♨ این مسیر جواب میدهد!
*سه سفر استانی با بازدیدهای سرزده محصول عملکرد انقلابی دولتی است که حدود یک ماه است کار خود را آغاز کرده است. البته در این عمل انقلابی، دولت تنها نیست؛ قوه قضائیه هم فعالیتی مجدانه را کلید زده است و دست روی موضوعات بهظاهر سادهای میگذارد که وقتی احکام صادره مبتنی بر آن موضوعات را بازکاوی میکنید، تازه به اهمیت موضوع و ضرورت گرهگشایی از گرفتاریهای زندانیان و بازداشتیهای بهظاهر موقت پی میبرید. مخرج مشترک این اقدامات در کنار قانونگذاریهای هدفمند مجلس، روشن شدن بارقه امید برای حل مشکلات در دل مردم است. این حضور بیوقفه در میان مردم، شنیدن دردهای آنها و امیدآفرینی در دلها برای حل مشکلات، حقیقتاً جلوههای مردمداری در حکمرانی اسلامی است که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ اهمیت و آثار جلوههای مردمداری در ثبات نظام اسلامی و بازگرداندن اعتماد عمومی و تضمین امنیت ملی غیرقابلانکار است و بهراحتی میتواند خنثیکننده خط رسانهای مسمومی باشد که از بیرون جهت داده میشود و در داخل از سوی برخی جریانهای سیاسی خاص در راستای تضعیف دولت نوپا و سایر قوای انقلابی پی گرفته میشود.
2⃣ این رسانهها و جریانها قبح پنهانکاری دیروزشان درباره مشکلات مردم را از یاد بردهاند و امروز دایه مهربانتر از مادر برای مردمی شدهاند که امروز خیلی زود زبان به طعن و تمسخر دولت و قوای انقلابی میچرخانند و آبادانی ملکی را در یک ماه و یک فصل مطالبه میکنند که دولت متبوعشان در سالهای گذشته مخروبه کردهاند! آنها با این سیاست، اولاً ناامیدسازی مردم و ثانیاً، آسیبپذیری جدی نظام مردمی را در سر میپرورانند!
3⃣ امروز این فرض بر دوش هر ایرانی دلسوز و وطنخواه است که به دولت و قوای انقلابی نهایت همراهی و مساعدت را بکند و همچنین موجب افزایش اعتماد مردم به نظام اسلامی، امیدواری آنان به حل مشکلات و اطمینان یافتن مردم از شناخت مسئولان نسبت به مشکلات و آگاهی از ظرفیتها بشود که درنتیجه آن، امیدواریها و انگیزههای خباثت آلود دشمنان برای اعمال فشار بیشتر بر ملت و دولت ایران، تضعیف و خنثی میشود.
👈 نکته پایانی
اگرچه در مقابل خشنودی و امیدواری نسبی مردم به اقدامات انقلابی، نباید وقعی به خط رسانهای دشمن در برچسبزنیهای ناجوانمردانه گذاشت؛ اما باید با نقدهای کارشناسی و منصفانه به بررسی وضع تحویل گرفته شده از دولت گذشته و فاصله آن با وضع مطلوب پرداخت و اجازه نداد کسانی با فرافکنی و به فراموشی سپردن کمکاریهای گذشته، به بازسازی جایگاه خود در افکار عمومی بپردازند و با دستنیافتنی جلوه دادن مطلوبها و اولویتها، مردم را نامید سازند.
✍ فتحالله پریشان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
🖤 #امام_حسین علیه السلام فرمودند:
🍀 إِنّ الْكَريِمَ إِذَا تَكَلّمَ بِكَلاَمٍ، يَنْبَغِى اَنْ يُصَدّقَهُ بِالْفِعْلِ
🍃 بزرگوار كسى است، كه گفتارش با عملش يكى باشد
📖 مستدرك الوسائل، ج ۷ ص ۱۹۳ ح۶
♦️ منطقه در یک نگاه | 20 شهریور 1400
1️⃣ چهار اسیر از شش اسیر فلسطینی که از زندان رژیم صهیونیستی فرار کرده بودند مجدداً دستگیر شدند.
2️⃣ «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل طی بیانیهای از اعلام تشکیل دولت جدید لبنان استقبال کرد.
3️⃣ وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از برگزاری رزمایش نظامی مشترک این کشور با ترکیه و پاکستان، با عنوان «سه برادر ۲۰۲۱» و به میزبانی باکو، از ۲۱ تا ۲۹ شهریور خبر داد.
4️⃣ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی دو منطقه جدید «الرحبه و ماهلیه» در استان مأرب در مرحله سوم عملیات «النصر المبین» خبر داد.
5️⃣ یک رسانه آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده آمریکا در هفتههای اخیر چند سامانه دفاع موشکی خود را از عربستان خارج کرده است.
6️⃣ بنا به گزارش رسانههای فلسطینی حماس به مصر و سایر واسطهها اطلاع داد که فردا یکشنبه آخرین مهلت رژیم صهیونیستی برای اجرای تفاهمها درباره کاهش محاصره غزه است.
7️⃣ فرماندهی الحشد الشعبی در استان الانبار عراق از تأمین امنیت چهار منطقه مرزی این کشور با سوریه در دومین رو از عملیات ضد تروریستی خود خبر داد.
♦️ نقش تأثیرگذار ایران در تشکیل دولت جدید لبنان
#تحلیل_کوتاه
🔹 درنهایت پس از ماهها، دولت لبنان به ریاست میقاتی تشکیل شد. این رویداد دلایل متعددی دارد که این نوشتار به برخی از آنها با تمرکز بر نقش بازیگران خارجی به ویژه ایران بپردازد.
🔸 به نظر میرسد مهمترین عامل در کمک به تشکیل کابینه، نقش و بازیگری ایران است. تهران از طریق مجموعهای از اقدامات و کنشها تلاش کرد تا به تحقق این امر کمک نماید. یکی از این کنشها مربوط به مذاکرات ایران و عربستان است. از آنجایی موضوع لبنان یکی از محورهای این مذاکرات بوده، به نظر میرسد ایران در نهایت توانسته عربستان را مُجاب نماید تا از نقشآفرینی منفی در مسیر تشکیل کابینه لبنان عقب بنشیند.
🔸 یکی دیگر از کنشهای ایران، استفاده از فضای تعامل سیاسی و ایجاد تماس با فرانسویهاست. فرانسه بازیگری است که طی یک سال اخیر در صحنه سیاسی لبنان حضور فعالانه دارد و تأیید آن در مسیر تشکیل کابینه جدید ضروری بوده است. به نظر میرسد ایران از طریق دیپلماسی توانسته حمایت این دولت مهم اروپایی را برای کابینهای که در آن دستکم دو وزیر حزبالله (بر خلاف خط قرمز آمریکا) حضور دارند، جلب نماید.
🔸 اقدام دیگر ایران که از عوامل تاثیرگذار در این مسیر بوده، ارسال سوخت به لبنان است. به محض اینکه با اعلام دبیرکل حزبالله کشتیهای سوخت ایرانی به سمت لبنان به حرکت در آمدند، هم چشمانداز پایان بحران سوخت و تحریم لبنان در این حوزه نمایان شد (با ارائه طرح شتابزده آمریکا مبنی بر واردات گاز و برق از مصر و اردن) و هم شوک مثبتی به فضای سیاسی این کشور وارد گردید که میتوان از آن به عنوان کاتالیزوری برای تشکیل دولت یاد کرد.
🔸 همچنین به نظر میرسد به دلایل مختلفی آمریکاییها نیز به شکلی خاموش از مخالفت با تشکیل دولت در لبنان دست کشیدند و به صورت غیررسمی به آن چراغ سبز نشان دادند که میتوان از آن به مثابه پیامی برای ایران تعبیر کرد.
📸 نقشه طولانیترین مسیر دریانوردی ناوگان دریایی ایران
🔻ناوگان دریایی ایران برای نخستین بار پس از طی کردن مسیری حدودا ۲۶ هزار کیلومتری، پس از دور زدن قاره آفریقا، عبور از آبهای اسپانیا و فرانسه، دریای بالتیک، خلیج فنلاند، کانال مانش و اقیانوس اطلس وارد بندر سن پترزبورگ روسیه شد
🔻 همچنین پس از طی کردن ماموریت دریایی عظیم خود در نهایت به ایران بازگشتند. ناو بندر مکران و ناوشکن سهند پس از ۱۳۳ روز دریانوردی با استقبال دو فروند شناور رزمی و ۲ فروند جنگنده شکاری ارتش وارد آبهای سرزمینی ایران شده است. حرکت لحظه به لحظه ناوگان ایران توسط نیروهای امریکایی و ناتو رصد و پیگیری میشد.
📹 صحنه هایی از محاکمه «زکریا الزبیدی» اسیر فلسطینی در دادگاه شهر اشغالی الناصره، در حالی که نیروهای پلیس اشغالگر اطراف اورا احاطه کردهاند تا تصویر وی توسط دوربین رسانه ها نشود.
🔻روزنامه عبری زبان هاآرتص اعلام کرد دادگاه اسرائیل این چهار اسیر را به برنامه ریزی برای انجام یک عملیات تروریستی و وابستگی به یک گروه تروریستی متهم کرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
♨️ جنجال می کنند تا پاسخگو نباشند
▪️می دانید چرا غربگراها اصرار به دوقطبی سازی در داخل ایران و تخطئه جمهوری اسلامی بر سر افغانستان دارند؟
♦️چون در غیر این صورت باید درباره سرنوشت دولت غربگرای اشرف غنی، سرانجام توسعه غربگرایانه، و غیر قابل اعتماد بودن آمریکا توضیح دهند. بنا بر اعلام سازمان ملل "۹۷ درصد افغانها در خطر قرار گرفتن زیرخط فقر هستند".؛
▪️غربگرایان همچنین باید پاسخ بدهند که چرا آمریکا دولت غربگرا را تسلیم دیگر مهره خود (طالبان) کرد؟
♦️افغانستان عبرت های بزرگی در خود نهفته دارد که غربگراها به هیچ وجه مایل به بازخوانی آن نیستند؛ چه این که در این صورت، زیر پای شان (تمام چیدمان گفتمان کذایی شان) خالی می شود.