11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷جنایتکاران مهربان
مشاهده این کار به تمام مردم عزیز ایران، خصوصا ((خانمهایی که در رعایت حجاب، سهل انگاری میکنند))، جدا توصیه میشود
بدانید چه کسانی و با چه هدفی، اصرار به کشف #حجاب دختران و زنان ایرانی دارند و آنها را در تحقق توطئه شان، ناامید کنید.
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چینی خوشمزهه😍
برای سس:
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ آرد
۱ بطری آب گازدار
۱ ق غ بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه و قرمز
۵۰۰ گرم فیله یا سینه ی مرغ خورد شده
ابتدا آرد و بکینگ پودر و فلفل سیاه و قرمز و نمک و تخم مرغ و آب گازدار رو با هم مخلوط کرده و فیله یا سینه ی مرغ رو درون مواد میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال ۳ الی ۴ ساعت گذاشته و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس😍😋
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم، ران مرغ بی استخوان ۳۰۰ گرم، سیر ۵_۸ حبه، ۱ عدد تخم مرغ، ۲ ق غ پودر گلوتن قابل حذف، شیر خشک شور ۶ ق غ یا آب پنیر خشک، نشاسته ذرت ۱۰ ق غ، روغن مایع ۸ ق غ، یخ پودر شده 2/3 لیوان، پنیر پیتزا ۸۰ گرم، اسانس دود قابل حذف، پودر سیر ۱.۵ ق غ، پاپریکا1 ق غ، تخم گشنیز آسیاب شده1 ق غ، زنجبیل 1/2 ق غ،دارچین 1/2 ق غ،فلفل سیاه1/2ق غ، پودر خردل 1/4 ق غ، پودر آویشن 1/2 غ، جوز هندی 1/3 ق م، زنیان 1/4 ق م، فلفل قرمز ۱ ق م، نمک ۳ ق م
🔴گوشت مرغ و گوساله 3 بار چرخ بشه. سیرُ حین چرخ کردن اضافه کنید.
مواد رو اضافه کنید بجز پنیر، با دست ورز بدید بعد با غذاساز، میکسر، یا هر وسیله ی دیگه یکدست کنید. پنیر رو اضافه، با دست ترکیب کنید. با قیف، در کاور مخصوص سوسیس بریزید فشرده کنید تا هوا داخلش نمونه. سرُ ته کاور رو ببندید. تقسیم بندی کنید، ۶۰ _۸۰ دقیقه در آب در حال جوش بپزه. بلافاصله شوک آب سرد و یخ بدید چند دقیقه.
داخل یخچال ۲۰_۲۴ ساعت بمونه بعد استفاده کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂🎂🎂
📹 تزیین کیک تولد به شکل آدم برفی ⛄️😊
😋 #تزیین_کیک
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_موزی 😋😍
دو عدد موز
۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم )
۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان)
۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ )
۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان )
ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان )
اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشتی😍😋
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 اگر بخواهیم برای #امام_زمان(عج) کار کنیم چه طور باید کار کنیم؟
🗣 استاد محمد شجاعی
#سیب_پلوی_کرمانشاه
رون مرغ رو با يدونه پياز خلالي و زرچوبه نمك و فلفل يه تفت كوچيك دادم و بهش مقداري اب اضافه كردم سه ق غ زعفرون دم شده به آب مرغ اضافه كردم و نوك ق چ هم پودر دارچين گذاشتم تا خوب بپزه و جا بيفته.
سه تا پيمانه برنج رو با نمك و زردچوبه يا اب زعفرون دم شده ميزاريم خيس بخوره، دو تا سيب زميني متوسط رو پوست گرفتم و يكيش رو مكعبي خرد كردم و يكيش رو با كاتر شكل گل در آوردم و تو روغن داغ سيب زميني ها رو دو تا سه دقيقه نيم سرخش كردم و كنار گذاشتم، برنج روآبكش كردم كف ديگِ غذا تهديگ موردنظر رو ميزاريم لايه لايه برنج و سيب زميني و شويد (شويد يا خشك يا تر فرفي نميكنه) و يك ق غ پياز داغ ميريزيم و مخلوط ميكنيم و چند ق غ زعفرون روي برنج ميريزيم و ميزاريم دم بكشه
با اين غذا كشمش و خرما هم سرو ميكنن كه من فقط سه ق غ كشمش رويه تفت كوچولو دادم و روي برنج ريختم، موقع سرو غذا مرغها رو از سسش جدا كردم استخوانش رو درآوردم و واسه شيك تر شدنش سرخشون كردم و كنار سيب پلو چيدم، سسش رو از صافي رو كردم و سرو كردم.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚
مواد لازم:
گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم
پیاز یدونه:۱۵۰گرم
پودر سوخاری:۱ق غ
پنیر پارمزان:۲ق غ
پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید
ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ
نمک؛۱ق چ
پنیر گودا
نون برگر
طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛