🔸استاندار کردستان؛
🔴علما ذخایر معنوی استان کردستان هستند
🔹استاندار کردستان در دیدار با اعضای شورای افتاء و روحانیت استان، عنوان کرد که علما ذخایر معنوی استان بوده و نقطه اتکاء مدیران هستند.
🔰به گزارش کُردتودی، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کردستان؛ اسماعیل زارعیکوشا در این دیدار یادآور شد: علما و روحانیون کردستان، از سپیده دم انقلاب تاکنون در سختیها، جنگ، تحریمها و در مقابله با ضد انقلاب در کنار مردم، انقلاب و نظام بودهاند و این دینی به گردن ماست که نباید فراموش کنیم.
🔹وی افزود: ارتباط میان مجموعه اداری استان با مرکز بزرگ و شورای افتاء باید تقویت شود و ما به این مجموعه به عنوان یک ظرفیت بزرگ و ذیقیمت نگاه می کنیم
🌹امام خمینی (ره):
🔺یک روز بود که دانشگاه و حوزههای علمیه نه آنکه از هم جدا بودند، جوی به وجود آورده بودند که با هم شاید دشمن بودند.
نه دانشگاهی تحمل روحانی را داشت و نه روحانی تحمل دانشگاهی. اساس هم این بود که دو قشری را که با اتحادشان تمام ملت متحد می شوند از هم جدا نگه دارند، و با هم مخالفشان کنند تا ملت اتحاد پیدا نکند.
بحمدالله در این نهضت اسلامی، این انقلاب اسلامی، این تحول بزرگ حاصل شد که هیچ یک از این دو طایفه خودشان را از دیگری ان شاءالله جدا نمی دانند. آن وحشتی که دانشگاهیها از معمم داشتند و آن وحشتی که معممین از دانشگاهیها داشته اند، به اذن خدای تبارک و تعالی مرتفع شد.
📚صحیفه امام، جلد۱۳، صفحه۴۱۲
🌹امام خامنهای:
🔺موضوع دانشگاه، به خودىِ خود یک موضوع مهم است؛ همچنانکه موضوع حوزه علمیه هم، به خودی خود یک موضوع اساسی و مهم است. وقتی ما «وحدت حوزه و دانشگاه» را عنوان میکنیم، بدیهی است مقصود این نیست که این دو را در عالم واقعیّت به یک چیز تبدیل کنیم. زیرا اگرچه در گذشته، در حوزههای علمیه، همان دروسی خوانده میشد که امروز در دانشگاهها خوانده میشود، اما اگر فرض کنیم آن دروس حوزههای علمیه، همان پیشرفتی را که تا امروز کرده است، میکرد، باز امروز باید به مقتضای تخصّص و تشعُّب، هر گروه کار و درس خودش را دنبال کند. پس، مقصود این نیست. مبادا بعضی همین موضوعِ به این روشنی و وضوح را ندیده بگیرند و درباره غلط بودن شعار وحدت حوزه و دانشگاه قلمفرسایی کنند.
۱۳۷۲/۰۹/۲۴
✅ در مذاکرات وین چه گذشت
🔹اگر جنجالسازیهای روانی و رسانهای طرفهای غربی را از مذاکرات حذف کنیم میتوان گفت که گفتوگوها در حالی با وقفه مواجه شدهاند که پیشرفتهای مناسبی صورت گرفته است و مذاکرات در سیری طبیعی رو به جلو حرکت کردهاند.
📝گزارش تسنیم را در اینجا (https://tn.ai/2628082) بخوانید
✅ مقامهای صهیونیست: اسرائیل توان حمله به ایران را ندارد
🔹نیویورک تایمز به نقل از یک مقام بلندپایه فعلی رژیم صهیونیستی: تلآویو توانایی وارد کردن خسارت قابل توجهی به تاسیسات زیرزمینی نطنز و فردو را ندارد. مکانهای محافظت شده باید بارها و بارها مورد حمله قرار گیرند، روندی که ممکن است چندین هفته طول بکشد.
🔹همچنین اسرائیل باید به طور همزمان جنگندهها و سامانههای پدافند هوایی ایران را دفع کند. همچنین هرگونه حمله به ایران باعث حملات حزبالله لبنان و حماس در غزه میشود.
🔹رئیس سابق مؤسسه مطالعات هوایی فیشر هم گفته: «حتی این امکان وجود دارد که وقتی هواپیماهای اسرائیلی میخواهند در اسرائیل فرود بیایند، ببینند که ایران باندهای پروازشان را منهدم کرده است.»
✅ آمریکاییها چقدر به رسانههای خود اعتماد دارند؟
🔹نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان میدهد بیش از ۷۶ درصد از مردم آمریکا معتقدند رسانههای جریان اصلی این کشور بر پیشبرد دستورکارهای سیاسی خود تمرکز کردهاند.
🔹پاسخ دهندگان جمهوریخواهان بدبین ترین بودند و بیش از ۹۰ درصد از آنها بر این باور بودند که رسانهها برنامههای سیاسی خود را پیش میبرند.
🔹دموکراتها بیشترین اعتماد را به رسانهها داشتند، اما فقط اندکی بیشتر یعنی ۳۷.۳ درصد آنها به رسانهها در ارائه حقایق اعتماد داشتند
✅ ایران: اروپا برای پیشرفت مذاکرات جدیت به خرج دهند
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹برخلاف ادعای طرف غربی، اعضای ۱+۴ کاملا در جریان هستند که این زمانبندی تفاهمی دستهجمعی و اتفاقا با در نظر گرفتن تعطیلات کریسمس و سال نوی مسیحی بوده است.
🔹سه کشور اروپایی عضو ۱+۴ باید به جای اصرار بر بازی نخنما شده و بیفایده مقصرنمایی، برای پیشرفت گفتوگوها جدیت و اراده به خرج دهند.
🔹این سه کشور شاید خواستهاند با این ادعای غیرواقعی به نوعی جبران درخواست دور قبل خود برای بازگشت زودهنگام به پایتختهایشان را کرده باشند
✅ بودجه ۱۴۰۱ چه تفاوتی با بودجه امسال و پارسال دارد؟
🔹به گزارش «نود اقتصادی» در لایحه بودجه هر سال ما با چند اعداد و ارقام بسیار با اهمیت روبرو هستیم. اولی منابع بودجه و دومی مصارف بودجه است.
🔹اینکه کیفیت و کمیت این دو سمت مصارف و منابع چگونه است، میتواند اولویتها و دغدغههای دولتها را نشان دهد. به عبارتی، دولتی که صرفا بیمحابا مصارف بودجه را بدون در نظر گرفتن کسری آن و سمت منابع هزینه میکند، نهتنها دغدغه ملی ندارد، بلکه تیشه بر ریشه جامعه میزند.
🔹هزینهکردهای بودجه را زمانی میتوان گفت عادلانه، عقلایی، منصفانه و دغدغهمندانه است که اولا کسری زیاد ایجاد نکند و دولت هزینههای این کسری را از جیب ملت و به ویژه از جیب فقیرترین افراد جامعه برندارد. ثانیا دولت بهجای توجه زیاد بر افزایش هزینههای جاری که عملا صرف پرداخت حقوق و دستمزد و امور پرسنلی میشود بخش قابلتوجهی از منابع خود را صرف بودجه عمرانی کند که همه موجب افزایش سرمایهگذاری و رشد اقتصادی و هم موجب افزایش برخورداریها از زیرساختها و امکانات رفاهی و اقتصادی در کشور میشود.
🔹اما در سالهای اخیر این وضعیت چگونه بوده است. نگاهی به آمارها نشان میدهد دولت روحانی در سال ۹۹ مصارف خود را که شامل بودجه جاری، عمرانی و ﺗﻤﻠﮏ ﺩﺍﺭﺍﯾﯽﻫﺎﯼ ﻣﺎﻟﯽ است را نسبت به سال ۹۸ حدود ۲۷ درصد و در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل ۱۲۴ درصد افزایش داده است. این درحالی است که در سال آینده رشد مصارف دولت ۷/۴ درصد خواهد بود. البته رشد مصارف همیشه مذموم نیست اما زمانیکه دولت با کسری شدید بودجه روبروست، افزایش آن به معنی فقیرتر کردن جامعه و تحمیل تورم به مردم است.
🔹مورد بعدی که در بودجه سالانه دیده میشود، رقم بودجه جاری و عمرانی که هر دو جزء مصارف هستند.
🔹دادههای بودجه سالانه نشان میدهد دولت روحانی در سال ۹۹ بودجه جاری خود را نسبت به سال قبل ۲۴ درصد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۱ درصد افزایش داده است که این میزان در سال آینده ۵ درصد خواهد بود.
🔹همچنین دولت روحانی بودجه عمرانی خود را در سال ۹۹ نسبت به سال قبل از خود ۳۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ درصد افزایش داده (که البته با تصمیم و اصرار مجلس) است. در سال آینده رشد بودجه عمرانی دولت نزدیک به ۴۳ درصد خواهد بود.
🔹یکی از نکات مهم در این آمارها؛ نسبت بودجه عمرانی به جاری است. آمارهای بودجه نشان میدهد در سال ۱۳۹۸ بودجه عمرانی معادل ۱۹ درصد بودجه جاری دولت بوده است که این میزان در سال ۹۹ حدود ۲۰/۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۹/۲ درصد بوده است. اما در سال آینده بودجه عمرانی معادل ۲۶/۱ درصد بودجه جاری خواهد بود. این یعنی دولت سیزدهم به جای هزینه بودجه در بخش بودجه جاری که صرف پرداخت حقوق و دستمزد میشود میخواهد رقم بیشتری را صرف بودجه عمرانی کند که هم موجب افزایش رشد اقتصادی و سرمایهگذاری در کشور میشود و هم جنبههای عدالتطلبانه و رفع محرومیتها در آن پررنگ است.
🔹به نظر میرسد اگر منصفانه قضاوت کنیم، بودجه سال آینده یک بودجه مترقیتر از بودجههای پیشین خواهد بود هرچند اسیر برخی گرفتاریهای تاریخی بودجهریزی در ایران است
✅ آقای محسن رضایی! با رئیس جمهور هماهنگ باشید
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔻معاون اقتصادی رئیسجمهور گفته «نرخ ارز در سالهای آینده با به سرانجام رسیدن مذاکرات و برداشتن تحریمها به ثبات خواهد رسید.»
🔻این سخن، با آنچه خود رئیسجمهور رئیسی میگوید که نباید اقتصاد کشور را به خارج گره بزنیم منطبق نیست.
🔻آیا بهتر نیست رئیسجمهور و معاونش در چنین مسائل مهمی هماهنگ باشند؟
هدایت شده از صدای انقلاب
283-sedayeenghelab_ir.mp3
10.12M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 283
💠 بررسی اهمیت پرداختن به جنگ روایتها در عصر حاضر
🎙 کارشناس برنامه: سید علیرضا آل داوود کارشناس فضای مجازی
#فضای_مجازی
#ایران
#جنگ_روایتها
#جنگ_ادراکی
#جنگ_شناختی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
284-sedayeenghelab_ir.mp3
7.53M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 284
💠 بررسی رویکرد چین در مذاکرات وین
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حامد وفایی کارشناس چین و مدیر مرکز پژوهش آسیاسی دانشگاه تهران
#چین
#ایران
#آمریکا
#مذاکرات
#مذاکرات_وین
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir