🍁
✅ #معرفی_کتاب
🍃🌹🍃
❌ عناوین کتاب ها:
✔️ مدرسه درس آموز حاج قاسم
✔️ پرواز بغداد- بهشت
✍️نویسنده: محمد جان نثار
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
🌹امام خامنهای:
🔺اگر من بخواهم یک توصیه به شما بکنم، آن توصیه این خواهد بود که بصیرت خودتان را زیاد کنید؛ بصیرت. بلاهایی که بر ملت ها وارد می شود، در بسیاری از موارد، بر اثر بی بصیرتی است. خطاهایی که بعضی از افراد می کنند، بر اثر بی بصیرتی است. بصیرت خودتان را بالا ببرید. آگاهی خودتان را بالا ببرید. من مکرر این جمله امیرالمؤمنین علیه السلام را در گفتارها بیان کردم که فرمود: «الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصّبر»
۱۳۸۸/۰۵/۰۵
🌹امام خمینی (ره):
🔺اعلان برائت، مرحله اول مبارزه و ادامه آن مراحل دیگر، وظیفه ما است و در هر عصر و زمانی، جلوه ها و شیوه ها و برنامه های متناسب خود را می طلبد و باید دید که در عصری همانند امروز که سران کفر و شرک، همه موجودیت توحید را به خطر انداخته اند و تمامی مظاهر ملی و فرهنگی و دینی و سیاسی ملتها را بازیچه هوسها و شهوتها نموده اند، چه باید کرد؟
📚صحیفه امام، جلد۲۰، صفحه۳۱۶
🔴بلینکن: خروج از برجام باعث انزوای آمریکا شد
وزیر امور خارجه آمریکا:
🔹برجام یک توافق بسیار موثر بود که برنامه هستهای ایران را مهار کرده بود اما آمریکا با خروج از برجام این وضعیت را تغییر داد.
🔹خروج از برجام باعث اختلاف میان آمریکا و متحدانش شد، در واقع این آمریکا بود که با خروج از برجام منزوی شد، نه ایران.
🔹اگر مسیر بازگشت به برجام به نتیجه نرسد، ما گزینههای دیگری خواهیم داشت
الشرقالاوسط: انسجام تیم مذاکرهکننده ایران واضح است
🔹درخصوص طرف ایرانی، انسجام تیم مذاکرهکننده واضح است و این بار از حمایت کاملی از طرف تهران برخوردار هستند، علاوه بر این، تصمیمگیران در ایران برای چشمانداز به نتیجه نرسیدن مذاکرات آمادگی دارند.
🔹از سوی دیگر، تیم آمریکایی سردرگم بهنظر میرسد. این سردرگمی از اختلاف درون دولت بر سر چگونگی رسیدگی به مسائل ایران به طور کلی و بهطور خاص برنامه هستهای ایران سرچشمه میگیرد
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش باقری به ادعای سختگیرانه بودن پیشنهادات ایران
مذاکره کننده ارشد ایران:
🔹میگفتند که این پیشنهادات با دیدگاههای ما انطباق ندارد، ما نیز گفتیم که این طبیعی است و قرار نیست که ما در مذاکرات مطالبی را بگوییم که مطابق با دیدگاههای شما باشد.
🔹ما مطالب را بر اساس دیدگاهها، منافع و سیاستهای کشور خود مطرح میکنیم.
🔹هیچ طرف اروپایی ادعا نداشت که پیشنهادات ایران مبنای حقوقی و قانونی ندارد
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
🔻ایستادگی ایران در برابر مطالبات فرابرجامی غرب/ چرخشهای متناقض در عملیات روانی علیه مذاکرات
➕روز اول: هر چه عراقچی توافق کرده را پذیرفتند!
➕روز آخر: انتظارات ایران بالا بود و اروپا نپذیرفت!
🔹با پایان یافتن روز آخر گفتگوها در وین، مقرر شد تا تیمهای مذاکراتی در فرصتی کوتاه با حضور در پایتختهای خود و پس از اخذ مشورتها و دستورالعملهای جدید طی هفته آینده مجددا به میز مذاکرات بازگردند.
🔹اعلام خبر پایان موقت نشستها کافی بود تا تیم عملیات روانی حامی دولت قبل وارد صحنه شده و «زیاده خواهی» تیم ایرانی را عامل بینتیجه ماندن گفتگوها معرفی کنند.
🔹این خط خبری سعی دارد تا مطالبات منطقی و دقیق ایران که با هوشمندی مذاکرهکنندگان از پیش آماده و در جریان نشست به طرفها ارائه شده را نوعی «خواسته حداکثری» جا زده و مسئولیت عدم حصول توافق در اولین گفتگو را متوجه تیم ایرانی کند.
🔹این ادعا در حالی بیان میشود که همین جریان رسانهای در روزهای ابتدایی مذاکرات از پذیرش کامل حاصل کار عباس عراقچی در شش دور قبل خبر میداد و سعی داشت تیم جدید جمهوری اسلامی را فاقد هر گونه ابتکار عمل و ایده مشخص در عرصه مذاکرات نشان دهد.
🔹اما ارائه دو متن تخصصی جمهوری اسلامی در حوزه تحریم و هستهای عملا موازنه گفتگوها را به نفع ایران تغییر داد و طرفهای اروپایی که مرجع اصلی پاسخ به پیشنهادهای تیم ایران بودند را با نوعی سردرگمی مواجه کرد.
🔹بنا بر گزارشات و بر خلاف ادعای حامیان تیم سابق مذاکرهکننده، یکی از مهمترین تفاوتهای متون پیشنهادی فعلی با پیشنویسهای شش دور قبل، ممانعت جدی ایران از ورود طرف غربی به مسائل فرابرجامی در حوزههای امنیتی از جمله مباحث موشکی و منطقهای است. موضوعی که به صراحت در گفتگوی علی باقری با میدلایستآی بر آن تاکید و تصریح شده است.
🔹همان طور که جمهوری اسلامی پیش از این اعلام کرده بود، تیم فعلی مذاکرهکننده با حفظ فرمت گفتگوهای پیشین، به پیشنویس حاصل از دورههای قبلی ورود محتوایی و انتقادی خواهد کرد و حوزههای فراتر از مسائل هستهای و تحریم به هیچ وجه در دستور کار مذاکرات قرار نخواهد گرفت
۱۰۰ روز با دولت سیزدهم
🔹با بررسی عملکرد دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز گذشته میتوان دریافت که علیرغم جنگ روانی گسترده مخالفان رئیسی در داخل و خارج، نظرسنجیها و ارزیابیهای علمی، قرائت دیگری از کارنامه دولت وی میدهند.
🔹رئیسی نشان داده عزم خود را متفاوت از روحانی برای حل مشکلات جزم کرده و در این مسیر درگیر حاشیهها نمیشود. اگر چه با توجه به مشکلاتی که از گذشته روی هم جمع شده بود، نمیتوان انتظار داشت طی صد روز اتفاق خیلی قابل توجهی برای تحقق شعارها رخ دهد ولی عملکرد دولتمردان نشان داده، قطار دولت با سرعت در مسیر تحقق شعارها در حال حرکت است.
🔹هاآرتص: ادعای حمله به ایران فریبکاری مقامات اسرائیل است
🔴 یک تحلیلگر صهیونیست تصریح کرد: اسرائیل از توان نظامی لازم برای جنگ با ایران برخوردار نیست.
به گزارش روزنامه رایالیوم چاپ لندن به نقل از روزنامه هاآرتص، یوسی میلمان کارشناس امنیتی و افسر سابق موساد فاش کرد اسرائیل از توان نظامی لازم برای انجام حمله نظامی علیه برنامه هستهای ایران برخوردار نیست. وی به نقل از منابع بلندپایه امنیتی در تلآویو تاکید کرد چنین حملهای پیامدهای وخیمی برای اسرائیل به همراه خواهد داشت و بر همین اساس پیشنهاد داد مراکز تصمیمگیری در تلآویو باید راهبرد جدید و شجاعانهای جهت مقابله با برنامه هستهای ایران در پیش بگیرند زیرا به گفته منابع یاد شده، راهبردها و سیاستهای در پیش گرفته شده از سوی این رژیم تاکنون با شکست مواجه شده است.
این تحلیلگر که به داشتن روابط تنگاتنگ با موسسات امنیتی در تلآویو شهرت یافته، تاکید کرد: بهترین راهحل مقابله با برنامه هستهای ایران آن است که تلآویو تمام تلاش خود را جهت دستیابی به تفاهم با آمریکا به منظور ارائه پوشش هستهای به اسرائیل بکار ببرد. با توجه به ازسرگیری مذاکرات هستهای در وین میان ایران و قدرتهای بزرگ بهترین راهبرد در حال حاضر همین است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231352
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرجوخه، قصه واقعی از جوخهها و گلونیهای ترور
🔹بدون تعارف با جاسوسان واقعی موساد در فیلم سرجوخه که امنیت ملی کشور را نشانه گرفته بودند، غافل از اینکه روی تور سرویسهای اطلاعاتی ایران قدم می زدند
🔻ارزیابی فعالان بینالمللی از مذاکرات وین: آمریکا آماده توافق نیست
🔹با گذشت ساعاتی از پایان دور اول گفتگوهای جدید در وین، نقطه نظرات متنوعی در خصوص وضعیت فعلی و آینده پیش روی مذاکرات ایران و اعضای برجام مطرح شد. تحلیلهای مختلفی که شاید برای اولین بار در یک نقطه به یکدیگر میرسد: «آمریکا آماده توافق نیست».
🔹ترکیب کارشناسی و تخصصی تیم مذاکراتی در کنار ابتکار عمل جمهوری اسلامی در ارائه دو متن پیشنهادی در حوزه تحریم و هستهای، عملا پیام جدیت ایران برای حصول یک توافق مطلوب را به افکار عمومی صادر کرد.
🔹اما از سوی دیگر، یادداشت کینهورزانه انگلیس به همراه اسرائیل و گزارش جهتدار آژانس در حین مذاکرات موحب شد تا در اردوگاه سه کشور اروپایی اختلافاتی پدید آید و اروپا عملا در مسیر اتخاذ سیاست واحد در برابر ایران ناتوان ماند. دست پر جمهوری اسلامی در حوزه افزایش فروش نفت، تسهیل وصول منابع ارزی و دیپلماسی انرژی نیز در تغییر محاسبات طرف مقابل اثرگذار بود.
🔹دروغ تاریخی «بیانیهخوانی در مذاکرات» این بار مجددا تکرار شد و تلاشهای فراوانی برای مانور رسانهای بر روی همین خط خبری فعال شد. تعدادی از فعالان شبکههای اجتماعی و رسانههای حامی دولت روحانی برای تسویه حساب سیاسی با مذاکرهکنندگان و علیرغم ادعاهای قبلی خود مبنی بر تن دادن تیم ایرانی به توافقات شش دور گذشته، مدعی شکست مذاکرات به علت مطالبات حداکثری ایران شدند اما فضای بینالمللی طور دیگری به وقایع نگاه میکند.
🔹نشریه سعودی الشرق الاوسط در مطلبی با اذعان به انسجام و جدیت تیم مذاکرهکننده ایرانی نوشت که طرف آمریکایی عامل آشفتگی مذاکرات است. این نشریه اینطور ادامه میدهد که اصل برداشتن یک گام در برابر گام دیگر در این مذاکرات صدق نمیکند و ایران اعطای هیچ امتیازی در خصوص برنامه هستهای خود در کنار آنچه در توافق قبلی (برجام) ذکر شده را نمیپذیرد.
🔹سفیر سابق فرانسه در آمریکا نیز در تحلیل مذاکرات اخیر مینویسد آمریکا نمیتواند امتیازات زیادی اعطا کند، از طرف دیگر ایران تمایلی به اعطای امتیاز در ازای رفع جزئی یا موقت تحریمها ندارد. او همچنین تصریح میکند که تنها تصمیم فوری آمریکا در ماه ژانویه میتوانست این دیوار بیاعتمادی را از بین ببرد و الان خیلی دیر است.
🔹همچنین تریتا پارسی، عضو نایاک و از تحلیلگران بینالمللی نیز با تاکید بر اینکه آمریکا و اتحادیه اروپا تقاضای ایران مبنی بر لغو فوری تحریمها را نمیپذیرند مینویسد گمان میکنم ایرانیها به این دلیل که می دانند شرکتهای اتحادیه اروپا حتی با لغو تحریمها نیز به بازار ایران باز نخواهند گشت، چنین درخواستی دارند، زیرا (این شرکت ها) منتظر خواهند بود ببینند اوضاع چگونه پیش خواهد رفت، از جمله آنچه در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا رخ خواهد داد. (بر اساس آنچه که یک دیپلمات اتحادیه اروپا هفته جاری به من گفت).
🔹وی در ادامه میگوید این مثال نمونهای است از اینکه چگونه ناتوانی آمریکا در عمل به وعدههایش ارزش چانه زنی تحریمها را از بین برده است.
🔹این مواضع در کنار تلاشهای آمریکا برای پایان دادن سریعتر به مذاکرات وین معنای بهتری پیدا میکند. عضو خارج شده از توافق در شرایطی که آمادگی بازگشت مطمئن به برجام را نداشته و توان اعطای تضمین بهرهمندی ایران از مزایای لغو تحریم را ندارد، در هفته گذشته تلاش قابل توجهی برای «مقصرنمایی» از ایران صورت داد.
🔹تلاشی که البته با هوشمندی تیم ایرانی به نتیجه نرسید و اکنون نزدیکترین متحدان منطقهای و بینالمللی آمریکا نیز دولت بایدن را عامل آشفتگی فضای مذاکرات میدانند