فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جزئیات تعطیلی ادارات و ممنوعیت تردد سراسری
🔻سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: ممنوعیت تردد سراسری در جادهها از ساعت ۱۲ ظهر فردا (۲۴مرداد) تا جمعه (۵ شهریور) و همه مجوزهایی که تاکنون برای تردد صادر شده است لغو میشود.
🔻دکتر علیرضا رئیسی: تعطیلی همه اصناف، ادارات و بانکها از دوشنبه (۲۵ مرداد) تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده (۳۰ مرداد) به جز ادارات و اصناف ضروری و همه دستگاههای اجرایی باید با شدت وارد عمل شوند.
🔻دادستانی، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت موظف به نظارت هستند.
.
✍️تحلیل خبر روز (2)
🔸 تودیعی در بستر آمار تأسفبار
«مسعود میرکاظمی» در مراسم معارفه خود بهعنوان رئیس جدید سازمان برنامهوبودجه، با بیان اینکه امروز دولت را در وضعیت نامطلوبی تحویل میگیریم، گفت: «باید فکری برای کسری بودجه امسال کرد». بخشی از وضعیت نامطلوبی که دولت روحانی تحویل دولت سیزدهم میدهد...
ادامه خبر در لینک زیر:
https://lixt.ir/cey7d
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#خبرــتحلیلیــروز
.
♨️ الگوی ابدی مبارزه!
*انقلاب عظیم امام حسین(ع) و بنیادگذاری مکتب سرخ عاشورا اگرچه در نگاه ابتدایی یک حادثه است، اما در نگاه عمیق و بنیادی، یک حرکت اندیشهساز و الگوی الهامبخش و تمدن ساز برای همه انسانها فارغ از زبان، آئین، مذهب و نژاد در همه زمانهاست. البته اساس این قیام برای حفظ و ماندگاری اسلام و دفع انحرافات و تحریفات از آن برای همیشه تاریخ است؛ اما از آنچنان ظرفیتی برخوردار است که هماکنون نیز پس از چهارده قرن، ملتها و انسانهای آزادیخواه و تحت ستم با پیروی از درسهای قیام عاشورا، علیه ستم و استبداد مبارزه میکنند. مکتب و راه بزرگ امام حسین(ع) بهگونهای طراحی و اجرا شده است که محصول و ثمراتی جز آزادی و آزادگی، استقلال، عزت، ایثار و اقتدار نمیتواند به بار آورد. بهراستی چه عامل و خصیصهای در قیام عاشوراست که هم گاندی راه استقلال هند را از آن الهام میگیرد و هم برای نهضتهای معاصر ازجمله انقلاب اسلامی ایران راهگشاست؟ در اینجا تلاش میشود به نکاتی مهم و ناب از کلام رهبری معظم انقلاب درباره قیام حسینی(ع) از کتاب «انسان ۲۵۰ ساله»، نقل و مورد تأمل قرار گیرد.
👈 نکات تحلیلی
1️⃣ این نهضت در متن خود این درسآموزی بزرگ را دارد که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است». این آموزه جهانی است و کسانی که این راه آزمون شده را در راه کسب استقلال خود به کار بستند، موفق بودند.
2️⃣ جامعه باید در مدار سیر صحیح و درست قرار گیرد. هدف نهضت حسینی، بازگرداندن جامعه اسلامی به خط صحیح بود، آنهم زمانی که راه عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانت کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است.
3️⃣ امام حسین علیهالسلام برای انجام یک واجب، قیام کرد. این واجب، عبارت است از اینکه هر وقت دیدند که نظام جامعه اسلامی دچار یک فساد بنیانی شده و بیم آن است که بهکلی احکام اسلامی تغییر یابد، هر مسلمانی باید قیام کند. البته در شرایط مناسب؛ آن وقتی که بداند این قیام منتج به نتیجه و اثر خواهد شد.
👈 نکته راهبردی
درس بزرگ عاشورا آن است که تا قبل از آن خواص هم حاضر نبودند علیه انحراف و ظلم اموی قدمی بردارند؛ اما بعد از قیام امام حسین علیهالسلام این روحیه زنده شد. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که وجدان مردم بیدار شد؛ بنابراین، اسلام زندهشده قیام امام حسین(ع) است. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که در همه دورههای حکومت طواغیت، کسانی پیدا شدند که در مقابل آنها بایستند.
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
.
#امید_به_آینده
⭕️۴۱ درصد از مردم معتقدند وضعیت سال آینده از الان بهتر می شود
🔹 فکر می کنید در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان چه تغییری خواهد کرد؟
🔷 ۴۱.۳ درصد از پاسخگویان گفتهاند در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان بهتر میشود. در مقابل ۲۸.۸ درصد معتقد بودند وضعیت کشور در سال آینده نسبت به الان بدتر میشود. ۱۴.۸ درصد بیان کردهاند وضعیت سال آینده کشور نسبت به الان تغییر نمیکند. ۱۴.۳ درصد از پاسخگویان پیش بینی از وضعیت آینده کشور نداشتهاند و گزینه «نمیدانم» انتخاب کردهاند. ۰.۹ درصد از پاسخگویان به این سوال پاسخ ندادهاند.
.
🚨 پست اینستاگرام سال گذشته رهبر انقلاب درباره واردات واکسن که توسط اینستاگرام حذف شد:
«واکسن مطمئن تهیه کنید»
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
چند خبر کوتاه از افغانستان
🔹المیادین: با میانجیگری حامد کرزای و عبدالله عبدالله، ملا برادر رهبر طالبان وارد فرودگاه کابل شد
🔸المیادین: علی احمد جلالی ریاست دولت انتقالی را بر عهده خواهد گرفت
🔹سرپرست وزارت کشور افغانستان: انتقال قدرت به دولت موقت به شکلی صلح آمیز انجام خواهد شد
🔸المیادین: آرامش نسبی در کابل حاکم است و به نظر میرسد دولت افغانستان شرایط طالبان را پذیرفته است
🔹المیادین: یک هواپیمای پاکستانی وارد کابل شد تا حدود ۵۰ شخصیت افغان را به پاکستان منتقل کند
🔸سیانان: خروج کارکنان سفارت آمریکا در کابل ظرف ۷۲ ساعت انجام میشود
🔹رویترز به نقل از سخنگوی طالبان: به رسانهها اجازه داده میشود از هرکسی که میخواهند انتقاد کنند اما بدون افترا
🏴 صدای ایران
🆔 @voifarsi | @voinews
گوینده رادیو صدای آمریکا VOA رهبر وقت افغانستان میشود
بیوگرافی علی احمد جلالی!
آشنایی مردم افغانستان پیش از آن که با علی احمد جلالی به عنوان یک فرد سیاسی و یا نظامی باشد، او را بهعنوان گوینده برنامه های افغانستان در رادیوی صدای آمریکا می شناسند و به خاطر دارند.
آقای جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است.
جلالى در سال ۱۳۲۳هجرى خورشيدى در ولايت غزنى متولد شده و فارغ التحصيل دانشگاه نظامی افغانستان است.
او در سال ۱۳۴۳هجرى خورشيدى از دانشکده نظامی آمريکا در رشته دفاع داخلی فوق ليسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصيلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۵ هجرى خورشيدى نيز در دانشکده نظامی آمريکا از رساله دکترى خود تحت عنوان "سياست جهانى آمريکا" دفاع کرد.
جلالى بعد از پايان تحصيلات در آمريکا در پست هاى مختلف وزارت دفاع افغانستان (در زمان دولت مجاهدين) و همچنين در رشته ديپلماسى در وزارت داخله اين کشور به عنوان استاد کار کرد.
جلالی در سال ۱۳۶۰هجرى خورشيدى بعد از حمله نیروهای شوروى سابق به افغانستان، به پاکستان مهاجر شد و به عنوان مشاور مجاهدين افغانستان به کار آغاز کرد.
او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشيدى به عنوان خبرنگار در راديو صداى آمريکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد.
جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سال های1382 تا 1384 وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
علی احمد جلالی در این سال ها در یکی از مصاحبه های خود ادعا کردکه فهرستی از قاچاقچیان مواد مخدر را در اختیار دارد که شامل برخی از افراد بلند پایه دولتی نیز هست ولی او هیچ گاه این فهرست را افشا نکرد.
آقای جلالی در سال 2006 از قدرت کناره گرفت و گفت که می خواهد به کارهای اکادمیک خود رسیدگی کند و به دنبال آن دوباره به آمریکا بازگشت.
او پس از مدتی، در مصاحبه هایش با رسانه ها از اختلافات خود با رئیس جمهور کرزی در خصوص برخی مسایل امنیتی و سیاسی افغانستان سخن گفت.
در آستانه داغ شدن مسایل انتخابات افغانستان آقای جلالی آمادگی نشان داد که این در انتخابات به عنوان نامزد شرکت کند.
به همین منظور سفرهای متعددی به این کشور انجام داد و با افراد و گروه های زیادی در این خصوص به رای زنی و مشورت پرداخت.
اما او در آخرین روزها از تصمیم خود به نامزدی در انتخابات منصرف شد
.
در حال حاضر شماری از طرفداران او به اشرف غنی احمدزی و حامد کرزی دو تن از نامزدهای انتخابات دوم افغانستان پیوسته اند!
به گفته برخی منابع علی احمد جلالی ریاست اداره حکومت موقت را برای ۶ ماه به عهده خواهد داشت!
🏴 صدای ایران | جهان نیوز
🆔 @voifarsi | @voinews
⭕️ این 15 میلیون رو از آمریکایی فرستادی که محموله ضدعفونی فرانسه رو دزدیده بود؟
یا از فرانسهای که محموله ماسک و دستکش اسپانیا و ایتالیا رو دزدیده بود؟
یا شایدم از صندوق بین المللی پول وام گرفتی که بعد از 60 سال ایران برای #کرونا درخواست وام کرده و ندادن!
خلاصه اگه سندی داری رو کن
👤 رقیه پروینی
@TWTenghelabi
⭕️ هر سه طرف متخاصم در #افغانستان با بورسیه دولت #آمریکا در سال 1970 در آمریکا تحصیل کردهاند.
چه حُسنِ تصادفی !!!
👤 امين بابازاده 🇮🇷🇵🇸
@TWTenghelabi
همصدایی بلندگوهای داخلی با رسانه های خارجی
وقتی نمایندگان سابق در خباثت رسانه ای از رادیو فردا سبقت میگیرند
🔺دو تن از نمایندگان مجلس سابق، بدون اشاره به حضور سفیر انگلیس در عکس جنجالی که یادآور تحقیر ایرانیان شده است جالب توجه است.
✅ @media_arma
🔴خودشیفته دیجیتالی
🔺انجمن روانپزشکی آمریکا،تمایل عکس گرفتن از خود یا همان عکس سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را اصطلاحا «سلفیتیس»( selfitis)، نامیده اند.
💢تعریف سلفیتیس: «تمایل وسواسی- اجباری برای گرفتن عکس از خود وفرستادن آن در شبکههای اجتماعی،تابتوانند کمبود عزت نفس و شکاف حاصل از فقدان صمیمیت راجبران نمایند و در سه سطح رده بندی می شود:مرزی،حاد و مزمن.»
1⃣اگر روزی سه عکس سلفی ازخود میگیرید،اما آنها رادر شبکههای اجتماعی به اشتراک نمیگذارید،در رده سلفیتیس مرزی قرار میگیرید.
2⃣اگر روزی حداقل سه عکس ازخودتان را به این شبکهها ارسال میکنید،دچاراختلال سلفیتیس حاد هستید.
3⃣اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود وارسال آنهارا تجربه میکنید،شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
📍افرادی بامشخصههای «توجهطلب با اعتماد بهنفس پایین»،«خودشیفتهها»، «افراد دوری گزین»،«افرادی که به دنبال آخرین مد هستند»،«وابستگی ایجاد شده به دنبال انتشار عکس و دریافت لایک»بیشتر درگیر این حالت هستند.این پدیده ها میتوانند اختلال «خودشیفتگی دیجیتالی» را به همراه داشته باشد.
✅ @media_arma
✋
کدام کشورها بیشترین سانسور اینترنتی دارند؟
🔹بر خلاف سیاهنمایی رسانههای غربی علیه کشورمان و ادعای آزادی که آنها دارند، بیشترین سانسورها در کشورهای غربی اتفاق میافتد؛ البته که ولنگاری فضای مجازی را هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد.
@ardakannema