﷽؛
✍ *هر کاری که دشمن را عصبانی کند، خوب است*
*هر کاری که دشمن را جری وتقویت کند، اجتناب شود* .
🔸نهاد قانونونگذاری
در نظام های دموکراتیک ابزارهای قدرتمندی هستند که میتواند در بزنگاه ها پشتیبان دولت ها در تحمیل اراده ملت به بیگانگان باشد.
🔹 *بعد از مصوبه مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریم ها، سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن در یک تغییر موضع اعلام کرد به برجام برمیگردیم و تحریم ها را هم بر میداریم تا ایران هم برگردد و بعد مذاکره جدید میکنیم*.
*تغییر ادبیات سالیوان و پاره شدت چًرت ،تروئیکای اروپایی و واکنش های حداقلی اتحادیه اروپا نشان دهنده این است که هر جا بر مواضع #ایستادگی شود طرف مقابل عقب نشینی میکند*.
🔸در این میان رسانه های غربی
قویاً تلاش میکنند برای القای دو دستگی در کشور ما با تکنیک #برجسته_سازی و دیس اینفورمیشن های سیاسی در کشور ما اثرات مواضع ایران را به حداقل برسانند.
🔹تداوم این مسیر نیاز به
#وحدت و #انسجام داخلی کشور در حوزه ی سیاست خارجی است و تداوم مطالبه و حمایت افکارعمومی از قانون مجلس است.
🔸هرگونه اقدام وحدت شکن
در این بزنگاه حساس خطای راهبردی محسوب میشود . در روزهای اخیر ارسال سیگنال های وحدت شکن ساکنان پاستور از یکسو و از سویی دیگر طرح شکایت از رئیس جمهور در فضای مجازی از سوی برخی کاربران ، مصداق بازی در زمین رسانه های بیگانه میباشد و محکوم است.
🔺 *رهبر حکیم انقلاب فرمود*:
« *هر کاری که دشمن را عصبانی کند، خوب و درست است و در مقابل همگان باید از هر کاری که دشمن را جری و روحیه آن را تقویت کند، اجتناب کنند
🔴 پیروزی بایدن قطعی و تایید شد
🔻 #زمانـــه| اعضای مجمع گزینندگان (کالج) انتخاباتی ایالات متحده آمریکا در رأیگیری روز ۲۴ آذر (۱۴ دسامبر) جو بایدن را بعنوان رئیس جمهوری جدید آمریکا برگزیدند.
🔹 در پایان این مرحله از روند طولانی انتخابات آمریکا جو بایدن، نامزد حزب دموکرات با کسب ۳۰۲ رای الکترال از حد نصاب ۲۷۰ رأی لازم برای ریاست جمهوری عبور کرد تا پیروز نهایی و قطعی انتخابات شود
راز دستپاچگی دولتهای اروپایی پس از اعدام زم
چرا برخی دولتهای اروپایی از اعدام روحالله زم به دست و پا افتاده و ریسک اتخاذ مواضع مداخلهجویانه را پذیرفتند؟
در عرف بینالملل، حمایت از جاسوسان بازداشتی در یک کشور، حامیان آنها را زیر علامت سوال میبرد و بنابراین دولتها اغلب از پذیرش مسئولیت طفره میروند و دخالت خود در جاسوسی را انکار میکنند. اما برخی دولتهای اروپایی پس از اعدام روحالله زم سرشبکه باند آمدنیوز، به محکوم کردن این اقدام پرداختند. به نظر میرسد علت عمده این دستپاچگی این است که از نگاه آنها طی چند سال اخیر هزینه جاسوسی و اقدام علیه امنیت ملی در ایران بسیار پایین آمده بود و همچنین برخی متهمان، پس از تحمل چند سال حبس، در جریان مبادله آزاد میشدند. بنابراین، سرویسهای جاسوسی انگلیس و فرانسه و آلمان، به سوژههای خود اطمینان میدادند که خطری آنها را تهدید نمیکند و به نوعی مورد حمایت هستند.
اما اعدام روحالله زم، قطع کردن زنجیره توهمی مذکور بود که نشان داد دوره جدیدی در برخورد با عناصر وطنفروش و خائن به امنیت ملی آغاز شده است؛ دورهای که به شناسایی و شکار مزدوران سرویسهای جاسوسی در داخل خاک ایران محدود نمیشود و ابعاد فرامرزی یافته است. شکار ریگی در آسمان ایران و سپس شکار زم، جمشید شارمهد(رئيس گروهک تروریستی تندر) و حبیب اسیود از سرکردگان گروهک تروریستی الاحوازیه، حاکی از این است که برخی عناصر وطنفروش و خائن به امنیت ملی بهویژه عناصر فعال در تحرکات تروریستی و جنایتآمیز، در فهرست حسابرسی و مجازات قانونی قرار دارند.