6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 مقامات و رسانههای جهان درباره ژنرال سلیمانی چه میگویند؟
💬 #اخبار_ویژه_نظامی
✅ سیاستمداران و ژنرالهای جهان درباره سردار سلیمانی چه نظری دارند؟
#بین_الملل
بصیرت:
❇️ مردم سالاری دینی(10)
💠مردم سالاری دینی و امنیت پایدار
🔸🌺🔹
🔻تامین امنیت از مهم ترین وظایف و کارویژه های نظام های سیاسی است که بدون آن هیچیک از برنامه ریزی ها و اقدامات حاکمیت مفید و موثر، یا دست کم پایدار نخواهد بود. به همین علت، امنیت به مثابه حقی همگانی در متون و اسناد معتبر حقوق بین الملل، از جمله ماده 22 اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده 9 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مورد تصریح و تا یکد قرار گرفته است.
🔸با وجود این، پایداری امنیت، دغدغه اصلی متفکران و مدیران جوامع انسانی در این روزگار است. اگرچه هنوز هم تعریف و مشخصه های امنیت پایدار به اجماع همگانی نرسیده است، به اجمال می توان گفت که عمومیت و همگانی بودن، برخورداری از پشتوانه حاکمیتی، قاطعیت، سرعت و استثناناپذیری در مجازات عوامل ناامنی، استوار شدن بر مبانی و انگیزه های اعتقادی، و بالاخره جامعیت مفهومی و گستردگی قلمرو پنج مشخصه امنیت پایدارند.
🔹مراجعه به منابع فقهی و حقوقی نشان می دهد در نظام مردم سالاری دینی :
1️⃣برخورداری از امنیت حق مسلم همگانی است.
2️⃣ایجاد و حفاظت از امنیت مردم وظیفه حکومت است.
3️⃣در قوانین جزایی و سیاست جنایی اسلام و ایران سخت ترین مجازاتها برای عوامل ناامنی در نظر گرفته شده است، فارغ از اینکه با چه انگیزه ای دست به این اقدام زده باشند؛ انگیزه ها سیاسی باشد، یا اقتصادی یا هر انگیزه دیگری.
4️⃣تامین امنیت به عنوان فریضه و عملی دینی پاس داشته می شود؛ به همان اندازه که برهم زنندگان امنیت مطرود و محکوم اند، ماموران و عوامل برقراری نظم و امنیت مجذوب و محبوب خواهند بود.
5️⃣امنیت دارای مفهومی وسیعتر از آن است که دنیای غرب درک میکند.
🔺«چکیده مقاله محسن اسماعیلی»
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 حضور پرقدرت آیت الله مصباح در حیات خلوت آمریکا
🔹 آیت الله مصباح یزدی در مرداد1376 سفری به آمریکای لاتین داشت که بسیار پربرکت بود. این سفر از اسپانیا شروع شد و در آرژانتین خاتمه مییافت یافت. هدف از این سفر، آشنا نمودن جامعه آمریکای لاتین با تفکر اسلامی، مقابله با الحاد، تبیین معارف اهل البیت(ع)، معرفی بیشتر انقلاب اسلامی ایران، پاسخ به شبهات مردم و وحدت ادیان توحیدی بود.
💠 آیت الله مصباح 63ساله، در این مسافرت تبلیغی و علمی در دهها مرکز علمی و فرهنگی حاضر شده و حدود 80 سخنرانی انجام دادند. فهرست بخشی از سخنرانیهای ایشان عبارتند از:
🔰 اسپانیا: 12 برنامه سخنرانی، شهرهای مادرید (پایتخت اسپانیا)سویا، گرانادا و بارسلون
🔰 مکزیک:8 برنامه سخنرانی، مکزیکوسیتی(پایتخت)
🔰 کوبا:8 برنامه سخنرانی، هاوانا (پایتخت)
🔰 کلمبیا:16 برنامه سخنرانی، بوگوتا (پایتخت)
🔰 برزیل:9 برنامه سخنرانی، شهر ریو دژانیرو وسن پابلو
🔰 شیلی:9 برنامه سخنرانی، سانتیاگو (پایتخت) وشهر وال پارائیسو
🔰 آرژانتین:17 برنامه سخنرانی، بوینوس آیرس (پایتخت) و شهرستان روساریو
🔹 در این سفرها، صحنههای زیادی از تعظیم دانشمندان و روحانیون آمریکای لاتین در برابر مکتب اهلبیت مشاهده شد. در مکزیک، اسقف کلیسای باسیلیکا گوادالوپه، پس از سخنان استاد مصباح یزدی بیان داشت: ما راهی جز پیروی ازشما نداریم، در غرب خبری نیست. غرب هیچ گاه به خدا ایمان نیاورده است. دین اسلام دینی فطری و متلائم با زمان و مکان است.
🔻 استاد تاریخ دانشگاه هاوانا در کوبا که خود جزء هیئت رئیسه این دانشگاه بود، بعد از بازدید از دانشگاه و راهنمایی، درهنگام خدا حافظی ناقوس رابه صدا در آورد و گفت: ما امیدواریم که صدای اسلام را اینجا بشنویم و بعد به استاد گفت: شما جزئی وپاره ای از قلب من هستید. او دو بار با کمال تواضع در برابراستاد زانو زد و تقاضای قرآن مجید به زبان اسپانیولی نمود!
💠 در برزیل اما حکایت دیگری بود. عالیجناب کاردینال نماینده پاپ در سن پابلو برزیل، با شور و عشق از ایران سخن میگفت و عشق و علاقهاش به امام خمینی(ره) را ابراز مینمود. وی شرق را مرکز اشراق و نور معرفی کرده و از استاد در منزل خودش دعوت به عمل آورد و تا آخر جلسه با احترام دست در دست استاد داشت.
🔅 معاون رئیس دانشگاه شیلی نیز مشتاقانه میگفت: ما میخواهیم علوم انسانی را در دانشگاه خودمان دایر نماییم و در این راه به علوم مشرق زمین خصوصا به جمهوری اسلامی شدیدا نیازمندیم. دکتر پابلو معاون رئیس دانشگاه برزیل هم گفت: به عقیده من همیشه مکتب تشیع در اسلام از پویایی و خلوص و صفای خاصی برخور داربوده است.
📗 منبع بخشی از مطالب: مجله فرهنگ كوثر، بهمن 1377، شماره 23، زلال علوم اسلامی و تشنگی جهان.
#عمار_انقلاب
🔺️فرمانده کل سپاه: هر عمل دشمن را با ضربهای متقابل، قاطع و مستحکم پاسخ میدهیم
سردار سلامی در جزیره بوموسی:
🔹امروز برای ارزیابی و اطمینان از آمادگیهای قدرتمندمان در دریا و در مقابله با دشمنانی که گاهی رجزخوانیها و لفاظیهایی همراه با تهدید انجام میدهند، در اینجا حاضر شدهایم.
🔹ما هم در عمل نشان دادهایم و هم در بیان اعلام میکنیم هر عملی که از سوی دشمن علیه ما سر بزند، آن را با ضربهای متقابل، قاطع و مستحکم پاسخ میدهیم.
🔹این موضوع بارها ثابت شده است که ما هیچ تهدید و تعرضی از سوی دشمنان را رها نکرده و او را به حال خود وا نمیگذاریم.
داستان حضور آقای مصباح یزدی در دانشگاه بینگهمتون نیویورک و کف زدن های مکرر فیلسوفان و اندیشمندان برای ایشان .
حق توحش!!
دکتر مرتضی آقاتهرانی كه سالها آمريكا به تحصيل و فعاليت فرهنگی مشغول بوده است، يكی از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان میکند :
«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفی برگزار میکند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت میشود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه مقاله و كنفرانس علمی بپردازند. ارائه مقاله و كنفرانس در اين سمينار، دارای ارزش علمی برای اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمی دانشگاه به چاپ میرسد و جزو فعاليتهای علمی به حساب میآید.
حدود ۱۴ يا ۱۵ سال پيش، از حضرت آیتالله مصباح يزدی(دامت بركاته) دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمی داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه دانشگاه، جناب آقای پرفسور آنتونی پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره میشد.
حضرت آيتالله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود ۲۰ دقيقه به ارائه كنفرانسی راجع به فلسفه ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسی ترجمه میشد. كنفرانس آيتالله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل برای ايشان دست میزدند.
پروفسور آنتونی پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيتالله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكی از آنها وقت خود را به آيتالله مصباح بدهد تا بحث ديگری از فلسفه اسلامی را ارائه دهند.
يكی از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمی كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيتالله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتی كه به آيتالله مصباح در روزنامههای دوم خردادی صورت میگرفت، روزی آقای پرويس كه استاد راهنمای بنده بود، به من گفت:
مرتضی! من سابقاً فكر میکردم كه اين حق توحّشی كه آمریكاییها از برخی كشورها و به ويژه ايران میگرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
گفتم چرا چنين اعتقادی پيدا كرده ايد؟!
گفت: مگر در كشور شما چند نفر مثل آيتالله مصباح وجود دارد كه مطبوعات داخلی خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت میکنند!
من متحير ماندم كه چه پاسخی به او بدهم.
گفتم: نويسندگان اين نوع جرايد به واقع نماينده مردم ايران نيستند و از علم و دانش بهرهای ندارند، از همه گذشته، فكر میکنم تعهدی به دين و وطن خود ندارند.»
برگرفته از كتاب گفتمان مصباح ص ۱۸۴ و ۱۸۵
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Hadighadem:
🎥 يه سالى ميشه كه عكست به عكساى خانوادگيمون اضافه شده ...
#مرد_میدان
🔻در تاریخ باید بماند...
🔹 برای وفات حجتالاسلام والمسلمین #هاشمی_رفسنجانی سه روز عزای عمومی اعلام کرده و تمام شهر را غرق در تصاویر آنمرحوم کردند. در سالگرد وفات ایشان نیز همایش عظیم اندیشههای اخلاقی «آیت الله» هاشمی رفسنجانی را به راه انداختند؛ برخی از فتنهگران را آوردند تا از سیره اخلاقی آقای هاشمی سخن برانند. خلاصه، هرکاری خواستند با پول بیت المال کردند...
🆔 @darseenghelab
💠 اما این روزها که آیت الله مصباح دارفانی را وداع گفتهاند، علی رغم گذشتن دو روز، هیچ تصویر یا بنری از ایشان حتی در سطح شهر قم مشاهده نمیشود. اشکالی هم ندارد؛ تمام کاپهای اخلاق، انسانیت و عقلانیت مال شما؛ همان یک «الهم انا لانعلم منه الا خیرا» برای آقای مصباح کافی است.
🔹 نه استاد مصباح در قیدو بند این برجستهسازیها بود و نه مردم مومن و باهوش ایران به این مسائل اهمیت میدهند. با اینحال باید در تاریخ بماند که رهبر حکیم انقلاب در ارتحال آقای هاشمی، نه «آیت الله» گفت و نه از نسل صالح و #برادر قدیمی و عزیز، #مجاهد و دارای حضور #انقلابی سخن به میان آورد. حتی تصریح کرد که «اختلاف نظر» نیز داشته اند و در نهایت «غفران و رحمت و عفو الهی» را خواستار شدند.
💠 اینکه در قم چه خبر است و چطور لشکری از موسسات حوزوی، سخنرانان و شخصیتهای مشهور حوزوی، خود را برای مرحوم هاشمی خرج میکنند، جای تامل بسیاری دارد اما اینکه چرا اقدامات چشمگیری در تکریم علامه مصباح صورت نمیگیرد، مایه تاسف است.
🔴کوتاه و مختصر درباره تاریخ مبارزاتی استاد مصباح علیه حلقه انحرافی و لیبرال
🔹 حلقههایی برای خفه کردن نظام و گرهگشایی استاد مصباح
🌐 آیت الله مصباح بخش مهمی از عمر خویش را در مقابله با نقشههای #حلقه_کیان علیه اسلام و انقلاب صرف کرد و توانست الحاد و نسبیت را عقب بزند. با از بین رفتن حلقه هجومیِ کیان، حلقه اعتدالی #نیاوران وارد عرصه سیاستورزی شد؛ این بار شاگردان علامه وارد مبارزه با این حلقه آمریکاپرست شدند اما..
🔻اما مبارزه با حلقه نیاوران هنوز تمام نشده و این حلقه علیرغم خسارتهای سنگینی که به کشور وارد کرده، هنوز سکان دار قدرت بوده و در حوزه قم نیز نفوذ جدی دارد. این عمار؟
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Hadighadem:
⭕️ گریه های آیت الله جوادی آملی برای حاج قاسم
#مرد_میدان