15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•براونی شکلاتی🤤•
کافیه امتحانش کنی تا عاشقش شی😋
~مواد لازم :
جوپرک ۱ لیوان
موز رسیده ۳ عدد
پودر کاکاو ۱ ق غ خ
بکینگ پودر ۱ ق چ خ
نمک نصف ق چ خ
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
شکر قهوهای ۲/۳ لیوان
کره ۵۰ گرم
.
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طَلَع البَدْرُ حسین
و ما ادراک ما قَدرُ حسین...
🌺سوم شعبان، ولادت امام حسين علیهالسلام گرامی باد
#امام_حسین #میلاد_امام_حسین
🥠شیرینی پاستانه گردویی🍘
آرد4 لیوان
پودرقند7 قاشق غذاخوری
روغن80 گرم
کره125 گرم
گردومقداری
سفیده تخم مرغ1 عدد
سرکه سیب2 قاشق مرباخوری
شکلات80 گرم
وانیل شکری1 پاکت یا 5 گرم
🍘کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید .
سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید)
خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید .
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید .
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) .
روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.
.
🍆نازخاتون( غذای مخصوص شمال كشور)😋
🍆8 عددبادنجان قلمی
🍅5 عددگوجه فرنگی درشت
🥃یك دوم لیوانآب غوره
🍃یك قاشق غذا خوری نعنای خشك
🧅3 قاشق سوپ خوری پیاز رنده شده
🍃یك قاشق غذاخوری گل پر
🥤2 لیوان آب انار
🥣(در صورت نبودن آب انار، می توان از 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار به اضافه ی مقداری شكر استفاده كرد.)
🍵طرز تهیه:
بادنجان ها را می توان كبابی كرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می كنیم و خوب ساطوری می كنیم.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی ها می ریزیم تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس گوجه ها را خرد كرده و كنار می گذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط كرده و در ظرف می كشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می كنیم.
.
🍗گوبولی مرغ🍗
سینه مرغ: ۱ تکه
ران مرغ: ۱ تکه
برنج: ۱ کیلو
سیبزمینی : ۳ عدد
نخود آب پز: ۱ پیمانه
گوجهفرنگی: ۴ عدد
پیاز : ۲ عدد
روغن
نمک و زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
هل
برگ بو
ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت)
🥘طرز تهیه 🥘
مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز میکنیم.
پیازها را در همان ظرفی که میخواهیم برنج را دم کنیم تفت میدهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانهی هل و فلفل و چوب دارچین.
برنج را که در آب خیساندهایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش میکنیم سپس آب مرغ را اضافه میکنیم به اندازهای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد. با حرارت کم اجازه میدهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم میکنیم.
برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویهها به شکل پودری سرخ میکنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیم. مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ میکنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیم.
.
🫔 باقلوای گردو🧇
🍮مواد لازم برای 14 نفر
تخممرغ 1 عدد
ماست 30 گرم (2 قاشق سوپخوری)
شیر 2 قاشق سوپخوری
نشاسته 1 قاشق سوپخوری
شکر 50 گرم
گردوی پودر شده 150 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
خمیر یوفکا 14 عدد
کره آب کرده 200 گرم
🫔مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 400 گرم
آب 200 میلیلیتر
گلاب 60 میلیلیتر
جوهر لیمو یکهشتم قاشق چایخوری
🍘🍘🍘
تخممرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.
حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چینخورده درآید.
اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.
همه ورقههای خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.
اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.
.
🥓مرغ انگشتی با سس عسل
🍗🍗🍗
🥐مواد لازم :
🔶 گوشت سینه مرغ350 گرم
🔶سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد
🔶 عسل1 قاشق سوپخوری
🔶برشتوک 2 فنجان
🔶 فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
🧇طرز تهیه:🧇
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
🍯طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
.
🍗مرغ پارمچان🍗
🥣مواد لازم :
200 گرم
سینه یا فیلهی مرغ
یک پیمانه
پودر آرد سوخاری
2عدد
تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری
خردل
2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم
پودرسیر
250 گرم
پنیررنده شدهی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی
🥐طرز تهیه🥐
:مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجهفرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین رسپی فلافل اصیل جنوبی😍
مواد لازم :
نمک ۱ ق س
آرد نصف لیوان
پودر انبه ۲ ق چ
فلفل سیاه ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
فلفل سبز تند یا شیرین ۳ عدد
ادویه فلافل یا کاری ۱ ق
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل قرمز ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق س
نخود ۵۰۰ گرم
سیر یک بوته
آب ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
.