8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیا سلیقه ی همه ست
مواد لازم:
یک لیوان لوبیا چیتی
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز رنده شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز
زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری کره
دویست گرم قارچ
گلپر برای سرو
#خوراکلوبیا
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته خُشکار اصیل شمالی 👌😍
نکته ۱: مایه رشته خشکار رو باید پنج ساعت استراحت بدی و بعد از الک رد کنی که کاملا یکدست بشه.
نکته۲: میتونی به جای سینی مسی از ماهیتابه تفلون و به جای شونه برنجی از شونههای پلاستیکی هم استفاده کنی.
مواد لازم:
۲ لیوان آرد
۱ لیوان آرد برنج شسته شده
نصف لیوان نشاسته گندم
۴ لیوان آب
مواد لازم برای مواد میانی
۱۵۰ گرم گردو
۳ قاشق غذا خوری پودر قند
۱ قاشق مربا خوری دارچین
#رشتهخشکار
👨🍳
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه ایده خوشمزه
خیلی خیلی آسونه فقط هم باشکروپسته درست میشه
بجای پسته ازبادام زمینی .گردووبادام هم میشه استفاده کردطرزتهیه ش هم توفیلم واضحه
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کومپیر چیه؟همون سیب زمینی تنوریه که رفته ترکیه🇹🇷 خوشتیپ شده😃کلی مخلفات ریخته تو شکمش و برگشته🥔
سیب زمینی سه عدد
کره ۳۰گرم
نمک
فلفل سیاه
نخودفرنگی نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
هویج نگینی پخته شده نصف پیمانه
پنیرپیتزا
#کومپیر
👨🍳
#ماهی_کبابی 🦪😋
▫️ماهی سالمون ۱کیلو
▫️پیاز ۱عدد
▫️روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری
▫️آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به مقدار کافی
▫️کره به مقدار لازم
🔸ماهی هایی که برای کباب کردن استفاده می شوند، باید بدون استخوان باشند ابتدا ماهی راو بشویید. ماهی را با دستمال حولهای خشک کنید.
در یک ظرف، ۳ قاشق غذاخوری روغنزیتون و ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفلسیاه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. پیاز را رنده کرده و فقط آب آن را روی ماهی ها بریزید. ماهی های آغشته به این سس را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ماهی را در توری با سوراخ های ریز گذاشته و روی کبابپز یا منقل قرار دهید و حین پخت، با یک قلم مو ۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون و یا کره به دو طرف آن بمالید.
آتش ذغال باید آرام گرفته باشد. فاصله ماهی ها تا آتش حتما باید حدود 7 یا 8 سانت باشد. در غیر این صورت، اگر ماهی ها خیلی نزدیک به آتش قرار بگیرند، زود می سوزند. منقل را آرام باد بزنید.
وقتی یک طرف ماهی ها کباب شدند، طرف دیگر را به همین طریق کباب کنید.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انصار الله یمن خطاب به شهید سید حسن نصرالله: اندوه محور مقاومت در فراق شما مانند غم یعقوب در فراق یوسف است، تو سزاوار این هستی که چشمها آنچنان برای تو گریه کنند که سفید شوند و خون ببارند
#انا_علی_العهد
#سید_حسن_نصرالله
.
#زنگ_ترفند😉
#ترفند_آشپزی
🌱اگه میخوای آبلیموی 🍋تازه ای که میگیری بعد یه مدت تلخ نشه همون موقع یه هویج🥕 داخلش بنداز.
🌱تفاله های لیمویی 🍋که آبش رو گرفتی رو خشک کن پودرش کن هر وقت کیک درست کردی یک قاشق چایخوری بریز داخل کیکت بوی زهم تخم مرغ رو میگیره.
🌱سبزی که تازه گرفتی و به سرعت پلاسیده شد موقع شستن یه سیب زمینی🥔 رو پوست بگیر و چند تکه کن بریز داخل ظرف آب و سبزی بعد چند دقیقه خارج کن سبزیها تر و تازه میشن.
🌱اگر میخواین کیکتون 🎂به خوبی پف کنه قبل از درست کردنش مواد 🥚🥛رو از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن.
🌱اگر میخواین سفره تون بوی چربی و بد نده بعد پاک کردنش با یک دستمال از ترکیب آب و سرکه روش بکشین بذارین چند دقیقه بمونه بعد تا کنید.
فروارد یادتون نره❤️
👨🍳
حلوای مقوی کبد و قلب و معده
حلوای سیب
مواد لازم:
سیب شیرین و رسیده، عسل، مغز پسته، هل و گلاب مقدار همه برحسب ذائقه به مقدار لازم.
طرز تهيه:
سیب شیرین و رسیده پوست کنده را با آب کم بپزید یا بخارپز نمایید تا له شود. عسل را به همراه هل و گلاب را در ظرف دیگری به قوام بیاورید. سیب له شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و به قوام حلوا در آید. سپس آن را در سینی پهن کرده و روی آن مغز پسته بپاشید.
• این حلوا مقوی معده و کبد و قلب و تولیدکننده خلط صالح و معتدل است
#حلوا_سیب
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انصار الله یمن خطاب به شهید سید حسن نصرالله: اندوه محور مقاومت در فراق شما مانند غم یعقوب در فراق یوسف است، تو سزاوار این هستی که چشمها آنچنان برای تو گریه کنند که سفید شوند و خون ببارند
#انا_علی_العهد
#سید_حسن_نصرالله
.
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته 🧇 😋
🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
2 عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . 2 قاشق ماست ، 2 قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
👨🍳
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽#فیلم_آموزشی
#شکلات_صبحونه_خونگی
فروارد یادتون نره🩵
👨🍳