فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 درد دل پیرمرد دیواندرهای با قالیباف
هدایت شده از KHAMENEI.IR
52.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روایتی از سفرهای استانی رهبر انقلاب به کردستان
🔺️ پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR به مناسبت انتشار تقریظ حضرت آیت الله خامنهای بر کتاب «عصرهای کریسکان» در این نماهنگ مروری بر حضور رهبر انقلاب در جبهههای کردستان و سفرهای استانی ایشان به کردستان در سالهای ۱۳۶۷ و ۱۳۸۸ داشته است.
💻 @Khamenei_ir
🌹امام خامنهای:
🔺به نظر من برای تأمین آینده احتیاج داریم به صبر و ثبات؛ بایستی گاممان را محکم کنیم؛ صبر و ثبات قدم لازم است؛ که البتّه مردم هم خوشبختانه مردم صبوری هستند؛ ما این را تجربه کردهایم، ثبات مردم انصافاً ثبات خوبی است؛ مسئولین هم باید با کار جهادی، صبر و ثبات خودشان را نشان بدهند.
۱۳۹۹/۰۵/۱۰
🔴 روسها بشدت علاقهمندند با ایرانیها تجارت کنند، اما چرا در صادرات به روسیه موفق نبودیم؟
🔸کالاهای بیکیفیت، به روسیه صادر نکنیم!
🔹کاظم جلالی سفیر روسیه در ایران در گفتگو با «نود اقتصادی» در خصوص روابط تجاری ایران و روسیه اظهار کرد: در سطوح عالی ایران و روسیه این علاقه وجود دارد که دو کشور با هم ارتباط داشته باشند ولی چون ما پیوند فرهنگی و اقتصادی نداریم روزی که این علاقه از بین برود، روابط فرو می پاشد.
🔹وی افزود: ترکها و روسها در ماجرای هواپیما و کشته شدن سفیرشان اختلاف پیدا کردند ولی چون پیوند اقتصادی قوی داشتند نتوانستند روابط خود را به طور بلند مدت قطع کنند. خیلی ها میپرسند، چرا در دوران کرونا، روسها ترکها را به کشورشان راه می دهند ولی ایرانی ها را راه نمی دهند؟ پاسخ خیلی واضح است چون خیلی از روسهای پولدار و موثر در حاکمیت روسیه در ترکیه هتل ساخته اند. کدام فرد روسی و ایرانی اقتصادشان به این شکل بهم گره خورده که در حاکمیت هم نقش موثری داشته باشند؟
🔹جلالی با بیان این مطلب که "برای اینکه دیپلماسی ما از لبخند ژکوند خارج شود باید اقتصاد را تقویت کنیم" به «نود اقتصادی» گفت: چاره ای نداریم همه مسیر باید به سمت اقتصاد برود. حتما روسها علاقه مندند با ایران روابط اقتصادی برقرار کنند، آنها دوست دارند غلات و روغن را از آنها بخریم. آنها هم دوست دارند صیفی جان و سبزیجات، میوه، پسته و خشکبار از ایران بخرند. فصول روسیه طوری نیست که بتوانند سبزیجات و صیفی جان تولید کنند.
🔹وی ادامه داد: اگر به بازار روسیه نگاه کنید. پسته اعلای ایران در بازار روسیه نیست. بگذارید یک خاطره نقل کنم، برای معاون وزیر صنعت روسیه پسته بردم. بعد از یک ماه که به سفارت ما آمد تعجب کرد که چرا از این پسته ها در بازار روسیه نیست. یکی از دوستانی که پسته های ایرانی موجود در بازار را به من نشان داد و دیدم پسته ای که به روسیه صادر کرده بودیم کیفیت نداشت. ما باید کالای اعلا با بسته بندی زیبا صادر کنیم.
🔹سفیر ایران در روسیه به جزئیات شرایط بازار روسیه پرداخت و گفت: بازار روسیه پیچیده است نیاز است از قبل در آنجا بازاریابی بشود. کسی که چهار کامیون خیار تولید می کند نمی تواند برای صادرات آن به روسیه لب مرز آذربایجان بایستد. نیاز است که بازار روسیه از قبل دیده شود، بازار یابی و کار تخصصی در آن انجام شود.
🔹جلالی تصریح کرد: استانداردهای روسیه اروپایی است و هر کالایی را به بازار آنجا راه نمی دهند. بعضی از کالاهای ما در آنجا جای خوبی باز کرد، ولی برخی آمدند آن را خراب کردند. مثلا کاله خیلی جای خوبی در بازار روسیه باز کرد. میهن حتما می تواند جایگاه خوبی داشته باشد، در تلاش هستم که در این زمینه با مسئولان میهن جلسه داشته باشم. ما در بخش شیلات، ماهی و میگو پتانسیل خوبی داریم ولی اینها باید تجمیع شوند. فروشگاههای زنجیره ای روسیه پنجاه هزار شعبه دارند و باید به موقع به آنها کالا بدهیم. نباید با بالا و پایین شدن ارز صادرات را متوقف کنیم.
🔴 #شایعات_مشکوک| عادی سازی رابطه با شایعه‼️
🔻سخنگوی رئیس جمهور عراق:
🔹️برخی رسانه ها و کاربران رسانههای اجتماعی اظهاراتی ساختگی منسوب به رئیس جمهور را در مورد آمادگی عراق برای امضای توافق صلح با اسرائیل با هماهنگی فلسطینیها، منتشر کرده اند.
🔹️آنچه منتشر شده به هیچ وجه صحت ندارد و ساختگی است.
🔹️ از رسانه ها و کاربران می خواهیم تا در انتشار مطالب خود دقت لازم را به خرج دهند؛ اینگونه اخبار نادرست موجب اهانت و آشوب شده و اهداف آن مشکوک است.
#طاغوت_همه_ظالمانند
#جهت_جنگ_مهم_است
🔻 رهبر معظم انقلاب:
️ 🔹ددر قرآن مکرراً از «ارسال رُسُل» تعبیر شده به « بعثت» و «برانگیختن». جهت این برانگیختگی اولاً «عبودیت خدا» است و ثانیاً «اجتناب از طاغوت».
🔸طاغوت، همهی ظالمان و پادشاهان خبیث و در مِثل امروزی همهی رؤسای جمهور آمریکا و بعضی کشورهای دیگر است.
️🔹ببعثت انبیا، برای ایجاد یک جامعهی فاضله و تمدن است. در تمدن، همه چیز هست؛ هم علم، هم اخلاق، هم سبک زندگی و هم جنگ. اینجور نیست که بگوییم اسلام آمد جنگ را از بین ببرد؛ نه! اما جهت جنگ مهم است. جنگ با چه کسی؟
️ 🔸ططواغیت عالَم برای قدرتطلبیهای خودشان میجنگند؛ سالهاست صهیونیستها برای مقاصد خبیث میجنگند. اما در مقابل آنها مجاهدان فلسطینی و حزبالله هم میجنگند. ملت ما هم در ۸ سال #دفاع_مقدس جنگید. این جنگ، ممدوح است و برای اهداف الهی است. مؤمن قتال میکند اما برای اهداف الهی. ۹۸/۱/۱۴
مواضع حکیمانه آیتالله سیستانی در دیدار پاپ
«محسن قمی» معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری:
🔹مواضع حکیمانه آیتالله سیستانی در دیدار رهبرکاتولیکهای جهان مایه عزت اسلام شد.
🔹تأکیدات آیتالله سیستانی در این دیدار تاریخی بر مسائل مهم بینالمللی از جمله اشغالی خواندن قدس شریف، خط بطلانی بر توطئه عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر قدس بود.
🔹ابراز نارضایتی آیتالله سیستانی از وضعیت فقر، محرومیت، تبعیض و نیزتحریم و تأکید بر اینکه رهبران دینی باید به مسئولیت خود عمل کنند، می تواند مصداق بارز آموزه قرآنی «کلمه سواء» میان پیروان و رهبران ادیان ابراهیمی باشد که باید منتظرنتایج آن باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غار حرا از روز روشن تر شده
فضای مکه پر از جلوه ی کوثر شده
جهان رشک جنان امشب زمین کوثر شده
امین وحی حق نازل به پیغمبر شده
💐 عید بزرگ مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، تبریک و تهنیت باد💐
ثامن کردستان
غار حرا از روز روشن تر شده فضای مکه پر از جلوه ی کوثر شده جهان رشک جنان امشب زمین کوثر شده امین و
#عیدتان_مبارک
🔴 #به_بهانه_بعثت| درسهایی از رفتار سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر(ص) در جامعهی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنی_قریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس مجلس: بیش از ۸۰ درصد اقتصاد ما دولتی است و نتیجه همه ناکارآمدی ها ریشه در این موضوع دارد.
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 رئیس مجلس جلسۀ بررسی مسائل استان را نیمهکاره رها کرد و با نمایندگان دستفروشهای سنندجی که در مقابل استانداری حاضر شده بودند، دربارۀ وضعیت کسب و پیگیری مطالبات آنها گفتگو کرد.