eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🥓🥐 شکر ۱قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چای خوری روغن ۶ قاشق غذا خوری شیر یا آب ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱عدد برا رومال خمیر مایه فوری ۱ق غ آرد ۳ لیوان(به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه) 🥣🍴تو ظرف گودی ۲لیوان از ارد رو میریزیم ونمک وشکر وپودر خمیر مایه فوری رو میریزیم ومخلوط میکنیم ووسطش رو گود کرده وتخم مرغ وروغن مایع (من از روغن زیتون استفاده کردم)وشیر یا اب ولرم رو اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه میکنیم حدود ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم بعد روی خمیر رو میپوشونیم واجازه میدیم یک تا یک ونیم ساعت استراحت کنه وحجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رو روی میز کار گذاشته وبا نوک انگشت پفش رو میگیریم وهر شکلی دوست داشتیم میدیم(من خمیر رو با وردنه نازک باز کردم وتوش نوتلا یا شکلات صبحانه کشیدم ورول کردم ورول رو از طول نصف کردم طوری که از یه سر بهم متصل باشن ودوتا رشته رو بهم پیچیدم وبه شکل گرد پیچیدم و تو سینی فر چیدم ویه ربع استراحت دادم وروش زرده تخم مرغ کشیدم ) تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت نیم ساعت میذاریم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی😋 پارت_اول 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی😋 پارت_دوم ‌ 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ویژه  پیاز قرمز سرکه ماست یونانی یا خامه ایی مویز یا کشمش گردو اگه داشتید بزنید نعنا خشک شوید تازه روغن زیتون آب لیمو ترش خیار درشت خرد شده نمک،فلفل سیر تازه یا پودر سیر اول نیم ساعت پیاز خرد شده را با سرکه(قرمز یا سفید)با روغن زیتون و نعنا بگذارید بمونه،بعد سرکه اضافی اش را بگیرید،بعد همه مواد باقی مانده را بهش اضافه کنید آخر هم دوباره روغن زیتون بریزید ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول تابه ای 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کف تابه رو چرب کنیدخمیر روبا دست، نازک پهن کنید. روشو باچنگال سوراخ بزنید. سس گوجه روی خمیر بزنید. بعد پنیر پیتزا و بعد مواد دلخواه خودتون. مثل گوشت چرخی. مرغ. سوسیس یا کالباس من سوسیس و قارچ و فلفل دلمه و ذرت و گوجه زدم ابتدا مواد رو جداگانه یا باهم همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین که خام نباشن چون روی گاز مثل فر نیست بعد روی خمیر بچینید بیش از حد روشو پر از مواد نکنید بعد دوباره پنیر بریزید من گوجه و ذرت رو برای زیباییش روی پنیر ریختم بعد روی گاز بذارید و دم کنی بذارید حدودا نیم ساعت باشعله مخش کن و حرارت کم. تازمانی که از اطراف پنیر طلایی بشه و آب بشه کافیه. زیر خمیر هم باید طلایی بشه و کاملا بپزه پیتزا روی گاز روش طلایی نمیشه چون گریل نداره ولی من چند دقیقه روشو داخل فرگریل کردم که نیازی هم نیست 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پارت ۲ 2 عدد تخم مرغ 1 ق چ نمک 2 ق چ شکر 1 ق غ پودر خمیر فوری 1 و نیم لیوان شیر ولرم(300 میلیلیتر) 1 و نیم لیوان آب ولرم( 300 میلیلیتر) 3 و نیم لیوان آرد الک‌شده 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 1 عدد فلفل سبز خورد شده پنیر پیتزا 1 عدد پیاز خورد شده 1 پیمانه جعفری خورد شده 1 عدد سیبزمینی رنده شده . ابتدا تخم مرغ و نمک و شکر و پودر خمیر فوری و مخلوط میکنیم و بعد شیر ولرم و آب ولرم و میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه سپس آرد دوبار الک شده رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و در جای گرم چهل دقیقه استراحت میدیم ،بعد فلفل و پیاز و جعفری خورد شده و سیبزمینی رنده شده و پنیر پیتزا میریزیم و داخل تابه نچسب رو با روغن مقداری چرب میکنیم ، یک ملاقه از مواد ریخته و از دو طرف سرخ میکنیم تا طلایی رنگ بشه و در حین پخت مرتبا اطراف نون رو کره یا روغن بزنید تا خشک نشه 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورفی نارگیلی🍩 🥥 🥥 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😎 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا