🔰 شهید سلیمانی هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد
👈 آمران و قاتلان سردار باید انتقام پس دهند
🔺 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی:
شهید سلیمانی، هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد. رئیسجمهور امریکا گفت ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردیم اما چیزی به دست نیاوردیم و در نهایت هم مجبور شد در تاریکی شب و برای چند ساعت به یک پایگاه نظامی برود. همه دنیا اذعان دارند که امریکا به اهداف خود در سوریه و بویژه در عراق نرسیده است. قهرمان این کار بزرگ، سردار سلیمانی است که در زمان حیات او، انجام شد.
دشمن پس از شهادت سردار سلیمانی نیز شکست خورد. تشییع میلیونی و فراموشنشدنی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران و مراسمهای بزرگداشت این دو شهید، ژنرالهای جنگ نرم استکبار را متحیر کرد و اولین سیلی سخت به امریکاییها بود.
سیلی سختتر از حمله موشکی به پایگاه امریکایی عینالاسد عبارت است از غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار که نیازمند همت جوانان انقلابی و نخبگان مؤمن ما است و همچنین اخراج امریکاییها از منطقه که همت ملتها و سیاستهای مقاومت را میطلبد.
البته این سیلی سخت غیر از انتقام است زیرا آمران و قاتلان سردار سلیمانی باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است، اگرچه به گفته آن عزیز، کفش پای سلیمانی بر سر قاتل او شرف دارد. ۹۹/۹/۲۶
@hadianebasir1
واکنش جالب روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد به درخواست روحانی برای انتقاد از دستگاه قضا و نیروهای مسلح
🔹 «آفتابیزد» در واکنش به اظهارات روحانی در نشست خبری اخیرش نوشت: اصلا گیریم حرف شما درست؛ اما از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای ۲۰-۱۰ ساله؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از هفت تپه و دشت مغان؟
🔹 بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؛ مرزها، امنیت شهرها، در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
@hadianebasir1
⭕️ ترامپ به دنبال تعیین رئیسجمهور در مجلس نمایندگان؟!
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، روز ششم ژانویه باید جلسه مشترک کنگره (متشکل از اعضای مجلس نمایندگان و سناتورها) تشکیل شده، آرای الکترال شمرده شود و رئیس مجلس سنا که مدیریت جلسه را به عهده دارد، رسما رئیسجمهور منتخب را اعلام کند. امروز که روز رایدهی در کالج الکترال است، در چند ایالت مورد مناقشه که بایدن پیروز رسمی است، هیئتهای انتخاب کننده جمهوریخواه نیز تشکیل شده و ترامپ را انتخاب کردهاند!
🔹معنای این حرکت این است که تیم ترامپ میخواهد روز ششم ژانویه، رئیس مجلس سنا اعلام کند که به دلیل مورد مناقشه بودن آرای الکترال، امکان استناد به رای کالج الکترال برای تعیین رئیسجمهور وجود ندارد. در این صورت، مجلس نمایندگان باید رئیسجمهور را تعیین کند و در این فرآیند، هر ایالت یک رای خواهد داشت. یعنی برای مثال ۵۳ نماینده کالیفرنیا، باید روی یک نفر توافق کنند و یک رای بدهند. اگر کار به مجلس نمایندگان بکشد، با توجه به اینکه ۲۶ ایالت دست جمهوریخواهان و ۲۳ ایالت دست دموکراتهاست، ممکن است ترامپ با ۲۶ رای در برابر بایدن با ۲۳ رای پیروز اعلام شود.
🔹اما آیا رئیس مجلس سنا ممکن است چنین تصمیمی بگیرد؟ طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس مجلس سنا، معاون اول رئیس جمهور است. یعنی رئیس فعلی مجلس سنا، مایک پنس معاون اول دونالد ترامپ است. لذا باید گفت تمام کننده بازی در نظام انتخاباتی آمریکا، مایک پنس خواهد بود. دقت کنیم که ۱۲۶ نماینده کنگره از شکایت تگزاس به دادگاه عالی حمایت کرده بودند و بعید نیست روز ششم ژانویه در این معادله نقشآفرینی موثری داشته باشند. به هر صورت، اینک این پرسش مطرح است که آیا پنس به ترامپ وفادار خواهد بود و زیر میز خواهد زد، یا به فرآیندی رسمی که تاکنون طی شده متعهد بوده و بایدن را رئیسجمهور اعلام خواهد کرد؟ تصمیم پنس هرچه باشد، شاید به ماجرای انتخابات در نهادهای آمریکا پایان دهد، اما بعید است ماجرای انتخابات در کف خیابان و فجازی تمام شود. چه ترامپ پیروز اعلام شود چه بایدن، طرف مقابل ساکت نخواهد نشست. آمریکا هیچ گاه در طول تاریخ خود از زمان جنگ داخلی دهه ۱۸۶۰ تاکنون، به این اندازه دچار بحران و بیثباتی سیاسی نبوده است. پایان این رژیم استکباری آغاز شده است.
@hadianebasir1
✍ روزی بهلول داشت از کوچه ای میگذشت شنید که استادی به شاگردهایش میگوید: من در سه مورد با امام صادق(ع) مخالفم.
1⃣ یک اینکه می گوید خدا دیده نمیشود. پس اگر دیده نمی شود وجود هم ندارد.
2⃣ دوم می گوید: خدا شیطان را در آتش جهنم می سوزاند در حالی که شیطان خود از جنس آتش است و آتش تاثیری در او ندارد.
3⃣ سوم هم می گوید : انسان کارهایش را از روی اختیار انجام می دهد در حالی که چنین نیست و از روی اجبار انجام می دهد.
بهلول که شنید فورا کلوخی دست گرفت و به طرف او پرتاب کرد. اتفاقا کلوخ به وسط پیشانی استاد خورد. استاد و شاگردان در پی او افتادند و او را به نزد خلیفه آوردند. خلیفه گفت : ماجرا چیست؟ استاد گفت : داشتم به دانش آموزان درس می دادم که بهلول با کلوخ به سرم زد. و الان درد می کند. بهلول پرسید : آیا تو درد را می بینی؟ گفت : نه بهلول گفت : پس دردی وجود ندارد. ثانیا مگر تو از جنس خاک نیستی و این کلوخ هم از جنس خاک پس در تو تاثیری ندارد. ثالثا : مگر نمی گویی انسانها از خود اختیار ندارند ؟ پس من مجبور بودم و سزاوار مجازات نیستم.
👌استاد اینها را شنید و خجل شد و از
جای برخاست و رفت
@hadianebasir1
⭕️ راهبرد «خنثی سازی» به جای راهبرد «رفع»
🔻 فرض کنید ده سال قبل که امریکا تحریم واردات بنزین به ایران را شروع کرد، دولت دست روحانی بود! فکر می کنید غیر از مذاکره با امریکا برای لغو تحریم بنزین چه راه حل دیگری به ذهنش میرسید؟
🔻 بعد از چند دور مذاکره، اعلام می کرد که با امریکا به توافق رسیدیم تا تحریم بنزین ایران لغو شود و در مقابل تعهد دادیم تا فلان امتیازات را بدهیم. بعد از مدتی هم که ایران تعهداتش را انجام میداد، امریکا زیر حرفش می زد و ضمن ادامه تحریم بنزین، روحانی می گفت این توافق به قدری خوب بود که امریکا مجبور شد از آن خارج شود! اما در عمل تحریم بنزین علیه ایران ادامه پیدا می کرد، بعد از مدتی قیمت هر لیتر بنزین چند ده برابر می شد و بعد هم به خاطر تمام شدن ذخیره بنزین در کشور، حمل و نقل عمومی از کار می افتاد، اعتصاب میشد، شورش میشد و...
🔹 این اتفاقات تلخ نیفتاد چون ایران به جای راهبرد "لغو تحریم بنزین از طریق مذاکره" با امریکا، در عمل تحریم بنزین را "خنثی سازی" کرد. به جای گدایی از امریکا برای لغو تحریم، خودش پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ساخت و بنزین تولید کرد تا بود و نبود تحریم بنزین یکی شود. این یعنی راهبرد بی اثر سازی تحریم.
@hadianebasir1
امام علی (علیه السلام) :
مَنْ أَفْشَى سِرّا اِسْتَوْدَعَهُ فَقَدْ خَان
هر که رازى را که به او سپرده شده است ،آشکار کند ، خیانت کرده است.
غرر الحکم ، ج 1، ص 430
@hadianebasir1
🔸اوباما با روحانی چه کرد؟
🔰چگونه بیم و امیدهای ۷ ساله رئیسجمهور از رفتوآمدهای کاخ سفید باعث بروز فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شد؟
🔹«معتقدیم شرایط در دولت آینده آمریکا تغییر خواهد یافت. آن شرایط قبلی باقی نمیماند، حالا که آقای بایدن پیروز این انتخابات شده، شرایط تغییر خواهد کرد». این جمله را حسن روحانی روز دوشنبه در نشست با اهالی رسانه و خبرنگاران داخلی و خارجی بیان کرد.
🔹️ تفسیر رسمی رئیسجمهور از انتخابات ۱۳ آبان آمریکا و بازگشت یک دموکرات به کاخ سفید، البته مساله تازهای نیست؛ بیم و امیدهای ۷ ساله حسن روحانی از رفتوآمدهای اتاق بیضی کاخ سفید، به واسطه پیوند زدن حل تمام مشکلات کشور به موضوعی (انتخابات آمریکا) که کنترل آن از دست دولت و دیگران خارج است، باعث رقم خوردن فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شده و یک خسارت محض ۸ ساله را پیش چشم ملت قرار داده است.
🔹️ خوشبینی روحانی- ظریف به انتخاب جو بایدن، در یک دور تسلسل بیحاصل آنها را به شهریور ۹۲ پرتاب کرده است؛ جایی که حسن روحانی از نامهنگاری با باراک اوباما و پیام تبریک رئیسجمهور وقت آمریکا خشنود بود و لحن نامهها را سازنده ارزیابی و یک توافق برد- برد را در ذهن خود ترسیم میکرد. روحانی که اندکی بعد به تلفن اوباما جواب داد و رئیسجمهور دموکرات را مؤدب و باهوش یافت، دسترسی به توافق را ساده و قابل حصول میدانست. اما هوش رئیسجمهور آمریکا کار دست دولت یازدهم داد! و به انعقاد توافقی موسوم به برجام ختم شد که از یک طرف برنامه هستهای ایران را به عقب پرتاب و شدیدترین نظامات بازرسیها در تاریخ را به کشور تحمیل کرد و از طرف دیگر دست آمریکا را برای نقض عهد باز گذاشت تا جایی که رئیسجمهور بعدی ایالاتمتحده بتواند به آسانی چرخش یک قلم از آن خارج شود. تازه این همه اجزای توافق برد- برد مدنظر روحانی و ظریف محسوب نمیشد.
🔹️ سازوکار عجیب اسنپبک یا مکانیزم ماشه در توافق، چونان میخی محکم بر برجام کوبیده شد تا توان هر گونه تحرک حقوقی را از ایران سلب و کشورمان را وادار به انجام یکطرفه تعهدات در توافق هستهای کند.
🔹️ در عجایب این سازوکار همین بس که دولت روحانی حتی نتوانست از دولت ترامپ به خاطر پاره کردن توافق و خروج از برجام شکایت کند! چرا که با فعال کردن سازوکار حل اختلافات، در انتهای این مسیر، تمام قطعنامههایی که رئیسجمهور و تیم مذاکرهکننده از لغو آنها میگفتند یکجا برمیگشت!
🔹️ شاید بتوان گفت این چکیدهای از راه طیشده دولت روحانی است! با این وجود شیخ دیپلمات با نادیده گرفتن این ۷ سال دوباره همه چیز را سادهسازی میکند. بر این مبنا رئیسجمهور با نسبت دادن همه مصائب تحریمها- که رفع نشد و به جنگ اقتصادی ارتقا یافت- به ترامپیسم آمریکایی، میخواهد روی گذشته خط بکشد. روحانی چندی قبل وقتی از برجام پاشکسته سخن گفت، اظهار کرد: آن کمسواد تاجرمسلک (ترامپ) کاغذ را خطخطی کرد و از برجام خارج شد!/وطن امروز
📡 @hadianebasir1
📌گزارش «نیویورکتایمز» از چگونگی حمله هکرها به دولت آمریکا
🔸مقامهای دولت فدرال آمریکا روز پنجشنبه هشدار دادهاند هکرهایی که به سیستمهای دولت آمریکا نفوذ کردهاند از بدافزارها و فنون حملهای بیشتری نسبت به آنچه در ابتدا گمان میشده استفاده کردهاند.
🔸طبق گزارش روزنامه نیویورکتایمز مقامهای فدرال هشدار دادهاند هکرهایی که توانستهاند نفوذهای عمیقی به سیستمهای دولت آمریکا انجام دهند از بدافزارها و فنونهای دیگری نسبت به آنچه در ابتدا تصور میشده برای پیشبرد این حملات استفاده کردهاند.
🔸وزارت امنیت داخلی آمریکا که این هشدار را صادر کرده به جزئیات بیشتری در این خصوص اشاره نکرده است.
🔸نیویورکتایمز نوشته هشدار وزارت امنیت داخلی آمریکا موید نگرانیهایی است که پیش از این شرکت «فایرآی» (یک شرکت فعال در زمینه امنیت سایبری) مطرح کرده بود. این شرکت گفته بود که هکرها احتمالاً از چندین مسیر برای پیشبرد حملات خود استفاده کردهاند.
🔸فایرآی نخستین شرکتی بود که به دولت آمریکا اطلاع داد هکرهای وابسته به دستگاههای اطلاعاتی روسیه از بهار سال جاری موفق به نفوذ به شبکههای حساسی شدهاند که وظیفه نظارت بر نرمافزارهای مورد استفاده نهادهای دولت آمریکا را بر عهده داشته است.
🔸کشف مسیرهای جدید برای حمله از آن جهت حائز اهمیت است که کار محققان فدرالی را که در حال تلاش برای ارزیابی میزان خسارتها و حجم اطلاعات به سرقت رفته توسط هکرها هستند را به شدت دشوار و پیچیده میکند.
@hadianebasir1
🔶 روابط ترکیه و اسرائیل؛ تحلیل اهداف و پیامدها
🔹 روابط ترکیه و اسرائیل پدید آورندۀ اتحاد سیاسی- امنیتی و نظامی در منطقه خاورمیانه بود. این اتحاد تأثیرات بسیاری بر کشورهای منطقه خاورمیانه گذاشت. با به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه و اجرای دکترین عمق استراتژیک، ترکیه سطح جدیدی از روابط سیاسی- امنیتی را در منطقه آغاز نمود. ایفای نقش میانجیگری در معادلات منطقهای بین اسرائیل و سایر کشورهای عربی، به ترکیه قدرت مانور بیشتری بخشید و ترکیه را از تنها متحد اسرائیل به یک رهبری استراتژیک در منطقه تبدیل نمود. ترکیه در تلاش بود در سایه اجرای دکترین عمق استراتژیک به جایگاه برتری در میان کشورهای منطقه دست یابد. بیان ارزشهای جدید از سوی رهبران ترکیه سبب تقابل با اسرائیل گردید و تنشهای سیاسی- نظامی را در منطقه پدید آورد. در بررسی روابط سیاسی- امنیتی ترکیه و اسرائیل مسئله اصلی آن است که، روابط ترکیه و اسرائیل از سال 1990 تاکنون چه پیامدهایی بر منطقه خاورمیانه داشته است؟ در پاسخ می توان گفت؛ ایجاد ائتلافهای سیاسی- امنیتی در منطقه خاورمیانه، اجرای دکترین عمق استراتژیک و انعکاس آن در روابط ترکیه و اسرائیل، پیامد امنیتی روابط ترکیه و اسرائیل بر زیر سیستم خلیج فارس، ایران، زیر سیستم شامات و خروج اسرائیل از انزوای سیاسی، از جمله پیامدهای روابط سیاسی– امنیتی ترکیه و اسرائیل بوده است.
✍ غلامرضا عالیخانی
@hadianebasir1
این نهضت عظیم اسلامی، خلاف خواستهی منافقین و به واسطهی خون شهدا مرحله به مرحله به پیش میرود و نشانههای قدرتمند شدنش، امروز برای هر انسان پاک طینت، مورد مشاهده و مدح است.
#ملت_ایران_اسلامی پس از تقدیم شهدای گرانقدر در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز در عصر #گام_دوم_انقلاب شهدایی تقدیم اسلام میکنند که هر کدام نمونهی تمام انسانیتند، #سردارِ_شهید_سلیمانی یک مصداق و #دانشمندِ_شهید_محسن_فخریزاده نمونهی دیگریست.
#شهید_فخریزاده مجاهد با همتیست، که ثابت کرد ما وظیفهی جهاد با دشمنان خدا را در هر زمینهای زمین نمیگذاریم و تا روزی که یا شهید بشویم یا پیروز دست بردار از مسیر خدا نیستیم.
این دو اسوههای حسنهای هستند که راهشان رهرو میطلبد.
راهی که در آن باید #علو_همت ، #پشتکار و #شوق_خدمت داشت.
بسم الله، نوبت ماست که در این مسیر آیندهی ایران و انقلاب را بسازیم و باعث عزت اسلام، بشویم.
✅ نفوذ حجتیه تا کجا...؟
♨️ حضرت آیت الله #صافی_گلپایگانی از مراجع معظم تقلید در پیامی قابل تأمل، بلافاصله پس از درگذشت مهندس سیدحسین سجادی، رئیس #انجمن_حجتیه، فوت وی را تسلیت گفتند. این درصورتی است که یک هفته از رحلت عالم بزرگ، #عمّار_انقلاب حضرت #آیت_الله_یزدی می گذرد و ایشان تاکنون پیام تسلیتی صادر نکرده است.
♨️ حضرت آیت الله:
شما در پیام تسلیت خود، آقای سجادی را منشأ برکات زیاد میدانید. وی را فردی توصیف میکنید که شاگردان ولایی تربیت کرده و بسیاری از مردم را به مکتب تشیع هدایت کرده است و ... . آیا شما اطلاعی از فعالیت و تفکر #انجمن_حجتیه و سید حسین سجادی ندارید؟ مگر انجمن حجتیه به عنوان فرقهای منحرف، توسط حضرت امام خمینی(ره) منحل نشد؟ پس چرا شما از فردی که دارای چنین تفکر خطرناکی است، تجلیل مینمائید؟
♨️ این در حالی است که حضرتعالی، یک پیام ساده هم برای درگذشت آیت الله یزدی که رهبر انقلاب، ایشان را «عالمی مجاهد، دارای ایمان راسخ به مبانی انقلاب و استقامت در این راه و غیرت دینی و انقلابی» دانسته، صادر نمیکنید!
♨️ حتی اگر شما مشی سیاسی مرحوم حضرت آیت الله یزدی را قبول نداشته باشید باز هم جای هیچ توجیهی برای عدم صدور پیام تسلیت نیست، زیرا ایشان عالمی گرانقدر، با تقوا، مؤمن و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بوده است.
♨️ شاید حضرتعالی از رحلت آیت الله یزدی بی اطلاع باشید، که البته بعید به نظر می رسد! شاید هم دفتر شما، اطلاعات سیاسی کشور را به صورت #کانالیزه در اختیار شما قرار می دهد، که البته چنین چیزی نیز، قابل پذیرش نیست.
@hadianebasir1