ثامن کردستان
🔴 طرح استیضاح ترامپ تصویب شد 🔹مجلس نمایندگان آمریکا با تعداد رأی کافی، طرح استیضاح «دونالد ترامپ» ر
دکتر سراج
🔴چرایی استيضاح ترامپ
🔹کهولت سن بایدن و احتمال مرگ وی، حتی قبل از پایان دوره چهار ساله، دموکراتها را بر آن داشته تا در اقدامی پیشدستانه، مانع ورود مجدد ترامپ به عرصه رقابت انتخابات ریاست جمهوری گردند.
🔹بدین ترتیب، ترامپ اولین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا خواهد بود که دو بار استیضاح میشود. استیضاح، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی در آینده منع خواهد کرد و از حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری 2024 ممانعت مینماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است. علاوه بر این در صورت موفق بودن استیضاح، ترامپ از مزایای قانون "رئیس جمهور سابق" نیز محروم میگردد که مهمترین بخش آن، سلب مصونیت از وی است. ترامپ با ترک دفتر ریاست جمهوری، مصونیت خود را نیز از دست میدهد و سپس وی را میتوان به خاطر نقش آفرینی در حمله به کنگره، تحت پیگرد قانونی قرار داد.
🔹استیضاح ترامپ روند "یک دولت" و "دو ملت" را عینیتر میسازد و به مثابه یک پیشران، گسلهای چند لایه و روی هم افتاده اجتماعی را در ایالات متحده فعالتر خواهد کرد. آمریکا وارد شیب تندی از تحولات شده که حتی ذات محافظهکاریِ درون لیبرال دموکراسی نیز نمیتواند مانع حرکت آن گردد.
#عصر_پسا_آمریکا
🔴 #زمستــان_داغ| اینجا آمریکاست!
🔻اینجا ساختمان مجلس افعانستان یا سوریه و حتی لیبی نیست. ساختمان کنگره آمریکاست که مجبور شدهاند برای حفاطت از آن هزاران نفر از نیروهای ارتش فدرال را اعزام کنند.
🔹 درواقع این صحنه گوشهای از طرحهای #ترامپ برای دی ماه ۹۶ و سپس پائیز و زمستان داغ ۹۹ برای ایران بود. بحرانسازی و رویارویی نظامی با مردم در خیابانهای ایران. اما درست یک هفته قبل از پایان دوره ریاست جمهوریاش، عملا خیابانهای آمریکا شاهد چنین صحنهای شده است.
🔹 آیا هرگز فکر میکردید روزی چنین تصویری از ساختمان کنگره آمریکا و قلب و سمبل لیبرال دمکراسی جهان برای غربگرایان مشاهده کنید؟!! عدهای سالها در انتظار دیدن این تصویر در ایران بودند. ترامپ نیز رفتنی شد و ایران سرافراز باقیست.
هدایت شده از صدای انقلاب
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 196
💠 سناریوهای احتمالی اقدام نظامی آمریکا بر علیه ایران
🎙 کارشناس برنامه: هادی محمدی
#آمریکا
#ایران
#افول_آمریکا
🆔 @sedayeenghelab_ir
🍃🌹باسلام
✅معاونت سياسي سازمان بسیج مسابقه اي با موضوع:
💠طراحي"لوگوي ثامن"برگزار مي كند.💠
لذا
🔹1-اطلاع رساني لازم صورت گيرد.
🔹2-طرح ها تا پايان دي ماه به آي دي
@y_meyar
در پيام رسان سروش.ايتا و روبيكا ارسال گردد.
🔹3-به لوگوي برگزيده جايزه اهداء خواهد شد.
⛔️تذکرات
🔻لوگوی ارسالی تکراری نباشد و قبلا ثبت نشده باشد.
🔻#تصویر لوگو به صورت jpg ارسال و ،بعد از انتخاب لوگوی منتخب ، فایل لایه باز آن ارسال گردد.
🔻ترجیحا لوگوی ارسالی با اهداف بصیرتی ثامن مرتبط باشد .
🔻حداکثر آثار ارسالی توسط هر فرد ۲ اثر باشد.
🔴 #تحلیل| ترامپ تمام شد؛ ایران چه خواهد کرد؟!
🔻 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که در چند روز آینده دوران مسئولیتش به پایان می رسد در سخنانی که حاکی از تمکین در برابر واقعیت شکست در انتخابات بود ، اظهار داشت : "امنیت ما از سیاستمان مهم تر است"
🔹این بیان به وضوح پذیرش شکست توسط رئیس جمهور متکبر آمریکا را نشان می دهد و در در واقع باید گفت او رسما تسلیم ساختار نظام سیاسی آمریکا شد.
🔹عقربه دماسنج تحولات درون آمریکا در حالی با تبعیت ترامپ از نتیجه انتخابات در حال پایین رفتن است که در غرب آسیا روند تحولات هرچه بیشتر به سمت حرارت یافتن سوق پیدا می کند .
🔹 استراتژی نظامی ایران در قبال ایالات متحده همواره تدافعی و در راستای ایجاد توازن وحشت و بازدارندگی بوده است.
🔹راهبرد جمهوری اسلامی اما در قبال اسرائیل تفاوت دارد و ایران در سالهای اخیر مبادرت به محاصره و تضعیف این رژیم با استفاده از نیروهای نیابتی خود کرده است.
🔹 البته اسرائیل از ۴ سال عمر دولت ترامپ سعی در نهایت استفاده را داشت و دولتمردان ایران نیز که اوضاع را به خوبی درک می کردند ، صلاح را بر اتخاذ سیاست صبر استراتژیک دیدند.
🔹 البته این خویشتنداری فاقد حد یقف نبوده و با اتمام دولت ترامپ ، بردباری جمهوری اسلامی در برابر اسرائیل و احتمالا متحدان عربش ( به خصوص امارات ) نیز پایان خواهد پذیرفت .
🔹نگارنده عمیقا اعتقاد دارد روی کار آمدن بایدن ایران و متحدانش را دچار تغییر فاز ، و تهاجمی شدن خواهد کرد ، زیرا اطمینان دارند حاکم جدید کاخ سفید ، هیچگاه در بدو تشکیل دولتش وارد تنش مستقیم نظامی نخواهد شد و همین یک مجال مناسب جهت حساب کشی از اسرائیل توسط محور مقاومت است.
🔹برخی صاحب نظران معتقدند مانورهای اخیر ایران صرفا عملی پیشگیرانه جهت جلوگیری از تجاوز احتمالی ایالات متحده بوده و البته بعضی دیگر نیز بر این عقیده اند که آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای استقبال گرم از دولت جدید آمریکا با گرفتن یک زهر چشم از برخی دولتهای متجاسر منطقه به قصد قدرت نمایی و امتیاز گیری بیشتر از دموکرات ها انجام می شود و شروع غنی سازی ۲۰ درصد و توقیف کشتی کره ای نیز طلیعه آن است.
✅ هر چه هست زمستان ۲۰۲۱ یحتمل سرد و خشک به پایان نرسد.
🖌 تقوی نیا
دیدارنگار 71.pdf
10.15M
🔸دیدارنگار ۷۱ | غلبه بر ویروسِ دستساز
📝 ویژه سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام ۱۹ دی:
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «موضوعات اصلی بیانات»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت»، «روایت تاریخی» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «غلبه بر ویروسِ دستساز» مواضعِ اخیر رهبر انقلاب دربارهی مسئله تحریم مرور شده است.
🔴 علت حرف های جدید جناب آقای روحانی
🔹پرزیدنت در جلسه هیات دولت اظهار داشت : "اگر منابع ما آزاد شود؛ دلار از بیست و چهار هزار تومان به پانزده هزار تومان میرسد."
🔹آقای روحانی طرح جدیدی را با افکار عمومی و منافع ملی، شروع کرند و همزمان دو هدف را دنبال میکند.
اول : وی در صدد است انتظارات واقعی مردم از برجام و وعدههای برجامی، مبنی بر رفع تمامی تحریمها، را به محاق بُرده و آن را در حد یک موضوع کوچک و ساده مانند آزادسازی منابع بلوکه شده خلاصه سازد.
دوم : روحانی تلاش میکند فرآیند پُرهزینه و پیچده بازگشت آمریکا به برجام را ساده و بیهزینه نماید.
🔹ارسال این سیگنال از طرف روحانی، عملا این تصوّر و محاسبه را برای دولت جدید آمریکا و طرفهای اروپایی ایجاد میکند که ایران از فرآیند بازگشت ایالات متحده به برجام، صرفا توقعی در حد آزاد شدن منابع بلوکه شده در کرهجنوبی، ژاپن و اروپا را دارد و امتیازی بیش از این نمیخواهد. بیهزینه سازی بازگشت آمریکا به برجام از سوی روحانی باعث میشود که طرفهای غربی رژیم تحریمها را حفظ کنند و رفع آنها را منوط به توافق جدید و ستاندن مزیتهای راهبردی بیشتر (موشکی، منطقهای و...) از ایران نمایند.
🔴 تحلیل سوادرسانه ای جامعه از قطعی برق/ ۹۰درصد اشتباه کردند
🔻خبرگزاری فارس یک نظرسنجی درباره علت قطعی برق منتشر کرد و دلیل قطعی برق را از مخاطبان خود جویا شد. نتایج نظرسنجی قابل اعتناست.
از حدود24363نفری که تاکنون در کانال تلگرامی فارس در این نظرسنجی شرکت کردند، 35 درصد علت قطعی برق را مصرف برق ناشی از بیت کوین های چینی دانستند که بالاترین گمانه بود. در مرتبه دوم 29 درصد علت قطعی برق را برنامه ریزی شده و برای فشار به مردم و ایجاد مقدمه برای مذاکره با آمریکا دانستند. 24 درصد نیز علت قطعی برق را اجرای معاهده پاریس توسط دولت قلمداد کردند. در نهایت 12 درصد نیز علت قطعی برق را کمبود گاز مصرفی نیروگاه ها ذکر کردند و البته همین گزینه درست بود.
🔻دلیل خاموشی ها مهم است؛ اما مهمتر اینکه چطور می شود در این ابعاد دچار خطای تشخیص شویم.
مرورکنیم.
1⃣گزینه اول بیت کوین چینی؛ ماجرا چیست؟
کل حجم مصرف برق بیت کوین در ایران حدود 200 مگاوات است. برای اینکه ابعاد مصرف روشن شود تنها مصرف برق یک روز چهارشنبه 23 دی 42 هزار و282 مگاوات بوده است.
به گزارش دانشگاه کمبریج در آذر ماه 99 میزان مصرف برق شبکه استخراج بیت کوین در ایران به خاطر سخت گیری قانونی حدود 5 درصد کاهش یافته است.
ازین میزان مصرف برق برای استخراج بیت کوین، 70 درصد قانونی و مربوط به 24 شرکت است و 30 درصد نیز تخلف و خارج از چرخه نظارت هستند. حالا ابعاد ماجرا را مقایسه کنید.
و اما اسم چین از کجا آمد؟ کلا ما هیچ شرکت چینی برای استخراج بیت کوین نداریم. یک شرکت ایرانی چینی در رفسنجان است که به صورت قانونی 0.4 درصد از حجم کل را مصرف کرده که آنهم این روزها تعطیل شده است.
این از «ماجرا چیه» ی ماجرا.
✅اما چرا باور کردیم؟
چون بیشترین سهم تبلیغاتی من وتو و ایران اینترنشان و بی بی سی مربوط به این گزینه بود. خواستند وانمود کنند مقصر خاموشی خانه تان همان چینی است که فکر می کنید از آمریکا بهتر است.
بامزه است. ولی باور کردیم.
2⃣گزینه دوم فشار به افکار عمومی برای مذاکره
این گزینه برخلاف گزینه اول فیک خبری نبود بلکه فیک تحلیلی است. روایت ما از خاموشی اینست که مقصر دولت است. چرا؟ چون ابرروایتی در ذهن داریم که دولت برای مذاکره با آمریکا دست به هر اقدامی می زند، هرچند هیچ مستندی هم برای این خرده تصویر نداشته باشیم.
اینطور تحلیل کردن و استدلال کردن درست است؟
تعمیم خطا خودش خطای تعمیم است.
3⃣گزینه سوم معاهده پاریس
معاهده پاریس هنوز اجرا نشده است، پس چطور علت خاموشی است؟ این نیز مثل گزینه قبل ناشی از ابرروایت پنهان کاری دولت در اجرای خاموش یک تصمیم است.
اینکه قدرت سیاسی در ساخت ابرروایت های انحرافی سهم دارند حرف درستی است. اما خطای دولت، حجتی برای خطای شناختی ماست؟
✅ریشه این خطای ما دقیقا کجاست؟
ریشه خطا در انتخاب نکردن گزینه چهارم است. یعنی چی؟
نمی خواهیم گزینه چهارم رو انتخاب کنیم. چون متهم ایم.
توضیح می دهم.
4⃣گزینه چهارم گزینه صحیح است.
نیروگاه های سوخت لازم را برای تولید برق ندارند. چرا؟ یک دلیل ساده اش اینست که مصرف گاز ما 6 برابر متوسط در دنیاست.
🔻اما چرا امسال؟
به ۴ دلیل:کاهش ذخایر گازی پارس جنوبی/ توسعه شبکه گازی به روستاها/تثبیت قیمت و رشد مصرف/بدهی بالای دولت به بخش خصوصی تولید کننده برق
🔹نکته سواد رسانه ای ماجرا اینجاست که خیلی وقت ها برای اینکه متهم نشویم مشکل را به دیگران حواله می دهیم. حتی اگر این پاس کاری مشکلات در زمین بازی خناسان باشد و خروجی یک پروژه طراحی شده از فیک نیوزهای ایدئولوژیک. مراقبت کنیم
دکتر مهدیان