پایان فراق ۳۸ ساله پدر شهید #لالهآبادی
🏴 #هوالباقی
🏴🌺اذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ🌺🏴
بازگشت همه به سوی اوست
◾️ روح ملکوتی حاج #مرتضی_حسنپور پدر شهید والامقام #محسن_حسنپور اهل روستای #قادیکلا صبح امروز بعد از ۳۸ سال فراق به فرزند شهید پیوست.
🏴مراسم تشییع پیکر پاک این پدر راس ساعت ۴ بعدازظهر امروز برگزار و در جوار فرزند شهیدش واقع در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده خواهد شد.
🌹شهید قاسمعلی(محسن) حسن پور قادی
نام پدر : مرتضی
نام مادر:شکوفه نوروزنژاد
تاریخ تولد :1345/08/05
تاریخ شهادت : 1362/07/06
محل شهادت : مریوان
گلزار: #قادیکلا
جمعه، ۱۴ خرداد ١۴٠٠/
@sangareshohadababol
جوانے عکس خودش را
نزد #امام_خمینی (ره) فرستاد
و گفت: آقاجان ؛
یک نصیحتے برای دنیا وآخرت
به من کنید تا برایم کافی باشد،
حضرت امام(ره) نوشت :
« اِنّا لِلّه و اِنّا اِلیه راجعون »
ما مال خدائیم
آدم مالِ کسے را
صرف دیگری نمی کند ...
🏴 ۱۴ خرداد ، رحلت امام شهیدان ، حضرت روح الله الموسوی الخمینی (ره) تسلیت باد .
#نمازاول_وقت
#التماس_دعا
@sangareshohadababol
🕊 بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
اِنّا لله وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعون
روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان، #حضرت_امام_خمینی به ملکوت اعلاء پیوست."
▪️جهان تیره شد.
جریانِ شریانِ درخت به احترام #غم ایستاد. چشم ها جوشیدند و زمین، درد را در آغوش کشید.دیوارِ بغضِ مردان فرو ریخت و ترنم #شیونِ زنان به آسمان برخاست.
پدر رفته بود.
#پدر نبود.
پدر... آه، پدر.
▪️پدری که مرد #خمین بود و پیر غلام #حسین(ع).
پدری که لحن راه گشایَش مرهم خسته دلی های #عشاق بود.
پدری که در میان ظلمت و رِخوت، ره می نمود به طالبان حقیقت.
پدری که جان در ره احیای اذهان نهاده بود.
پدری پر مهر که خیال لبخندش، برانگیزنده ی #پایداری جوانان دلداده در ستیزی پررنج و بی عدل بود.
▪️پدر رفته بود.
پدر نبود.
اما #ارثیه ای پرارج به یادگار نهاده بود که دستاور جهد و جوش و خروش او و مریدان مخلصش بود.
"جریان یافتن #جامعهی_اسلامی در مداری بایسته و حاکمیت اسلامی حقیقی"
آری! این است ارثیه ی پرارج آن پدر پرمهر؛ و کنون بر ماست، پاس داری و نگاه داری اش.
▪️آری! بر ماست، گوش سپاری به نوای #ولی که برخاسته از سخنِ دلِ #مولاست.
🕊به مناسبت سالروز #رحلت_امام_خمینی(ره)🖤
✍️نویسنده : #زهرا_مهدیار
#گرافیست_الشهدا #انقلاب #امام #دل_نوشته
🌐 @sangareshohadababol
🌺به مناسبت سالروز #شهادت #شهید #مرتضی_مسیب_زاده
📅تاریخ تولد : ۲۳ تیر ۱۳۶۱
📅تاریخ شهادت : ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
حلب سوریه
🌹مزار شهید : گلزار شهدای سرحد آباد
🌐 @sangareshohadababol
سنگر شهدا
🌺به مناسبت سالروز #شهادت #شهید #مرتضی_مسیب_زاده 📅تاریخ تولد : ۲۳ تیر ۱۳۶۱ 📅تاریخ شهادت : ۱۴ خرداد ۱
🍃در گرماگرمِ تیرماهِ ۶۱، میانِ بحبوحه جنگ، سومین فرزند خانواده #مسیب_زاده پا به جهان گذاشت. نامش را #مرتضی گذاشتند
🍃عشق و ارادت به #ائمه و احترام خاصی که به پدر و مادر میگذاشت، از شئون #عاقبت_به_خیری اش بود😇
🍃پس از دبیرستان وارد #دانشگاه_امام_حسین (ع)شد. شاید وارد عرصه وسیعی برای عشقبازی و #خدمت. مثل هر عاشق و دلباخته دیگر طاقت جسارت به #حریمِ_بنت_الحیدر (س) نداشت. پس راهی سرزمینِ عشق شد. مستشار نظامی بود. کار بلد و حرفه ای پای کار که به میان میآمد، دقیق و جدی میشد.
🍃آسمانی بود و بیتاب، مثل همه آسمانیان، بریده از #زمین و تعلقات آن.
اما مگر میشود پدرِ دختر باشی و او را به فراموشی بسپاری؟!!
🍃مرتضی پدر بود و عاشق جگر گوشه اش... عاشقِ دخترک شیرین زبانش، اما این عشق، پایِ رفتنش را سست نکرد.
او مصمم به رفتن بود پس به پدرش سفارش کرد: "هوای #نازنین_زینب را داشته باشد تنهایش نگذارید"
🍃بعد از شهادت مرتضی هیچ کس نازنین زینب شش ساله را تنها نگذاشت... بی احترامی به او و مادرش نشد و کسی حرمت آنها را نشکست اما هزار و اندی سال پیش...دخترکی که اتفاقا #قلب پدر برایش میتپید، بعد از #شهادت پدرش، بی احترامی هایِ زیادی دیده بود.
#حُرمَتش شکسته و صورتش سیلی خورده بود و او را در آغوش عمه جانش، تنها میانِ خرابه ای رها کرده بودند
🍃حال مرتضی رفته بود که بار دیگر برای #ناموس_آل_الله، اسارت و بیحرمتی رقم نخورد. خود همچون پرستویی در کربلای #خانطومان آسمانی شد.
🍃خانطومان هم قصه عجیبی دارد. گوشه به گوشهاش کربلاست و علی اکبر ها را به آغوش میکشد
🍃انفجارِ انتحاری تکفیریان در منطقه #خلسه، در جنوبِ خانطومان، پرستویی دیگر را در خون خود غلطاند و علی اکبری دیگر، به راهِ #عشق در قلب خاطومان آرام گرفت
♡پروازت مبارک؛ بابایِ نازنین زینب♡
🌺به مناسبت سالروز #شهادت #شهید #مرتضی_مسیب_زاده
✍️نویسنده : #زهرا_قائمی
📅تاریخ تولد : ۲۳ تیر ۱۳۶۱
📅تاریخ شهادت : ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
حلب سوریه
🌹مزار شهید : گلزار شهدای سرحد آباد
#گرافیست_الشهدا
🌐 @sangareshohadababol
🔸معمای قتل دکتر سامی
🔻نظامالدین قهاری،از دوستان نزدیک کاظم سامی،در سال ۷۸ به نشریه «پیام هاجر» گفته بود که «قاتل، همسر سامی را در اتاق دیگری حبس میکند اما او پس از یک ساعت با شکستن شیشه اتاق خود را رها میکند و شوهرش را که غرق در خون بوده، به بیمارستان میرساند.» او موقعیت مکانی قتل را هم چنین توصیف کرده بود: «از آنجا که خانه دکتر سامی در طبقه بالای مطب بوده، همسرش با شنیدن فریادهای او به اتاق مطب میرود که با سر شکافته شده دکتر مواجه میشود.»
🔘روایتی دیگر هم از قتل کاظم سامی وجود دارد.گفته میشود که نخستین ضربه قاتل هنگامی به سر او وارد شد که روی دسته کاغذهای نسخه خم شده بود و احتمالاً مشغول نوشتن نام و مشخصات و نوع بیماری قاتل بوده است. قاتل از این فرصت استفاده کرده و ابتدا از جلو ضربهای به سامی وارد کرده است و سپس پشت صندلی رفته، از پشت گردن او را محکم گرفته و چهار ضربه به سر او زده است که به هر دو نیمه جمجمه و مغز اصابت کرده و جراحات شدیدی وارد کرده است.
🔸کاظم سامی، نخستین وزیر بهداشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و رهبر جنبش انقلابی مردم ایران (جاما) بود. هنگامی که به دلیل طولانی شدن فعالیتهای زیرزمینی، بسیاری از فعالان سیاسی قادر به ادامه فعالیت نبودند و نهضت مقاومت ملی به مرور از میان رفته بود، او هستهای از جوانان و دانشجویان را برای روز مبادا حفظ کرد و با ایشان جلسات متعدد برگزار میکرد تا روح مبارزه علیه نظام پهلوی زنده نگه داشته شود. سامی همچنین پیش از انقلاب مسئولیت ارتباط و سازماندهی دانشجویان مقیم خارج از کشور را بر عهده داشت.
۲۳ تیر سال ۵۸ (پنج ماه پس از انقلاب) دکتر سامی، وزیر بهداری دولت موقت، طرح «طب ملی» را در اجتماع مدیران بهداریهای سراسر کشور که در شهر مشهد برگزار شده بود اعلام کرد که به موجب آن هزینه دکتر، دارو و درمان همه ایرانیان از سوی دولت تأمین و تأسیس بیمارستان غیردولتی غیرقانونی میشد. این طرح، مراجعه داوطلبانه مردم به مطب خصوصی پزشکان را در ساعات غیراداری منع نمیکرد. در مقدمه طرح آمده بود که تندرستی و درمان رایگان حق مردم است.
🔸 سامی قبل از استعفای دولت موقت در ۱۴ آبان سال ۵۸ چندین بار استعفای خود را به خاطر نارساییها و کمبودها و دخالتهای بیمورد، تقدیم بازرگان کرده بود که در نهایت چند روز زودتر از ۱۴ آبان استعفا داد و مورد پذیرش دولت بازرگان قرار گرفت. سامی در ۵ بهمن سال ۵۸ در نخستین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران نامزد شد که با نتیجهای ضعیف نفر ششم انتخابات شد. پس از آن در ۲۴ اسفند سال ۵۸ وارد کارزار انتخابات نخستین دوره مجلس شد و با کسب آرای مورد نیاز توانست به عنوان نماینده مردم تهران وارد مجلس شود. سامی پس از پایان دوره نخست مجلس شورای اسلامی تا پایان عمر هیچ مسئولیت سیاسیای نداشت
⏺وی در نهایت در آذر سال ۶۷ در مطب خود به قتل رسید. اکبر هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطراتش درباره روز واقعه گفته است: «ساعت هفت صبح به مجلس رسیدم. در جلسه علنی قبل از دستور، مرگ دکتر سامی را تسلیت گفتم. در مطبش توسط شخص ناشناسی با چاقو ترور شده و پس از انتقال به بیمارستان و کارگر واقع نشدن معالجات فوت کرده است. رسانههای خارجی با شیطنت به گونهای صحبت میکنند که نظام را متهم به قتل او کنند. آیتالله منتظری هم پیام مفصلی به پدرش دادهاند.»
🖇خبرگزاری جمهوری اسلامی روز ۲۵ آذر سال ۶۷ به نقل از علیاکبر محتشمیپور، وزیر کشور، خبر داد که محمود جلیلیان قاتل کاظم سامی بوده و در حمام «برلیان» اهواز خودکشی کرده و مرده است. وزیر کشور وقت گفت که قاتل زمانی که کاظم سامی مسئولیت هلال احمر را بر عهده داشت، از این سازمان اخراج شده بود.
▪️همچنین هاشمی در خاطرات روز ۱۱ آذر نوشته است: «آقای محتشمی تلفنی اطلاع داد که قاتل دکتر سامی را دستگیر کردهاند و مجدداً اطلاع داد که شناخته شده ولی فراری است و دستگیر نشده است.»
▫️قهاری، دوست دیرین سامی و عضو شاخص جاما هم در گفتوگویی گفته بود: «این پرونده (قتل سامی) هنوز باز است و قتل خود قاتل هم مسئلهدار بود. به دلیل اینکه قاتلی که خودش را دار زده بود، قبلاً کشته شده بود، قاتل هفتتیر داشت و راحتتر میتوانست خودش را بکشد تا اینکه دار بزند و طناب پاره شود و دوباره گره بزند.»
🔻اکبر اعلمی، نماینده پیشین مجلس که در آن زمان معاون مدیرکل امور انتظامی وزارت کشور بوده، با دیدن پرونده سامی، شش شبهه را در آن میبیند. به گفته او مقامات قضایی و مسئولان امنیتی و انتظامی قاتل سامی را یک «بیمار روانی» دانسته بودند که خود را حلقآویز کرد. به هر حال در قتل دکتر سامی هنوز هم ابهام وجود دارد و چند نکته در این پرونده مشخص نیست؛ نخست آنکه انگیزه معلوم نیست و از سوی دیگر نحوه مرگ قاتل هم مشخص نیست.
@sangareshohadababol
#سنگرسازان_بی_سنگر
جهادگـران با اخلاص و بی ادعایی که زیر باران گلوله و دید مستقیم دشمن ، به احداث خاکریز ، پل ، سنگر و استحکامات میپرداختند .
@sangareshohadababol
1️⃣ سالروز ولادت
شهید عیسی اکبرزاده جلودار
نام پدر : علی اکبر
نام مادر : گلستان جانعلی پور
تاریخ تولد : 1344/03/14
تاریخ شهادت : 1367/01/8
محل شهادت : فکه
گلزار : شهدای گتاب
@sangareshohadababol
2️⃣تولد زمینی
شهید محمدرضا گاوزن درونکلایی ( نفر دوم از راست )
نام پدر : یعقوب
نام مادر : زاغی پورحسین
تاریخ تولد :1346/03/14
تاریخ شهادت : 1365/03/03
محل شهادت : عین خوش ، نهر عنبر
گلزار : شهید اسماعیل پور کتی غربی
@sangareshohadababol
3️⃣سالروز ولادت
شهید نادر علی زاده
نام پدر: فتح علی
نام مادر: فضه محمدپور گنجی
تاریخ تولد: 1339/3/14
تاریخ شهادت: 1361/2/10
محل شهادت : نورد اهواز
گلزار : شهدای گنج افروز
@sangareshohadababol
🍃آقا بیا، بیا تا با آمدنت سرزمین آرزوهای من به واقعیت تبدیل شود. بیا تا با آمدنت دیگر چیزی به اسم #آرزو برایم باقی نماند.
مولای من دوست دارم برایت تعریف کنم که سرزمین آرزوهایم کجاست. #سرزمین_آرزوهای من آنجاست که درآن جا همه چیز مهیاست نه فقیر در آنجا هست و نه ثروتمند. مردم به هرآنچه دارند راضی و خشنود هستند.
سرزمین آرزوهای من جایی است که کوههای ثروت ودره های فقر از هم متلاشی می شود جایی که #آرامش سهم همه است و هیچ کس فکر تصاحب آرامش دیگری نیست هرکس هرچه را حق خود میداند حق دیگری هم می داند آری آنجا آرامش ابدی است.
🍃مردم عاشقانه #خدا را می پرستند سجاده سبز دعا و #مناجات همیشه مهیاست و نماز را به شما آقا که سالها منتظرت بودیم اقتدا می کنیم. در سرزمین آرزوهایم دیگر #انتظار، معنا ندارد و کبوترهای سفید صلح و آشتی در آسمان ها به پرواز در آمده اند.
سرزمین آرزوهایم من جایی است که تنها با #ظهور و آمدن شما معنا پیدا می کند. آقاجان من در روز ولادتت عاشقانه و از صمیم قلب خواندم. #اللهم_عجل_لولیک_الفرج و دعا کردم که بیایی و وقتی که میایی من در خواب غفلت نباشم.
#جمعه_های_انتظار
@sangareshohadababol