eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ساندویچ متفاوت سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه 🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞 🍓🍟
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر 🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞 🍓🍟
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بادمجان درشت ۶ عدد سیر ۱ بوته گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه: بادمجانها رو بشویید و خشک کنید و روی شعله گاز با شعله پخش کن و با حرارت کم کباب کنید تا پوستوشون بسوزه و خشک بشه. حالا پوستشون رو بگیرید و تخم های اضافه اون رو در بیارید و ساطوری کنید. سیر رو پوست بگیرید و در هاون یا بین دو تا کیسه فریزر بکوبید تا عطرش بلند بشه و با زردچوبه نمک در روغن تفت بدید. پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرید و اونا رو توی غذاساز بریزید و پوره کنید یا اونا رو رنده کنید. توی یه ظرف روغن بریزید و بادمجانها رو تفت بدید و بعد گوجه رو اضافه کنید به همراه سیر سرخ شده. در ظرف رو بذارید تا با شعله کم غذا به روغن بیفته. حالا یه گوشه ظرف رو خالی کنید و تخم مرغ ها رو بشکنید و در ظرف رو بذارید تا ببنده. حالا اونو با بادمجانها مخلوط کنید و با کته یا نان میل کنید. بادمجان رو حتما روی ذغال یا حرارت کم گاز کباب کنید تا بوی دود بگیره, 🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆🍅 🍓🍟
مواد لازم گوشت گوسفندی. 350 گرم لپه 150 گرم پیاز 3 عدد نعنا. مقداری زعفران به میزان لازم روغن(محلی) به میزان لازم آبلیمو 1 ق غ(اگه لیموی تازه باشد بهترست) نمک و فلفل سیاه و فلفل تند و زرد چوبه و دارچین به مقدار مورد نیاز طرز تهیه گوشتهایی را که پخته شدند را به پیاز ها اضافه کرده و نمک و زرد چوبه و کمی فلفل سیاه ریخته و خوب تفتشان میدهیم تا رنگ گوشتها عوض بشوند. لپه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم. ادویه جات و نعنای خرد شده را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم. به ها را میشوییم و داخلش را خالی میکنیم و از مواد داخل به ها را پر میکنیم. در یک قابلمه دیگر یک عدد پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و آبی که از پخت گوشتها باقی مانده بود را میریزیم و بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم و دلمه ها را داخلش میچینیم و در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه میدهیم دلمه ها با حرارت ملایم به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزند. در حین پخت زعفران را به دلمه ها اضافه میکنیم.فقط در مدت پخت دلمه ها را چک کنید که زیاد پخته نشوند و وا نروند 🍓🍟
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگ و بوی نیمه شعبان در بین الحرمین..‌.:)😍❤️
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•اسلایس شکلات نارگیل🥥• خوشمزه ترین اسلایس همینه امتحانش کنید😍 ~❤️موادلازم: بیسکوییت پتی پور ۱۰۰ گرم شکلات ۱۲۵ گرم روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل ۹۰ گرم شیرعسلی ۹۰ گرم شکلات ۸۵ گرم ( برای رویه ) روغن ۱/۵ قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4مدل از خوشمزه. ترین قهوه ها که هیچ شکری هم ندارن 😋☕🫗🧋 مدل اول ☕ کافیه شیر رو مخزن بالایی موکاپت بریزی یک شیر قهوه گرم و خوشمزه خواهی داشت❌شیر رو مخزن زیری به هیچ وجه نریزین مدل دوم 🫖☕یک فنجان شیر سرد و داخل قهوه جوش بریز دو قاشق قهوه ترک اضافه کن وقتی اطرافش شروع به جوشیدن کرد حاضره نذار زیاد بجوشه مدل سوم 🍺 🧋☕کافیه شیر گرم و با فرنچ پرس فوم دار کنی و یک شات اسپرسو اضافه کنی یک کاپوچینو رژیمی خواهی داشت برای شیرینی کمی عسل اضافه کن 😍😋🍯🍺 مدل چهارم آیس لاته 🧊🧊☕🫗 یک قاشق قهوه فوری .یک قاشق عسل🍯.یک قاشق آب جوش با یک چنگال تند تند هم بزن کرمی که شد با یخ 🧊😋و شیر سروکن. ❌برای فوم دار کردن شیر میتونی از یک شیشه خالی استفاده کنی 🫙🫙 🌟
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رولت درباری😋• یکی از خوشمزه‌ترین و شیک ترین عذاها همین رولت درباری👌🏻 ~❤️مواد لازم: سینه ی مرغ ۳۵۰ گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده یک عدد سیر یک حبه نمک/فلفل‌سیاه/پاپریکا/زعفرون - گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم پیاز رنده شده یک عدد سیر یک حبه نمک و فلفل سیاه و زعفرون ~❤️مواد لازم برای سس: پیاز نگینی یک عدد رب یک ق غ خوری فلفل سیاه/نمک/زردچوبه در آخرم کمی زعفرون مقداری آب
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک😍😋 اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده بدین یا سوسیس رنده شده یا مرغ و قارچ من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید