#حضور حاج قاسم وشهدای ایران درپیاده روی اربعین وقدرشناسی مردم عراق از شهدای ایرانی
💠 از تمامی تاریخهایی که برای شهادت امام حسن (ع) نقل شده، ۷ صفر ارجحیت دارد. پس چرا تاریخ شهادت امام حسن مجتبی(ع) در ۲۸ صفر فراگیر شد؟
🔺در زمان صفویه، شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۷ صفر تعطیل رسمی بود. تا اینکه در زمان ناصرالدین شاه، تولد ناصرالدین شاه مصادف با ۶ صفر بود، برای اینکه تولدش در شب شهادت امام حسن نباشد، عده ای را اجیر کرد تا در تاریخ دست برده و شهادت امام حسن را در تاریخ ۲۸ صفر برگزار کنند و ولادت امام کاظم که در ۷ صفر با سندی ضعیف اعلام شد در این تاریخ برگزار شود.
🔺نکته جالبتر اینکه فقط ایرانی ها ۲۸ صفر را شهادت امام حسن می گیرند
🔊 استاد رائفی پور - حقیقت پنهان (۷ صفر) - مشهد - ۱۶ آبان
﷽؛
✍#مراسم کاپاروت در جشن عیدغفران اِمسال اسرائیلی ها رو می بینین
مرغ رو با خوندن آوازهای توراتی سه بار روی سرشون میچرخونن،بنا به اعتقاداتشون، گناهاشون منتقل میشه به مرغ، بعد ذبحش میکنن و معمولآ بین فقرا تقسیمش می کنند که البته خیلی اوقات نیازمندان قبول نمی کنند ، چون شوم می دونن و نفرین شده..
اسراف زیادی هم میشه در اجراش، چون خیلی ها همون طور اجساد مرغ و خروس های قربانی رو رها می کنند در بیابان..، برای همین این مراسم گاهی مورد انتقاد واقع میشه.
معمولاً مردان، خروس و زنان، مرغ قربانی میکنند.
بیشتر یهودیان ارتدوکس این کفّاره رو انجام میدن.
همراه مرغ و خروس بعضیشونم چند تا سکّه می چرخونن.
👆✍قربانی در اغلب ادیان و مذاهب وجود داره، منتهی یهودی ها و مسیحی ها و... یه عدّه روغنفکر خودباخته ندارن که آئین های مذهبی شون رو زیر سئوال ببرن و هشتگ نه به قربانی راه بندازن...
تو کلیپ آخری که براتون فرستادم، بدجور رفته بود تو فاز انجام مراسم، یهو دوستش از پشت سر اومد، ترسید.😀
#سمیه_طالبی_
🌙 گاهِ شب 🌙
«مادر» آنگونه، «زنبابا» چگونه؟!
⬛️ به راستی، با فرض پیروزی دموکراتها در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا و نیز با فرض بازگشت آنان به برجام، چه تضمینی وجود دارد که دولت بایدن هم همان بلایی را بر سر برجام نیاورد که دولت دموکرات اوباما آورد؟
🔴 وقتی مادرِ برجام (اوباما) آنگونه با بچهاش رفتار کرده است، از زنبابا (بایدن) چه انتظاری میتوان داشت؟!
عالم «حقوق»، عالم تضمینهاست. دولت حقوقدان در این زمینه چه تضمینی میتواند ارائه نماید؟
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اخلاص مسئولین، مردم را پای انقلاب، نگه داشته بود
◀️ اگر میخواهید رمز پایداری اسلام و انقلاب را بدانید به این مردم نگاه کنید. پیرزنی که یکسال، کیسه بادامی جمع کرده تا آن را به جبههها هدیه کند. شاید کسی به این کیسه نیاز نداشته باشد اما عظمت در نگاه پیرزن است، نه در کیسه بادامش.
وقتی دقیقا همزمان با مصاحبهی جناب تخت روانچی (نماینده کشورمان در سازمان ملل) با بخش جهانی بیبیسی و اعلام استقبال از بازگشت آمریکا به برجام در صورت پیروزی بایدن (به شرط مثلا تعهد به عدم تکرار نقض عهد و رسیدگی به خسارات ایران بخاطر تحریمها)، جناب آشنا نیز اقدام به چرتکه انداختن (بابت ضرر و زیان کشورمان) میکند یعنی این جماعت اولا همچنان امضای کری و دوستانش را تضمین میدانند و قائل به تفاوت مابین دموکراتها و جمهوریخواهانند و درثانی قصد دارند دقیقا به مانند چرتکه انداختنهای روزانهی پیش از انعقاد برجامشان (بابت مثلا تاخیر در امضای برجام)، یک بار دیگر کم کم آمادگی ذهنی را برای شروع مذاکرات فراهم آورند!
#تجربه_برجام
#خسارت_محض
#سگ_زرد_برادر_شغال_است
#دولت_باسوادها
مطلقاً بایستی اجازه ندهید که یأس و ناامیدی بر شما غالب بشود. اگر بنا باشد که انسان از شکستها مأیوس بشود، ما صد بار باید در دوران مبارزه و صد بار باید در جنگ هشتساله تحمیلی مأیوس میشدیم، عقبنشینی میکردیم / رهبر انقلاب، ۹۶/۳/۱۷
#ایران_یکپارچه
💰دلارهایی که خرج واردات واکسن آنفلوانزا نشد!💉
«سلیمی» عضو هیئت رئیسه مجلس خبر داد: «دولت ۵۸ میلیون دلار به یک شرکت برای واردات واکسن آنفلوانزا داده است. این ارز به کشور ترکیه برده شده و واکسنی هم وارد نشده است. نیاز ما در حال حاضر ۱۶ تا ۲۰ میلیون دوز واکسن آنفلوانزاست که فقط بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است. این انتقاد به دولت وارد است که چرا اقدام لازم برای واردات واکسن آنفلوانزا از مدتها قبل صورت نگرفته است.
⭕️ مهدکودکها سرگردان میان آموزش و پرورش و بهزیستی/دود بلاتکیفی در چشم کودکان
🔸احمد حسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مصمم شدیم به همین منظور از سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش دعوت کردیم در کمیسیون حاضر شوند.
🔹سازمان بهزیستی اعلام کرد ۷ درصد کودکان در اختیار ماست و ۹۳ درصد مهدهای کودک خارج از دسترسی سازمان بهزیستی هستند و از این ۹۳ درصد تعدادی در اختیار آموزش و پرورش هستند و تعداد زیادی خارج از دسترسی آموزش و پرورش هستند و هر سازمانی برای خود مهد کودک دارد که از قانون واحد تبعیت نمیکند.
🔹بنابراین مقرر شد که کمیتهای مشترک از سازمان بهزیستی، وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش و تحقیقات تشکیل شود تا نسبت به تعیین تکلیف مهدهای کودک تصمیم لازم صورت گیرد.
🔹باید در حداقل زمان تعیین تکلیف کنیم، چون اگر بحث را به امروز و فردا بگذاریم مانند بسیاری از مسائل گرفتار روزمرگی میشود.