فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تهیه مسکن اقشار مختلف در دستور کار دولت
🗣رئیسجمهور:
🔹مشابه اقدامی که در مورد تامین مسکن دانشگاهیان امروز انجام شد در نیروهای مسلح، تعاونیهای کارگری و سایر اقشار نیز جریان دارد.
🔸این روند میتواند نیاز اقشار مختلف به مسکن بهویژه اقشاری که دسترسی سختی به زمین و مسکن دارند را برطرف کند.
🔹اختصاص زمین به واحدهای مسکونی یا خوابگاههای متاهلی حتما با نگاه به ضرورت توسعه دانشگاهها در حوزه آموزشی و پژوهشی و آیندهنگری در این زمینهها باشد.
💢به مردم دروغ گفتیم
🔹دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: «لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸) در تهران قویتر از مجلس دهم بود، اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.»
🔸اشاره حسین مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر برخورد مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از ۶۸ هزار رأی کسب کند. مرعشی در عین حال گفته که ۹۰ درصد کرسیها در استان کرمان رقابتی است.
🔹او که در نشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان سخنرانی میکرد، گفت: «صحنه سیاسی بینالمللی داخلی و منطقهای بهگونهای شکل گرفته که ایران نیازمند انتخاباتی است که بتواند کشور را در مقابل خطرات کاملا جدی بیمه کند. اینکه مقام معظم رهبری در دو ماه اخیر تقریباً هر هفته در بحث انتخابات نکاتی را گوشزد کردند، نشانه توجه ایشان به مسئله امنیت ملی ایران است.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌹🍃
🇮🇷#موشن_گرافی_انتخابات
📌وظیفه هر فرد برای افزایش مشارکت در انتخابات آینده چیست؟
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#انتخابات
🍃🌹🇮🇷
💢انسداد در مرزها را بر اساس منافع ملی انجام میدهیم
🔹فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «همه کسانی که در جغرافیای مرزی با ما همسایه هستند؛ ما به حسن همجواری همیشه احترام گذاشته و احترام میگذاریم و هیچ زمانی جمهوری اسلامی قصد تهدید، تعدی، تجاوز و تصرف یک وجب از خاک و سرزمین کشورهای همسایه را نداشته و ندارد.»
🔸«امیر کیومرث حیدری» با تأکید بر اینکه اصلاً در راهبرد جمهوری اسلامی تصرف و تجاوز به کشورهای همسایه نیست، گفت: «اما تأمین امنیت پایدار رسالتی است که بر دوش نیروهای مسلح است، بنابراین دیگران نمیتوانند برای ما تعیین تکلیف کنند که قرار است ما در مرزهایمان چه کاری انجام دهیم.»
🔹فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «میخواهیم در مرزهایمان انسداد انجام دهیم و هیچ کس هم نمیتواند اعتراض داشته باشد که چرا شما در نزدیکی مرز ما این کار را انجام میدهید.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
💢انتقاد قوچانی به تحریم انتخابات توسط اصلاحطلبان تندرو
🗣عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
🔹جبهه اصلاحات فاقد عدالت میان آرا و عقاید سیاسی اصلاحطلبانه در کشور است. جبهه اصلاحات عملاً در یک حزب ادغام شده است.
🔸هسته سخت جبهه اصلاحات سعی دارد به هر قیمت هژمونی خود را حفظ کند. دامن زدن به یأس، روزنهگشایی را بسیار دشوار کرده است.
🔹جریان حاکم بر جبهه اصلاحات در میان دوگانه خانه و خیابان موضع نافرمانی مدنی را دنبال میکند.
💠 یک دلیل برای اینکه ایتا نقش بسیار مهمی در فضای مجازی کشور دارد
🔹برخی افراد و یا رسانه ها که مخالف فیلترینگ بودند و یا دنبال این بودند که بگویند پیامرسان های ایرانی مورد استقبال قرار نگرفته اند و ... در زمان اختلال ایتا با بمباران خبر قطع شدن ایتا، نشان دادند که اتفاقاً ایتا پیامرسانی بوده که به هدف زده است!
🔹البته آمار خیره کننده جذب ایتا خود، شاهد خوبی است، اما سوال ما از این افراد و رسانه ها این است که اگر پیامرسان های ایرانی مورد استقبال قرار نگرفته اند، پس چرا بر روی خبر قطع شدن ایتا کار می کنید؟!
مهم نیست دیگر!
🔹همین حساسیت این افراد و رسانه ها نشان می دهد که به خلاف برخی خودتحقیری ها و حملاتی که در ظاهر صورت می گیرد، ایتا در مجموع، موفق بوده است و این موفقیت باید بیش از پیش ادامه یابد.
⁉️ سرانجام پرونده فساد اکبر طبری چه شد؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #قوه_قضائیه
۲۳ تیرماه سال ۹۸ بود که اکبر طبری معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه به دلیل اتهاماتی از جمله «تشکیل شبکه ارتشا با وصف سردستگی»، «پولشویی»، «جعل اسناد» و «اعمال نفوذ در پروندههای قضائی»، بازداشت شد. پس از برگزاری ۱۴ جلسه دادگاه سخنگوی قوه قضائیه در تاریخ ۲۲ شهریورماه سال ۹۹ اعلام کرد: «اکبر طبری بابت تشکیل شبکه ارتشا به ۳۱ سال حبس تعزیری و ضبط اموال محکوم شده است؛ البته حکم غیرقطعی است و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است». در نهایت در اواخر سال ۹۹ حکم اکبر طبری به این شرح اعلام شد: «۵۹ سال حبس که ۳۱ سال آن تعزیری است، حدود ۱۰۰میلیارد تومان جزای نقدی، ضبط تمامی اموال حاصل از رشوه و انفصال دائم از خدمات دولتی».
براساس گزارش خبرگزاری قوه قضائیه «پس از صدور حکم، وکلای طبری درخواست اعاده دادرسی نسبت به حکم صادره را دادند. بعد از ارجاع پرونده از دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض این پرونده مجدداً رسیدگی و دادگاه، میزان قرار وثیقه قبلی طبری که ۱۰۰میلیارد تومان بود را افزایش و به ۳۰۰میلیارد تومان تغییر داد؛ تا وی با سپردن وثیقه تا رسیدگی نهایی و صدور رأی قطعی از زندان آزاد شود. طبق آخرین پیگیریها، حکم پرونده اکبر طبری در مرداد ماه ۱۴۰۲ در شعبه همعرض مجدداً صادر و وی به مجازات حبس محکوم و روانه زندان شده است».
براساس بند الف و بند پ ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، متهم اکبر طبری نسبت به حداکثر مجازات قانونی مقرر در ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء و اختلاس، ۲.۵ سال حبس بیشتر نیز محکوم شده است. در نتیجه اکبر طبری براساس رأی شعبه همعرض و تأیید دیوان عالی کشور با احتساب ایام بازداشت قبلی، به ۱۲.۵ سال حبس محکوم شده که باید آن را تحمل نماید. گفتنی است، در رأی صادر شده در دادگستری که مورد اعاده دادرسی قرار گرفته و از طرف دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض ارجاع شد، حکم تحمل ۷۴ ضربه شلاق وجود نداشت که پس از بررسی مجدد پرونده، این حکم نیز به مجازاتهای طبری اضافه شد و مورد تأیید دیوان عالی کشور نیز قرار گرفت.
📚 برگرفته از کتاب یک صندوق شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
💢انتخابات حداکثری، مقدمه توسعه اقتصادی
🔹بدیهی است که انتخابات پیشرو، میتواند مسیر و جهتگیری چندین ساله ایران را در همه زمینهها تعیین کند؛ به ویژه اینکه این انتخابات برای تعیین افرادی است که ریلگذاریِ قطار دولت و نظارت بر حسن حرکت آن را بر عهده دارند. این ریلگذاری میتواند جنبههای گوناگون زندگی ملت و کشور را مؤثر کند. در میان این جنبهها، آنچه در اولویت قرار دارد، مسئله اقتصاد است. سؤال مهم اینکه کنش انتخاباتی مردم چه تأثیراتی بر حل وفصل معضلات اقتصادی کشور دارد؟ در پاسخ به پرسش فوق، چند نکته را از نظر میگذرانیم.
🔸۱ـ اقتصاد در ایران نیازمند جراحیهای بزرگ و اصلاحات اساسی در همه بخشها و جنبههاست. اجرای این اصلاحات ساختاری و نهادی در اقتصاد نیازمند وجود حس اعتماد به نفس در بین کارگزاران و متولیان امر است. این اعتماد به نفس در مسئولان از طریق حمایت مردمی حاصل میشود؛ از این رو افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث بهبود و تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود. توجه به این نکته نیز ضروری است که تصمیمسازان و تصمیمگیران برای تدوین و اجرای اصلاحات اقتصادی با گروههای فشار مواجهند؛ چرا که اصلاحات مربوطه ممکن است منتفعان و متضرران متعددی داشته باشد که به دلایل گوناگون با مخالفتهای شدید خود، چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. در اینجا پشتوانه حداکثری مردم برای متولیان امور، میتواند فشار حاصل از این گروهها را کاهش دهد.
🔹۲ـ از طرفی رسیدن به توسعه اقتصادی، پیشرفت و نیل به بهبود وضع موجود نیازمند انتخاب افرادی شایسته در قامت قانونگذار است که بتوانند بستر قانونگذاری لازم را برای توسعه فراهم کنند. احتمالاً انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته میشود که میتواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
🔸۳ـ انتخابات با مشارکت حداکثری و نتیجه مطلوب میتواند انتظارات مثبت به اقتصاد تزریق کند و در نتیجه شاخصهای کلان را بهبود بخشد؛ چرا که با توسعه مشارکت و امیدآفرینی، فضای آرامش به اقتصاد تزریق میشود. نقطه مقابل آن نیز وجود دارد. به عبارتی، مشارکت حداقلی، حاکمیت را به بحران مقبولیت و گسترش فضای ناامیدی در جامعه سوق میدهد و در نتیجه جامعه با انتظارات منفی روبهرو میشود که بازخورد آن کاهش امنیت سرمایهگذاری خواهد بود.
🔹۴ـ نکته چهارم تکثر و رقابت در انتخابات است که وقتی در انتخابات به صورت واقعی شکل میگیرد، میتواند به زمینهسازی حضور حداکثری احزاب و تشکلهای متعدد منجر شود و در نتیجه احزاب و نمایندگان انتخابی خود را در قبال رأی مردم بیشتر پاسخگو میدانند و به عبارتی زمینه را برای تحقق وعدههای اقتصادی فراهم میکند.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄