فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار عمیق به این مسأله فکر کنید ....👌
قدر همدیگرو بدونیم 😔😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آی زنان عاقله شهر به داد فرزندانتان برسید
ای کاش در این کشور مسئولیتی داشتم و حکم فوری برخورد با این زن خائن را میدادم که بدانیم چرا باید به زیست عفیفانه یک نوجوان اینگونه چنگ بزند و جامعه را به کثافت بکشاند؟
▪️با دقت نگاه کنید دختر پارتنر را حتی نمیتواند تلفظ کند و پاتلر میگوید اما این زن دست بردار نیست تا او را به عمق وقاحت بکشاند تا چند تا لایک و فروارد زیاد کاسب شود.
ای خانم! آنچه تو داری اینگونه آلودهاش میکنی عنصر فرهنگ ساز و اساس تربیت جامعه است که فدای دیده شدن شما میشود .
▪️اگر مارا متهم به دوقطبی سازی نمیکنید از شما درخواست میکنم به داد فرهنگ جامعه برسید؛ عدهای آمدهاند فرهنگ جامعه را چپاول کنند؛ عدهای آمدهاند نجابت، حیا، خانواده و حلال زادگی را چپاول کنند؛ بنده میگویم دور نیست همین دختران کم سنی که به علت آشوبهای اخیر در فضای مجازی ول و رها دچار التقاط هنجاری شدهاند و در واقع نمیتوانند هنجار و ناهنجاری را تشخیص دهند ؛ بیدار شوند و خودشان معترض شما و این فرهنگسازی غلط شما شوند.
✍عالیه سادات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰متا دسترسی نوجوانان به اینستاگرام را محدود میکند
🔸شرکت متا مالک اینستاگرام، با انتشار پستی در وبلاگ رسمی خود از راهکارهای جدیدی برای محدود کردن دسترسی نوجوانان زیر ۱۸ سال به اینستاگرام خبر داد.
🔸متا با توسعه فناوری خود شیوه هایی برای راستی آزمایی سن کاربران در نظر گرفته و ارسال پیام خصوصی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال را محدود کرده است.
🔸همچنین تبلیغات و محتوای حساس مانند درگیریهای مردم و تبلیغات مربوط به جراحی زیبایی را برای نوجوانان زیر ۱۸ سال محدود میکند.
🔸نوجوانان پس از ۶۰ دقیقه استفاده روزانه از اینستاگرام، اعلانهایی مبنی بر لزوم خروج از اینستاگرام دریافت خواهند کرد.
🔸والدین میتوانند بررسی کنند فرزندشان در ۷ روز گذشته با چه اکانتهایی در تماس بوده است و این امکان را دارند که دسترسی به اینستاگرام را برای فرزند خود محدود کنند.
🔸والدین همچین می توانند ببینند فرزندشان، در اینستاگرام به چه موضوعاتی علاقه دارد.
🔸طبق اعلام متا، این ویژگیهای جدید از ۶۰ روز آینده در آمریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا برای اکانتها فعال میشود و در اواخر سال میلادی در اتحادیه اروپا فعال خواهد شد.
📌 و بی خیال فضای مجازی ولنگار و رها شده داخل کشور مسئولان شورای عالی مجازی و مجلس محترم شماها کجای این مسئله مهم و تاثیرگذار هستید، گرچه با انفعالتان در قانون صیانت از فضای مجازی خیلی از چیزها را اثبات کردید.
🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 موشک یمنی وسط آنتن زنده اسرائیل!
▪️وقتی «تنها یک موشک» انصارالله، رژیم جعلی صهیونیستی را بیآبرو میکند 😁🔥
✍درود خدا بر سلحشوران یمنی اینگونه صهیونیستها را به مرز ناامیدی و جنون رسانده اند، البته اگر برخی از سیاسیون در داخل کشور آدرس اشتباه با سخنان و توییت های غیر مسئولانه خود ندهند،خصوصاً دستگاه دیپلماسی تا هُل آخر و نابودی کامل رژیم جعلی چیزی نمانده
#طوفان_الاقصی ✌️
#فلسطین 🍉
#وعده_صادق_ولی_امرمسلمین
#نابودیصهیون 🐗
🌏 | #نــــــوســـــــان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜⃝🌺⚜⃝🌸⚜⃝🌺⚜⃝🌸
⚜⃝🌺صلوات خاصه امام رضا (ع)
⚜⃝🌸رو به حرم رضوی بر حسب
⚜⃝🌺ادب دست بر سینه میگذاریم
⚜⃝🌸و همه با هم میخـوانیــم.
⚜⃝🌺اللهم صل علی علی بن
⚜⃝🌸 موسی الرضا المرتضی ...
⚜⃝🌺صبح چهارشنبه تون
⚜⃝🌸امــام رضــایـــی ( ع)
✨
🌺✨
🍃🌸✨
🌺🍃🌺✨
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❁ ⃟ 💚 ⃟ ❁ ⃟ 💚 ⃟ ❁ ⃟ 💚 ⃟ ⃟ 💚 ⃟ ❁
آقا جاندلتنگی برای شما قشنگه 💚
📜 وقتی کسی رو دوست داری، ازش که دور باشی، با تمام وجود دلتنگش میشی و وقتی هم کنارشی، نمیخوای یه لحظه ازش دل بکنی.
آقاجان اینا رو گفتم که بگم خیلی دوستت دارم💚
#چهارشنبه_های_امام_رضایی 💚
✨
💚✨
🍃💚✨
💚🍃💚✨
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥✨💚
payam-azizi-yar-migooyad-allah-128.mp3
7.58M
پیام عزیزی 🎙
یار می گوید الله 🎼
#موسیقی
#هفته_وحدت
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴
🎥 حقایق ترسناک درمورد میکاپ.
📌 با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه عزیزان کانال
🔴 نژاد پرستی و برده داری ایرانی...
🔸وجود کارگر سیاه افغانی در بازار کار ایران ماحصل همین تفکر به شدت نژادپرستانه، منفعت طلبانه و به شدت سرمایه سالار اتاق بازرگانی ایرانی است.
🔹چرا در محیط کار ایرانی کارگر ایرانی نیست؟ چون بیمه و مالیات و خرج زندگی و بازنشستگی و عاقبت پیری و کوری و کری می خواهد. چون می خواهد من کارفرمای زالوی اتاق بازرگانی برایش بیمه رد کنم. میخواهد برده نباشد و مالیات بدهد تا در پیری حقوق بازنشستگی بگیرد.
🔸من کارفرما چه می کنم؟ عوضش کارگر سیاه استخدام می کنم و به کارگر ایرانی می گویم پرتوقع!
🔹ای که جلوی دهانم را گرفته ام که هر چه فحش بلدم ندهم. شما خودتان فحش های توی دلم را بلند بلند بخوانید.
#برده_می_خواهند
#عصر_برده_داری
💎
خیلی جالب شده تو کشور ما هرچی خلافکار خائن و فاسد بوده به واسطه وفاق ملی پزشکیان همه شاغل شدن به دا نشگاه برگشتن علی برکت الله 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«سرداران ابلیس»
با دقت بهش گوش کنید لطفا
📌 در این دوران وانفسا بیشتر به یاد خدا باشیم، در مقابل شیاطین انسی و جنی یکی از موثرترین دعا ها صلوات و ذکر لاحول ولا قوة...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جاری نمودن خطبه عقد و ازدواج زوجین جوان توسط مقام معظم رهبری حفظه الله ، دیدنی و جالب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کی میدونه این خانم که در کنفرانس خبری پزشکیان #کنار_وزرا نشسته بود کیه؟!
]
قیام عباس عبدی برای آموزش بدون پرورش!
عباس عبدی، از تئوریسینهای اصلاحطلب که چندی قبل "وفاق" را مقدمه رفع حصر نامیده بود، طی یادداشتی در انتقاد به وزیر آموزش و پرورش نوشت: اخیرا وزیر آموزش و پرورش دولت جدید جملهای را گفته است که بسیار عجیب است.«مهمترین وظیفه ما در آموزش و پرورش، اقامه فرهنگ نماز، قرآن و ایثار و فداکاری در فضای تعلیم و تربیت است. اگر میخواهیم جامعه سعادتمندی داشته باشیم بنا بر راهبردهای قرآنی، راهی نداریم جز اقامه نماز و اقامه فرهنگ ایثار.»
به گزارش اعتمادآنلاین، عبدی میافزاید: شاید گمان شود که این اهداف و وظایف خوب است، چرا بیان آن را باید عجیب دانست؟ به این علت ساده که مشکل با این اهداف نیست؛ مشکل با تناسب کارکرد نهاد آموزش و پرورش با این هدف است. دیندار کردن مردم جزو وظایف و کارکردهای روحانیت و نهاد دین است و نه نهادهای دیگر. به علاوه این کارکرد بیش از آنکه آموزشی باشد، تربیتی است. مگر آموزش و پرورش نیرو یا ساختار مناسب را برای این هدف دارد؟ به علاوه پس روحانیت چه کار باید کند؟ روشن است که اگر این کارکرد برای آموزش و پرورش قابل تحقق بود تا حالا باید همه دانشآموزان این گونه تربیت میشدند. این نهاد حتی نتوانسته و نمیتواند کارکرد آموزشی دینداری را هم انجام بدهد، چه برسد به کارکرد تربیتی دینداری. در نتیجه دانشآموزان هر روز از گذشته دورتر از ارزشهای دینی میشوند، چون وظیفهای و رسالتی را از آموزش و پرورش میخواهید که در آن تعریف نشده است و مناسب آن نیست.[۲]
*آقای عبدی خجالت کشیده از اینکه بگوید اساسا ساختار قانون و آموزش و پرورش را قبول ندارد و معتقد است که پرورش جایی در کنار آموزش ندارد!
از نظر عباس عبدی و دوستان او؛ مدرسه جایی است که باید کودک را صرفا برای یادگیری ۴ عمل اصلی ریاضی و اصول اکابر بهدان سپرد.
و در این میان نه تنها آینده کودک هیچ اهمیتی ندارد بلکه اگر کودک سوالی پرسید، اگر علاقهای داشت و اگر به چیزی اندیشید حتما باید با داغ و درفش مدیران آموزشی مواجه شود. زیرا حق ندارد جز به درس به هیچ چیز دیگری بیاندیشد.
پیشنهاد این است که عبدی خجالت نکشد و خیلی رک و صریح بگوید که منظورش از فضای آموزشی چیزی شبیه به امپراطوری رایش سوم با سیستمهای گشتاپویی است که اجازه هیچ تنفس فکری داده نشود و کودکان و شهروندان هم صرفا سربازان حکومت نازی تلقی شوند نه مردمی آزاد که باید درست و غلط را بشناسند.
حقیقت اینست که نگاه انقلاب اسلامی به مقوله آموزش و پرورش با نگاه عبدی تفاوت دارد.
در ایدئولوژی انقلاب اسلامی؛ کودک محصل باید پرورش نیز بیابد همچنانکه میآموزد. او باید کتابخوانی و نمازخوانی و ایثارگری را نیز مشق کند و سپس به وادی اختیار برسد. نه اینکه از ابتدا با انکار چنین مقولاتی مواجه شود و فقط به این تصور برسد که حقیقت صرفا در ارلن و پیپتهای آزمایشگاهی نهفته است و دین افیون است و...
جالب است که عبدی پاسخ نمیدهد این کودک برساختهی ذهن او و تربیت یافته در مکتب آموزشی رایش(!) اگر در بزرگسالی به حقیقت رسید و سیستم حکمرانی و آموزشی را مؤاخذه کرد که چرا از حقیقت و فکر درست با او سخن نگفتهاند؛ چه کسی باید پاسخگو باشد؟!
و اساس آیا میتوان پاسخ درستی را برای این انسان هدر رفته یافت؟
میماند بحث روحانیت که ما برای پاسخ چیستی نقش روحانیت؛ آقای عبدی را به کارکرد همزمان سمنها در کنار نهادهای دولتی و حکومتی ارجاع میدهیم که اتفاقا از آموزههای فکری خود اصلاحطلبان است.
چه ایرادی دارد که چند نهاد بصورت همزمان و همپوشش مشغول یکهدف باشند و مسیر و هدف را دائما بهبود ببخشند؟!
اختصاصیسازی کارکردها یک تفکر غلط و غیر دانشی است که فقط در موارد معدودی کاربرد دارد و نمیتوان آنرا بعنوان یک فرمول حکمرانی توصیه کرد.
فیالجمله اینکه پسندیده نیست رجلی با سابقه سالها کار اطلاعاتی و سیاسی؛ آغشته به چنین نظرات عوامانه و بیبنیادی باشد و افکار عمومی را اینچنین به بازی بگیرد.
توصیههای سیاسی زنی که شهردار نجفی را بیچاره کرد
فاطمه راکعی، زنی که در دوران مسئولیت محمدعلی نجفی در شهرداری تهران؛ مراسم رقص دختران نوجوان را برای شهردار وقت ترتیب داد و حواشی بسیاری را برانگیخت؛ به تازگی در یک یادداشت سیاسی توصیههایی را خطاب به پزشکیان نیز مطرح کرده است.
راکعی در این یادداشت که اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرد، نوشته است: در آستانه انتخاب استانداران دولت چهاردهم، لازم است به این پرسش اساسی پرداخته شود که چرا زنان ایرانی هرگز در شمایل یک استاندار در ساختار سیاسی مناطق گوناگون کشورمان حضور نداشتهاند؟ هر چند در دولت دکتر پزشکیان اتفاقات بسیار مثبتی برای مدیریت زنان رخ داده و یک وزیر زن، چندین معاون رییسجمهور، همچنین نخستین زن در شمایل سخنگوی دولت در عالیترین سطوح اجرایی حضور دارند، اما باتوجه به محرومیت تاریخی زنان در ساختار مدیریتی کشور لازم است توجه ویژهای به حضور زنان متخصص و شایسته در معاونتهای وزرا، مدیر کلی به خصوص به عنوان استاندار شود.
او تصریح میکند: در شرایطی که دولت چهاردهم به مفاد و محتوای برنامههای بالادستی توجه ویژهای دارد، لازم است تحقق سهم ۳۰درصدی مدیریتی زنان را نیز محقق کند. امروز شاید زمان آن رسیده باشد که برای نخستینبار در جمهوری اسلامی چند استاندار زن هم منصوب شده و کار خود را آغاز کنند.
راکعی مینویسد: مدیران زن متخصص در جایجای جهان به دلیل نوع خاص نگاهی که دارند همچنین بهرهمندی از گزارههایی چون ملاطفت در عین جدی بودن، اعتقاد به سیاست تنشزدایی، همچنین مدارا و حساسیتهای بیشتر میتوانند بسیاری از معضلات موجود در استانها را حل و فصل کنند. امروز حتی در بسیاری از کشورها برای پستهای حساسی چون وزارت دفاع هم از زنان استفاده میکنند تا رویکردهای صلحطلبانه زنانه، باعث توسعه فرهنگ مدارا در سطح جهان شود.[۳]
*بدیهیست که در یک سیاستورزی معقول؛ خانم راکعی به دلیل اشتباه فاحش خود اکنون نمیتوانست به عنوان یک مرجع سیاسی اقدام به صدور نظراتش کند!
اما به دلیل نگاههای غلطی که در اردوگاه اصلاحات وجود دارد؛ میبینیم زنی که عملا دوران مدیریت یکی از نخبهترین نیروهای اصلاحطلب یعنی محمدعلی نجفی را با ضربه فنی مواجه کرد؛ اکنون و در دولت پزشکیان نیز مجددا به صحنه آمده و قصد کنشگری دارد.
ضمن هشدار به پزشکیان درباره نگاه دقیقتر به دوستان و دشمنان؛ بایستی در بحث استانداری اشاره کرد که ماهیت کار استانداری یک شغل مردانه است که باید پیوسته مشغول کار باشد. در واقع استانداری یک شغل ستادی مثل وزارت نیست و در فرض هم که یک بانوی نخبه برای احراز این سمت پیدا شود؛ باید اشاره کرد که او در ساعتهای زیادی نمیتواند در خانه و در کنار همسر و فرزندان خود باشد!
باید دقت شود که در مسئله درست و ضروری رعایت حقوق بانوان؛ نبایستی این حق را مستمسکی برای شهوات سیاسی و مطامع جناحی قرار داد.
بدتر اینکه حق مردم و خدمتگزاری بهتر و قاطعانه به آنها را نیز فردای مطامع سیاسی و جناحی خود کنیم.
البته خانم راکعی که چنان وضع مصیبتباری را برای شهرداری نجفی رقم زدند؛ بعید است که دلی به حال پزشکیان یا مردم یا عقلانیت سیاسی بسوزانند!
مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود (یادداشت روز)
1- جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم در بخشی از اظهارات خود در نشست خبری اخیر گفت: «اگر بتوانیم مسئله FATF و برجام و هرگونه ارتباط با دنیا را حل کنیم، اشتغال و سرمایهگذاری در کشور به وجود بیاید، نه تنها میتوانیم معضلات را حل کنیم، بلکه میتوانیم کشور را به چشماندازهای ترسیمشده از سوی مقام معظم رهبری برسانیم.»؛
2- از رسول خدا(ص) نقل شده است که مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود (لاَیُلْسَعُ اَلْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَیْنِ). رویکردی که جناب آقای پزشکیان درباره آن سخن میگوید، در دولت یازدهم و دوازدهم، آزموده شده و خسارتهای هنگفتی به کشور تحمیل کرده است.
در دولت مدعی تدبیر و امید، رئیسجمهور- خرداد 94- در اظهارنظری تأملبرانگیز گفت: «اینکه میگوییم تحریم ظالمانه باید از بین برود بعضیها چشمهایشان را زیاد نچرخانند! تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید. تا مسئله محیط زیست حل شود. تا اشتغال جوانان حل شود. تا صنعت جامعه حل شود. تا آب خوردن مردم حل شود. تا منابع آبی زیاد شود. تا بانکهای ما احیا شود.»
در همان دولت، برجام امضاء و به صورت یکطرفه توسط دولت یازدهم و دوازدهم اجرا شد. علاوهبر این،37 بند از 41 بند تعهدات مرتبط با FATF و به عبارتی حدود 90 درصد دستورات FATF توسط دولت وقت اجرا شد. نکته اینجاست که هیچکدام از اعضای FATF این حجم از تعهدات را انجام نداده بودند و دولت وقت در اجرای دستورات FATF رکوردزنی کرد. خب نتیجه چه شد؟! آیا اشتغال و سرمایهگذاری در کشور به وجود آمد؟! آیا تحریمها بالمرّه لغو شد؟! آیا مشکل آب خوردن مردم رفع شد؟!
3- پاسخ این سؤالات را باید در اظهارات مقامات ارشد دولت یازدهم و دوازدهم جستوجو کرد. به این موارد توجه کنید:
- حسن روحانی -آبان ۹۶- گفته بود: «آمریکا با زبان و عمل میگوید که اهل مذاکره و تعهد نیست اما به برخی کشورهای شرق آسیا (کره شمالی) میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانهاند که با شما مذاکره کنند؟ شما به مذاکرهای که به تأیید سازمان ملل رسیده، پایبند نیستید.»
- محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه- آذر ۹۷- در نشست بینالمللی دوحه گفت: «نتایج برجام روی هواست.» ظریف همچنین- اسفند ۹۷- در مصاحبه با روزنامه سوییسی «بازلرتسایتونگ» گفت: «فروش نفت ایران در مقایسه با قبل از توافق هستهای، کمتر شده است.» وی- مهر 96- در اظهارنظری دیگر گفت: «ما حتی نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم.»
در اسفند 96، روزنامه آلمانی «زوددویچه» در گزارشی نوشت که در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ، هیچ کدام از شرکتهای تامین سوخت حاضر نشدند به هواپیمای حامل «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران سوخت رسانی کنند. برجام حتی چرخ هواپیمای آقای ظریف را هم نچرخاند، چه برسد به چرخ اقتصاد کشور.
- ولیالله سیف، رئیس وقت بانک مرکزی ایران در فروردین ۹۶ در مصاحبهای با تلویزیون بلومبرگ گفت: «توافق هستهای ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، تاکنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران دربر نداشته است.»
- سید عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکرهکننده در دولت یازدهم و دوازدهم، آذرماه ۹۷ میزان بهرهمندی ایران از مزایای برجام را «نزدیک به صفر» اعلام کرد. وی همچنین تیرماه 1400 در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت گفت: «ایران بیشترین هزینه را داد و از برجام بهرهای نبرد.»
4- براساس آمارهای منتشر شده، در هشت سال فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم، بیش از 1000 کارخانه و واحد تولیدی تعطیل شد. این در حالی است که در ابتدای دولت یازدهم این وعده داده شد که «هم باید چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ کارخانهها»، اما به واسطه برجام و رویکرد غلط در حوزههای سیاست خارجی و اقتصاد، هم در صنعت هستهای بتن ریخته شد و هم چرخ کارخانهها از حرکت باز ایستاد.
و اما در دولت سیزدهم، بدون برجام و FATF و با تلاشهای شبانهروزی شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی و دولتمردان، حدود ۸ هزار و ۸۰۰ طرح در نهضت احیا به چرخه تولید بازگشتند و ۷۲۰ واحد راکد، نیمهفعال و غیرفعال نیز در حال احیا و بازگشت به چرخه اقتصادی کشور هستند.
5- به نظر شما آیا برجام و FATF مشکل آب خوردن مردم را حل کرد؟! پاسخ قطعا منفی است. در دولت مدعی تدبیر و امید کار به جایی رسید که در مناطقی از جمله غیزانیه در خوزستان، مردم با مشکلات زیادی در حوزه تأمین آب مواجه شدند و دشمن از آن سوءاستفاده کرد.
اما در دولت سیزدهم با اینکه تحریمهای ظالمانه کنار نرفت، پروژههای عظیم آبرسانی در خوزستان و کردستان و همدان و سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط کشور به بهرهبرداری رسید و آبرسانی به ۵هزار روستا به مرحله اجرا درآمد.