eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزایی که نونش انقدر لطیف و خوش بافت باشه خوردن داره ۱لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق غ خمیر مایه فوری مخلوط کنید ۱۰ دقیقه استراحت بدید ۲.۵ لیوان آرد و کم کم اضافه کنید و ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید آرد بپاشید و ۱ ساعت استراحت بدید بعد استراحت خمیر رو کمی ورز بدید حتما دستتون رو چرب کنید ولی آرد نپاشین۴-۵ چونه کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید کمی با دست پهن کنید روش با زرده تخم مرغ رومال کنید پنیر پیتزا و روشون هرچی دوست داشتین بریزید و بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی خنک رژیمی😋 تو این هوا بدجور میچسبه مواد لازم : کیوی، لیموناد خیار رنده شده تخم شربتی یخ قالبی .
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : گردو ½ پیمانه اسانس وانیل ۱ ق چ شیر نارگیل یا شیر بادام ۱ پیمانه شیرین کننده (استویا) ۱ ق م بادام هندی خام ۱ پیمانه شکلات تلخ ½ پیمانه .
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک ژاپنی🇯🇵 مواد لازم : شکر ۲۵ گرم شیر ۲۰ میلی لیتر بیکینگ پودر ½ ق غ تخم مرغ ۲ عدد مقداری وانیل آرد ۳۰ گرم .
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات پخت استانبولی: حتما پیاز سفید یا زرد استفاده کنید پیاز قرمز طعمش رو خراب میکنه. ❌پیاز و سیب زمینی رو نگینی خرد کنید. پیاز رو با ترکیب روغن مایع و کره یا کلا روغن حیوانی کامل سرخ کنید. ❌سیب زمینی رو اواسط سرخ شدن پیاز اضافه کنید و کامل سرخ کنید. ❌تنها ادویه مورد استفاده فلفل سیاه و زردچوبه هست. ❌استفاده از گوجه فرنگی خرد شده طعم استانبولی رو بینظیر میکنه. ❌رب گوجه رو خوب تفت بدید تا رنگ باز کنه و رب گوجه زیاد به این غذا اضافه نکنید چون غلظت رب گوجه باعث میشه برنج بجای قد کشیدن بترکه و شفته بشه. ❌برنج رو ۱ساعت قبل پخت بدون نمک خیس کنید. ❌موقع پخت کلا نصف بند انگشت آب باید روی برنج رو بگیره. .
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سالاد بروکلی نظرتو عوض میکنه 🥦🥕 🥦🥕 🥦🥕 🥦🥕 ] مواد لازم برای تهیه سالاد بروکلی : ◗ بروکلی ◗ هویج ◗ خیار شور ◗ ذرت ◗ زیتون سیاه ◗ ماست ◗ مایونز ◗ خردل ◗ سیر ◗ جعفری ◗ نمک و فلفل .
🍬🍬 🍮شکر نصف پیمانه 🍮گلاب یک چهارم پیمانه 🍮گلوکز یک چهارم پیمانه 🍮سفیده تخم مرغ یک عدد 🍮پسته خام 50 گرم . 🍡طرز تهیه:🍴🍴 سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. شکر +گلاب روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. گلوکز را اضافه کنید..پنج دقيقه هم بزنيد..بعد يک قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دماي سفيده بالا رود. سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید. بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید... صبر کنید تا مواد کمی سرد شود....روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید. .
🍮🍮 ی انگور 🍇 🧋ژله ی انگور ۱بسته 🧋خامه ی صبحانه ۳ ق غ 🧋شیر۳لیوان 🧋شکر۷ ق غ 🧋نشاسته ی ذرت ۲ق غ 🧋آردکیک۲ق غ 🧋وانیل مقداری 🍇ابتداژله ی انگوررابا۱لیوان آب جوش درست میکنیم وبعد۱لیوان یخ خردشده میریزیم وژله رادر لیوان میریزیم وکج داخل یخچال قرارمیدهیم تا ببندد بعد شیروشکر ووانیل ونشاسته ی ذرت وآرد رو باهم مخلوط کرده وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه رو اضافه میکنیم من کمی رنگ یاسی هم ریختم وخوب هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط بشه ومثل فرنی غلیظ بشه حرارت روکه خاموش میکنیم ومیذاریم سردبشه بعد روی ژله میریزیم ودوباره دریخچال میذاریم تا ببندد مقدارشکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره میتونید بیشتربریزید این کرم خیلی لطیف وخوشمزه .
🍋🍋🧁🧁 🧁مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی شکر دانه ریز ماست نصف لیوان نصف لیوان روغن مایع آرد یک و نیم لیوان 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر وانیل 1 پنسه پوست ریز رنده شده ی یک عدد شکلات چبپسی و کشمش به دلخواه 🍋طرز تهیه داخل یک کاسه تخم مرغ هارو بشکنید دوسه دقیقه با هم زن هم بزنید شکر رو کم کم اضافه کنید به هم زدن ادامه بدید ماست و وانیل و رنده ی پوست لیمو و روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید , شکلات و کشمش در صورت دلخواه را در این مرحله اضافه کنید داخل ظرف دیگه ارد و بکینگ پودر رو الک کنید به مایع مافین اضافه کنید با لیسک به صورت دورانی هم بزنید داخل قالب مافین کپسول بزارید از مایع تا2/3کپسول پر کنید داخل فر از قبل گرم شده ی 180درجه بیست دقیقه بپزید .