🔴 #بدون_شرح ‼️
🔻 #سرخط_زمانه| سال۱۹۷۴ میلادی یاسرعرفات درسخنرانی سازمان ملل در دستی شاخه زیتون و دست دیگر اسلحه داشت.
عرفات میگفت تفنگ نشان جنگ ما هست و زیتون نشان صلح ما!!
✅ همان زمان متفکری گفت: وقتی در دست عرفات زیتون را دیدم در حالی که فلسطین در اشغال اسرائیلی ها بود، فهمیدم اسلحه یاسرعرفات هم خالی است! لذا هم زیتون را از او گرفتند و هم اسلحه اش را‼️
#بحرین #امارات #اسرائیل
زمزمه انتخابات زودهنگام در عراق
«آیتالله سیستانی» روز یکشنبه در دیدار «هنیس پلاسخارت» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق، با ایشان درباره ضرورت اصلاحات، برگزاری انتخابات زودهنگام، مبارزه با فساد، جمعآوری سلاح غیرمجاز، حفاظت از حاکمیت ملی و مجازات عاملان حمله به تظاهرکنندگان مسالمتآمیز، گفتوگو کرد. دفتر آیتالله سیستانی در پایان این دیدار با صدور بیانیهای به تشریح دیدگاههای مرجعیت عالی دینی عراق درباره موارد ذکر شده در بالا پرداخت. پس از حمایت نخستوزیر، رئیس پارلمان و گروهها و احزاب مختلف عراق از بیانیه روز یکشنبه دفتر آیتالله سیستانی درباره تحولات اخیر این کشور و برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی، کمیسیون عالی انتخابات عراق نیز امروز در بیانیهای، حمایت خود را از بیانیه مرجعیت عالی این کشور در خصوص برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی اعلام کرد. در این بیانیه آمده است، ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق، آن را منوط به اقدام پارلمان برای تکمیل فوری قانون انتخابات و انتشار آن در روزنامههای رسمی و نیز تکمیل قانون دادگاه فدرال بهعنوان تنها نهاد قانونی تصویب نتایج انتخابات میداند.
🔻 داماد ترامپ: هیچ امتیازی به ایران نخواهیم داد
کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ:
🔹رئیس جمهور آمریکا هرگز امتیازی به ایران نخواهد داد.
🔹ما به کارزار فشار حداکثری علیه تهران ادامه خواهیم داد و اجازه دستیابی ایران به سلاح هستهای را نمیدهیم.
🔹صداهایی جدید از خاورمیانه شنیده می شود و نسل جدید خواستار اقدامات بیشتر است. ما میخواهیم به فلسطینیها کمک کنیم اما در گام نخست آنها باید به خودشان کمک کنند.
✅ گزارش روز (چهارشنبه 26 شهریور)
⚫️ خسارتهای دشمن بیشتر است
انقلاب اسلامی از روز پیروزی، آرمانهایی برای خود معین کرد و برای تحقق آن اقدام به فعالیت نمود؛ اما در مسیر خود با سختیها و مشکلات زیادی روبرو شد. بسیاری از این مشکلات فرصتی بود برای پیشرفت و قدرتمندی و تداوم برخی مشکلات نیز سرعت حرکت انقلاب را با کندی مواجه کرد. نگاه به شرایط امروز و تطبیق آن با تصوراتی که داشتیم، میتواند ما را در طی این مسیر خسته کند؛ اما این تمام ماجرا نیست.
گزاره خبری: سال 1948 بود که دولتهای غربی دست به تأسیس کشوری جعلی به نام «اسرائیل» زدند. مسلمانان از دیرباز تاکنون به هر نحو در مقابل رژیم اشغالگر ایستادند، گاهی با جنگ و گاهی با سنگ. کشورهای عربی در دو جنگ کوچک در همان سال 1948 و در سال 1956 و یک جنگ بزرگ در 1967 مقابل این رژیم جعلی ایستاده و جنگیدند، اما شکست خوردند. پس از مدتی برخی سران عرب با رژیم صهیونیستی توافقاتی کردند که فرصتی شد برای صهیونیستها تا خود را بازسازی و موقعیتشان را تثبیت کنند. حالا وقتی خبر از معامله برخی کشورهای عربی مانند عربستان، امارات و بحرین به گوش میرسد، مردم از خود میپرسند چرا این تلاشها و مقاومتها نتیجه نداد؟ چرا مدام باید از پیشروی رژیم صهیونیستی بشنویم؟ آیا هزینههای انقلاب اسلامی در دشمنی با این رژیم هدر رفته است؟ و...
نکته راهبردی: بیایید نگاهی به گذشته و سرآغاز شکلگیری این رژیم بیندازیم. در ظاهر، سیر پیشروی آن رضایتبخش بوده؛ اما با دقت بیشتر درمییابیم این تصور، اشتباه است. در نگاه اول، شکست اعراب و عدم نتیجه مقاومتها و سرسختیها، بینتیجه و به نفع رژیم غاصب انجامید؛ اما در حقیقت این رژیم جعلی در طول 70 سال هنوز نتوانسته سر راحت بر بالین بگذارد و بهشدت از آینده نامعلوم خود در عذاب است. این یعنی مقاومتها جواب داده و خواب خوش از چشم غاصبان «قدس شریف» ربوده است. انقلاب اسلامی پس از پیروزی توانست با سیاستورزی، رسالت خود را در دفاع از مردم مظلوم فلسطین پیگیری کند و با حمایت معنوی از نیروهای مقاومت، قدرتی بزرگ در مقابل رژیم کودککش ایجاد نماید. جنگ 33 روزه و 22 روزه نشان داد این قدرت پوشالی بهراحتی قابل محو شدن است. خداوند در آیه 140 سوره آلعمران ما را به دیدن تمام ماجرا امر میکند، آنجا که میفرماید: «همانطور که شما خسارت خوردهاید، دشمن نیز دچار خسارتهای زیادی شده است»؛ یعنی ببینید دشمن کجاست و شما کجا؟ آنها قصد نابودی شما را داشتند، اما شما هنوز قدرت دارید و هر روز چالشی جدید برای دشمن ایجاد میکنید تا پیروزی کامل حاصل شود. با امید و توکل به خدا، تکاپوی برخی دولتهای عربی و رژیم صهیونیستی نتیجهای جز دستوپا زدن در باتلاق خودساختهشان نخواهد داشت. (نویسنده: سید حسین خاتمی)
🔴 توافق فوری ترامپ با ایران!
✍️ #مهدی_محمدی
🔹 سخنان جدید و هیجانی ترامپ درباره توافق فوری با ایران پس از انتخابات نوامبر، مانند همه سخنان مشابه دیگری که او در این مدت گفته، ۳ ریشه اصلی دارد:
1️⃣ ترامپ سخت نگران است ایران یا برخی طرف های دیگر، اقداماتی بکنند که معادله را به نحو بازگشت ناپذیر به ضرر او تغییر بدهد. هدف اول این اظهارات، کنترل رفتار ایران و برخی طرف های دیگر است.
2️⃣ راهبرد اصلی دولت ترامپ از زمانی که از برجام خارج شد افزایش فشار بر ایران بود تا جایی که یا نظام ایران مجبور به پذیرش یک برجام توسعه یافته شود یا فرو بپاشد.
🔸 گرچه تیم ترامپ هرگز این دو هدف را از هم جدا نمی دانسته و اعتقاد داشته پذیرش برجام توسعه یافته، در واقع گام بلندی در جهت فروپاشی ایران هم هست.
✅ اکنون ترامپ می خواهد بگوید سیاستش بی نتیجه نبوده و ایران آماده توافق است اما بیشتر ترجیح می دهد با بایدن توافق کند تا او. پس، هدف دوم نتیجه بخش نشان دادن سیاست فشار حداکثری است.
3️⃣ گرچه سخن گفتن متهورانه و البته ساده دلانه جزو ویژگی های ترامپ است اما لحن مطمئن او این گمان را ایجاد می کند که شاید سیگنال های اشتباهی هم دریافت کرده باشد.
🔴اجرای چراغ خاموش «سند ۲۰۳۰» در بدنه دولت
♦️حجتالاسلام "سلیمی" عضو هیئت رئیسه مجلس: با وجود اینکه بارها فریاد زدیم که برخی افراد در حال اجرای #سند ۲۰۳۰ هستند اما نه تنها به آن توجه نشد بلکه مفاد این سند به برخی کتب درسی نیز وارد شده است.
♦️ با پیگیریها و هشدارهای نمایندگان مجلس نسبت به اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش، روند اجرای آن متوقف شد اما هنوز افراد و تصمیمگیرانی در بدنه دولت هستند که قصد دارند این سند را به صورت چراغ خاموش اجرا کنند.
♦️اجرای چراغ خاموش سند ۲۰۳۰ در دولت باید متوقف شود زیرا این سند نسل نوآموز و آینده کشور را هدف قرار داده است.
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 ۴ نکته مهم رهبر انقلاب به جوانان در مورد #مطالبه_گری
▪️نگذارید اعتراض شما #اعتراض_به_نظام اسلامی تلقّی شود
▪️پرچم مطالبه گری باید دست شما باشد نه دشمن
▪️مطالبه گریِ صرفا #اعتراضی کار را پیش نمیبرد!
▪️راهکار بدهید و از پرخاشگری خودداری کنید.
🗓 ۲۸ اردیبهشت ۹۹ - در دیدار تشکل های دانشجویی
▼ خط تحریف
خدمت به ادعا نمیشود، اقدام و عمل انقلابی لازم است
روزنامه ایران در گزارشی با عنوان «پرونده آب غیزانیه پس از 40 سال تکمیل شد»، نوشت: «صادق حقیقیپور، مدیرکل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت؛ خوشبختانه با بهرهبرداری آزمایشی از فاز سوم آبرسانی به غیزانیه، همه روستاهای این منطقه از آب شرب سالم بهداشتی و پایدار بهرهمند شدند که بهرهبرداری رسمی از این فاز نیز تا آخر شهریورماه خواهد بود ولی در حال حاضر 26 هزار روستایی منطقه آب سالم و پایدار دارند. دولت در سالهای اخیر با نگاه ویژه به این منطقه و اجرای طرح انتقال آب، با حل این مشکل، امید را به خانههای مردم این بخش بازگردانده است». شایان ذکر است، در سال 95 و با انتصاب «غلامرضا شریعتی» به استانداری خوزستان، وی در بازدیدی از منطقه غیزانیه طرح آبرسانی به این منطقه را افتتاح میکند و قول میدهد این مشکل را ظرف مدت زمان سه ماه حل کند اما پس از سه سال به سرانجام نمیرسد. قرارگاه خاتمالانبیا(ص) سپاه که پیش از این تکمیل طرح آبرسانی غدیر اهواز را در کارنامه دارد و در زمانی که مردم خوزستان نیاز به تکمیل این پروژه داشتند، با اقدامی جهادی وارد میدان شد و زودتر از موعد مقرر این طرح آبرسانی را انجام داد، پروژه فاز سوم آبرسانی به غیزانیه را که طبق برآوردها دو ماه باید به طول میانجامید و اگر طبق قول قبلی شریعتی پیش میرفت، بعد از دو سال نیز سرانجام نمییافت، ظرف مدت 25 روز به پایان رساند
افت فاحش جایگاه آمریکا بین متحدان در دوران«ترامپ»
🔹موسسه نظرسنجی «پیو»:به عنوان مثال، در انگلیس فقط ۴۱ درصد نظر مطلوبی به ایالات متحده داشتند.
🔹در فرانسه تنها ۳۱ درصد به ایالات متحده نگرش مثبت داشتند.
🔹آلمانیها نیز در این نظرسنجی امتیازات کمی به ایالات متحده دادند و تنها ۲۶ درصد شهروندان آلمانی شرکت کننده در این نظرسنجی ایالات متحده را مطلوب ارزیابی کردند.