🥘فاجیتا
🔸 مواد لازم
سینه مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل سبز شیرین: ۴ عدد
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا: به مقدار لازم
🥘مراحل : ابتدا سینه های مرغ را در اندازه های متوسط خرد کنید.سپس مواد سرکه، سس سویا، روغن زیتون و ادویه ها را به مرغ ها اضافه و خوب مخلوط کنید.درب ظرف مرغ را گذاشته و ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.سپس فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.مرغ ها را در یک ماهی تابه جداگانه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.نیم ساعت بعد، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به مرغ ها اضافه و هم بزنید.سپس ۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز اضافه و مخلوط کنید.بعد از پخته شدن مواد، حرارت را خاموش کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗#ته_چین_ماهیچه
🍚مواد لازم
پیاز :1 عدد
مغز ران گوسفند : 400 گرم
برنج : 3 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
ماست چکیده و ترش : 300 گرم
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
زرشک : مقداری برای تزئین
خلال پسته : مقداری برای تزئین
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
🍚🍗مراحل : ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.زعفران دم کرده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.ته قابلمه را چرب کنید.سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.یک ساعت اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته شود.بعد از پخت می توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
『 کلام ناب 』
🔹 نمازی که برای
شهوات دنیا یا آخرت باشد،
نمازی نیست که معراج مؤمن و
مقرب متقین باشد.
#امام_خمینی 🌷
#امام_امت
#اگر_امام_خمینی_نبود
🥐#نان_خامه ای_موزی🥐
🍴مواد لازم:🍴
نصف فنجان مارگارین ، نرم
240 گرم پنیر خامهای ، نرم
یک و یک چهارم فنجان شکر سفید
دو عدد تخم مرغ
یک فنجان موز له شده
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
سه چهارم فنجان خرد شده گردو
دو قاشق غذا خوری شکر قهوهای
دو قاشق چای خوری دارچین
🥐🧈🥐
🧈🧈🧈
ابتدا فر را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدهیم و ظرف را کاملا چرب میکنیم.
مارگارین و پنیر خامهای را با هم مخلوط میکنیم سپس شکر را اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مخلوط شوند پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و موز له شده و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
در یک کاسه کوچک گردو را خرد کرده و با شکر قهوهای و دارچین مخلوط میکنیم و بر روی خمیر میپاشیم.
و درون فر قرار میدهیم و حدود 45 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود.
#شیرینی
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆دل سوخاری 🥪
🍴مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
دل مرغ: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ تا ۴ عدد
پودر تخم گشنیز: دو ونیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند: یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه: یک پنجم قاشق چایخوری
سیر: ۳عدد رندهشده
لیمو ترش: چند حلقه
نمک: به مقدار کافی
پودر نان سوخاری: یک دوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
روغن: به مقدار کافی
🥐🧈🥐
دل مرغ را پاک کنید و از وسط برش دهید به طوری که از هم جدا نشود.
آنها را شسته و کنار بگذارید تا آب آن برود.
در ظرفی یک عدد تخممرغ زدهشده، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، حلقههای لیموترش و نمک را با هم مخلوط کنید.
تکههای دل را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند.
در ظرفی دیگر پودر نان، آرد و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
۲ عدد تخممرغ و کمی نمک را در ظرف دیگر خوب بزنید.
تکههای دل را از مایه ادویهدار بیرون آورده ابتدا در ظرف تخممرغ زدهشده و سپس در آرد بغلتانید.
دوباره این عمل را انجام دهید و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید.
اگر دل را به مدت زیادی در روغن سرخ کنید سفت میشود.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_خاکشیر😍😋
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان برای پیشرفت کانال به تبلیغ شبانه هم توجه کنید 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه فلفل و گوجه فرنگی
موادلازم:
10-12 عدد فلفل چیلی
10 عدد گوجه گیلاسی
2 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پاپریکا
نمک
و به اندازه کافی پنیر چدار رنده شده
▪️▪️▪️
طرز تهیه:
فلفل ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و در روغن داغ تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و رنگ آن ها تغییر کند. سپس گوجه فرنگی، سیر و نمک را اضافه کنید. برای اینکه نرم شود و آب شود، درب قابلمه را ببندید و به مدت 1-2 دقیقه به این صورت بپزید. سپس آویشن و فلفل چیلی را اضافه می کنیم. روی آن پنیر چدار رنده شده بپاشید. در قابلمه را ببندید تا پنیر آب شود
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کشمش_پلو_مازندرانی👩🏻🍳
در ابتدا ۸۰۰ گرم گوشت که من از ترکیب راسته گوسفند و ماهیچه گوساله استفاده کردم رو داخل قابلمه ریختم و با حرارت بالا حدود ۷ دقیقه تفت دادم و بعد ۲ عدد پیاز نگینی خورد شده
حالا ۳ ق غ زعفران دم کرده غلیظ، ۲ عدد چوب دارچین کوچک، ۲ ق غ پودر گل سرخ، ۱/۲ ق چ فلفل سیاه، ۱ عدد هل شکسته، ۱ حبه سیر و ۱ ق غ رب گوجه فرنگی
#خوشمزه
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_گوشت
با صدا ببینید🔈
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت درون دیس
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛