✅ بازیگران مداخلهگر
🔹رهبر معظم انقلاب امسال در دو مقطع زمانی نیمه فروردین و دوم دی ماه موضوع انتخابات و چهار راهبرد ضروری «مشارکت»، «رقابت»، «سلامت» و «امنیت» در انتخابات را مورد توجه جدی قرار داده و درباره اهمیت و چگونگی رسیدن به این راهبردها بیاناتی را فرمودهاند که لازم است مد نظر برنامهریزان، مجریان و ناظران انتخابات و صدالبته مردم به عنوان نقشآفرینان اصلی انتخابات اسفند امسال و کلیه تبیینگران قرار گیرد.
🔸مرور تجارب انتخاباتی چهار دهه گذشته نشان میدهد، انتخاباتهای جمهوری اسلامی تنها انتخاب و انتخابات ایرانیان نیست؛ بلکه بازیگران بیرونی و مداخلهگران متعددی هم در آن دخیل هستند. معاندان و مخالفان انقلاب اسلامی و نظام اسلامی، به ویژه در رأسشان آمریکا و انگلیس و سایر قدرتهای غربی به همراه اپوزیسیون وطنی ارتزاق کننده از آنها در انتخاباتهای ما برنامهریزی، هدفگذاری و گاه اقدامات بیثباتساز و عملیات مخرب انتخاباتی هم داشتهاند.
🔹انتخابات خرداد1388 که با مشارکت 85 درصدی مردم به وقوع پیوست، اما شیرینی این حضور با بازیگری آمریکاییها و همراهی غربگرایان داخلی به تلخی هزینهساز برای مردم و کشور بدل شد، مصداق عینی و اتم این مداخلات بیرونی است.
🔸دشمنان شکست خورده در فتنهآفرینیهای 88، 96، 98 و 1401 شاید به باز اجرای تاکتیکها و تکنیکهای آن سالها برنگردند، اما در اصلِ تمایل آنها برای مداخله فتنهجویانه و اندیشیدن به راههای جدید دشمنی تردیدی نداریم. مطمئناً، جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی برای مشوشنمایی، یأسآفرینی، بنبستنمایی و ناامیدسازی از اولویتهای برنامهریزی آنها برای بیرونق کردن انتخابات است. دروغبافی، عوض کردن جای پیشرفت و پسرفت، بزرگنمایی نقایص و کوچکنمایی دستاوردها به همراه کاربست سایر شگردهای رسانهای در عالم واقع و مجازی ابزارها و راههای رسیدن به آن اهداف شوم است.
🔹حال سؤال این است که نحوه مواجهه جامعه، جریانهای سیاسی و مردم عزیزمان با موضوع انتخاباتی که دشمنانش این گونه برای آن برنامهریزی و هدفگذاری میکنند، چگونه خواهد بود یا به عبارت بهتر باید چگونه باشد تا دشمنان ملت ایران کامروا نشوند؟
🔸مردم ایران با تمام گلهگذاریهایی که از ناملایمات معیشتی و اقتصادی دارند، اما عاشق وطنشان هستند، امنیت و سعادت، زیستن در جامعهای اخلاقمدار و ارزشگرا و البته رفاه خانوادههایشان برایشان مهم است، و راه حل همه اینها برگزاری انتخابات با حضور حداکثری دشمنشکن است. البته انتخاب خوب و شایسته و اصلح هم بسیار تعیینکننده است. مسلماً شکلگیری مجلسی با افراد متخصص، متعهد، کارآمد، برنامه و کارنامهدار بهتر میتواند از سد مشکلات عبور کند. دو ماه مانده به انتخابات، فرصت مغتنمی است تا جامعه را از وضعیت بیحسی سیاسی القایی دشمن خارج کرد. وظیفه جهادگران عرصه تبیین و امیدآفرینی در این مقطع سنگینتر میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سرکوب مشارکت سیاسی مردم در رژیم پهلوی
از زبان دکتر موسی حقانی
سه جریان تعیین سرنوشت انتخابات را برعهده دارند:
۱) نیروهای خارجی
۲) دربار پهلوی
۳) برخی احزاب مرتبط با بیگانگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 اولین تصویر از ویرانیهای زلزله ۷ ریشتری در غرب ژاپن
✅ هرچه دارم از مادرم دارم
🔹درآستانه روز مادر و سالروز شهادت سردار دلها از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر رونمایی شد.
#حاج_قاسم
✅دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
✍ عزیز غضنفری
✅ چرا ارز ۲۸۵۰۰ تومانی نباید حذف شود؟
🔹اگرچه حذف ارز ترجیحی مستقیما منجر به جهش های تورمی نخواهد شد اما احتمالا سیاست گذاران دولتی از جهش نرخ ارز به واسطه تعدیل نرخ ارز واردات کالای اساسی بیم دارند.
🔹تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، با تمام حواشی که با خود به همراه داشت، درس های مهمی را برای سیاست گذاران بودجه ای کشور داشته است.
🔹حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۱، اگر چه خودش به تنهایی عامل ایجاد تورم نامتعارف نبوده اما به عاملی برای جهش نرخ ارز تبدیل شده و به دنبال جهش نرخ ارز بوده که تورم در سال گذشته رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.
🔹افزایش نرخ ارز این کالاها از ۲۸۵۰۰ به ۳۸۵۰۰ موجب فشار هزینه ای ۳۵ درصدی به تامین کالاهای اساسی و نهاده های دامی وارداتی می شود که دولت با آن موافقت ندارد.
✅ جزییاتی از مالیات نجومی طلافروشان که پرداخت نمیکردند
🔹در راستای اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان و همچنین اتصال همه صاحبان مشاغل به این سامانه از اول دی ماه، موجی از شایعه و گرانی در خصوص مالیات طلا از سوی برخی از افراد ایجاد شد، این در حالی است هیچگونه افزایشی در نرخ مالیات طلا اتفاق نیافته است.
🔹نمونههایی از فرارهای مالیاتی که در نقاط مختلف کشور توسط سازمان امور مالیاتی شناسایی شده، نشانگر این است که چه چیزی موجب نگرانی بخش قلیلی از این صنف شده بود که اصرار به بی قانونی داشتند.
🔹در استان مرکزی، از یک طلافروش که اقدام به خرید و فروش غیررسمی در طول سالهای ۹۷ تا ۹۹ میکرد، ۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی گردید.
🔹در استان یزد، اوراق تشخیص متمم به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای ۳ طلافروش در اجرای بازرسی ماده ۱۸۱ قانون مالیاتهای مستقیم ابلاغ شد.
🔹در آذربایجان غربی، کتمان فروش ۱۸۰۰ میلیارد تومانی برای ۷ طلا فروش با اجرای بازرسی مالیاتی به دست آمد.
✅ انهدام شبکه جعل اسناد رسمی و زمین خواری در سنندج
🔹️رئیس کل دادگستری استان کردستان: این شبکه با افعال مجرمانه متعددی از قبیل جعل اسناد دولتی و تحصیل مال از طریق نامشروع، ۱۴ قطعه از اراضی دولتی در سنندج را به ارزش افزون بر بیش از یک هزار میلیارد ریال به نام خود و افراد وابسته انتقال داده بودند.
🔹️ در همین راستا در دادسرای مرکز استان کردستان پرونده قضایی تشکیل و با دستور بازپرس ویژه پرونده، ۵ نفر از متهمان مربوطه شناسایی، دستگیر و با صدور قرار تأمین روانه زندان شدند.
✅ هوای کردستان تا پایان هفته جاری آرام و پایدار خواهد بود
معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی کردستان:
🔸بر اساس تحلیل نقشههای هواشناسی برای امروز دوشنبه در حد احتمال بارشهای خفیفی برای مناطق جنوبی استان پیشبینی میشود.
🔸از امروز تا پنجشنبه هفته جاری، پدیده غالب افزایش پوشش ابر و وزش باد خواهد بود.