🫔 باقلوای گردو🧇
🍮مواد لازم برای 14 نفر
تخممرغ 1 عدد
ماست 30 گرم (2 قاشق سوپخوری)
شیر 2 قاشق سوپخوری
نشاسته 1 قاشق سوپخوری
شکر 50 گرم
گردوی پودر شده 150 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
خمیر یوفکا 14 عدد
کره آب کرده 200 گرم
🫔مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 400 گرم
آب 200 میلیلیتر
گلاب 60 میلیلیتر
جوهر لیمو یکهشتم قاشق چایخوری
🍘🍘🍘
تخممرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.
حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چینخورده درآید.
اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.
همه ورقههای خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.
اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.
.
🥓مرغ انگشتی با سس عسل
🍗🍗🍗
🥐مواد لازم :
🔶 گوشت سینه مرغ350 گرم
🔶سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد
🔶 عسل1 قاشق سوپخوری
🔶برشتوک 2 فنجان
🔶 فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
🧇طرز تهیه:🧇
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
🍯طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
.
🍗مرغ پارمچان🍗
🥣مواد لازم :
200 گرم
سینه یا فیلهی مرغ
یک پیمانه
پودر آرد سوخاری
2عدد
تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری
خردل
2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم
پودرسیر
250 گرم
پنیررنده شدهی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی
🥐طرز تهیه🥐
:مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجهفرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین رسپی فلافل اصیل جنوبی😍
مواد لازم :
نمک ۱ ق س
آرد نصف لیوان
پودر انبه ۲ ق چ
فلفل سیاه ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
فلفل سبز تند یا شیرین ۳ عدد
ادویه فلافل یا کاری ۱ ق
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل قرمز ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق س
نخود ۵۰۰ گرم
سیر یک بوته
آب ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من کره که زندگی میکردم یه همسایه مهربونی داشتم که هر وقت میدیدمش بهش میگفتم بهم یه سوشی یاد بده که هم رژیمی باشه هم خوشمزه😋اونم بهم این جذاب دلبرو یاد داد🥢
✅خب چیا میخوایم:
خیار ۲ عدد
پنیر خامه ای ۱ ق غ
کاهو ۳ برگ
سینه مرغ خیلی کم
سس کچاپ و خردل هر کدوم ۱ ق غ
پیازچه ۲ عدد
✅ابتدا خیارو با هر وسیله ای که دارین نازک برش بزنید و با فاصله کم کنار هم بچینید و با دستمال کاغذی آب خیارو بگیرید و بعد به ترتیب پنير خامه ای،کاهو،سینه مرغ آبپز و ریش شده،سس کچاپ،پیازچه و سس خردل رو اضافه کنید و خیلی راحت رول کنید و برش بزنید🍱
.
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سر کار برمیگردم و تو یک ربع،خوشمزه ترین ساندویچ دنیا رو درست میکنم🤌🏻🌭
-با این مقدار چهارتا ساندویچ درست کردم🤩
-تو فر هم میتونید بذارید🖐🏻
مواد:
-ژامبون مرغ یا گوشت
-پنیر ورقه ای
-قارچ
-سیب زمینی خلالی
-پنیر پیتزا
-اگه دوست داشتین نمک و فلفل سیاه برای روی قارچ
-دما ۱۷۰ درجه یک ربع
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش هیچوقت یاد نمیگرفتم هر دقیقه میگن درست کن😩
همیشه خدا سرش جنگه بس که خوشمزست🤤
مواد لازم:👩🌾
قارچ ۶ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
کالباس ۳ ورق
نون باگت
سس کچاپ ۲ ق غ
پنیر پیتزا به مقدار کافی
ادویه ها(نمک،فلفل،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ
⬅️ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت بدین بعد قارچ خورد شده رو اضافه کنید،سرخ که شد ادویه ها و پنیر پيتزا رو بریزید و هم بزنید بعد کالباس رو مطابق ویدیو خورد کنید و نونه باگتو از وسط برش بزنید و روی آن اول سس بعد مواد و در آخر هم کالباس رو اضافه کنید(به جای کالباس میتونین از مرغ یا گوشت استفاده کنید)
.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آفریدند تو را نام نهادند حسین
تا که جانسوز ترین واژهی دنیا باشی🥲♥️
#میلاد_امام_حسین
#امام_حسین
#میلاد_حضرت_عباس مبارک باد ❤️
.