💢انتخاباتی که پایان یافت
🔹پرونده دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سرانجام با حضور مردم در پای صندوق رأی در 21 اردیبهشت بسته شد و با انتخاب 45 نماینده، ترکیب 290 نفری مجلس آینده مشخص شد. حال باید منتظر باشیم که خرداد فرا برسد و در نیمه اول آن شاهد آغاز به کار منتخبان مردم باشیم. در این میان، درسها و عبرتهایی باقی ماند که توجه به آن حائز اهمیت است:
🔻1ـ اوج گرفتن فضای تخریبی رقابتهای انتخاباتی، آسیبی بود که کام ملت را در آستانه یک جشن ملی تلخ کرد. انتخاباتی که خود ابزاری برای ایجاد شور و هیجان در جامعه و ایجاد انگیزه و شادابی در جوانان است، در اثر بداخلاقیهای صورت گرفته در بخشی از جامعه نتیجه عکس میدهد. متأسفانه، آنجایی بر تأسفها افزود که این بداخلاقیها در اردوگاه نیروهای موسوم به انقلابی شکل گرفت و رقابتها تا مرز خصومت پیش رفت و فهرستهای متعدد و متفرق را به میدان آورد.
🔸این در حالی بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه انتخابات از همه بازیگران سیاسی و کسانی که توانایی حرف زدن با مردم را دارند و مردم از آنها قبول میکنند، خواستند تا «مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنند. آن کسانی که در میدان انتخابات وارد میشوند، از بددهنی و توهین و اهانت به دیگران اجتناب کنند... آن که وارد میشود، بداخلاقی نکند؛ [اینکه] در فضای مجازی به هم بد بگویند، فحاشی کنند، اهانت کنند، تهمت بزنند، این کارها انتخابات را بیبرکت میکند. از سیاهنمایی اجتناب کنند؛ اینجور نباشد که بعضی برای اینکه توجه مردم را به خودشان جلب کنند، سیاهنمایی کنند. سیاهنمایی غلط است و خلاف واقع است و دروغ است و مورد لطف پروردگار قرار نمیگیرد.»
🔹اما متأسفانه به این مهم کمتوجهی شد و تخریب در بخشی از حوزههای انتخاباتی آنچنان بالا گرفت که رأیها بیش از آنکه ایجابی بوده و به برنامه نامزدها تعلق گیرد، تبدیل به رأی سلبی شد و فرصت برای سوءاستفاده بدخواهان این ملت فراهم آمد!
🔻2ـ فقدان تشکلهای سیاسی منسجم و قانونی عرصه را برای میدانداری افرادی باز میگذارد که بدون هویت مشخص و فاقد شناسنامه معین پا در این عرصه گذاشته و هدایت افکارعمومی را در دست میگیرند. در سیاستورزی حرفهای این بازیگران قانونی هستند که باید مرجعیت سیاسی جامعه را برعهده داشته باشند؛ چرا که تشکیلات سیاسی قانونی اگر میداندار رقابت انتخاباتی نباشد، مافیا و باند محور سپهر سیاست میگردند! در این دوره از انتخابات معضل فقدان تشکلهای رسمی سیاسی، همچون گذشته هویدا شد و خود مانعی برای کیفیتبخشی به انتخابات بود.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مردم ایران چقدر از سلامتشان رضایت دارند؟
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
18.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مبارزه با فساد خط قرمز دستگاه قضاست
🔹«حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی» در تشریح جزئیات تشکیل یک پرونده با موضوع اتهام فساد مالی در یکی از باشگاههای فوتبال در استان کرمان اظهار داشت: «پس از کسب گزارشی از سوی سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان مبنی بر وقوع فساد مالی در یکی از باشگاههای لیگ برتری استان کرمان بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.»
🔸رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: «در این رابطه چند نفر از مسئولان سابق این باشگاه تحت تعقیب قضایی قرار گرفتهاند و تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد. پنج نفر از افراد در کمیته داوران و اعضای فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و یک روزنامهنگار ورزشی جهت ادای توضیحات به دستگاه قضایی استان احضار و دعوت شدهاند.»
🔹رئیس کل دادگستری استان کرمان مبارزه با فساد را خط قرمز دستگاه قضایی اعلام کرد و هشدار داد: «دستگاه قضایی بدون اغماض با افراد مفسد در هر پست و جایگاهی برخورد خواهد کرد.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
💢شناساییِ شهدای تفحصشده چقدر طول میکشد؟
🔹مسئول شناساییِ شهدا در کمیتهٔ جستوجوی مفقودین: وقتی پیکر شهیدی با پلاک هویت پیدا میشود، پیگیر خانوادهٔ شهید میشویم؛ بعضی خانوادهها علاوه بر پلاک هویت، درخواست آزمایش ژنتیک هم میکنند که حداقل ۳ ماه طول میکشد. مثلاً پیکر یکی از شهدای دارای پلاک را پارسال به خانواده تحویل دادیم و شهید را خاکسپاری کردند؛ اما جواب آزمایش ژنتیک این شهید بهتازگی آماده شده است.
🔸شهدایی هم هستند که تمام مدارکشان محرز است؛ مثلاً شهید کمال خالقی که کمتر از ۲ هفته بعد از تفحص او را شناسایی کردیم، چون مدارک متعلق به شهید بود، خانوادهٔ شهید هم پذیرفتند. پس در شناسایی، معیار ما فقط پلاک نیست؛ مگر در مواردی که چند مدرک دیگر برای شناسایی همراه پیکر شهید وجود داشته باشد.
🔹موارد دیگری هم وجود دارد که بهطور مثال در یک مورد هویت شهید هم از طریق پلاک و هم از طریق آزمایش ژنتیک محرز شده بود، اما برادر شهید قبول نمیکرد و بهدنبال مدارک دیگری از برادرش میگشت؛ وقتی ما نصف برگهٔ اعزام شهید را به برادرش نشان دادیم، برادر شهید نصف دیگر برگهٔ اعزام را از جیبش درآورد و گفت «من دنبال همین بودم؛ این پیکر برادر من است.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک مطالبه دانشجویی: به جای برخورد با بدپوششی در خیابانها سراغ تولیدیهای ترویجدهنده بیعفتی بروید
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ارزش زن در اسلام
استاد قرائتی
🔻ما را به دیگران معرفی کنید.
🌷🇮🇷🇵🇸🌷
💠 جهاد تبیین | عفاف، حجاب، خانواده
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دانشجوی دانشگاه یاسوج: آقای اژهای مردم توقع دارند تیغ عدالت بیشتر بر گلوی مستکبرین و اختلاسگران دانه درشت فرود بیاید
🔸در پروندههای سکه و قیر و ... نهایتا یک یا ۲ نفر مستحق اعدام بودند؟ آیا این ۲ نفرها بدون همکاری مسئولان دولتی و بانکی میتوانستند چنین فجایعی رقم بزنند؟
دنبال دانه درشتها باشید.
+ احسنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بعضیها خیال میکنند نشاط یعنی رقاصی!
نشاط واقعی یعنی...👆