🇮🇷🗳🇮🇷
گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
⏰ زمان: سه شنبه ، ۲۹ خرداد ماه، ساعت ۲۰:۳۰
💠 با حضور دکتر محمد کوثری
(نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی)
در بستر پیام رسان های ایتا و روبیکا + صفحه آپارات به آدرس
https://rubika.ir/basirat_fa
جهت ارتباط و سوال در مورد جلسه ایتا و روبیکا 👇
@basirat_faa
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢صاحبان کارنامه
🔹یکی از شاخصهای انتخابات شایسته نظام اسلامی آن است که فرآیند انتخابات به نحوی باشد که در نهایت شایستگان و اصلحان بر مسند قدرت تکیه بزنند. این مسئله رمز تعالی و ارتقای نظام اسلامی است که در آموزههای دینی نیز فراوان بر آن تأکید شده است. رهبر معظم انقلاب در همه انتخابات گذشته بر ضرورت انتخاب اصلح تأکید داشتهاند.
🔸معظمله در سفر به خراسان شمالی و در جمع بسیجیان در این زمینه میفرمایند: «آن چیزی که در مورد انتخابات خواستهٔ ماست، فکر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است... دیگر اینکه از خدا بخواهیم و خودمان هم چشممان را باز کنیم؛ کاری کنیم که نتیجه انتخابات، یک گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه انقلاب و کشور باشد.» (24/7/1391)
🔹ایشان با صراحت اعلام میدارند: «مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست»(11/2/1380) و معتقدند: «آنچه که برای مردم در این انتخابات و همه گزینشهای ملی و انتخاباتها مهم است، این است که سطح کارآمدی نظام روز به روز ارتقا پیدا کند؛ این اساس مسئله است. اگر مردم دنبال رئیسجمهور یا دنبال نماینده مجلس میگردند یا دنبال دیگر کسانی هستند که میخواهند آنها را با انتخاب تعیین کنند، در پی آن هستند که انسانهای کارآمدی را بر اریکه مسئولیت بنشانند تا آنها بتوانند سطح کارآمدی نظام را افزایش بدهند و مشکلات مادی و معنوی مردم را حل کنند؛ این خواست مردم است. حالا گروهها و احزاب و عناصر سیاسی هم هر کدام نقطهنظرهایی دارند؛ آن نقطهنظرات برای خودشان است.»(24/8/1383)
🔸به این ترتیب، توجه و تأکید بر انتخاب اصلح معنا مییابد. همانطور که مشخص است، در کلام ایشان مهمترین معیار برای ریاست جمهوری «کارآمدی» است؛ چرا که همه تلاشها برای انتخابات، برگزیدن افراد است که از پس کار حکمرانی برآمده و بر مشکلات فائق آیند؛ اما نکته اساسی در این میان آن است که چطور میتوان کارآمدی افراد را سنجید؟ در حالی که همه نامزدها در عرصه مدعی کارآمدی و دارا بودن برنامه هستند.
🔹در این میان، رهبر حکیم انقلاب اسلامی شاخصه داشتن کارنامه را مطرح میکنند و میفرمایند: «من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد، همیشه همین را میگویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛ در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است.» (14/3/1400)
🔸به واقع، در میان نامزدها آن کسی که کارنامه وزین و سنگین و قابل دفاعتری دارد، تضمین قویتری برای تجلی کارآمدی در جایگاه مدیریت اجرایی کشور خواهد داشت. با این نگاه به عرصه انتخابات رسیدن به نامزد اصلح هموار خواهد شد.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت صحنه مناظره انتخابات ریاستجمهوری
#انتخابات
#انقلابیون
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
═══ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟🗳
چه کسانی می توانند رای دهند❓
#انقلابیون
#انتخابات1403
#انتخابات
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢مأموریت «آموس هوکشتاین» چیست؟
🔹منابع خبری گزارش دادند، «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه «جو بایدن» قصد دارد در سفری برنامهریزی نشده به اراضی اشغالی و بعد از آن به بیروت برود.
🔸در همین زمینه، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته فلسطینی در یادداشتی نوشت: «عجله آمریکا برای فرستادن آموس هوکشتاین به فلسطین اشغالی و بیروت به معنای نگرانی درباره احتمال وقوع یک جنگ گسترده در جبهه شمالی اراضی اشغالی است. آموس هوکشتاین که در ارتش اسرائیل خدمت میکرد و یک صهیونیست است، برای صهیونیستها سلاح و تجهیزات پیشرفته و برای لبنانیها تهدیدات پنهان میآورد تا به جنگ فرسایشی که ارتش اشغالگر در شمال گرفتار آن شده و حزبالله با شجاعت و درایت این نبرد را مدیریت میکند، پایان دهد.»
🔹وی تصریح کرد: «آموس هوکشتاین با وعدهها و تضمینهای دروغین خود درباره استخراج نفت و گاز از آبهای لبنان و پایان دادن به بحران اقتصادی خفقانآور این کشور به دنبال فریب دادن لبنانیهاست؛ اما باز هم ناکام میماند و مجبور است دست خالی از بیروت برگردد.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
═══ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟🗳
💢شهید آیت الله رئیسی به روایت مقام معظم رهبری
#شهید_جمهور
#رئیسی_عزیز
#رئیسی
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢برنامهای به نام «کاهش تورم» از طرح تا اجرا/ نامزدهای ریاستجمهوری چه خواهند کرد؟
🔹تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روی دور تند قرار گرفته است؛ و از میزگردهای فرهنگی و اجتماعی تا میزگردهای اقتصادی و سیاسی در صدا و سیما و با حضور کارشناسان هر حوزه در حال بررسی و تحلیل برنامههای نامزدها برای اجرایی بودن یا نبودن در چهار سال آینده کشور هستند. کارشناسان با ایراد چالشهای پیش رو سوالات تخصصی از کاندیداها میپرسند و نامزدها یا به تنهایی یا به کمک مشاوران همراه خود در هر میزگردی راه حل این چالشها را بررسی میکنند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa