📸 تشییع باشکوه شهدای سانحه سقوط جنگنده در تبریز
🔻مراسم تشییع پیکر خلبانان شهید پایگاه دوم شکاری تبریز و شهروندی که در این سانحه به شهادت رسیده بود، روز سهشنبه، سوم اسفندماه، با حضور اقشار مختلف مردم، خانوادههای شهدا و مسئولان برگزار شد. در این حادثه که روز دوشنبه به دلیل نقص فنی جنگنده روی داد، دو خلبان هواپیما و یک شهروند که در حال عبور از محل با خودروی خود بود، جان خود را از دست دادند. خلبانان جان باخته در این حادثه سرهنگ دوم صادق فلاحی و سروان علیرضا حنیفهزاد بودند.
🔗 مشاهده تصاویر بیشتر👇
https://basirat.ir/fa/news/336267
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🎬 چرا غافلیم؟!
👤آیت اله مجتهدی تهرانی
🔴 رها کردن فضای مجازی افتخار ندارد
🔺متأسّفانه در فضای مجازی کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [درحالیکه] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد.
🎙امام خامنهای 🗓 یک فروردین ۱۴۰۰
❗️نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🔸مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایت سازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه می توان این روایت ها را به اصل و فرع ماجرا تبدیل کرد؟
اصل و فرع طرح صیانت چیست؟
🔸آیا کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال میشد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آوردهای برای نظام و حاکمیت ندارد.
🔹اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم میدهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدود سازیاش کنیم.
🔸برداشتها و روایتسازیها از طرح صیانت مشوش است. این روایتسازیها علاوهبر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی میکند.
🔺به چند مورد از این روایتها دقت کنید:
۱-این طرح باعث محدودیت گسترده اینترنت خواهد شد
۲-این طرح باعث فیلترینگ اینستاگرام و تلگرام و ... میشود
۳-این طرح با اینکه طرح خوبی است اما بدون اقناعسازی اجتماعی امکان عملیاتی شدن نخواهد داشت
۴-دعواهای حزبی و سیاسی طرح صیانت را از ساحت فنی و تخصصی خود دور کرده است
۵-این طرح حتی اگر در کمیسیون مشترک نهایی شود در صحن مجلس رای نمیآورد و حتی اگر در صحن مجلس رای بیاورد توسط شورای نگهبان رد میشود
۶-مصوبه کمیسیون مشترک بنا به نامه معاونت قوانین مجلس ابطال شد و ...
✍️هر کدام از این روایت ها در محل خود اهمیت و جایگاه مهمی دارد اما دقت کنید که مجموع این روایت ها چه اثر مهمی در جامعه برجای می گذارد؛ عرض می کنم.
🔺دانشجویان علم سیاست اولین چیزی که می آموزند مفاهیمی همچون حاکمیت، حکومت و دولت و ... است. یکی از ویژگی هایی که اغلب عالمان علم سیاست به آن اذعان دارند تقسیم ناپذیری حاکمیت است. یعنی نمی شود حاکمیت در یک سرزمین را به دو نیم تقسیم کرد و در اختیار دو ساختار جداگانه قرار داد. اساسا چنین اتفاقی یعنی نقض حاکمیت. خب اکنون فضای مجازی بخشی از فضای زیست یک ملت به حساب می آید. آیا می شود حاکمیت در این سرزمین مجازی را به نظام و ساختاری دیگر سپرد؟ معلوم است که معنای این اتفاق نقض حاکمیت است؛ اساسا نقض عقلانیت است.
🔸قانون، ارزش، فرهنگ و ایستارهای سیاسی یک جامعه با مفهوم اعمال حاکمیت معنا پیدا می کنند و اگر اعمال حاکمیت را نقض کردیم دیگر هیچ محدودیتی برای هیچ حاکمیتی وجود نخواهد داشت.
✍️ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمی توان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظارهگر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نظام باید از ترک فعل دست بردارد.
اما ملزوماتش چیست؟
🔸تمام قاعدهگذاریها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تکتک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود. امکان نقد عالمانه نیز فراهم باشد. پس از آن توجه، تامل و اعمال نقدهای درست و منطقی نیز در دستور کار قرار بگیرد. اما اصل و فرع تداخل پیدا نکند. بیخیالی نسبت به فضای مجازی درست نیست.
✍️ هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمیدهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🌷
🇮🇷
📝#یادداشت| بحران اوکراین و بی تفاوتی اروپا
🍃🌹🍃
🔻 درباره علت خنثی عمل کردن اروپا در بحران اوکراین چند نکته را باید مد نظر داشت:
🔹 داستان برگزیت نشان داد که ما شاهد یک اروپای واحد نیستیم.
🔸 اروپا در بسیاری از پرونده های بینالمللی یک کنشگر فعال نبوده و معمولاً رفتارش تابعی از رفتار و کنشگری آمریکاییها بوده است.
🔹 از سویی دامن زدن به تنش اوکراین، تاثیر منفی بر اقتصاد مریض اروپا می گذارد.
🔸 روسیه بخش اعظمی از گاز اروپا را تامین می کند و راه تامین دیگری فعلا وجود ندارد.
🔹 گاز دیگر کشورها مانند قطر معمولا بصورت lng است که هم هزینه بر است و هم نیازمند تکنولوژی های خاص و در شرایط فعلی هم غیر قابل جایگزینی.
🔸 درگیری با روسیه قیمت حامل های انرژی را افزایش میدهد و همین باعث نارضایتی اجتماعی در اروپا خواهد شد.
🔺 اروپا در باتلاق گلی فر روفته که جلو رفتن و پس کشیدنش مصیبت بار است و همانطور که قبلا گفتم صرفا می تواند به لفاظی های بی حاصل بپردازد ولاغیر.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🆔
✅ امنیت قابل معامله نیست
🔻«الکسی گونچارنکو»، نخست وزیر #اوکراین، به فاکس نیوز گفت:
🔸اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات #هستهای خود را با تضمین #آمریکا، #انگلیس و فدراسیون #روسیه، واگذار کرد در حالیکه سال ١٩٩۴ سومین قدرت هستهای جهان بود.
🔹حالا که بمباران و کشته میشویم، این تضامین کجا هستند؟
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🎬 یقین کنید که امیرالمومنین علیهالسلام و امام زمان عج شما را رها نمی کنند....
🌷#ظهور
⭕️ پنتاگون: نیروهای روسیه در یک قدمی کییف
وزارت دفاع آمریکا:
🔻دستور استقرار ۷۰۰۰ نظامی بیشتر در آلمان برای اطمینان بخشیدن به متحدان، جلوگیری از تجاوز و انجام وظایف مختلف صادر شده است.
🔻یک مقام ارشد پنتاگون: تهاجم روسیه به اوکراین بزرگترین جنگ متعارف اروپا از زمان جنگ جهانی دوم است.نیروهای روسیه از آغاز تهاجم، به کییف نزدیکتر شدهاند./ فارس
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چگونه جهاد تبیین را محقق کنیم؟ رهبر انقلاب پاسخ میدهد...
🔹تخاطب واقعی: میزگرد، سخنرانی، نشریه، بحثهای دونفره و سه نفره، جلسه تحلیل، این ها لازم است. با مخاطبین بنشینید. فضای مجازی کافی نیست...
⭕️ فعالیتهای گسترده رژیم #سعودی برای "اسلامزدای" در عربستان
🔻دعوت از رقاصههای نیمه عریان غربی
🔻ترویج برهنگی در کنار دریا
🔻حضور گسترده صهیونیستها در عربستان
🔻منع استفاده از بلندگو در مساجد
🔻کاهش ساعات دروس اسلامی و عربی در مدارس...
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
✅
🍃❤️ختم صلوات جمعهها
🍃🌹جمعههای دلتنگی💔
❣رهبر معظم انقلاب: اعتقاد به مهدی موعود(عجلاللهتعالیفرجهالشریف)، دلها را سرشار از نور امید میکند.
۸۱/۰۷/۳۰
🍃🌹«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
✨قرار ما جمعهها ختم صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) ✨
🍃🌹............................
👈 لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید و با ذکر تعداد صلوات کلمه #ثبت را بزنید.
https://EitaaBot.ir/counter/d7czt
🌱کپی آزاد ☺️
#جمعه
#امام_زمان
🇮🇷
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀خبر: ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در دیدار با فعالان اقتصادی این کشور اعلام کرد: کشورش هیچ گزینه دیگری جز اقدام نظامی علیه اوکراین نداشته است.
وی در این خصوص توضیح داد: «اگر این اقدام را انجام نمیدادیم، با تهدید بزرگی مواجه می شدیم.
🌐 تحلیل:
🌍 چند روز قبل از حمله، پوتین در یک سخنرانی گفته بود که جدایی اوکراین از شوروی سابق، اشتباهی بزرگ بود. از این رو، شاید بلندپروازانه ترین آرزوی حاکم بلامنازع مسکو، این باشد که اوکراین را ضمیمه خاک روسیه کند کما این که قبلا شبه جزیره کریمه در جنوب اوکراین را به خاک روسیه ملحق کرد.
اما او می داند که در عصر جدید چنین چیزی تقریباً محال است هر چند که تا قبل از الحاق کریمه به روسیه نیز پنداشته می شد عصر کشور گشایی به پایان رسیده است.
🌍 به هر حال اشغال نظامی و الحاق یک کشور به کشوری دیگر، تبعات سنگین و دراز مدتی دارد که پوتین هم از آنها آگاه است. به ویژه آن که تنها حدود نیمی از مردم بخش شرقی اوکراین حامی روسیه اند و سایر اوکراینی ها، در تضاد با روسیه اند و نمی شود آنها را برای همیشه زیر سلطه داشت. این بعیدترین شکل ممکن برای پایان جنگ است.
🌍 رئیس جمهور روسیه گفته است هدفش اشغال اوکراین نیست بلکه می خواهد این کشور را از شر "نئونازی ها" رها کند.
اشاره او به حکومت غربگرای فعلی اوکراین است که از 2014 ، جایگرین دولت حامی مسکو شده است. «ویکتور یانوکوویچ» رئیس جمهور طرفدار روسیه در جریان اعتراضات مردمی 2014 برکنار شد و از آن زمان، حامیان آمریکا و اروپا در "کی یف" حکمرانی می کنند.
🌍 برای پوتین، جایگزینی حکومتی دست نشانده در اوکراین، آرزویی است که اگر برآورده شود، به یک پیروزی راهبردی در همسایگی اروپا نائل شده است.
🌍 حتی اگر هیچ کدام از اهداف یا آرزوهای فوق برآورده نشود، جدا کردن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک از اوکراین هم پیروزی بزرگی برای روسیه خواهد بود.
🌍 نگرانی امنیتی روسیه این است که اگر اوکراین در اردوگاه غرب بماند، ممکن است به ناتو بپیوندد. روس ها نمی توانند حضور ناتو در مرزهای غربی شان را تحمل کنند.
🌍 هدف جدی و قابل دسترس تر پوتین می تواند این باشد که پایان جنگ همراه با "خودمختاری کامل دو جمهوری دونتسک و لوهانسک" باشد. این وضعیت می تواند خط حائلی بین اوکراین غربگرا و روسیه ایجاد کند که از نظر امنیتی برای روس ها بسیار حائز اهمیت است. البته، متعهد شدن اوکراین به خلع ید از سلاح های استراتژیک ، عدم پیوستن به ناتو و نیز لغو تحریم های غرب علیه مسکو، می تواند از شرط های روسیه برای پایان جنگ در اوکراین و باز پس گیری به رسمیت شناختن این دو جمهوری باشد.
دستیابی به این هدف برای روسیه یک دستاورد استراتژیک محسوب می شود.
🌍 البته این ها، صرفا آرزوهای پوتین و اهداف روسیه است و باید دید در صحنه جنگ و معادلات بین المللی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. تا این جای کار که البته آمریکا و اروپا، جز حمایت سیاسی و ارسال اندکی سلاح به اوکراین و نیز تحریم محدود علیه روسیه، کاری نکرده اند و چه بسا هم نتوانند یا نخواهند به خاطر اوکراین، وارد جنگی شوند که آن سرش ناپیداست. اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، شاید پوتین دستکم به این آرزو برسد. فعلاً باید تحولات را رصد کرد... .
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
هدایت شده از روشنا استان زنجان
#پخش_سخنرانی_زنده
🔺موضوع:
مهارت های روشنگری و جهاد تبیین
🎙 سخنران :
🔹عمار عطاپور
🔻مدیر اداره عملیات تبلیغی و روشنگری معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین
⏰ چهارشنبه ۱۱ اسفند از ساعت ۱۳
♨️شرکت از طریق لینک روبیکا روشنا استان زنجان 👇👇👇👇
https://rubika.ir/roshana_zanjan
مدیریت روشنگری و عملیات روانی معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
🔅🔅🔅🌓🌓🌓🌓
🆔https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔https://rubika.ir/roshana_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر انقلاب نمی شد چه اتفاقی می افتاد؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اعتراض شدید رهبر معظم انقلاب به جوسازی ها علیه ایران
🔰 چگونه احمق نباشیم!!
🔺احتمالا شما هم در شبکههای مجازی خواندهاید که:
✖️زیباترین مجری دنیا ایرانی است.
✖️یا اگر سارقان شما را مجبور کردند که رمز کارت بانکیتان را وارد کنید، آن را برعکس وارد کنید آنگاه پلیس میفهمد و به کمک شما میآید.
✖️یا دیوار چین از ماه دیده میشود.
✖️یا نام کرم بستنی (و درنتیجه آیس کریم) از کریم باستانی که در شهر ری یخفروش میکرده گرفته شده.
❓ وقتی با یک مطلب برخورد کردیم باید چیکار کنیم؟ نشریه «گمان» ۱۴ قاعده و سرنخ کاربردی برای تفکر انتقادی (موشکافانه) ارائه کرده است.
❌ اولین تست؛ منبع (رفرنس): آیا منبع معتبر دارد؟ این مطلب یا ادعا بر چه مبنایی است و از کجا چنین حرفی درآمده؟
❌ کل ماجرا یا یک قطعه فیلم و تکه عکس: یک عکس همانقدر که بهاندازه هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار داستان تخیلی نیز درست کند. زاویه خاص فیلمبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ) و … فرصت را برای داستان سازی تخیلی ایجاد میکند.
👈مثلا عکس کودکی که مار داخل سرش است.بعضی اصلا از روی یک عکس مخدوش، شروع میکنند و یک خبر میسازند!
❌ اعلام زمانهای نسبی بهجای ذکر تاریخ مشخص: یکساعت پیش، دیشب، بهتازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بیش از سه سال است که شایعه «بهتازگی گوگل برای تغییر نام خلیجفارس رأیگیری اینترنتی گذاشته». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی…»
❌ دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا: عباراتی که نشان میدهد رازی مخوف یا سندی فوقمحرمانه کشف شده: شرکتهای دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند! یا نامهی فوق محرمانه و مستقیم درباره زلزله تهران!
❌ جملات خبری علمیطور اما مبهم: دانشمندان [سریع بپرسید کدام دانشمندان؟] کشف کردهاند که خوردن کره در ساعت ۱۲ ظهر باعث .... کدام پژوهش؟ چه سالی؟ نتایج آن در کدام نشریه علمی کجا منتشر شده؟ نمونه آماری چند نفر بوده است؟
❌ آدمهای بدون نام: هر جا شنیدید که گفته شد «کارشناسان معتقدند» یا «به گزارش شاهدان عینی» رد نکنید اما شک کنید.
❌ ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاریهای بسیار مشهور و معتبر برای اعتباربخشی به مطلب: در اینگونه مطالب بهصورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: سی.ان.ان یا بی.بی.سی. یا پلیس فتا. یا ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پر ابهت: شبکه خبری Alien News فرانسه، شبکه آزادنگاران بدون مرز، تیم تحقیقاتی دکتر چوانگ در مرکز توکیو!
❌ تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستانهای غمانگیز، عکسهای دلخراش، تحریک حس وطنپرستی یا اعتقادات مذهبی و... نشانه اولیه برای دروغ بودن است.
❌ عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن: مثلا رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!
❌ اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای جستجو هستند. هر چیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر صد جا تکرار شده باشد. انگلیسی بودن یک مطلب هم به معنی معتبر بودنش نیست! انگلیسیزبانها هم بهاندازه ما استعداد گول خوردن دارند.
❌ «آیا میدانید»ها! نادانستههای کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست بودنشان بسیار مشکل است. زیاد آنها را باور نکنید حتی اگر هم راست باشند تغییری در زندگی شما ایجاد نمیکنند.
❌ شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیدهایم که در دفاع از یک ادعای عجیب میگویند: «یکی از دوستانم با چشم خودش دیده!». برای احترام به شعور خودمان هم که شده درخواست کنیم با آن شخص سوم گفتگو کنیم.
❌ شیوه نگارش و سطح علمی بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفهای هم نشانه خوبی است.
❌ زیبایی مساوی صحت نیست: داشتن عکسها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفهای دلیلی برای درست بودن آن نیست. بسیار دیده شده برای مطالب چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساختهاند و افراد فریب ظاهر آن را خوردهاند.
✅ تجویز راهبردی
◀️ برای وقت خود ارزش قائل باشیم و اصولا به هر چیزی گوش نکنیم و مطالبی را بخوانیم که فکر میکنیم هم درست باشد هم بدردبخور.
◀️ برای شعور خود ارزش قائل باشیم و اجازه ندهیم دیگران هر ادعای غلطی را به ما بفروشند.
◀️ برای زمان و شعور جمعی نیز ارزش قائل باشیم و سواد رسانهای و تفکر انتقادی را توسعه دهیم. در کتاب استراتژی توسعه ایران گفتهشده برای تربیت نسل توسعه آفرین، باید به تفکر انتقادی مجهز شویم تا در مقابل زودپذیری، تلقینپذیری، القاء پذیری، خرافهپرستی، فرمانبرداری، شخصیت پرستی و تقلید و سلطه گری و سلطهپذیری بایستیم. این ۱۴ سرنخ اولین گام.
✍️مجتبی لشکربلوکی
⁉️ چرا روسیه به اوکراین حمله کرد؟
📝 احمد بنافی
🔰 ۶ نکته راهبردی می تواند پرده از چرایی حمله روسیه به اوکراین بردارد:
1⃣ _ اوکراین و روسیه اشتراکات فروانی دارند که موجب یک در همتنیدگی فرهنگی میان دو کشور شده است.
2⃣ _ بعنوان یک پل صادراتی حدود ۸۰ درصد گاز طبیعی و ۷۵ درصد از نفت روسیه از طریق این کشور به اتحادیه اروپا میرود.
3⃣ _ مقامات روسیه سرزمین اوکراین را به عنوان سدی در مقابل نفوذ ناتو و غرب میدانند. زیادهخواهیهای آمریکا و اروپا و حماقت حاکمان اوکراین جهت استقرار ناتو در این کشور، تهدید علیه امنیت ملی روسیه تلقی شده است.
4⃣ _ آمریکاییها به کمک اروپا و ناتو میخواهند روسیه را در یک تنگنای راهبردی قرار داده و مسکو را از طریق ظرفیت ژئوپلیتیکی اوکراین دچار خفگی راهبردی نمایند.
5⃣ _ قرار گرفتن اوکراین از حیث سیاسی، نظامی و اقتصادی در مدار غرب، برای روسیه به منزله بر هم خوردن موازنه قدرت با آمریکا و اروپا محسوب شده و جایگاه بینالمللی آنان را به شدت کاهش خواهد داد.
6⃣ _ برای روسیه، خارج شدن اوکراین از حوزه نفوذ آن و پیوستن به اتحادیه اروپا و ناتو مانند دومینویی بوده که به سایر کشورهای پیرامونی تسری خواهد یافت.
#ثامن
هدایت شده از روشنا استان زنجان
#پخش_سخنرانی_زنده
🔺موضوع:
مهارت های روشنگری و جهاد تبیین
🎙 سخنران :
🔹عمار عطاپور
🔻مدیر اداره عملیات تبلیغی و روشنگری معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین
⏰ چهارشنبه ۱۱ اسفند از ساعت ۱۳
♨️شرکت از طریق لینک روبیکا روشنا استان زنجان 👇👇👇👇
https://rubika.ir/roshana_zanjan
مدیریت روشنگری و عملیات روانی معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
🔅🔅🔅🌓🌓🌓🌓
🆔https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔https://rubika.ir/roshana_zanjan