5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥 مناظره داغ درباره جنایات انگلیس: ما تاریخ بردهداری، استعمارگری و نسلکشیهایمان را فراموش کردهایم!
🔸«ناریندر کاور» روزنامهنگار انگلیسی_هندی به مناسبت جشن "سنت جورج" در انگلیس:
انگلیس سرکوبگر بوده و چیزی برای جشن گرفتن ندارد، شما باید تصدیق کنید که انگلیس چقدر نسل کشی، استعمار و دزدی در کارنامهاش دارد، شما چشم و گوشهایتان را بر روی این جنایات بستهاید.
#اخبار_کوتاه
🔰ادای حقوق بشر را در نیاورید
غریبآبادی معاون امور بینالملل قوه قضائیه نسبت به اظهارات بورل درباره حکم اعدام جمشید شارمهد در توئیتر نوشت: «یک تبعه ایرانی تروریست را در اروپا و آمریکا جای داده و حمایت کردند؛ حال که به چنگال عدالت افتاده، به جای محکوم کردن اقدامات تروریستی او و فاصله گرفتن از تروریسم، باز هم از تروریست دفاع میکنند و حقوق قربانیان نزد آنان هیچ جایگاهی ندارد! این است چهره اروپای به ظاهر مدافع حقوق بشر!»
🔰باران بارید ولی کم
تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب نشان میدهد میزان بارندگیها در کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه ۱۴۰۱) تا روز نهم اردیبهشت ماه به 184/3 میلیمتر رسید که نسبت به سال آبی گذشته ۹ درصد رشد را نشان میدهد، اما همچنان نسبت به دوره بلندمدت کاهش ۱۵ درصدی دارد.
🔰تقلب بایدن در کنفرانس خبری
خبرساز شدن برگه تقلب بایدن که تأیید میکند وی سؤالات تأیید شده روزنامهنگاران را از پیش میداند از نکات جالب رسانههای آمریکایی در روز گذشته بود. میز کنفرانس خبری بایدن نشاندهنده سؤالات از پیش توافق شده روزنامهنگاران نشریات به اصطلاح مستقل آمریکایی، به ویژه لسآنجلس تایمز از بایدن بود.»
🔰پُز عالی با سسِ خالی!
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار عکسی در حال خوردن فلافل نوشت: این ساندویچ غذای سنتی و لذیذ رژیم صهیونیستی است. کاربران عرب در شبکههای اجتماعی با اشاره به ظرف خالی سس نوشتهاند که اگر قرار است چیزی اسرائیلی باشد همان ظرف خالی است؛ وگرنه فلافل غذای سنتی شام و مصر است.
🔰فاسدتر از قبلیها
نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با فاکسنیوز، جو بایدن را فاسدترین رئیسجمهوری تاریخ آمریکا خواند و گفت: «آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا سابقا از کمکهای مالی چین برخوردار بوده است.»
🔰عقبنشینی آمریکا در مقابل ونزوئلا
گزارشها حاکی از این است که پس از سفر یک هیئت بلندپایه از آمریکا به کلمبیا، واشنگتن در راستای رفع تحریمها علیه ونزوئلا در حوزه نفت ممکن است تمایل به امتیاز دادن به این کشور داشته باشد.
🔰سلاحهای بیمصرف برای اوکراینیها
یک منبع در وزارت دفاع اوکراین به فایننشالتایمز گفته که ۲۰ توپ هاوترز که ایتالیا اخیرا به اوکراین ارسال کرده برای عملیات جنگی کاربرد ندارد.
🔰صفکشی مجدد صهیونیستها علیه نتانیاهو
بیش از ۱۶۰ هزار صهیونیست در هفدهمین شنبه متوالی در تلآویو علیه نخستوزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
✅ ما جهان سومیم یا اونا؟!
💬یک کاربر فضای مجازی تصاویری جالب از مقایسه قطار مترو ایران و آمریکا را در صفحه شخصی خود در توئیتر به اشتراک گذاشت و نوشت:
کی جهان سومیه؟!
#عکس_نوشت
✅ دریافت حقوق برای دادن رای باطله‼️
🔸 جلسه استیضاح فاطمی امین یکی از مهمترین جلسات مجلس در ماه های گذشته بود. فارغ از نتیجه ، چیزی که باعث توجه است و تقریبا به رویه ای عادی تبدیل شده است آرای ممتنع و باطله است!
🔸 این یعنی نمایندگانی در مجلس حضور دارند که بعد از ساعت ها بحث و بررسی تخصصی درباره یک موضوع در زمان رای گیری قدرت تصمیمگیری ندارند و یا نظر ممتنع میدهند یا فقط برگه رای را سیاه میکنند!
🔸به لطف عدم شفافیت کماکان امکان بررسی این که کدام نماینده رای باطله داده است وجود ندارد! چیزی که ما از نمایندگان مجلس با حقوق های چند ده میلیونی انتظار داریم این است که به تنها وظیفه خود که تصویب لوایح و رای اعتماد یا عدم اعتماد به وزرا است توجه کافی داشته باشند. این رای ها ، حق الناس هاییست که به گردن نمایندگان است و باید دارای ارزشی بیش از چیزی که هست باشند. رشد کیفی در ترکیب مجلس بعدی باید یکی از مطالبه های جدی فضای رسانه ای کشور باشد
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ خاک آرامشِ خلیج فارس🌊✌️
.
سرزمین همیشه آزاد 💪✌️
.
.
#خلیج_فارس
#ایران_قوی
✅ همکاری و همدلی قوا برای حل مسائل ضروری است
رئیسجمهور:
🔹به هیچ وجه عمل نمایندگان به وظایف نمایندگی را جلوه اختلاف میان قوا تلقی نمیکنیم. امروز بیش از همیشه همکاری و همدلی قوا برای حل مسائل کشور ضروری است.
🔹 نظارت را از ابزارهای موثر مدیریتی در پیشگیری و مقابله با فساد، ناکارآمدی و ناهنجاری میدانیم.
✅ از یک سوراخ چند بار گزیده شویم؟
🔹این روزها جریان غربگرای داخلی تمام تلاشش را برای جوش خوردن مذاکرات بین بایدن و ایران گذاشته است و تلاش دارد به هر صورتی شده است لزوم انعقاد با دولت بایدن با هر شرایطی را متذکر شود.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ علی بیگدلی در یادداشتی اخیرا در روزنامه اعتماد نوشته است: «اگر ایران بخواهد با کشورهای منطقه روابط همهجانبه جدیدی را برقرار کند، لازمهاش این است که ابتدا برجام را احیا کنیم تا این اقتصاد منجمد ذوب شود. شرایط کنونی نمیتواند برای همیشه ادامه پیدا کند. حتی قرارداد موقت پیشنهادی آمریکاییها هم اگرچه مشکلات ما را حل نمیکند، اما میتواند یک روزنه امیدی باشد که برخی مسائل ما حل شود و مقدمهای برای مذاکرات بعدی باشد که بر اثر آن مسائل باقیمانده با غرب حل شود. بسیاری از مشکلات و گرههایی که در اقتصاد و مناسبات تجاری و دیپلماتیک خارجی ما ایجاد شده است، تنها با برجام باز میشوند.»
🔹2ـ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاحطلب در توئیتی نوشت: ران دسنتیس فرماندار فلوریدا قرار است رقیب دونالد ترامپ در انتخابات درونحزبی حزب جمهوریخواه آمریکا برای نامزدی رسمی در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده شود. اگر جمهوری اسلامی قصد خروج از این وضعیت را دارد، بهتر است تا دیر نشده با همین دولت بایدن به قرار و توافقی دست پیدا کند، وگرنه در صورت به قدرت رسیدن ران دسنتیس کار به مراتب از دوره ریاستجمهوری ترامپ دشوارتر خواهد شد. امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در پاسخ به زیدآبادی نوشت: جمله پرتکرار این روزها: «تا فرصت است با بایدن توافق کنید، ممکن است ترامپ یا بدتر از ترامپ بیاید.»
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸1ـ نکته اول این است که امروز مذاکرات فنی بین دولتها بر سر احیای برجام به پایان رسیده است و صرفا به اراده سیاسی آمریکا نیاز دارد؛ اما آنچه ما شاهد آن هستیم این است که آمریکاییها این اراده ر برای احیای برجام ندارند چرا که بیشتر از نگاه فنی به دنبال رویکرد سیاسی هستند. از سویی دولت بایدن نشان داده است که توان تصمیمگیریهای کلان را نداشته و ندارد.
🔹2ـ نکتهای که اینجا محل سؤال و اشکال است چرا جریان غربگرای داخلی همیشه تمایل دارد طرف داخلی را مقصر بداند و انگشت اتهام را از طرف خارجی بردارد؟ همین رویکرد اشتباه باعث شده است که در بیشتر تحلیلهای این جریان ما شاهد تحلیل در خلاء و مقصرنمایی از نیروهای داخلی هستیم. مرور روزنامههای این جریان در عصر ترامپ نیز شاهد همین خط تحلیلی است که میگفتند ترامپ تاجر است و میتوان کار را با او تمام کرد.
🔸3ـ طی دو دهه گذشته، آن چیزی که در دورههای مختلف ریاستجمهوری آمریکا در قالب سیاست تحریم و فشار مشاهده گردیده، این بود که در دورههای مختلف فازهای متفاوتی از سیاست فشار بر جمهوری اسلامی ایران اعمال میشد. از یک طرف با تغییر دولتها از دموکرات به جمهوریخواه سیاستهای فشار متوقف نگردیده، بلکه فقط مراحل آن ارتقاء پیدا میکرد و از طرفی تجربه نشان داده است که دولت مستقر در آمریکا میتواند توافق دولتهای قبلی را به راحتی چرخش یک قلم روی کاغذ بر باد دهد(خروج دولت ترامپ از برجام). لذا به نظر میرسد بازخوانی تاریخ مذاکرات برای نشان دادن فراز و فرود رفتارهای آمریکاییها و شیطنت آنها برای جریان غربگرای داخلی مهم و مفید باشد.
🔅نکته پایانی؛ در دولت سیزدهم، سبد سیاست خارجی ایران به صورت صد درصدی به برجام تعلق نگرفته، بلکه این امر به عنوان یکی از موضوعات در عرصه روابط خارجی مورد توجه قرار میگیرد. تداوم این رویکرد متوازن نشاندهنده یک سیاست واقعبینانه و تعاملگرایانه است که سعی کرده است همزمان با ارتباط با همسایگان و شرق، پیگیر مذاکرات با طرف غربی نیز باشد.
✍🏻 حسين عباسيان
ثامن کردستان
✅ خاک آرامشِ خلیج فارس🌊✌️ . سرزمین همیشه آزاد 💪✌️ . . #خلیج_فارس #ایران_قوی
✅ خلیج تا ابد فارس
💢خلیج فارس یك نام كهن تاریخی است كه از بدو تاریخ بر روی این خلیج گذاشته شده است و تلاش حساب شدهای كه برای تغییر این نام انجام میشود هدفی جز ایجاد فتنه و اختلاف بین كشورهای این منطقه ندارد. همچنان كه (ژان ژاك پرین) نویسنده كتاب خلیج فارس اعتراف می كند. «ملل و طوایف بسیاری بر كرانه های خلیج فارس استیلا یافته و فرمانروایی كردهاند ولی روزگارشان سپری شده و منقرض شدهاند. تنها قوم پارس است كه با هوش و درایت خود همچنان پا برجا زیسته و میراث حاكمیت خود را تاكنون نگهداری كرده است.
🔶 جمال عبدالناصر که به عنوان رهبر ناسیونالیسم عرب، در یک سخنرانی در سال ۱۹۵۱ با نامیدن خلیج فاس به نام خلیج عرب قصد تحریک احساسات توده عرب منطقه علیه ایران را داشت. زیرا در آن ایام ایران، اسرائیل را به رسمیت شناخته بود و این موضوع برای ناسیونالیستهای عرب چندان خوشایند نبود.
🔷تا اوایل دهه 1960 میلادی هیچ گونه اختلافی در مورد نام خلیج فارس وجود نداشته است.در تمام منابع اروپایی، آسیایی ، آمریكایی و دایرة المعارفها و نقشههای جغرافیایی كشورها ،نام خلیج فارس به همین نام ذكر شده است.اصطلاح مجعول -خلیج عربی- برای نخستین بار و بصورت جدی، از طرف یكی از نمایندگان سیاسی انگلیس در خلیج فارس به نام «سر چارلز بلگریو» به قصد تفرقه بین ایران و كشورهای عربی عنوان شده است. سر چارلز بلگریو كه بیش از 30 سال نماینده سیاسی و كارگزار دولت انگلیس در خلیج فارس بوده است، بعد از بازگشت به انگلستان در سال 1966 كتابی درباره سواحل جنوبی خلیج فارس منتشر كرد و در آن برای اولین بار مینویسد كه (عرب ها ترجیح می دهند خلیج فارس را خلیج عربی بنامند.)
♦️ هدف انگلیس از این نام گذاری جعلی تبدیل خلیج فارس به یك دریای انگلیسی بود. بعدها در دهه 1980 آمریكایی ها هم به پیروی از آنها از تبدیل خلیج فارس به خلیج آمریكایی سخن گفتند. از نظر آمریكاییها و اروپاییها این منطقه «شریان حیاتی غرب، در منطقهی استراتژیك غربی و حوزه منافع ویژه است، لذا اگر قادر باشند خلیج فارس را به طور مستقیم یا غیر مستقیم تحت تسلط خود در می آورند.
✅ مقام معظم رهبری در مورد خلیج فارس فرمودند:«خلیج فارس خانهی ما و جای حضور ملّت بزرگ ایران است؛ ساحل خلیج فارس به اضافهی سواحل زیادی از دریای عمان، متعلق به این ملت است.
ما ملّتی هستیم با تاریخ و قدرتمند.»
#خلیج_فارس
✍ مصطفی علیجانزاده