14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترين و بي دردسر ترين رسپي چيزكيك انار همينه😋😍
مواد لازم: پتی بور نصف بسته،کره سی گرم
خامه ١٠٠ گرم،ماسکارپونه ۱۰۰ گرم،ژلاتین یک ق غ،اب سرد نصف فنجان،ژله ی انار یک بسته،آب و جوش و اب سرد برای ژله از هر کدام سه چهارم لیوان
🌼👉
🌼👉
.
22.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گل_کلم
گل کلم
پیازدرشت
گوشت یا مرغ یاگوسفندی
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
رب
لپه
.
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشي بادمجون خوشمزه و راحت👌
🍂موادلازم:
🍁بادمجون ٥ يا ٦ عدد
🍁فلفل سبز تند ١ تا٢عدد
🍁سير ٤حبه
🍁نمك
🍁نعناء خشك
🍁چند پر گلپر
🍁سركه ١ليوان
🍁رب أنار خوش طعم ١ق غ
🍁آب براي پختن بادمجونا ٢ليوان
.
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی سه سوته با درست فریز کردن مواد
غذایی؛ با این روش علاوه بر اینکه سریعتر غذا
درست میکنی، فریزت کمتر جا میگیره😑
مواد لازم :
مرغ و ماهی
پودر سیر و پیاز
گوشت چرخ کرده
آب پیاز و آب لیمو
نمک، فلفل سیاه
فلفل دلمهای
زعفرون
.
28.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت فسنجان
این خورشت اصیل و سنتی ایرانی به دلیل ترکیب خوشمزه و مقوی گردو و انار محبوبیت خاصی دارد.
..
.
این غدا وقتی در گمج (ظرف سفالی سبز) پخته میشه نتیجه کار و جا افتادگی خورشت بی نظیر میشه.
..
.
گیلانی های اصیل این غذا رو با رب انار ترش درست میکنن ولی من ار بچگی طعم ملس رو به شیرین این غدارو دوست داشتم.
این کاملا بستگی به سلیقه شما و در نهایت انتخاب رب اناری که داخل خورشت میریزید داره.
..
.
مواد لازم برای ۶ نفر:👇🏼
۶۰۰ گرم گردو آسیاب شده
۶ قاشق رب انار
۱ ق رب گوجه (رنگی که میده قشنگش میکنه)
۸ تکه ران مرغ
یک عدد پیاز
چند قالب یخ
ادویه ها: نمک ٫ فلفل سیاه و ۲ ق چ گلپر آسیاب شدهکه در مرحله آخر اضافه شود.
.
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو🥰
ترش و ملسه این خورشت😋
💛مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز دوعدد هم برای گوشت هم برای سس
سیر یه حبه
رب دو قاشق غ خ
زرشک نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
الو چند عدد
🌼👉
🌼👉
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_گنجشکی
این از اون غذاهای اصیل تهرانی هستش که همه جای ایران همدرستش میکنن.خیلی راحت و خوشمزست
مواد موردنیاز :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه ، پودر سیر ، زعفران
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
سس:
پیاز رنده شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه ترین و راحت ترین دسری بود که درست کردم😋👌😍
بهترین گزینه واسه مهمونیاس🤌
مواد لازم::
شیر یک لیتر
نشاسته ذرت ۸قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
موز یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته
شکر در صورت تمایل ۳ قاشق غذاخوری
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ #میلاد_حضرت_زهرا(س)فخر زنان عالم
🎊💝🎊
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
✅حجت الاسلام انصاریان
#حضرت_زهرا
.
🥯#تونابلز
🥔طرز تهیه
2 تا سیب زمینی متوسط رو میزارین بپزه بعد لهش میکنین .حالا 1 عدد تن ماهی رو که 10 دقیقه در آب جوشوندین باز کرده روغنشو میگیرین و اونم له میکنین و تو سیب زمینی میریزین.یه تخم مرغ توش ریخته+نمک و فلفل و پاپریکا.حسابی ورز میدین.تا به خوردهم برن.حالا یه گلوله برمیدارین وسطشو باز میکنین توش کمی پنیر پیتزا میریزین و گرد میکنین.حالا تو تخم مرغ غلتانده و سپس در آرد سوخاری میغلتونین و حالا سرخش می کنین.این مقدار مواد به شما10 تا تونابالز میده.
🧀نکته:
میشه پنیر پیتزا نریزین اصلا.
خیلی راحت و سریع آماده میشه.
من بعداز گرد کردن یه چوب شور کنجدی رو داخلش فروبردم بعد سرخ کردم که خوشگل تر بشه.
🥗🫔 #اسنک_ذرت 🫔🥗
🌽مواد لازم :
پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه کره3 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه پیاز خرد شدهیک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز خرد شده4 تا 5 عددذرت پخته یک پیمانه سیر رنده شده یک حبه نمک و فلفل به اندازه کافی نان لواش3 عددروغن کمی
🥬🌽طرز تهیه اسنک ذرت :
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.
🧁#پیراشکی_گوشت_بشکل_کاپ_کیک
🥟مواد لازم برای خمیر:🥟
روغن... یک چهارم لیوان
شیر ولرم ... یک سوم لیوان
مایه خمیر و بگینگ پودر و پف دهنده هر کدوم .....یک قاشق چابخوری
ارد به اندازه که خمیر به دست نچسبه
نمک آویشن فلفل .....به مقدار لازم
🥘🍱مواد داخل پیراشکی::
گوشت چرخکرده و پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت با مقداری پنیر پیتزا
🥐🫑ابتدا خمیر مایه رو با نصف لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و بعد که پف کرد با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا خمیر لطیف بدست بیاد و بعد میزاریم در دمای محیط تا حجمش دوبرابر بشه .
مواد میانی رو درست کرده و بعد با خمیر بعمل آمده به انداره یه گردو برداشته و و کف دست پهن کرده و بعد ازمواد پیراشکی میداریم وسط خمیر و بعد امیر رو میبندیم و بعد ته قالب مافین رو چرب میکنیم و گوله ها رو میزاریم داخلش و روشو شیر میمالیم و کنجد میپاشیم و بیست دقیقه بهش استراحت میدیم و بعد میزاریم تو فر در دمای 180درجه به مدت بیست دقیقه .
از این جهت خمیر این پیراشکی رو هم مایه خمیر و هم پف دهنده و هم بگینگ پودر زدیم که زیاد پف کنه و وقتی گذاشتیم داخل قالب مافین قسمت رویش مثل کاپ کیک پف کنه
.