12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر شیرکاکائو
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
دو لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف بسته خامه صبحانه(صد گرم خامه لازم داریم)
دو قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد برای حل کردن ژلاتین
نصف قاشق چای خوری وانیل
دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو(بهتره الک کنید تا گلوله گلوله نشه)
👌🏼طرز تهیه:
پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط کنید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه
خامه صبحانه رو روی حرارت کم قرار بدید تا آب بشه،بعد شیر و شکر و وانیل و پودرکاکائو رو اضافه کنین و هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه،دقت کنین شیر نباید بجوشه و فقط روی حرارت کم شکر داخلش حل بشه،بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشه،بعد شعله رو خاموش کنین و دسر روی توی قالب بریزین و جند ساعت تو یخچال بذارین تا کامل ببنده و سفت بشه،بعد هم کناره های دسر رو از قالب جدا کنین و طبق فیلم داخل ظرف سروتون برگردونین
خیلی خوشمزه س،امیدوارم درست کنین و نوش جان کنین😍😘
#خوشمزه
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دنت خونگی
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
۴ ق.غ نشاسته ذرت
۴ ق.غ شکر
۲ لیوان شیر
۴ ق.غ خامه صبحانه
نوک ق.چ وانیل
۱ق.چ پودر کاکائو (میتونید نزنید)
پوره توت فرنگی(میتونید نزنید)
پودر بيسکوئيت یک بسته (میتونید نزنید)
طرز تهیه:
شیر و شکر و وانیل و نشاسته ذرت و خامه رو کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بزارید برای حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه
بعد از اینکه غلیظ شد به دلخواه میتونید از پودر کاکائو یا پوره میوه استفاده کنید و خوشگل تر و خوشمزه ترش کنید ولی اگه استفاده نکردید هم اشکال نداره
تو ظرف سرو یه لایه بيسکوئيت پودر شده بریزید بعد توت فرنگی به ظرف بچسبونید و دنت بریزید
#خوشمزه
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه ژله ی دانه دار:
تخم شربتی را کمی در آب خیس کنید و به پودر ژله حل شده قبل از قرار دادن در یخچال اضافه کنید
#ژله
#ترفند
#خوشمزه
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به کانال سر آشپز بپیوندید 👩🍳👩🍳👩🍳
https://eitaa.com/joinchat/2177433888Cdd140ef649
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
باورت میشه با 3قلم مواد این دسر #خوشمزه رو بتونید درس کنی
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
بریم پیشواز عید
شیرینی سه سوته #خوشمزه هزارلا
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
خمیر اماده هزارلا(لوازم قنادی و سوپرمارکت بزرگا موجود دارند)
پودر کنجد وپسته
عسل ذوب شده یا با یه ق ابجوش رقیق شده و زعفران یا شربت بارزعفرون
طرزتهیه
خمیر هزارلا رو از شب قبل از فریزر خارج
میکنیم داخل یخچال میزاریم یخش باز بشه
باز میکنیم برش دلخواه میزنیم
وسط شیرینی رو خط میندازیم
روش عسل و زعفران میزنیم و کنجد میپاشیم میره داخل فر از قبل گرم شده
دمای فر۱۸۰درجه بمدت۲۰دقیقه
اگر روش طلایی نشد چند دقیقه گریل رو روشن کنید
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی عید
دستور👇 با یک دستور 6 مدل شیرینی درس کنید 😳👇
#خوشمزه
#آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بزن بریم پیشواز عید😎😍
من امروز 6 نوع شیرینی بایه دستور میتونید درس کنید
علاوه بر این، به این راحتی کهنه نمی شود، حتی هر چه بیشتر صبر کنید خوشمزه تر می شود 🙈
#شیرینی_عید
150 گرم کره یا مارگارین
1 لیوان پودر قند
1 فنجان روغن 125میلی
1 تخم مرغ
1 ق,غ بکینگ پودر
1 وانیل5گرم
2 قاشق سوپ خوری کاکائو
آرد 3.5-4 لیوان
برای موارد فوق:
60 گرم شکلات شیری، 60 گرم شکلات سفید.
گردو، پسته
طرز تهیه: مواد کوکی را به ترتیب مثل ویدیو اضافه می کنیم و خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد. خمیر کوکی نباید خیلی سفت باشد. نیمی از خمیر را جدا کرده و 2 قاشق غذاخوری کاکائو به آن اضافه کنید. اگر خمیر کوکی خیلی سفت باشه کاکائو را اضافه کردنی و خمیر مانند ماسه می شود. بنابراین تا زمانی که هنوز نرم است نیمی از آن را جدا کرده و کاکائو را اضافه کنید، در صورت نیاز به اضافه کردن آرد به قسمت ساده، توصیه می کنم آن را در ظرف جداگانه اضافه کنید، پس از آماده شدن خمیر، مرنگ هایی به اندازه گردو درست می کنیم. همانطور که در ویدیو بود، برخی را به صورت بلند و برخی را به صورت گرد گذاشتم. مابقی خمیر کوکی رو بین دو کاغذ روغنی برش زدم و با لیوان چای برش زدم تا حالت بیسکویتی بهش بدم. بعد از اینکه همه خمیر را روی سینی کاغذ چرب شده آماده کردم، شیرینی ها را حدود 14 دقیقه در فر پختم و فر رو به مدت 5 دقیقه با دمای 170 درجه گرم کردم اگر فر شما خیلی سریع می پزد، دما را کم کنید. بعد از بیرون آوردن شیرینی ها از فر قبل از اینکه خیلی سرخ شوند، اجازه دهید خنک شوند.
در ضمن بیایید شکلات هایمان را آب کنیم. برای اینکه شکلات ها آب شوند، شکلات ها را در یک کاسه عمیق بریزید و در قوری زیر کاسه آب بریزید. نه بخار آب و نه قطرات آب نباید وارد کاسه شکلات شوند. اجازه دهید شکلات ذوب شود، گاهی اوقات هم بزنید. شیرینی های خنک شده را می توانید به دلخواه ابتدا با شکلات و سپس با گردو یا پسته سرو کنید.
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛