هدایت شده از صدای انقلاب
282-sedayeenghelab_ir.mp3
5.73M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 282
💠 بررسی علت درگیری مرزی ایران و افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی کارشناس مسائل غرب آسیا
#افغانستان
#ایران
#دولت_عبرت
#طالبان
#درگیری_مرزی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
🌹امام خمینی (ره):
🔺سرنوشت یک کشور و یک ملت و یک نظام، بعد از توده های مردم، در دست طبقه تحصیل کرده است و هدف بزرگ استعمار نو، به دست گرفتن مراکز این قشر بوده است.
📚صحیفه امام، جلد۱۷، صفحه۳
🌹امام خامنهای:
🔺ما میخواهیم علم در خدمت انسانیت باشد ، در خدمت عدالت باشد، در خدم صلح وامنیت باشد .ما اینجور علمی میخواهیم .اسلام به ما این علم را توصیه میکند.
۱۳۸۷/۰۶/۰۵
ثامن کردستان
۱۰۰ روز با دولت سیزدهم 🔹با بررسی عملکرد دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز گذشته میتوان دریافت که علیرغم جنگ
🔹فهرست خدمات 100 روزه دولت از مهار کرونا تا ساماندهی بازار
🔸اکنون 100 روز از آغاز به کار دولت سیزدهم میگذرد، 100 روز به یک معنا، اگرچه زمان معناداری برای رقم زدن تحولات مهم توسط یک دولت نیست اما به جرات میتوان گفت که سید ابراهیم رئیسی در مدت زمان کوتاه، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
دوازدهم مرداد ماه 1400 آیتالله سید ابراهیم رئیسی حکم تنفیذ ریاست جمهوری خود را از رهبر انقلاب دریافت کرد و بلافاصله بعد از پایان مراسم تنفیذ با همراهی حسن روحانی به پاستور رفت و در ساختمان ریاست جمهوری مستقر شد.
رئیسی در شرایطی دولت را از روحانی تحویل میگرفت که مردم هرروزه نسبت به آینده ناامیدتر میشدند. عملکرد روحانی در سالهای سکانداری ریاست دستگاه اجرایی کشور ثمرهای جز رکود اقتصادی و تورم بیسابقه و افسارگسیخته برای مردم حاصلی نداشت و رکوردهای تاریخی و تأسفبار همچون رکورد رشد منفی اقتصادی، رکورد گرانی مسکن، خودرو و قیمت ارز، رکورد کاهش ارزش پول ملی، رکورد تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی، رکورد افزایش شاخص فلاکت و... به نام دولت خود ثبت کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231409
ثامن کردستان
واکنش باقری به ادعای سختگیرانه بودن پیشنهادات ایران مذاکره کننده ارشد ایران: 🔹میگفتند که این پیشنه
🔹توپ توی زمین آمریکاست
۱- اروپاییها در مذاکرات هفته گذشته نشان دادند همچنان سردرگم و فعلاً در حال نبض سنجی هستند که آیا میتوانند از ایرانیها امتیازی بگیرند یا نه؟! چراکه میخائیل اولیانوف نماینده روسیه توئیت کرده که آمریکاییها گفتهاند «فهرست تحریمهایی که قرار است برداشته شوند، منوط به مذاکره است»! این در حالی است که مذاکرات قبلاً در برجام انجام و تحریمهایی که باید لغو شوند، مشخص شده است. لذا مسیر خطرناکی که اکنون آمریکاییها در پیش گرفتهاند، پیگیری تحریمها و موضوع هستهای در دو مسیر موازی است تا با فریبکاری، مجدد تعهدات هستهای را بر ایران تحمیل و از زیر بار لغو تحریمها فرار کنند. آنگونه که رویترز خبر داده اروپاییها یک جدول زمانی برای گفتوگو به ایرانیها ارائه کرده و منتظر تأیید ایران بودند! اما پس از برگزاری نشست مشترک دو کارگروه تحریم و هستهای و در کمال ناباوری با پاسخ قاطع و آماده ایران مواجه شدند و محاسبات آنها به هم ریخت. تیم ایرانی اسناد متوازنی بر اساس توافق ۲۰۱۵ و قطعنامه ۲۲۳۱ و پیشنویس شش دور مذاکرات قبلی را به اروپاییها ارائه و اعلام کرد «اراده و اختیار لازم را برای ادامه گفت وگوها تا زمانی که لازم باشد، دارد». به گفته مذاکرهکننده ارشد ایرانی «در دو سند ارائه شده ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231438
🔴 اتصال ایران به ۳ قاره با راهاندازی خط ریلی چابهار
🔹چابهار مسیر اتصال ۳ میلیارد نفر جمعیت در سه قاره روی کره زمین است و هزینه تحریمها علیه ایران را بالا میبرد.
🔹کارشناسان میگویند رقابت بازارها حالا بر سر حمل و نقل و هزینههای آن است، موضوعی که بندر چابهار در آن میدرخشد.
🔹برآوردهای بینالمللی میگوید چابهار در آینده نزدیک جایگزین کانال سوئز میشود چرا که مسیر بار و کالا را نسبت به سوئز ۱۶ روز کاهش میدهد.
🔹غیرقابل تحریم شدن چابهار برای همیشه منوط به راه افتادن این خط ریلی بوده که ۱۱ سال در حال ساخت است
📣توسعه مناسبات تجاری بین تهران و کاراکاس ضروری است
🔹رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با همتای ونزوئلایی: روابط کنونی دو کشور باید در دولت جدید ایران افزایش یابد.
🔹سید ابراهیم رئیسی خطاب به « نیکلاس مادورو»: توسعه مناسبات بین تهران و کاراکاس بهویژه در مسائل تجاری و اقتصادی یک ضرورت است.
🔹همکاریهای نفتی دو کشور باید شکل جدیدی پیدا کند و در حوزه پالایشگاهی و تأمین منابع پتروشیمی لازم است گامهای بلندتری برداریم.
🔺مادورو رئیس جمهور ونزوئلا: با کمک یکدیگر تحرک بزرگی در روابط دوجانبه به ویژه در حوزههای انرژی و اقتصادی رقم خواهیم زد
⭕️ ضمانت عینی از توهم تا واقعیت
امیرمحمد نوری بیات
کارشناس مسائل استراتژیک
🔹 قبل از شروع دور جدید مذاکرات وین، یکی از شروط ایران برای به نتیجه رسیدن مذاکرات، ارائه ضمانت عینی از سمت طرفهای غربی بود
🔹 ضمانت مطرح شده از سمت ایران دارای ویژگیهایی است که طرفهای غربی به صورت عامدانه آن را نادیده میگیرند. حرف اصلی ایران در ارائه ضمانت، ایجاد یک توافق متوازن است
🔹 این نوع توافق، علاوه بر مزیت مطرح شده فوق، گذشته سیاهی را که امریکا و اروپا به واسطه عدم انجام تعهداتشان رقم زدند جبران میکند. خروج امریکا از برجام، اعمال تحریمهای جدید، معطل کردن ایران در این توافق توسط اروپاییها و در نهایت عدم انجام تعهداتشان، مسائلی است که عدهای سعی دارند با نادیده گرفتن تجربه آسیبهای عدم وجود این تضمینها، اهمیت ضمانت عینی را به حاشیه ببرند. البته، خوشبختانه سیاستهای دولت سیزدهم در مذاکرات، نشان از شکست این پروژه دارد.
بیشتر بخوانید
https://www.irannewspaper.ir/newspaper/item/593484
💠 ده سال پیش در چنین روزی نیروهای مسلح ایران در اقدامی قابل تحسین و تاریخ ساز مهمترین و پیشرفتهترین پرنده جاسوسی متعلق به سازمان جاسوسی آمریکا را در شرق کشور به کنترل خود در آوردند. پهپاد RQ-170 یا همان جانور قندهار وقتی به کنترل ایران درآمد، همه را به حیرت انداخت و یک روز بعد باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا در اظهاراتی خواستار بازگرداندن این پرنده پیشرفته و منحصر به فرد شد.
هرچند فرماندهان ایرانی هیچ وقت تکنیک به کار رفته برای نشاندن سالم این پرنده را افشا نکردند اما در طول ۱۰ سال گذشته این پهپاد آمریکایی پایه و اساس بسیاری از پهپادهای ساخت ایران شد و تکنولوژی به کار رفته در آن کمک بسیار زیادی به کشورمان برای توسعه پلتفرم های اینچنینی در حوزه پهپادی شد. تکنولوژی های به کار رفته در این پهپاد که به دست ایران افتاد متخصصان کشورمان را سالها جلو انداخته و آنها را قادر کرد تا پیچیدهترین و پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاههایی که شرکتهای معتبر آمریکایی در حوزه پهپادی توسعه دادند را به دست بیاورد
🔴 #امکرون که ویروسی جدید و خطرناکتر از اومیکرون کروناست، وارد منطقه غرب آسیا شد!
رئیس جمهور فرانسه که در مناسبات بین المللی نقش پلیس بد را بازی میکند و به دنبال اهداف صهیونیستهاست وارد منطقه غرب آسیا شده تا به فشار حداکثری دولت لبنان را مجبور به عقب نشینی و تحمیل فشار بیشتر کند در سخنانی علیه ایران از عدم موفقیت مذاکرات وین گقته تا فشار رسانهای به ایران را افزايش دهد، اما از عدم تعهد اروپا به تعهداتش و تسلیم شدن در برابر آمریکا سخنی نگفت.
همزمانی ورود سویه جدید ويروس کرونا با نام امیکرون همزمان با ورود مکرون به عربستان، باعث نام گذاری رئیس جمهور فرانسه به اُمکرون توسط فعالین رسانهای شده است
🔸 وزارت امور خارجه: چالش اصلی در مذاکرات، بی میلی آمریکا برای رفع تحریم هاست
🔹 وزارت امور خارجه ایران: « کاملا واضح و روشن است که بی میلی آمریکا برای برداشتن همه تحریم ها، چالش اصلی پیشرفت مذاکرات است».
🔺 «ما بر این باوریم هر زمانی که دولت آمریکا کارزار فشار حداکثری را کنار بگذارد و اروپایی ها عزم سیاسی لازم را نشان دهند، راه برای دستیابی سریع به توافق باز خواهد بود».
🔹 «آنها مایل نیستند امتیازاتی بدهند که به وضوح در برجام قید شده است، دوما آنها تمایلی به مذاکره مجدد درباره موضوعاتی که در پیش نویس های گذشته مطرح شده است، ندارند.»
🌹امام خمینی (ره):
🔺شما چنانچه باورتان آمده باشد که نمىتوانید صنعت درست بکنید و نمىتوانید صنایع بزرگ و کوچک را و چیزهایى که احتیاج به غرب بوده است خودتان آنها را درست بکنید، تا این باور هست، نمىتوانید که انجام بدهید. اول باید خودتان را درست کنید؛ اول باید باورتان بیاید که ما هم انسانیم، ما هم قدرت تفکر داریم، ما هم قدرت صنعت داریم... یک ملت وقتى که یک مطلب را باور کرد که مىتواند انجام بدهد، انجام خواهد داد. اساس، باور این دو مطلب است؛ باور ضعف و سستى و ناتوانى و باور قدرت و قوه و توانایى. اگر ملت این باور را داشته باشد که ما مىتوانیم در مقابل قدرتهاى بزرگ بایستیم، این باور اسباب این مىشود که توانایى پیدا مىکنند و در مقابل قدرتهاى بزرگ ایستادگى میکنند.
📚صحیفه امام، جلد۱۴، صفحه۳۰۷
🌹امام خامنهای:
🔺یکی از سنگرهای دشمن برای تسلط بر کشور ما، عبارت بود از تزریق بیاعتقادی به خود، بیاعتمادی به خود، نداشتن اعتمادبهنفس ملی؛ در مقابل چشمشان زرقوبرق کشورهای غربی را مشاهده میکردند، پیشرفتهای علمی و پیشرفتهای فناوری و زرقوبرق تمدنی مادی آنها را میدیدند و در [کشور] خودشان اینها نبود، در کشور این چیزها نبود، عقبماندگی بود، لذا احساس بیاعتمادی به خود میکردند، احساس ناباوری به خود میکردند.
۱۳۹۵/۰۱/۰۱
🔹باقری: از لغو همه تحریمها عقبنشینی نمیکنیم
🔸مذاکرهکننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در جریان مذاکرات وین بار دیگر بر مواضع صریح تهران مبنی بر لغو تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران تأکید و تصریح کرد که جمهوری اسلامی در این مسیر، از خواستههای خود عقب نخواهد نشست.
«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکرهکننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین در گفتوگو با خبرگزاری «آنسا» ایتالیا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از درخواستهای خود در مسیر احیای توافق هستهای سال ۲۰۱۵ عقب نخواهد نشست، افزود: از آنجاییکه این آمریکاییها بودند که توافق را در سال ۲۰۱۸ ترک کردند، وظیفه آنها است که گام اول را بردارند.
طبق گزارش این رسانه ایتالیایی، وی در اظهاراتی در هواپیما هنگام بازگشت از مذاکرات پنج روزه وین، تأکید کرد که پیشنهادات ایران منطقی و مستند است.
در ادامه این گزارش در اشاره به دو سند ارائه شده از سوی ایران یکی درباره رفع تحریمها و دیگری درباره موضوعات هستهای، ذکر شده که براساس آنچه باقری توضیح داد، مورد اول باید به وضوح اولویت داشته باشد
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231528
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خطیب زاده: اظهارات سفارشی برای مقاصد سفارشی بی فایده است.
🎥 سخنگوی وزارت خارجه: اظهارات اخیر دبیرکل اتحادیه عرب بی سابقه نیست.
🔹جمهوری اسلامی ایران در حوزه امنیتی خود مسئولانه عمل کرده و می کند.
🔹توصیه می کنیم جهان عرب به اتحاد میان کشورهای عربی و مسلمان بپردازد
🔸دستور رئیس دستگاه قضا برای بررسی وضعیت #بورس
محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه خطاب به سازمان بازرسی و دادستان کل کشور:
🔹در حوزه بورس اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش و اغماض نیست.
🔹قرائن و شواهد این گونه حکایت می کند یک روال عادی و متعارف در بورس رقم نمی خورد، بنابراین بار دیگر رسیدگی به این موضوع را درخواست میکنم.
🔹در موضوع بورس باید کار، هم افزایی و همکاری همه جانبه انجام شود و به صرف گزارش گرفتن اکتفا نشود
پورابراهیمی: در مجلس بحث حذف ارز ۴۲۰۰ نیست
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹در مجلس و دولت بحثی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی وجود ندارد و فقط نحوه تخصیص آن تغییر خواهد کرد.
🔹مافیای واردات نمیخواهند تصمیم درستی در حوزه ارز ترجیحی گرفته شود.
🔹ما از ابتدا با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مخالف بودهایم نه فقط در این مجلس بلکه در مجلس گذشته نیز این موضوع مطرح شد اما نمایندگان مجلس با آن مخالف بودند
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100 روزه دولت🇮🇷🍃
✅ قسمت اول
💢اکنون 100 روز از آغاز به کار دولت سیزدهم میگذرد، 100 روز به یک معنا، اگرچه زمان معناداری برای رقم زدن تحولات مهم توسط یک دولت نیست اما به جرات میتوان گفت که سید ابراهیم رئیسی در مدت زمان کوتاه، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
⭕️رئیسی در شرایطی دولت را از روحانی تحویل میگرفت که مردم هرروزه نسبت به آینده ناامیدتر میشدند. عملکرد روحانی در سالهای سکانداری ریاست دستگاه اجرایی کشور ثمرهای جز رکود اقتصادی و تورم بیسابقه و افسارگسیخته برای مردم حاصلی نداشت و رکوردهای تاریخی و تأسفبار همچون رکورد رشد منفی اقتصادی، رکورد گرانی مسکن، خودرو و قیمت ارز، رکورد کاهش ارزش پول ملی، رکورد تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی، رکورد افزایش شاخص فلاکت و... به نام دولت خود ثبت کرد.🍂
🌱رئیسدولت سیزدهم اولین و شاید مهمترین اقدامی که در این 100 روز انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود. سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استانها، بازدیدهای سرزده، گفتوگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، مدیریت عوارض زلزله در هرمزگان و اندیکا، مدیریت بحران حمله سایبری به پمپبنزینها و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرحهای اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد، از مهمترین مصادیقی است که میتوان از تغییر نگاه قوه مجریه به مردم یاد کرد. جالب آنکه پس از مدتها رضایت عمومی از قوه مجریه در ایران روند صعودی پیدا کرده است.
✅۱. ثمره 100 روز تلاش دولت، تامین میلیونها دُز واکسن و مدیریت موفق کرونا
دستاوردهای ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم فقط به سفرهای استانی محدود نمیشود بلکه سلامت جامعه را نیز در بر گرفته است؛ روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند عدم واردات واکسن کرونا به کشور را بهدلیل نپیوستن ایران به FATF گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی میلیونها دز واکسن کرونا وارد کشور شد.
⛔️محدودیت در ارائه خدمات به مردم در مشاغل خدماتی، کمبود واکسن کرونا و صفهای طولانی چند صد متری در مراکز تزریق واکسن ، محدودیتهای تردد شبانه و تعطیلی رفت و آمدهای خانوادگی، ممنوعیت مسافرتهای بین شهری، تعطیلی برخی از کسب و کارها مانند مشاغل گردشگری و...، تعطیلیهای مکرر بازار،اخبار ناخوشایندی بود که هر روز از رسانههای مختلف به سمع و نظر مردم میرسید.🚫
✅ ۲.دستاوردهای اقتصادی دولت، از افزایش صادرات نفت، تا تامین کسری بودجه بدون استقراض
🍃یکی از این اقدامات مهم،حذف دلال بازی از زنجیره تولید و عرضه مرغ وتخم مرغ و تعداد دیگری از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بود.مردم یادشان هست که اوائل همین امسال و در دولت تدبیر و امید روحانی برای خرید یک کیلو مرغ دولتی باید ساعتها در صفهای طویل میادین ترهبار میایستادند.
✅ ۳. کاهش نیاز به واردات کالاهای اساسی
همچنین در دوره 100 روزه اخیر، وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید تضمینی هر کیلو #گندم در سال آینده را 7500 تومان اعلام کرد که به این ترتیب پیشبینی میشود سطح زیرکشت گندم در سال آینده نسبت به سال جاری افزایش قابل توجهی یابد و از طرف دیگر نیاز کشور به واردات این کالای اساسی کاهش پیدا کند
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100روزه دولت 🇮🇷🍃
✅ قسمت دوم
✅۴. آغاز جهش تولید مسکن
با گذشت 100 روز از فعالیت دولت مقدمات اجرای قانون جهش تولید مسکن آغاز شده است. طبق این طرح دولت در طول چهار سال، چهار میلیون واحد مسکونی را احداث میکند. در این مدت یک میلیون و 500 هزار متقاضی در سایت ثبتنام کردهاند. این در حالی است که دولت قبل در هشت سال، یک طرح مسکن 400 هزار واحدی داشت که به ثمر نرسید.
در حوزه تعاون، اولین اقدام کاهش زمان صدور مجوز فعالیت بود بنحوی که بعضا از شش ماه به سه روز کاهش یافت و در نتیجه طی هفته اول 50 مجوز صادر شد و جدیت بیشتر در تشکیل شورای عالی اشتغال و گزارش گیری مکرر.
✅۵. افزایش صادرات نفت بهرغم تحریم
با وجود استمرار تحریمها در دولت سیزدهم، #صادرات_نفت در این مدت افزایش قابل ملاحظهای داشته است. اطلاعات به دست آمده نشان میدهد میزان صادرات نفت به حدود یک میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسیده است.
افزایش منابع ارزی دولت، تامین نیازهای ارزی کشور و بهبود سرمایهگذاری در میادین نفتی از نتایج این دستاورد برای اقتصاد ایران است.
✅۶. تامین کسری بودجه و پرداخت حقوق بدون استقراض
⭕️یکی دیگر از موانع پیشپای دولت نوپای سیزدهم، کسری بودجه 350 تا 400 هزار میلیارد تومانی به عنوان میراث دولت قبل بود. دولت جدید، بدون استقراض از بانک مرکزی توانست ماههای شهریور، مهر و آبان را پشت سر بگذارد و در کنار پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان دولت و سایر هزینهها را تامین کند.
✅۷. دستاوردهای ملموس با تغییر راهبردی در سیاست خارجی
در 100 روز اول دولت سیزدهم دو اقدام مهم در حوزه دیپلماسی اقتصادی نیز انجام شد. اقدام اول عضویت دائم ایران در #پیمان_شانگهای و دوم انعقاد قرارداد #سوآپ_گازی با ترکمنستان بود.
🔹پیمان شانگهای موجب بهبود سطح روابط اقتصادی ایران با حداقل 30 درصد اقتصاد جهان شد و در آینده به تقویت روابط با بخش بزرگتری از اقتصاد جهان، منجر میشود.
🔹قرارداد سوآپ ایران، ترکمنستان و آذربایجان نیز علاوهبر بهبود سطح پایداری شبکه گاز کشور در فصل زمستان، زمینه ترانزیت گاز از مرز ایران به سمت آذربایجان را فراهم میکند.البته این اولین گام برای تبدیل شدن ایران بههاب گازی منطقه است.
✅۸.تقویت جبهه مقاومت و ارتقای قدرت و نفوذ منطقهای ایران
🇮🇷ایران همانطور که به ونزوئلا و دیگر کشورهای دوست سوخت فروخته بود به لبنان هم که با یک بحران شدید اقتصادی و سیاسی دستوپنجه نرم میکند، کمک کرد؛ اقدامی که نه تنها سبب دوستی بیشتر دو ملت ایران و لبنان شد، چرا که به دور از سیاسیکاری، باعث برطرف کردن رنج و نیاز مردم شامل رفع موقت نیاز بیمارستانها، نانواییها، مراکز بهداشتی خدماتی درمانی و...شد.
✅۹. از تعامل عزتمندانه و هوشمند با غرب
تا نقشآفرینی در بحران افغانستان
دولت سید ابراهیم رئیسی پس از ارزیابیهای لازم و تشکیل تیمی از کارشناسان اقتصادی و حقوقی در حالی وارد دور جدید گفتوگوهای وین شده که به صراحت اعلام کرده رفع تمامی تحریمها علیه ایران، به گونهای که قابل راستیآزمایی باشد مهمترین دستور کار هیئت ایرانی را در این گفتوگوها تشکیل میدهد.
و در موضوع افغانستان نیز با توجه به وضعیت جدید، جلوگیری از متاثر شدن ایران از ناامنیها و شرایط بیثبات دوره انتقالی در افغانستان و در عین حال تدابیری برای کنترل مرزها و مدیریت ورود آوارگان به کشور بود.
🍃🌹به هر ترتیب بررسی این اقدامات دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز ابتدایی آغاز به کار آن نشان میدهد که رئیسدولت و تیم همراه او با انگیزه و انرژی تلاش دارند که به وعدههای انتخاباتی خود و رفع مشکلات کشور عمل کنند و سرمایه اجتماعی دولت و اعتماد از دست رفته را تا حدود زیادی احیا نمایند
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
🔻مواضعی که ثابت میکند «آمریکا آماده توافق نیست»
🚨مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: بایدن هیچ تحریمی را لغو نکرده است/ در هفته آینده هماهنگی بیشتری با اسرائیل خواهیم داشت/ مذاکرات شش دور گذشته نیز ایدهآل ما نبود
🔹یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در نشستی توجیهی با خبرنگاران به تشریح مواضع این کشور در خصوص دور جدید مذاکرات در وین پرداخت.
🔹این دیپلمات آمریکایی در پاسخ به سوالی پیرامون پیشنویسهای ارائه شده از سوی ایران، مطالبات جمهوری اسلامی را «فرابرجامی» توصیف کرده و میگوید «آنها در مورد رفع تحریمها که بسیار فراتر از محدوده برجام است، پیشنهاد خود را روی میز گذاشتهاند» و میافزاید «اگر ایران میخواهد ما فراتر از آن برویم، باید از آنچه در زمان برجام انجام می داد فراتر رود».
🔹ادعای فرابرجامی بودن خواستههای ایران در حالی مطرح میشود که دولت بایدن صراحتا اعلام کرده است که قصد لغو تحریمهای دوره ترامپ را نداشته و با فرار رو به جلو سعی دارد مطالبه بر حق ایران را چیزی بیش از برجام معرفی کند. این دیپلمات آمریکایی همچنین در پاسخ به خبرنگار دیگری که از وی موارد مشخص مطالبات فرابرجامی ایران را سوال میکند تنها به گفتن «ما ورود نکردن به جزئیات مذاکرات را یک اصل قرار دادهایم» بسنده میکند.
🔹وی در پاسخ به پرسشی در خصوص عدم اطمینان ایران از بهرهمندی از مزایای لغو تحریمها، بدون اشاره به سابقه منفی این کشور حتی در زمان عضویت این کشور در برجام میگوید «در صورت توافق جهان آماده همکاری اقتصادی و دیپلماتیک با ایران است» و پاسخ خبرنگار در خصوص لزوم ارائه تضمین به جمهوری اسلامی را بیپاسخ میگذارد.
🔹این مقام آمریکایی با تصریح به برقراری تمام تحریمها در حین مذاکرات اعلام کرد «در حالی که ما در وین بر سر میز مذاکره هستیم، پرزیدنت بایدن هیچ یک از تحریم ها را لغو نکرده است». این موضع را باید روشنترین پاسخ به اخباری دانست که در روزهای اخیر به طور تحریفآلودی ادعا داشت بایدن از طریق کاهش اعلام نشده برخی تحریمها به ایران نرمش نشان داده است.
🔹ارتباط بین توافق هستهای با همکاری ایران و کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی از دیگر سوالات خبرنگاران از این دیپلمات آمریکایی بود. این مقام وزارت خارجه آمریکا صراحتا این کشورها را تهدید کرده و میگوید: «آنها نمیتوانند این کار را انجام دهند مگر اینکه ایران دوباره به توافق پایبند باشد». این واکنش نیز علاوه بر اینکه نوعی اعتراف به ناکارآمدی تحریم اشاره دارد، در عرصه عمل نیز از مرز ادعا فراتر نمیرود.
🔹ایالات متحده به خوبی میداند که روابط اقتصادی جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی به مرحله جدیدی وارد شده است که واشنگتن توانایی ایجاد مانع بر سر راه آن را ندارد. در همین خصوص این مقام آمریکایی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسشی در خصوص خرید نفت ایران توسط چین و همکاری با کشورهای منطقه، صرفا به گفتن اینکه «با آنها صحبت خواهیم کرد» اکتفا کرده و از رجزخوانی میپرهیزد.
🔹این مقام ارشد وزارت خارجه همچنین با اشاره به مذاکرات وین در شش دور گذشته میگوید این گفتگوها «ایده آل ما نبود». آن گونه که علی واعظ مسئول پرونده ایران در گروه بینالمللی بحران خبر داده بود، آمریکا در شش دور مذاکرات گذشته وین که عراقچی با سه کشور اروپایی انجام میداد از ایران خواسته است غنیسازی ۲۰ درصد خود را متوقف کند و در ازای آن تنها ۱ یا ۲ میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران را آزاد کند. تبادلی که در واقع در حوزه داد و ستد امتیازات مذاکراتی، چیزی ما قبل «دُر در برابر آبنبات» خواهد بود.
🔹با این وصف مشخص است که سطح توافق معقول و ایدهآل از نظر آمریکا چه میزان با منافع ملی جمهوری اسلامی فاصله داشته و در نهایت عملا «هیچ» آوردهای برای ایران وجود نخواهد داشت.
🔹این مقام ارشد آمریکایی در خصوص هماهنگی آمریکا با اسرائیل در روند مذاکرات نیز گفت: «ما فکر می کنیم وقتی با هم عمل کنیم قوی تر هستیم. و به همین دلیل است که شما شاهد تشدید تعاملات ما با همتایان اسرائیلی خود بودهاید و فکر میکنم در این هفته بیشتر خواهید دید». این سخنان در حالی گفته میشود که خط جداسازی مواضع اسرائیل و آمریکا همواره در دورههای مختلف مذاکرات از سوی جریانهای داخلی پیگیری شده و البته همیشه واقعیتهای صحنه بر هماهنگی حداکثری این دو بازیگر صحه گذاشته است.
🔹مجموع مواضع این دیپلمات ارشد آمریکا نشان میدهد که تفسیر طرف دولت بایدن از یک توافق منطقی چه میزان با مطالبات بدیهی ایران در خصوص رفع تحریمها و بهرهمندی از مزایای اقتصادی توافق فاصله دارد. مسالهای که در روزهای گذشته از سوی تحلیلگران مختلف از جمله نزدیکترین متحدان آمریکا تحت عنوان «عدم آمادگی آمریکا برای توافق» به دفعات گفته و نوشته شد
🌹امام خمینی (ره):
🔺شما جوانان دانشجو و جوانان عزيزی كه از هر جا آمدهايد، اميد اين ملت هستيد كه بايد اين راهی را كه فرا راه شما گذاشته شده است به آخر برسانيد. و اين نهضتی را كه در راه او آن همه جانفشانی شده است، ادامه بدهيد.
📚صحیفه امام، جلد۱۴، صفحه۱
🌹امام خامنهای:
🔺شما جوانهای دانشجو باید کاری کنید که پنجاه سال بعد، اگر کسی خواست به تازههای علمیِ آن روز دست پیدا کند، مجبور بشود بیاید زبان_فارسی یاد بگیرد؛ این ممکن است.
۱۳۹۵/۰۱/۱۱
🔹روز دانشجو از 16 آذر 32 تا 16 آذر 1400
✍ سید محمد عماد اعرابی
ماجرا از 24 آبان 1332 شروع شد؛ وقتی خبر سفر نیکسون(معاون آیزنهاور رئیسجمهور وقت آمریکا) به ایران در میان دانشجویان پیچید. کسی که کودتای ننگین 28 مرداد 1332 را «پیروزی سیاسی امیدبخش قوای آزادی» توصیف کرده بود، حالا حدود 4 ماه پس از آن روز در 18 آذر 1332 به ایران میآمد تا ببیند دلارهای آمریکایی چگونه امید یک ملت برای کسب استقلال را سرکوب و راه غارت سرمایههای آنان را گشوده است. در خفقان مرگبار پس از کودتا و در حالی که جامعه ایران 14 آذر 1332 با بغض بازگشایی سفارت انگلستان در تهران را به نظاره نشسته بود؛ اینبار دانشجویان نتوانستند فریاد خود را در سینه نگه دارند و تصمیم به برگزاری تظاهراتی در اعتراض به این سفر گرفتند؛ گرچه این تظاهرات هرگز آنطور که مدنظر بود انجام نشد چون 48 ساعت مانده به ورود نیکسون، سربازان ارتش پهلوی دانشکده فنی دانشگاه تهران را به خاک و خون کشیدند و 3 نفر از دانشجویان را به شهادت رساندند. شهید چمران یکی از شاهدان عینی 16 آذر 1332 بود که در وقایعنگاری خود از آن روزها مینویسد: «روز بعد نیكسون به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی كه هنوز به خون دانشجویان بیگناه رنگین بود، دكترای افتخاری حقوق دریافت داشت و از سكون و سكوت گورستان خاموشان ابراز مسرت كرد و به دولت كودتا وعده هرگونه مساعدت و كمك نمود و به رئیسجمهور آمریكا پیغام برد كه آسوده بخوابد.»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231596