هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasarجلسه102دکترصنعتکار.mp3
7.92M
صوت:🔥یکصد و دومین جلسه پخش زنده از سلسله نشستهای سه شنبه ها ساعت22 گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : هفته افشای حقوق بشر آمریکایی و بررسی مسائل روز
کارشناس : دکتر روح الله صنعتکارفر
#جهاد_تبیین
#نشست #ثامن23
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
#سوال1
#پاسخ1
🔻 چرا آمریکا، ایران را تحریم میکند؟
تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا حاکم بلامنازع منطقه خاورمیانه و فعال ترین دولت خارجی در صحنه سیاسی ایران بود و کشورمان هم به عنوان مهمترین و قوی ترین متحد استراتژیک آمریکا در خاورمیانه محسوب میگردید. پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ضربه سهمگینی بر تسلط آمریکا بر منطقه خاورمیانه و ایران وارد نمود و آمریکا یک متحد بزرگ و مصرفکننده مهم تسلیحات آمریکایی و یک منبع صدور نفت به اسرائیل و یک مانع بزرگ تقویت شوروی را از دست داد و منافع حیاتی او در خلیج فارس در معرض خطر قرار گرفت. به همین دلیل، آمریکا با روی کار آمدن هر دولت مستقل در کشورهای دیگر از جمله ایران چه سکولار و چه دینی، مخالف بوده و است و آن را برخلاف منافع ملی خود می داند. در مجموع، استقلال طلبی ایران و از دست رفتن منافع منطقه ای آمریکا، پیگیری منافع ملی ایران به جای هضم شدن در منافع جهانی آمریکا و احیای بعد اجتماعی اسلام در جهان، سه دلیل اصلی دشمنی آمریکا با ایران و در نتیجه، تحریم شدن کشورمان توسط آمریکاست. توضیحات بیشتر درباره این موضوع را از اینجا ببینید.
#نشست_بصیرتی
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
#پرسش2
🔺چه چیزی مانع از به نتیجه رسیدن این دور از گفتگوها در قطر شدهاست؟؟
نشست «علی باقری» مذاکره کننده ارشد ایران با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قطر که قرار بود هفتم و هشتم تیرماه برگزار شود، به پایان رسید
#پاسخ2
پافشاری طرف آمریکایی بر متن طرح پیشنهادی خود در وین۷ است که شامل «تضمین برای انتفاع اقتصادی ایران» نمیشود. در واقع واشنگتن به دنبال احیای برجام به منظور محدود کردن ایران بدون دستاورد اقتصادی برای کشورمان است.
🔹همین مساله باعث شده تا به دلیل ضعف دولت بایدن و عدم توانایی در تصمیمگیری نهایی، احیای توافق هستهای که صرفا نیاز به پذیرش خط قرمز ایران در انتفاع اقتصادی از این رویداد از سوی آمریکا دارد، نشست دوحه هم تاثیری خاصی در پیشرفت مذاکراتی نداشته باشد.
🔹همین مساله باعث شده تا نماینده ارشد اتحادیه اروپا هم از این رویکرد آمریکا در عدم تلاش برای احیای برجام، انتقاد کند.
@ahlolbasar
#سوال3
🔺چرا غربیها و آمریکا هم بر توافق با ایران تاکید دارند و هم آن را نقض میکنند؟
@ahlolbasar
123.8K
#پرسش3
#پاســخ3
🔺چرا غربیها و آمریکا هم بر توافق با ایران تاکید دارند و هم آن را نقض میکنند؟
@ahlolbasar
#پرسش4
#پاســخ4
🌐علت درماندگی آمریکا و تلاش برای مذاکره چیست؟؟؟؟
🔰 طبق آمارها ذخایر نفتی آمریکا به زیر ۳درصد رسیده است که در چهل سال اخیر بیسابقه محسوب می شود. به همین دلیل آمریکایی ها اصرار به حضور نفت کشورهایی مانند ونزوئلا و ایران در بازار انرژی جهانی دارند.
🔰 کارشناسان یکی از دلایل اصرار آمریکایی ها بر مذاکره را همین درماندگی در تامین انرژی مورد نیاز خود می دانند. ایران سومین کشور دنیا از نظر میزان ذخایر نفتی در دنیاست.
#ثامن23
#روشنگری
@ahlolbasar
📝#یادداشت_روز
📎🔹 سرلشکر سلامی:
رژیم صهیونیستی قادر به دفاع از خود نیست دشمنان در حال عقبنشینی هستند
🔸 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با رئیسکمیته مشترک رؤسای ستاد ارتش پاکستان گفت: سؤال مهمی است که رژیم صهیونیستی که قادر به دفاع از خود هم نیست و کاملاً یک رژیمی بدون سیاست است، چگونه برخی کشورهای اسلامی بر آن تکیه میکنند که دارای امنیت یا اقتصاد باشند، این مسئله هیچ منطقی ندارد.
ژنرال ندیم رضا، رئیسکمیته مشترک رؤسای ستاد ارتش پاکستان در رأس هیئت نظامی با حضور در ستاد فرماندهیکل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش تسنیم، سرلشکر سلامی در این دیدار با تأکید بر اینکه در تاریخ ریشهدار دو ملت هیچ نشانهای جز دوستی و برادری وجود ندارد، گفت: علاوهبر این اشتراکات قوی و ریشهدار، ما بهعنوان جزئی از جهان اسلام دشمنهای مشترکی داریم.
سرلشکر سلامی از رژیم غاصب صهیونیستی بهعنوان دشمن جهان اسلام و بشریت یاد کرد و با بیان اینکه آمریکاییها نیز که تکیهگاه اصلی صهیونیستها هستند اساساً دشمن حکومت اسلام هستند، فرجام و سرنوشت عادیسازی روابط با صهیونیستهای کودککش را برای برخی حکام منطقه تلخ توصیف و تصریح کرد: سؤال مهمی است که رژیم صهیونیستی که قادر به دفاع از خود هم نیست و کاملاً یک رژیمی بدون سیاست است، چگونه برخی کشورهای اسلامی بر آن تکیه میکنند که دارای امنیت یا اقتصاد باشند، این مسئله هیچ منطقی ندارد.
فرمانده کل سپاه ارمغان حضور آمریکاییها در جهان اسلام را تفرقههای بزرگ، جنگهای داخلی طولانی، تخریب خانهها و همچنین آوارهکردن مردمان، محروم کردن ملتهای مسلمان از ثروتهای خودشان و در واقع داشتن ناامنی و فقر و عقبماندگی دانست و گفت: وقتی به افغانستان نگاه میکنیم آثار زیانبار و غیر قابل جبران مداخله آمریکاییها را میبینیم. همانگونه که ما از این مداخلات ویرانگر آمریکاییها در افغانستان رنج میبریم، مردم، دولت و اساساً کشور پاکستان هم بهنحو دیگری رنج میبرند.
وی تأکید کرد: بهیاری خدا دشمنان ما در حال عقبنشینی هستند و امیدواریم دوباره این کشورها با اعتماد به نفس و همدلی، استقلال خود را به دست آورند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/24456
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
🍃🌹🇮🇷🌹🍃
#یادداشت_کوتاه
🔺معنای مقاومت در کلام خورشید انقلاب
🍃🌹
معنای مقاومت این است که انسان یک راهی را انتخاب کند که آن راه را حق می داند؛ راه درست می داند و در این راه شروع به حرکت می کند و موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقف کند.
نظریه مقاومت در مقابل دشمن قوی پنجه را تبلیغ کنید، ترویج کنید . بعضی تصور نکنند که چون دشمن بمب دارد ، موشک دارد، دستگاههای تبلیغاتی دارد و از این قبیل ، ما عقب نشینی کنیم، نخیر ، نظریه مقاومت یک نظریه اصیل و درست است . هم در مقام نظر و هم در مقام عمل ... شما جوانها خیلی خوب می توانید این نظریه مقاومت را تبیین کنید ، هم در بین خودتان و هم محیطی که در آنجا قرار دارید و هم حتی در ارتباط با کشورهای دیگر و جوانهای دیگر.
هدف استکبار سیطره است ، سلطه است . برای همه تبیین کنید و بدانید که هدف استکبار این است.
اللهم احفظ قائدنا و ایده بنصرک.💥💥💥
✍ امراله عباسی
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
بسم الله الرحمن الرحیم
#یادداشت_روز
✅ تحلیلی بر تفاوت حقوق بشر در فرهنگ اسلامی و غربی و دلائل نقض حقوق بشر بر ایران اسلامی به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و ....
🌑قسمت اول
👈 مفهوم #حقـــــوق_بشـــــر
اصطلاح حقوق بشر در سده های اخیر جایگزین «حقوق طبیعی » و « حقوق انسان »شده است که قدمتی بیشتر دارند .
👈در تعریف اصطلاح« حقوق بشر» گفته اند:
« حقوق بشر به معنای امتیازاتی کلی است که هر فرد انسانی طبعا دارای آن است »
👈یا به تعبیر دیگر حقوقبشر را اینگونه تعریف کرده اند«حقوق بشر یعنی آن که جان و مال آدمی آزاد باشد و او بتواند به زبان و قلم با دیگران سخن بگوید ،حقوق بشر یعنی آن که نتوان کسی را بدون حضور هیات منصفه متشکل از افراد مستقل به مجازات محکوم کرد ،یعنی ان که محکومیت کیفری بر حسب
مقررات قانونی صورت گیرد ،یعنی این که انسان بتواند با آرامش خاطر به هر دین که خود بر می گزیند ،متدین گردد»
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
🖋ســهراب خلیـــلی
۶تیر۱۴۰۱
@ahlolbasar
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#یادداشت_روز
✅ تحلیلی بر حقوق بشر در اسلام به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و حقوق بشر...
🌑قسمت دوم
👈برخلاف تصور رایج در غرب ،حقوق بشر دارای جایگاه مهمی در شریعت اسلامی است ،و پیامبر گرامی اسلام ( ص) در خطبه حجه الوداع به محترم بودن جان و مال و ناموس آدمیان _یعنی همان چیزی که امروزه حقوق بشر نامیده میشود_تاکید فرمودهاند.
👈 حقوق بشر اسلامی به دلیل توجه آن به دو بعد مهم در زندگی انسان یعنی «تعالیم الهی»و «فطرت انسانی » دارای امتیازات قابل توجهی نسبت به حقوق بشر مورد نظر غرب است .
تعالیم حقوقی اسلامی می گویند,همه انسان ها فرزندان یک پدر و مادرند و دلیلی بر برتری یکی بر دیگری جز به خاطر تقوا وجود ندارد.
👈انسانی موجودی است دارای شرف و حیثیت و کرامت ذاتی که با حکمت بالغه خداوندی به وجود آمده و رهسپار هدف اعلایی است که با مسابقه در خیر و کمال به آن هدف خواهد رسید ،مگر این که خود انسان ،این ارزش را منتفی سازد و هر کس به این انسان اهانت کند و حقوق او را نادیده بگیرد ،با مشیت خداوندی در مقام مبارزه بر آمده است.
👈ایا این همان انسانی است که امثال توماس هابز و ماکیاولی تعریف کرده آند که «انسان»گرگ انسان است ،و هیچ حقیقت ارزشی در وجود انسانی واقعیت ندارد؟
✅حقوق در قرآن آمیزه ای از امتیاز و تکلیف
👈چنانچه نمونه ها و مصادیق حق در قرآن را مورد توجه قرار دهیم ،خواهیم یافت که هر حقی بر دو پایه استوار است:
الف:امتیازی به صاحب حق
ب: تکلیفی بر طرف مقابل ،استوار است .
👈یعنی ،هر جا تکلیفی جعل شده است در برابر ،عده ای حق پیدا می کنند ،مثلا زمانی که متاعی را از فروشنده ای می خرد ،در برخی موارد ،برای خریدار «حق فسخ»قرار داده شده است و مشتری با شرایطی خاص و در زمان تعیین شده ،می تواند متاع را بازگرداند و پولی را که پرداخته است باز پس گیرد.
👈نمونه دیگر را در «حق قصاص »می توان شاهد بود ،به خویشان مقتول «اولیای دم»حق قصاص داده اند،در حالی که قاتل یعنی محکوم ،مکلف به تسلیم در برابر قصاص کنندگان است.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
🖌ســـهراب خلـــــیلی
۶ تیر ۱۴۰۱
@ahlolbasar
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasarدکترفوادایزدی.mp3
6.52M
صوت:🔥نشست مجازی به مناسبت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی
موضوع : آمریکا و نظم جدید جهانی
کارشناس : دکتر فواد ایزدی
#جهاد_تبیین
#نشست #ثامن23
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#یادداشت_روز
✅مبانی #حقــــــوق_بشــــــر در اسلام و قرآن
به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و حقوق بشر
🌑قسمت سوم
👈۱_خــــــدامحـــــوری و بندگی خـــــدا
اساس تفکر اسلامی در منشأ قانونگذاری و مشروعیت مقررات ،مقررات حقوقی در رابطه با حقوق بشر ،خداوند متعال و وحی ( توحید محوری )است و قانونی صحیح است که از سوی خدا و از طریق وحی به دست ما رسیده است .
طبق دیدگاه اسلامی ،بشر به طور تکوینی و تشریعی بنده خداوند متعال است و برخلاف متفکران غربی که انسان را دربرابر خدا هم آزاد می پندارند ،بر تسلیم و فرمانبرداری انسان ها در برابر خدا تاکید می ورزد.
👈۲_حقوق طبیعی انسان
از آنجا که از دیدگاه اسلام و قران،افرینش جهان ،هدفمند و دارای غایت است و هدف کلی از آفرینش نیز همان کمال انسان است ،و از سوی دیگر انسان برای رسیدن به این هدف و مقصد اعلا نیازمند برآورده ساختن خواسته های طبیعی و جسمانی است .
بنابراین او می تواند از آنچه در طبیعت است در راستای این هدف بهره جوید و اگر این حق طبیعی برای او نبود راه رسیدن به کمال بسته بود.
در نتیجه وجود خواسته های طبیعی در انسان ثابت بودن حقوق طبیعی را برای او ایجاب می کند.
👈۳_عــــــدالت
پس از حقوق طبیعی و نیازها و طلب های ساختاری وجود انسان ،مساله عدالت و قسط و تحقق و پایداری آن از دیگر مبانی قوانین حقوقی قرآن است.
تا آنجا که هدف از رسالت پیامبران ،برقراری قسط و و عدل معرفی شده است.
«لقد ارسلنا رسلنا بالبینات و انزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط....»سوره حدید آیه ۵/
ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستادیم و با آنها کتاب و میزان نازل کردیم ،تا مردم قیام به عدالت کنند.
«و لکل امه رسول فاذا جاء رسولهم قضی بینهم بالقسط و هم لا یظلمون » سوره یونس آیه ۴۷
برای هر امتی رسولی است ،هنگامی که رسول ایشان به سوی آنان بیاید به عدالت در میان آنها داوری می شود و ستمی به آنها نخواهد شد......
👈۴_مصـــــالح برتر
اساس قانونگذاری در قرآن رعایت مصالح و مفاسد است و مصلحت سنجی حقیقی از جمله مهمترین مبانی و معیارهای آرای حقوقی قرآن است.
احکام ،قوانین ،حقوق و ضوابط ارتباط افراد با یکدیگر و افراد با اجتماع و دولت همگی دارای حکمت و فلسفه خاصی است ،.
چرا که در اندیشه این افراد خداوند عالم و حکیم است و لازمه علم و حکمت ،رعایت مصالح برتر است،چه در اصل خلقت و آفرینش و چه در تعیین حقوق و قوانین.
«و ما خلقنا السماء و الارض و ما بینهما بالا...»سوره ص آیه ۲۷
«الذی احسن کل شی ء خلقه»سوره سجده ایه۷
👈از دیدگاه اسلام قانونی معتبر است که مطابق با مصالح واقعی انسان ها باشد و از این رو ،ارزش قانون به مطابقت با مصالح مادی و معنوی انسان ها است .
🖌ســــــــهراب خلـــــیلی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
@ahlolbasar
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasarدکترکوشکی.mp3
3.03M
صوت:🔥نشست مجازی به مناسبت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی
موضوع : بررسی وتحلیل تاریخ مستطاب آمریکا
کارشناس : دکتر کوشکی
#جهاد_تبیین
#نشست #ثامن23
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
✨🇮🇷✨
#یادداشت_کوتاه
هدف عظیم انقلاب اسلامی در بیان معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره)
🍃🌹🍃
" مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت- ارواحنافداه- است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد.
مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسئولین را از وظیفهای که برعهده دارند منصرف کند ، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد.
باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هرچه بهتر مردم بنماید ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
مردم عزیز ایران که حقا چهره منور تاریخ بزرگ اسلام در زمان معاصرند باید سعی کنند کاستیها و فشارها را برای خدا پذیرا گردند تا مسئولان بالای کشور به وظیفه اساسی شان که نشر اسلام در جهان است برسند و از آنان بخواهند که تنها برادری و صمیمیت را در چارچوب مصلحت اسلام و مسلمین در نظر بگیرند ".
منبع : صحیفه امام ، ج ۲۱ ص ۳۲۷
✍ امراله عباسی
#روشنگری
#ثامن23
@ahlolbasar
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
بسم الله
جلسه چهل و سوم گفتگوی صوتی هادیان سیاسی فعال کشوری با تحلیل گری دکتر حنیف غفاری با موضوع وضعیت دیپلماسی دولت سیزدهم در حال اجراست لطفا شرکت بفرمایید.
https://rubika.ir/tahlil_samen
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
♨️یکصدوسومین جلسه از سلسله جلسات سه شنبه های گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : افشای حقوق بشر آمریکایی و بررسی مسائل سیاسی روز
همراه با پرسش و پاسخ
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی آقای غلامحسین قادری
کارشناس مسائل سیاسی
زمان: سه شنبه ۱۴ تیرماه ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
@ahlolbasarدکترکوشکی.mp3
3.03M
صوت:🔥نشست مجازی به مناسبت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی
موضوع : بررسی وتحلیل تاریخ مستطاب آمریکا
کارشناس : دکتر کوشکی
#جهاد_تبیین
#نشست #ثامن23
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#یادداشت_روز
✅یادداشتی انتقادی تحلیلی بر مبانی حقوق بشر غربی به مناسبت هفته حقوق بشر امریکایی
👈قسمت چهارم
👈حقوق بشر غربی بر مبانی نظری خاصی چون خودباوری علمی ،فردگرایی اومانیستی ،حقوق طبیعی و قرارداد اجتماعی و......مبتنی است.
👈منظور از خردباوری علمی ،باور کردن توانایی های آدمی بر شناخت علمی هستی و انسان است ،و نیز این که تنها شناخت قابل اعتماد ،معرفت علمی است .
👈شناخت علمی نیز شناختی اثبات پذیر و یا ابطال پذیر است .نظریه های علمی ،از یافته های تجربی ،که از راه آزمایش به دست آمده آند ،گرفته می شود .
👈بر اساس این رویکرد ،اولا،ماورای ماده از حوزه شناخت بیرون است و در نتیجه در عرصه تعریف حقوق بشر نقش چندانی ندارد
ثانیا،خرد مبتنی بر روش علمی و تجربی ،قادر به شناخت همه ابعاد هستی از جمله انسان و نیازهای اوست
ثالثا،حقوق بشر از حوزه انتظارات از دین خارج است و در قلمرو عقل بشری قرار می گیرد.
👈مقصود از فردگرایی ،برتر دانستن عقل و استدلال های فردی بر همه چیز و کنار گذاردن خدا و شریعت الهی از صفحه حیات بشری و خالی کردن آن برای جولان فردیت بر اساس اومانیسم است.
👈در نهایت می توان گفت که در تفکر غربی ،فرد برای خود یک کل است و با کل های دیگر مثل خود ویا محیط اجتماعی و طبیعی ،در تقابل است.به قول نیچه ،چنین برداشتی از فردیت ،نتیجه انکار خدا و زیستن در جهان بی خداست !
👈 اندیشه فردگرایی پیامدهایی دارد از جمله این که حقوق انسان را دارای منشأ فردی و فرد انسانی را موضوع ارزش ها قلمداد می کند.
👈ازاین منظر مراد از حقوق طبیعی ،حقوقی است که ناشی از حیثیت ذاتی انسان است و هیچ کدام از عوارض انسانی ،نظیر زبان ،نژاد ،جنسیت،و مذهب دران دخالتی ندارد،مثل آزادی ،حیات ،برابری و مالکیت و....بنیاد حقوق طبیعی انسان بر تمایلات و غرایز بنیادی او نهاده شده و آنچه به صورت مطلق برای او وجود دارد همین حقوق طبیعی است.وظائف نیز دراین حوزه محدود میشوند.
👈مبانی معرفت شناختی غربیان و دیدگاه آنها در زمینه اصالت فرد و پذیرش حقوق طبیعی مطلق و بنیادی ،موجب شد تا جامعه امری اعتباری و مبتنی بر قرارداد اجتماعی پنداشته شود.بنابراین نگرش ،قرارداد اجتماعی نقش ویژه ای در تنظیم قوانین و تفصیل مواد مربوط به حقوق بشر خواهد داشت.
👈 طرفداران این رویکرد از جمله ژان ژاک روسو و.... قرارداد اجتماعی را تنها منبع حق می دانند و معتقدند که حقوق ،پس از تشکیل جامعه،موضوعیت می یابد.
🖌سهراب خلیلی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
@ahlolbasar
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#یادداشت_روز
✅یادداشتی مقایسه ای بر حقوق بشر اسلامی با حقوق بشر غربی به مناسبت هفته #حقــــوق_بشــــر امریکایی
👈قسمت پنجم
👈پس از آشنایی اجمالی با مبانی حقوق بشر غربی ،در می یابیم که این مبانی با مبانی حقوق بشر اسلامی سازگار نیستند،زیرا :
از نظر متفکران دینی ،خردباوری به معنای غربی ( توانایی انسان به شناخت تام و جامع توانمندی ها و نیازهای خویش) پذیرفته نیست و چنین روشی نمی تواند ما را به شناخت واقعی از انسان رهنمون سازد.
👈روش علمی شناخت ،به دلیل محدودیت هایش در قالب استقراگرایی و ابطال پذیری ،صرفا دارای ارزش عملی است و در
مقابل عمل سودمند خواهد بود ،واز واقع نمایی و ارایه حقیقت نظام هستی عاجز است.
🌑پوپر فیلسوف مادی گرای غربی می گوید :
بدین سان بنیاد تجربی علم عینی هیچ چیز مطلقی ندارد.علم بر اساس مستحکمی استوار نیست و گویی مبنای تهور آمیز نظریه های آن بر باتلاقی افراشته شده است و همانند ساختمانی است که بر ستون هایی استوار شده که در درون باتلاقی فرو رفتهاند ،اما نه به سوی شالوده ای طبیعی و معلوم ،و اگر از فرو بردن عمیق ستون ها باز می ایستیم از آن رو نیست که به زمین رسیدهایم ،ما فقط توقف می کنیم که راضی شده باشیم.
ما معتقدیم که تعیین حقوق بشر ،از یکسو ،مبتنی بر مقدماتی نظیر شناخت نظام هستی و شناخت نیازهای کاذب از نیازهای واقعی است ،و چنین شناختی ،بدون استمداد از وحی,حتی برای خردمندان ممکن نیست، و از سوی دیگر تعیین حقوق جهانی برای بشر مبتنی بر وجود اصولی فراتر از دیدگاه انسان هاست ،زیرا انسان ها به دلیل اختلاف علاقه ها،سلیقه ها و آداب و رسوم نمی توانند به وحدت نظر برسند ،بنابر این ،به مرجع مشترکی که فراتر از قراردادها و دیدگاه بشری باشد ،نیاز است
👈در بینش توحیدی ،خداوند ،هستی محض و مطلق است و همه عالم در هستی خود وابسته به اوست .علم خداوند به تمام هستی و ابعاد حیات آدمی ،توانایی ها ،نیازمندی ها و استعدادها ،تام و کامل است ،و تنها خداوند است که راه سعادت و مسیر کمال بشر را می داند و قادر به هدایت اوست .از این رو دین شامل حقوق بشر میشود و به عبارت دیگر ،حقوق بشر در قلمرو انتظار از دین قرار دارد
👈فردگرایی غربی نیز با بینش اسلامی، ناسازگار و با بینش توحیدی در تعارض است ،زیرا فردگرایان ،جنبه مادی حیات و تمایلات بشری را اصیل می دانند و منکر هر گونه اقتدار برتر از انسان هستند،در صورتی که بنابر جهان بینی توحیدی ،انسان در اصل هستی و تداوم حیاتش ،به موجود برتر از خویش نیازمند است،ولی فاعلیت وی افسار گسیخته نیست ،بلکه در سلسله علل طولی به خداوند منتهی می شود.
به دیگر سخن ،فاعلیت انسان از نظر حدوث و بقا در گرو اراده ذات حق است و بدون آن هیچ امری محقق نمی شود.
👈 حقیقت این است که اومانیسم و فردگرایی در فلسفه غرب ،به جای احترام ،باعث فروکاهی شخصیت انسان شده است ،چنانچه استاد شهید مطهری می فرماید :
در فلسفه غرب سال هاست که انسان از ارزش و اعتبار افتاده ...و تا حد یک ماشین تنزل پیدا کرده ،روح و اصالت آن مورد انکار واقع شده است از نظر برخی فلسفه های نیرومند غربی ،انسان شیءست که محرک او جز منافع اقتصادی نیست ،دین و اخلاق و فلسفه و علم و ادبیات و هنر هم روبناهایی هستند که زیر بنای آنها طرز تولید و پخش و تقسیم ثروت است.
👈 گذشته از تعارض رویکرد اصالت انسان با جهان بینی توحیدی ،نگرش مزبور با تفسیر متون دینی (قرآن و سنت)از انسان نیز ناسازگار است.از دیدگاه قرآن کریم انسان فقط حیوانی مادی نیست بلکه موجودی است برگزیده خداوند ،مرکب از روح و جسم ،دارای فطرتی خدا اشنا ،امانت دار خدا،مسئول خویشتن و جهان ،مسلط بر طبیعت،اشنا به خیر و شر ،کمال پذیر ،برخوردار از کرامت ذاتی ،شایسته بهره مندی از نعمت های الهی و مسئول در برابر خداوند خویش.
👈اعتقاد به چنین مقام و منزلتی برای انسان با آنچه فرد گرایان غرب و اومانیست ها به آن معتقدند ،تفاوت بنیادین دارد و تقدم انسان شناسی اسلام بر دیدگاه فردگرایان به خوبی مشخص می شود.
👈اما حقوق طبیعی ای که در بینش اومانیستی مطرح است _طبیعت بشر فارغ از پیوندش با موجودی فراتر (خداوند)خاستگاه حقوقی مطلق و بنیادی دارد _بدون تردید با بینش اسلامی در تعارض است ،زیرا طبیعت انسان ،به خودی خود و صرف نظر از اتصال و پیوند آن با خداوند و هدفمندی وی نمی تواند به وجود آورنده حقی باشد.
👈شهید مطهری ره دراین باره می فرماید:
از نظر ما حقوق طبیعی از آنجا پیدا شده که دستگاه خلقت با روشن بینی و توجه به هدف ،موجودات را به سوی کمالاتی که استعداد آنها را در وجودشان نهفته است،سوق می دهد .هر استعداد طبیعی منشأ یک حق طبیعی است...استعدادهای طبیعی مختلف آند .دستگاه خلقت هر نوع از انواع موجودات را در مداری مخصوص به خود قرار داده است و سعادت او را هم در این قرار داده که در مدار طبیعی حرکت کند ...
#ثامن23
بسم الله الرحمن الرحیم
📝#یادداشت_روز
✅ تحلیلی بر دلایل اتهام نقض حقوق بشر به ایران توسط استکبار و عوامل آنها
🌑قسمت ششم (آخر)
👈از جمله ساز و کارهایی که با جدیت برای فشار آفرینی بر کشورمان در دستور کار غرب قرار گرفته ،مبحث «حقوق بشر »است
👈باید به این نکته توجه داشت که این انتقادها عمدتا به دلایل سیاسی و بدون در نظر گرفتن حقوق واقعی بشر بر مبنای فطرت اصلی انسان ها مطرح می شوند و آنها عمدتا تعریف محدود و ضعیفی از حقوق بشر را که مبتنی بر نیازهای مادی است مبنای انتقاد های خود از کشورهای اسلامی به خصوص ایران قرار می دهند.
👈البته رفتارهای دوگانه غرب نیز در رابطه با حقوق بشر کاملا آشکار است به گونه ای که هیچ اتهامی علیه عربستان و یا دیگر کشورهای که متحد سیاسی غرب به شما میروند و به موازین جهانی حقوق بشر بی توجه هستند مطرح نمی شود،ولی ایران هدف اتهامات و انتقادات آنها قرار دارد...
👈با توجه به مجال اندک دراین نوشتار و تحلیل،این دلایل به صورت فهرست وار ارائه می شود :
۱)تضعیف ایمان و عقیده عمیق الهی با القای تصویر خشن و غیر عادلانه و نقض حقوق بشری از قوانین اسلامی در ایران که ام القرای اسلام ناب محمدی ص محسوب می شود .
۲)مقابله با الهام بخشی انقلاب اسلامی برای هویت یابی مسلمانان و رویارویی با دشمنان مشترک بویژه آمریکا و رژیم صهیونسیتی
۳)بیگانگی از هویت اسلامی در زمینه حقوق بشر و جلوگیری از بازیابی هویت حقیقی و اسلامی ملت های مسلمان با صدور و گسترش تفکر و مبانی حقوق اسلامی از ایران
۴)رویارویی ایران اسلامی با منافع نظام سلطه و عدم همراهی با قدرت های بزرگ غربی
۵)پیش گیری از الگو شدن نظام جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی برای جوامع اسلامی و ملل آزاده جهان
۶)تلاش برای ناتوان نمایی اسلام و مردم سالاری دینی در اداره جامعه
۷) سیاه نمایی و معرفی چهره منفی و خشن و ضد بشری از نظام جمهوری اسلامی ایران
۸)مبارزه با گرایش روز افزون در جهان اسلام به اسلام ناب از طریق الگو گیری از ایران اسلامی
۹)القای برتری طلبی و ایران هراسی در دنیا و منطقه
۱۰)ماهیت متفاوت مبانی و تعریف غرب و اسلام از حقوق بشر
۱۱) تضعیف تفکر مقاومت و امید به تغییر محاسبه در ایران تحت فشار دشمن
۱۲)القای عدم پیشرفت و تجدد در صورت حفظ هویت دینی و ملی ....
🖌ســـهراب خلــیلی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_روز
✅پیغام باقری در دوحه قطر به امریکایی ها وپاسخ نماینده امریکا
🍃🌹🍃
🔻جناب آقای جوزف بورل به نماینده امریکا بگویید همین الآن با کشور متبوعش و رئیس جمهورشان تماس بگیرد تا دستور بدهند سرمایه های انتقالی مردم ایران در زمان شاه به امریکا و اروپاو پولهای بلوکه شده ایران را به حساب ما بریزند ، ما توافقات وین را اینجا امضا می کنیم.
🔸نماینده اروپا لحظاتی بعد از سوی نماینده امریکا پیغام آورد ، شما صنعت هسته ای را در حد برجام محدود و تعطیل کنید، ما تحریم نفتی شما را برمی داریم، تحریم های اقتصادی هزارگانه را نیز برمی داریم ، درخواست شما در مورد پولهای بلوکه شده خارج از توافق برجام است پولهای بلوکه شده فرایندی دارد به مرور طی می شود.
🔹همین که تحریم های اقتصادی شما از جمله تحریم سپاه را برمی داریم وبه سوئیفت وصل می شوید، نفع اقتصادی شماست.
🔸باقری با تمسخر به مورا گفت: برداشتن تحریم نفتی ما که فقط سود امریکاست چون ما بیشتر نفت به اروپا صادر می کنیم و با کاهش قیمت نفت روزانه میلیونها دلار پول کمتری بدست می آوریم وطرفهای غربی پیوسته میلیونها دلار از کاهش قیمت نفع می برند.
🔹بدیهیست تعطیلی صنعت هسته ای هم به ضرر ماست.
کجای این توافق نفع اقتصادی ماست؟
🔸تنها نفع ما می توانست همین دادن پولهای بلوکه شده در امریکا باشد که آن را هم به نابودی صنعت هسته ای ما در حد برجام موکول می کنید ، چه تضمینی وجود دارد وقتی ما فردا نفت خودرا روانه اروپا کردیم ونفت ارزان شد همان پول کم نفتمان را هم بدهید؟ چه تضمینی وجود دارد وقتی ما صنعت هسته ای خودرا جمع کردیم ،شما پولهای بلوکه شده را بدهید؟
🔺آیا امریکا حاضر است چند کشتی بزرگ به عنوان ضمانت و وثیقه در اختیار ما بگذارد؟ پاسخی که مورا از نماینده آمریکا آورد این بود ؛ ما اجازه دادن چنین تعهداتی نداریم. مذاکرات دوحه در همین جا بدون نتیجه پایان یافت.
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
#پرسش1
#پاسـخ1
🔹آمریکا در مذاکره به دنبال چیست و بازی تحریم و مذاکره تا چه زمانی ادامه مییابد❓
آمریکا در مذاکره به دنبال همان چیزی است که از طریق تحریم به دنبال آن بود یعنی تضعیف کشور تحریم شونده (ایران) و نهایتا تغییر رفتار این کشور زیرا ایران در موضع انفعالی قرار دارد و در زمین آمریکا، بازی می کند. اتفاقی که این بازی آمریکا را تکمیل می کند، ترساندن مردم از شکست مذاکرات و ایجاد دوگانه «جنگ یا مذاکره» است.
همچنین بازی تحریم و مذاکره یا همان سیاست چماق و هویج آمریکا زمانی پایان می یابد که نقاط آسیب پذیر اقتصاد ایران برطرف شود و کارآمدی تحریم از بین برود؛ اتفاقی که درباره برخی تحریمها مثل تحریم واردات بنزین در اواخر دهه هشتاد رخ داد.
شرط لازم برای تحقق این موضوع که ایران به صورت جدی به دنبال خنثی سازی تحریمها نرود و کارآمدی ابزار تحریمی آمریکا حفظ شود، اقتصاد شرطی است و این نوع اقتصاد هم بدون فعالیت جریان تحریف در ایران ایجاد نمیشود. این جریان نمی خواهد در کشور این اجماع ایجاد شود که عبور از تحریم راهحل غیر اقتصادی ندارد.
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
#پرسش2
#پاســخ2
🔹آیا رابطه با آمریکا خطر او را برای ما کم میکند❓
به دو دلیل خطر آمریکا را کم نمیکند. یک: آمریکا به عراق حمله کرد؛ در حالی که با هم رابطهی سیاسی داشتند. دو: رابطه، برای آمریکائیها، همیشه وسیلهای برای نفوذ در قشرهای مستعد مزدوری بوده است.
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
123.8K
#پرسش3
#پاســخ3
🔹چرا غربیها و آمریکا هم بر توافق با ایران تاکید دارند و هم آن را نقض میکنند❓
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasarحقوق زن.mp3
10.62M
صوت:🔥همایش مجازی به مناسبت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی
موضوع : نقد عملکرد چندگانه و متناقض آمریکا نسبت به حقوق زنان و کودکان
#جهاد_تبیین
#نشست #ثامن23
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
📝 #یادداشت_روز
🔹 بهترین روز آقای مدیر کجا سپری شد؟
🔸 1- جهان قاعدهمند آفریده شده است. هر ملتی که این قوانین را شناخت و پایبندی نشان داد، به اندازه پایبندیاش، اقتدار پیدا میکند، اما اگر نشناسد یا ملتزم نباشد، نسخه ضعف خود را پیچیده است. چنان که امیر مومنان(ع) فرمود «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجدَهُ صالَ بِهِ وَ مَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيه. دانش، چیرگی و تسلط است، هركس آن را بيابد، با آن حمله کند و پیروز شود، و هر كس، آن را نیابد، بر او حمله کنند و مغلوب گردد». یک مراد از دانایی، دسترسی به فنون است؛ اما معنای بالاتر، آگاهی نسبت به سنتهای جاری در زندگی بشر است. ملتهایی که زحمت قناعت و تلاش و تولید قدرت را به جان خریدند، توانستند سیادت پیدا کنند و آنها که به این قاعده پشت کردند، خسارتهای بزرگی را به جان خریدند.
2- نمونه این قاعدهمندی را میتوان در منطق «حمایت از تولید و تامین منابع قدرت ملی» و در مقابل توهمی که ادعا میکرد با خامفروشی، قدرتفروشی و واگذاری منابع قدرت ملی میتوان به اقتصاد رونق داد و ثبات خرید و از بیگانگان، تضمین امنیتی گرفت! نمونه نسخه منحط، رویکرد وابسته حکومت پهلوی و برخی حکومتهای مرتجع منطقه است. وضعیتی به غایت تحقیرآمیز که در فرآیند آن، سفیر آمریکا میتوانست به شاه ایران دیکته کند، یا دولتمرد آمریکایی، رژیم سعودی را
«گاو شیرده» بخواند و مباهات کند که توانسته 450 میلیارد دلار قرارداد فروش اسلحه و... به آن دولت تحمیل کند!
3- با توهم «فروش منابع قدرت و کامیابی و آسایشطلبی از طریق آن» بود که برخی مدیران خوش بین به غرب وانمود کردند همه مشکلات کشور- از آب خوردن تا آلودگی هوا و محیطزیست و تولید و اشتغال-
با یک توافق با آمریکا (و سپس ادعای برجام 2 و 3) حل میشود. طبق این تخیل مسموم و نفوذزده، میشد تولید ملی را تعطیل یا تضعیف کرد، خودکفایی گندم را زیر سؤال برد، به نساختن مسکن ظرف پنج سال و انباشت تقاضای شش میلیون واحد مسکونی افتخار کرد، پالایشگاهسازی را «کثافتکاری» و نیروگاهسازی را «رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی» خواند، و با این همه، صرفا با فروش نفت خام و انجام واردات، به اقتصاد رونق بخشید! فرآیند برجام بدین معنا، کارکرد قرص روانگردانی را داشت که بر حسب ظاهر و در کوتاهمدت، حال کاربر را «توپ» میکرد؛ اما در میانمدت، تاثیرات ویرانگر خود را آشکار میساخت. بدترین رکوردهای اقتصادی میراث همین دوره است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244945
🖌محمدایمانی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_روز
🔻خبر: آذربایجان با رژیم صهیونیستی قراردادهای همکاری در حوزه امنیت سایبری، ترابری هوایی و تسهیل حضور صهیونیستها در آذربایجان امضا کردند.
🍃🌹🍃
🔹نکات تحلیلی:
1⃣ ماهیت این قراردادها و هدف آن محدودسازی ایران است و رژیم صهیونیستی در راستای محاصره پیرامونی ایران آن را اجرا میکند. باتوجه به ابعاد جنگ سایبری این رژیم با ایران، صهیونیستها سعی دارند که مراکز سایبری خود را در نزدیک مرزهای ایران مستقر کنند تا نتیجه بهتری از عملیاتهای آتی خود بگیرند.
2⃣ آذربایجان همواره محل و بستری برای فعالیت صهیونیستها بوده و معادله تسلیحات در برابر نفت بین دو طرف اجرا شده است؛ زیرا رژیم صهیونیستی ۴۰ درصد نفت خود را از آذربایجان تأمین میکند.
3⃣ هدف صهیونیستها از استقرار مراکز سایبری در آذربایجان چند مورد است: الف) انجام عملیات عینی در داخل ایران که با توجه به برخی گمانهها، عملیات ترور شهید فخری زاده از آذربایجان صورت گرفته بود. ب) رصد اطلاعاتی از داخل ایران: کسب دادههای اطلاعاتی مهمترین نیاز یک بازیگر برای انجام اقداماتش است. این رژیم قصد دارد با استقرار مراکز سایبری و پهپادی، در عرصه اطلاعاتی توازنی نسبت به ایران به وجود آورد. ج) تشدید فعالیتهای قومگرایانه: این رژیم با استقرار این مراکز در آینده، برنامهریزی خاصی برای تشدید مسائل قومگرایانه بین ایران و آذربایجان ایجاد خواهد کرد.
🔺نکته پایانی: درمجموع میتوان گفت که افزایش تحرکات رژیم صهیونیستی در مناطق پیرامونی ایران، یک تهدید بالقوه است و این رژیم قصد دارد ابعاد عملیاتهای سایبری و تخریبی خود در این زمینه را با استقرار این مراکز وسعت ببخشد.
✍ محمدرضا فرهادی
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar
🇮🇷
📝 #یادداشت_روز
💥جنجالآفرینی برای امتیازگیری بیشتر‼️
🍃🌹🍃
🔻مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه دو پایان متفاوت داشت؛ درحالیکه طرف ایرانی از مثبت و سازنده بودن مذاکرات صحبت میکرد، طرف غربی مذاکرات را کاملاً بینتیجه و شکستخورده نامیده است.
❌نکات تحلیلی:
1⃣ اگر آمریکا تمایل بازگشت به توافق برجام را دارد باید خسارتهای ناشی از خروج یکجانبه از آن را جبران کند؛ این حق ملت ایران است و کسی نمیتواند از آن عدول کند. راستی آزمایی و تضمین بهعنوان دو مطالبه مهم تیم ایرانی، ریشه در همین موضوع دارد.
2⃣ تیم ایرانی همواره با ابتکار عملهای جدید خود باعث شده که مذاکرات پیش برود؛ اما طرف آمریکایی بهجای تعامل و گفتوگو، فاز اول مذاکره در اتاق را تمام کرده تا با جنگی هیبریدی و ترکیبی و ... عملاً وارد فاز دوم مذاکره شود.
3⃣ یکی از فنهای آمریکاییها در مذاکرات، تلقین محدودیت زمان و از دست رفتن فرصت برای طرف مقابل است؛ این در حالی است که در حقیقت زمان برای آمریکا در حال از دست رفتن است! در گزارشی که اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی منتشر کرده، آمده است: «احساس میشد ایرانیها هیچ عجلهای برای دستیابی به توافق از خود نشان ندادند». این موضع منطقی تیم مذاکرهکننده، باعث بههمریختگی طرف غربی شده است.
4⃣ ایران گزینههای بسیاری روی میز دارد که به توافق با غرب بستگی ندارد. بهبود تجارت خارجی در چارچوب سیاست همسایگی و فعال نمودن ظرفیت ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران، تقریباً بدون وابستگی به توافق به غرب، قابل انجام هست. بحران مواد غذایی و انرژی که الآن در غرب وجود دارد، دامنگیر ایران نشده و نخواهد شد. به این دلایل و دهها دلیل دیگر میتوان گفت ایران عجلهای برای توافق هستهای ندارد.
✍علی کارگر
#حقوق_بشر_آمریکایی
#ثامن23
#جهاد_تبیین
@ahlolbasar
✨🇮🇷✨
📝#یادداشت_روز
🍃🌸🍃
💥دیدگاه افراد جامعه در مقابله با دشمن
امام خامنهای مدظلهالعالی در این خصوص می فرمایند:
" ما دو جور انسان داریم : یک عده هستند که وقتی هیمنه ی آمریکا را می بینند، قدرت نظامی او را می بینند، قدرت دیپلماسی او را می بینند؛ قدرت تبليغاتي او را می بینند ، پول فراوان او را می بینند، مرعوب می شوند؛ می گویند : ما که نمی توانیم کاری بکنیم، چرا بی خود نیروهایمان را هدر بدهیم ؟
یک عده دیگر هستند که نه ، قدرت دشمن را با قدرت خدای متعال مقایسه می کنند ، آن وقت می بینند که دشمن حقیر محض است ، اینها چیزی ندارند . وعده الهی را هم راست می شمرند . حسن ظن به وعده الهی دارند.
سوء ظن به خدا موجب می شود که انسان بنشیند و از حرکت و کار و تلاش باز بماند.
در مقابل اگر حسن ظن به خدا داشته باشیم، آنوقت می توانیم پیش برویم.
منبع : بیانات معظم له - ۱۳۸۹/۱۲/۰۱
✍امراله عباسی
# روشنگری
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
@ahlolbasar