eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
22هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر خارجۀ عراق: تروریست‌ها به اردوگاه‌های سازمان ملل منتقل می‌شوند 🔹در توافق امنیتی بین ایران و عراق هدف این است که گروه‌های تروریستی در مرز دو کشور خلع سلاح شده و به اردوگاه‌های پناهندگان منتقل شوند. ‌ 🔹یک نقشۀراه در این خصوص تعیین شده و دولت مرکزی و اقلیم برای مطرح‌کردن و اجرای آن باهم همکاری کردند. این نقشه دو روز دیگر به پایان می‌رسد و پیاده‌سازی این نقشه ۲ روز دیگر تمام می‌شود. 🔹از رسانه‌های ایرانی دعوت می‌کنم که برای نظارت بر اجرای توافقنامه امنیتی به عراق سفر کنند.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥 سرخوردگی رسانه‌ها و کارشناسان ضد ایرانی از ناکامی اپوزیسیون خارج‌نشین؛ رسانه‌ها و فضای مجازی واقعیت اپوزیسیون را بزرگ‌تر نشان می‌دهند! تحلیلگر بی‌بی‌سی: 🔹بخش مهمی از موضوعات که طی یک سال اخیر خبرساز شد، ساختگی بود!
برخی از اقدامات دوسال اخیر دولت برای استان سیستان و بلوچستان 🔺افتتاح نخستین بازارچه مرزی خرده فروشی ایران 🔺آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز خاش به سراوان 🔺نهضت اجرای آسفالت در ۱۵۰ روستا 🔺تامین زمین برای ساخت ۹۶ هزار واحد ویلایی 🔺فعال شدن پروژه انتقال آب از دریای عمان 🔺آغاز عملیات ۳۲۰ مگاوات پروژه نیروگاه تجدیدپذیر 🔺راه اندازی قطار مسافری خاش به زاهدان 🔺کاهش ۴۳ درصدی تلفات انسانی با توسعه بزرگراه های استان 🔺آبگیری سد کهیر پس از ۱۳ سال 🔺تحویل ۵۸۶ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به زاهدان 🔺 اضافه شدن ۷۰ هزار نفر به پوشش خدمات فاضلاب 🔺آغاز فرآیند حفر چاه ژرف پنجم استان 🔺افتتاح ۲۹۵ کیلومتر بزرگراه 🔺اشتغال ۲۵ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن 🔺عملیات گازرسانی به خاش 🔺صدور ۱۵۰ مجوز جدید صید برای لنج ها در کنارک 🔺عملیات آبرسانی به ۱۷۵۱ روستا
خارج از مدار اخلاق و انصاف 🔹بررسی واکنش‌های رسانه‌ای جریان سیاسی اصلاح‌طلب و حتی برخی چهره‌های سیاسی دولت پیشین نشان می‌دهد، از منظر آنها دولت نه تنها اقدام مؤثری نداشته؛ بلکه در نقطه و مسیر صحیحی نیز قرار نگرفته است! از استثنائات که بگذریم، از نگاه نیروها و عناصر مؤثر سیاسی و رسانه‌های منسوب به این جریان بدیهی‌ترین رخدادهای مثبت نیز تفسیر منفی شده یا آنکه دیده نشده است. 🔸هر چند سیاه‌نمایی کم و بیش در همه دوره‌ها مشاهده شده است، اما ندیدن یا تحریف وقایع مثبت در عرصه منافع ملی اتفاق عجیب و نادری است که از سوی این طیف سیاسی صورت می‌گیرد. در دنیایی که منطقه‌گرایی ترتیبات جدیدی را در عرصه مناسبات و معادلات جهانی به وجود آورده است، حتماً عضویت ایران در شانگهای باید عکس‌العمل‌ مثبت همه را در پی داشته باشد؛ اما مع‌الاسف این‌گونه نیست. 🔹فرض کنید ورود ایران به این پیمان‌ منطقه‌ای چون ماهیت سیاسی و شرقی دارد، موافق با طبع برخی در داخل کشور نیست؛ اما بریکس که ایران به عضویت آن درآمد، یک پیمان اقتصادی و فراقاره‌ای است و خبر این رخداد باید به شکل مثبت در جامعه خود را نشان دهد که باز چنین اتفاقی در آن رسانه‌های خاص نمی‌افتد. 🔸از همه اینها هم بگذریم؛ فاز 11 که شاهکار طراحی، مهندسی و اجرای ایرانی است و در دولت کنونی تکمیل و افتتاح می‌شود، در فردای افتتاح، 6 روزنامه اصلاح‌طلب حتی در حد یک کلمه نیز به آن اشاره نمی-کنند! این نحوه مواجهه با اتفاقات مثبت کشور از سوی بخشی از یک جریان سیاسی منحصر به حال حاضر نیست. 🔹برای نمونه، اهالی رسانه 25 فروردین 1387 را به یاد دارند. روزی که قرار بود رئیس‌جمهور وقت بعد از خبر ساعت 21 به‌طور زنده با مردم سخن بگوید؛ اما در آخرین لحظات و به دلایلی این مصاحبه انجام نشد، فردای آن شب، یعنی روز 26 فروردین دو روزنامه مدعی اصلاح‌طلبی این مصاحبه انجام نشده را نقد کردند! در واقع این دو روزنامه بدون اینکه منتظر پخش این برنامه بمانند و پس از شنیدن سخنان رئیس‌جمهور نظرات خود را بیان کنند، انتقادات صوری خود را منتشر کردند. این ماجرای به ظاهر خنده‌آور، نشانه تلخ سیاست‌ورزی خارج از مدار اخلاق و انصاف است. این یعنی یک جریان سیاسی«بای نحو کان» باید قدرت را به دست گیرد. 🔸برآیند همین خصلت‌هاست که عناصر و گروه‌های مؤثر جریان سیاسی اصلاح‌طلب حاضر نیستند نتیجه انتخابات سال 1388 را بپذیرند. حتی حاضر نیستند برای حل مسئله به قانون نیز تن بدهند و عجیب‌تر آنکه فرمان به تجمعات و آشوب‌های خیابانی صادر می‌کنند. به نظر می‌رسد این میل به قدرت‌ بدون در نظر گرفتن اخلاق و انصاف هم زیست قانونی یک جریان سیاسی و هم منافع ملی یک کشور را به مخاطره می‌افکند که باید برای رهایی از این آفت فکری کرد و طرحی درانداخت. ✍🏻 عزیز غضنفری
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-Ghabile1107 (1).mp3
6.07M
📢 شماره۸۱۳ 💠قبیله عشق 💠داستان سکوت حاج کاظم چه بود؟ 🎙صدای غرش توپ و انفجار خمپاره، لحظه‌ای قطع نمی‌شد. آتش خیلی سنگین بود و مسئولان قرارگاه پیش‌بینی کرده بودند که دشمن به یک پاتک حساب شده دست بزند. بچه‌های تیپ سیدالشهداء 7 که حالا حاج کاظم فرمانده آنها بود، آماده می‌شدند تا جلوی عراقی‌ها بایستند، اما شهادت «موحد دانش» فرمانده قبلی، حسابی در روحیه آنها تأثیر گذاشته بود. حاج کاظم در خط راه می‌رفت و همه چیز را در کنترل خود داشت. در جواب رزمندگانی که سلام می‌کردند و برایش دست تکان می‌دادند، فقط لبخند می‌زد. هر بار که می‌خندید درد در همه صورتش می‌پیچید. 🆔 @sedayeenghelab_ir ➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پشت‌پرده تغییر نام هند به بهارات چیست؟
✅📣این سکانس از فیلم موقعیت مهدی را باید هر روز ببینیم تا بدانیم شهدا برای انقلاب از چه مسیری گذشته اند.
هدایت شده از ثامن کردستان
آمریکا: از دیپلماسی دربرابر تهران استقبال می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: 🔹معافیت‌هایی که وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه امضا کرد و دیروز به کنگره ابلاغ شد، برای انتقال وجوه ایران از حساب‌های کره جنوبی به حساب‌هایی در قطر، از طریق بانک‌های اروپایی بود. 🔹واشنگتن از دیپلماسی در قبال برنامه هسته ای ایران استقبال می‌کند، احیای این مذاکرات به ایران بستگی دارد.
هدایت شده از ثامن کردستان
اولیانوف به کشورهای غربی: برجام را احیا کنید 🔹نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی: کشورهای غربی به مذاکرات بازگردند، توافق بر سر احیای برجام را نهایی کنید و نگرانی‌ها یکی پس از دیگری در ۴ ماه دیگر برطرف خواهد شد. 🔸فرانسه، انگلیس و آلمان دیروز با صدور بیانیه‌ای مشترک در حاشیه نشست شورای حکام آژنس اتمی ادعا کردند ایران تمایلی به اجرای شفاف تعهدات خود ندارد.
✅ کارویژه گمان؛ نظرسازی سفارشی یا نظرسنجی علمی؟! 🔹نظرسنجی موسسه «گمان» با عنوان «نگرش ایرانیان به رسانه‌ها ۱۴۰۲» که مدعی جامعه آماری بیش از ۳۸ هزار نفر از داخل ایران است، ادعا کرده ۵۴ درصد جامعه ایرانی «بیشتر اوقات» یا «گاهی اوقات»‌ بیننده شبکه ایران اینترنشنال هستند! 🔹نخستین مسئله در تشریح عملکرد موسسه گمان فارغ از سوگیری‌های جدی و علنی مدیران آن علیه جمهوری اسلامی، «روش» کار آنان از نقطه نظر علم جامعه‌شناسی و نظرسنجی است که از هیچ یک از روش‌های معتبر علمی استفاده نمی‌کند و طبعا نتایج آن به هیچ عنوان قابل تعمیم به کل شهروندان نیست. 🔹نکته دوم، درباره کارویژه موسسه گمان و ایفای نقش در پازل‌هایی است که رنگ و بوی کاملا سیاسی دارد. جالب اینکه عموم نظرسازی‌های این موسسه در مقاطع زمانی خاصی منتشر می‌شوند که این ظن سفارشی و سیاسی بودن آنها را بیشتر تقویت می‌کند. 🔹مثلا این موسسه در سال گذشته مدعی شده بود که ۸۱ درصد ایرانیان خواستار تغییر جمهوری اسلامی هستند! نتایج این به اصطلاح نظرسنجی درست در بهمن‌ماه و زمانی که اغتشاشات رو به افول بود، منتشر شد! 🔹در حال حاضر نیز نتایج نظرسازی اخیر موسسه گمان، درست در آستانه سالگرد فوت مهسا امینی منتشر شده تا شاید بتواند به بازتولید اغتشاشات در سایه طرح ادعاهای گمراه کننده بپردازد. 🔹نکته سوم مربوط به ماهیت ادعاهای مطرح شده در نظرسازی‌های موسسه گمان است، چه، وزن‌دهی کاذب به شبکه ایران اینترنشنال در حالی صورت می‌گیرد که بنابر اذعان صریح بسیاری از صاحب‌نظران رسانه‌ای، حتی برخی روزنامه‌نگاران ضدانقلاب در آن سوی مرزها، این شبکه به دلیل جهت‌گیری‌های صریح براندازانه در اغتشاشات سال گذشته و همچنین احراز و اثبات رسوایی‌های اخلاقی و جنسی در آن، بسیاری از مخاطبان خود را از دست داده است. 🔹کارویژه واقعی موسسه گمان و امثال آن زمانی بهتر روشن می‌شود که بدانیم مهمترین رکن در جنگ‌های شناختی تغییر ادراک مخاطب و مهندسی ذهن افراد با بهره‌گیری از اخبار و اطلاعات دست‌کاری شده و جعلی است که طبعا وقتی در پوشش گزارش یک موسسه علمی ارائه می‌شود، ضریب پذیرش نزد مخاطب را چندین برابر می‌کند.