eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘فاجیتا 🔸 مواد لازم سینه مرغ: ۳ عدد فلفل دلمه ای: ۲ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل سبز شیرین: ۴ عدد سرکه: ۱ قاشق غذاخوری سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون: به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا: به مقدار لازم 🥘مراحل : ابتدا سینه های مرغ را در اندازه های متوسط خرد کنید.سپس مواد سرکه، سس سویا، روغن زیتون و ادویه ها را به مرغ ها اضافه و خوب مخلوط کنید.درب ظرف مرغ را گذاشته و ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.سپس فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.مرغ ها را در یک ماهی تابه جداگانه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.نیم ساعت بعد، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ‌ای را به مرغ ها اضافه و هم بزنید.سپس ۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز اضافه و مخلوط کنید.بعد از پخته شدن مواد، حرارت را خاموش کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 🍚مواد لازم پیاز :1 عدد مغز ران گوسفند : 400 گرم برنج : 3 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد ماست چکیده و ترش : 300 گرم زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری کره : 50 گرم زرشک : مقداری برای تزئین خلال پسته : مقداری برای تزئین نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم 🍚🍗مراحل : ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.زعفران دم کرده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.ته قابلمه را چرب کنید.سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.یک ساعت اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته شود.بعد از پخت می توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
『 کلام ناب 』 🔹 نمازی که برای شهوات دنیا یا آخرت باشد، نمازی نیست که معراج مؤمن و مقرب متقین باشد. 🌷
🥐 ای_موزی🥐 🍴مواد لازم:🍴 نصف فنجان مارگارین ، نرم 240 گرم پنیر خامه‌ای ، نرم یک و یک چهارم فنجان شکر سفید دو عدد تخم مرغ یک فنجان موز له شده یک قاشق چای خوری عصاره وانیل دو و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری جوش شیرین سه چهارم فنجان خرد شده گردو دو قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای دو قاشق چای خوری دارچین 🥐🧈🥐 🧈🧈🧈 ابتدا فر را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار می‌دهیم و ظرف را کاملا چرب می‌کنیم. مارگارین و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط می‌کنیم سپس شکر را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا مخلوط شوند پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و موز له شده و وانیل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و سپس آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم در یک کاسه کوچک گردو را خرد کرده و با شکر قهوه‌ای و دارچین مخلوط می‌کنیم و بر روی خمیر می‌پاشیم. و درون فر قرار می‌دهیم و حدود 45 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆دل سوخاری 🥪 🍴مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر دل مرغ: ۵۰۰ گرم تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد پودر تخم گشنیز: دو ونیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز تند: یک دوم قاشق چای‌خوری پودر زیره سیاه: یک پنجم قاشق چای‌خوری سیر: ۳عدد رنده‌شده لیمو ترش: چند حلقه نمک: به مقدار کافی پودر نان سوخار‌ی: ‌یک دوم پیمانه آرد: یک پیمانه روغن: به مقدار کافی 🥐🧈🥐 دل مرغ را پاک کنید و از وسط برش دهید به طوری که از هم جدا نشود. آن‌ها را شسته و کنار بگذارید تا آب آن برود. در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ زده‌شده، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، حلقه‌های لیموترش و نمک را با هم مخلوط کنید. تکه‌های دل را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند. در ظرفی دیگر پودر نان، آرد و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید. ۲ عدد تخم‌مرغ و کمی نمک را در ظرف دیگر خوب بزنید. تکه‌های دل را از مایه ادویه‌دار بیرون آورده ابتدا در ظرف تخم‌مرغ زده‌شده و سپس در آرد بغلتانید. دوباره این عمل را انجام دهید و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید. اگر دل را به مدت زیادی در روغن سرخ کنید سفت می‌شود. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ عزیزان برای پیشرفت کانال به تبلیغ شبانه هم توجه کنید 💐
پروفایل دخترونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل و گوجه فرنگی موادلازم: 10-12 عدد فلفل چیلی 10 عدد گوجه گیلاسی 2 حبه سیر 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری پاپریکا نمک و به اندازه کافی پنیر چدار رنده شده ▪️▪️▪️ طرز تهیه: فلفل ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و در روغن داغ تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و رنگ آن ها تغییر کند. سپس گوجه فرنگی، سیر و نمک را اضافه کنید. برای اینکه نرم شود و آب شود، درب قابلمه را ببندید و به مدت 1-2 دقیقه به این صورت بپزید. سپس آویشن و فلفل چیلی را اضافه می کنیم. روی آن پنیر چدار رنده شده بپاشید. در قابلمه را ببندید تا پنیر آب شود 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 در ابتدا ۸۰۰ گرم گوشت که من از ترکیب راسته گوسفند و ماهیچه گوساله استفاده کردم رو داخل قابلمه ریختم و با حرارت بالا حدود ۷ دقیقه تفت دادم و بعد ۲ عدد پیاز نگینی خورد شده حالا ۳ ق غ زعفران دم کرده غلیظ، ۲ عدد چوب دارچین کوچک، ۲ ق غ پودر گل سرخ، ۱/۲ ق چ فلفل سیاه، ۱ عدد هل شکسته، ۱ حبه سیر و ۱ ق غ رب گوجه فرنگی 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت درون دیس 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجزه دیگری از قرآن کریم
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دار_نارگیلی😋 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛