خویشتنِ جدیدی بسازد. او دربارۀ منافع شخصیاش، تابآوری ندارد و اهل مدارا نیست، امّا اگر پای ارزشهای اسلامی و انقلابی در میان باشد، از هیچ تساهل و تسامحی فروگذار نمیکند و هیچ خطّ قرمزی را نمیشناسد. بهخوبی میداند که میتواند با ارجاع به «مصلحتاندیشی» و «خواست مردم» و «عقلانیّت» و «حکمرانی خوب» و «حکمرانی نو» و «بحران حکمرانی» و ... از همۀ ارزشها عبور کند. او هیچگاه دستش از توجیه، خالی نیست؛ برای مستقر نشدن هر یک از ارزشها، دهها استدلال دارد و به این واسطه، اسلام و انقلاب را به «آرزوهای خوب امّا نشدنی» تبدیل میکند. حتّی اندکی آرمانگرایی را نیز برنمیتابد و با تیغ واقعیّتها و شبهواقعیّتها به جان آرمانها میافتد و از آنها، تصویری «خیالی» و «خام» میسازد. گویا ارزشها فقط در صفحههای کتاب، شدنی هستند، امّا همین که میدان واقعیّت پدید آمد، باید آنها را کنار نهاد و جانب لیبرالیسم را گرفت. بهاینترتیب، او وانمود میکند که ارزشهای اسلامی و انقلابی، «خوبهای ناممکن» هستند؛ محالهایی برای ناکجاآباد که از سطح شعار، فراتر نمیروند و اگر چالش نیافرینند، هیچ گرهی را نمیگشایند.
۳. «انقلابیِ نمایشی»، به رهبر انقلاب ارجاع میدهد، امّا ارجاعهایش «گزینشی» و «دلخواهانه» هستند و ازاینرو، حاصلش جز «تحریف» نیست. رهبر انقلاب را به نفع خویش، مصادرهبهمطلوب میکند و از ایشان چهرهای میسازد که خود میخواهد. او همۀ آیتالله خامنهای را قبول ندارد، بلکه حتّی بسیاری از درونمایههای اندیشهاش را نمیپسندد، امّا چون میخواهد در قدرت سیاسی بماند و از نردبان قدرت بالا برود، زبان به اعتراض نمیگشاید و شفاف سخن نمیگوید، بلکه موذیانه، تفکّر ایشان را تحریف میکند. همچنانکه کسانی در جریان اصلاحات از امام خمینی، چهرۀ لیبرال ساختهاند، کسانی نیز در جریان اصولگرایان، با آیتالله خامنهای چنین معاملهای میکنند.
۴. انقلابیِ نمایشی، بیایدئولوژی است؛ چون «سیّال» و «شناور» است و بر اساس «اقتضاهای شکنندۀ روزمرّه»، هویتّش را تعریف میکند. در هر زمانی به رنگی درمیآید و این رنگ نیز برآمده از «جوّ» و «فضا» است؛ همچون آفتابپرست، این «زمینه» است که رنگ و لعاب او را تعیین میکند. خودش، همان بیرون است و اگر خودی در میان باشد، جز منافع و تمنیّات و لذّت قدرت نیست. بهاینترتیب، ایدئولوژیاش به تعبیری، «جوّزدگی» و «عوامزدگی» است، البتّه با نام موجّه «مردم» و «جامعه» و «مصلحت» و «عقل سیاسی» و ... . در واقع، ایدئولوژیاش تابع جهت وزش باد است نه حقیقت. او از ارزشها، آنچنان خواجهگانی ساخته است که در حرمسرای لیبرالیسم، بیتوته کرده و بی هیچ تنش و تلاطمی، به خدمت «سلطنت لذّت» گمارده شدهاند؛ ارزشهایی رقیق و منفعل و بیخاصیّت که تسهیلگر جماع تحمیلی «لیبرالیسم» با «جامعۀ ایران» هستند .