🔶 روابط ترکیه و اسرائیل؛ تحلیل اهداف و پیامدها
🔹 روابط ترکیه و اسرائیل پدید آورندۀ اتحاد سیاسی- امنیتی و نظامی در منطقه خاورمیانه بود. این اتحاد تأثیرات بسیاری بر کشورهای منطقه خاورمیانه گذاشت. با به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه و اجرای دکترین عمق استراتژیک، ترکیه سطح جدیدی از روابط سیاسی- امنیتی را در منطقه آغاز نمود. ایفای نقش میانجیگری در معادلات منطقهای بین اسرائیل و سایر کشورهای عربی، به ترکیه قدرت مانور بیشتری بخشید و ترکیه را از تنها متحد اسرائیل به یک رهبری استراتژیک در منطقه تبدیل نمود. ترکیه در تلاش بود در سایه اجرای دکترین عمق استراتژیک به جایگاه برتری در میان کشورهای منطقه دست یابد. بیان ارزشهای جدید از سوی رهبران ترکیه سبب تقابل با اسرائیل گردید و تنشهای سیاسی- نظامی را در منطقه پدید آورد. در بررسی روابط سیاسی- امنیتی ترکیه و اسرائیل مسئله اصلی آن است که، روابط ترکیه و اسرائیل از سال 1990 تاکنون چه پیامدهایی بر منطقه خاورمیانه داشته است؟ در پاسخ می توان گفت؛ ایجاد ائتلافهای سیاسی- امنیتی در منطقه خاورمیانه، اجرای دکترین عمق استراتژیک و انعکاس آن در روابط ترکیه و اسرائیل، پیامد امنیتی روابط ترکیه و اسرائیل بر زیر سیستم خلیج فارس، ایران، زیر سیستم شامات و خروج اسرائیل از انزوای سیاسی، از جمله پیامدهای روابط سیاسی– امنیتی ترکیه و اسرائیل بوده است.
✍ غلامرضا عالیخانی
@hadianebasir1
این نهضت عظیم اسلامی، خلاف خواستهی منافقین و به واسطهی خون شهدا مرحله به مرحله به پیش میرود و نشانههای قدرتمند شدنش، امروز برای هر انسان پاک طینت، مورد مشاهده و مدح است.
#ملت_ایران_اسلامی پس از تقدیم شهدای گرانقدر در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز در عصر #گام_دوم_انقلاب شهدایی تقدیم اسلام میکنند که هر کدام نمونهی تمام انسانیتند، #سردارِ_شهید_سلیمانی یک مصداق و #دانشمندِ_شهید_محسن_فخریزاده نمونهی دیگریست.
#شهید_فخریزاده مجاهد با همتیست، که ثابت کرد ما وظیفهی جهاد با دشمنان خدا را در هر زمینهای زمین نمیگذاریم و تا روزی که یا شهید بشویم یا پیروز دست بردار از مسیر خدا نیستیم.
این دو اسوههای حسنهای هستند که راهشان رهرو میطلبد.
راهی که در آن باید #علو_همت ، #پشتکار و #شوق_خدمت داشت.
بسم الله، نوبت ماست که در این مسیر آیندهی ایران و انقلاب را بسازیم و باعث عزت اسلام، بشویم.
✅ نفوذ حجتیه تا کجا...؟
♨️ حضرت آیت الله #صافی_گلپایگانی از مراجع معظم تقلید در پیامی قابل تأمل، بلافاصله پس از درگذشت مهندس سیدحسین سجادی، رئیس #انجمن_حجتیه، فوت وی را تسلیت گفتند. این درصورتی است که یک هفته از رحلت عالم بزرگ، #عمّار_انقلاب حضرت #آیت_الله_یزدی می گذرد و ایشان تاکنون پیام تسلیتی صادر نکرده است.
♨️ حضرت آیت الله:
شما در پیام تسلیت خود، آقای سجادی را منشأ برکات زیاد میدانید. وی را فردی توصیف میکنید که شاگردان ولایی تربیت کرده و بسیاری از مردم را به مکتب تشیع هدایت کرده است و ... . آیا شما اطلاعی از فعالیت و تفکر #انجمن_حجتیه و سید حسین سجادی ندارید؟ مگر انجمن حجتیه به عنوان فرقهای منحرف، توسط حضرت امام خمینی(ره) منحل نشد؟ پس چرا شما از فردی که دارای چنین تفکر خطرناکی است، تجلیل مینمائید؟
♨️ این در حالی است که حضرتعالی، یک پیام ساده هم برای درگذشت آیت الله یزدی که رهبر انقلاب، ایشان را «عالمی مجاهد، دارای ایمان راسخ به مبانی انقلاب و استقامت در این راه و غیرت دینی و انقلابی» دانسته، صادر نمیکنید!
♨️ حتی اگر شما مشی سیاسی مرحوم حضرت آیت الله یزدی را قبول نداشته باشید باز هم جای هیچ توجیهی برای عدم صدور پیام تسلیت نیست، زیرا ایشان عالمی گرانقدر، با تقوا، مؤمن و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بوده است.
♨️ شاید حضرتعالی از رحلت آیت الله یزدی بی اطلاع باشید، که البته بعید به نظر می رسد! شاید هم دفتر شما، اطلاعات سیاسی کشور را به صورت #کانالیزه در اختیار شما قرار می دهد، که البته چنین چیزی نیز، قابل پذیرش نیست.
@hadianebasir1
تحجّر حجاریان
آقای حجاریان که با نظریههای ناپخته و خوشخیالانه در سه دهه گذشته، هم جریان غربگرا را به بنبست و سرگردانی کشانیده و هم ضربات و صدمات جبرانناپذیری را بر کشور وارد ساخته است، در یادداشتی تحت عنوان امتحانات رئیس جمهور، شرط گذاشته که رئیس جمهور آینده باید زبان انگلیسی بلد باشد و از شخصیتهای تحریمی نیز نباشد.
اولا" بهتر بود آقای حجاریان به عنوان عامل فلاکت جریان اصلاحات - با آنهمه نظریات هزینهسازی که از لابلای کتب سیاسی غربِ فریبکار، استخراج میکرد و نسخه مینوشت - باید آنچنان مورد مواخذه عقلای جریان غربگرا واقع میشد که دیگر جرئت صدور شروط جدید را پیدا نمیکرد.
ثانیا" آقای حجاریان به جای تجویزات کشوری، بهتر بود ابتدا نسخههای اورژانسی برای نجات جریان غربگرا از پارادوکسهای مازوخیسمی - سادیسمی مهیّا میکرد. از جمله:
جریان لیبرال و غربگرا از یک طرف باید مردم را به لحاظ معیشتی راضی کند اما از طرف دیگر نیازمند مردمانی ناراضی و آماده شورش است.
از یک طرف شعار آزادیخواهی سر میدهد اما از طرف دیگر باید از توسعه روزافزون آزادیها جلوگیری کند تا همیشه بهانههایی برای شعارش داشته باشد.
از یک طرف شیرینی قدرت و ثروت را مزمزه میکند و از طرف دیگر همواره باید بر اساس فلسفه وجودیاش، علیه قدرت و حکومت نقزنی کند.
و چندین موارد دیگر که واقعا" حجم عظیمی از نفاق و تزویر لازم است برای تشبّث و تنفس در میانه انبوه تناقضها و تضادهای جریانی.
ثالثا" در مورد یادگیری زبان انگلیسی، ای کاش کسی پیدا میشد که حجاریان را از قرن ۱۹ به قرن ۲۱ هدایت میکرد. ایشان را میفهمانید که ما هزاران شهید دادیم تا از انفعال تاریخی بیرون بیاییم و دنیا را وادار به یادگیری زبان فارسی بکنیم. مگر ایشان توئیتهای فارسی مقامات مورد نظرش در آمریکا را نمیبینند؟. در ضمن مگر نمیدانند که به برکت فناوری و تجهیزات ترجمه، دیگر همگان حرف همگان را در دنیا به راحتی میفهمند؟ از همه اینها گذشته، مگر الان دوران ریگان و گورباچف است که هر کدام با دهها پوشه وارد اتاق مذاکره شوند؟ چرا نمیدانند که رئیس جمهورها دیگر با هم مذاکره نمیکنند بلکه نتیجه مذاکره کارشناسان را فقط جلوی دوربین به دست میگیرند و عکس یادگاری می سازند.
و اما آقای حجاریان باید این شعر انتباهی خواجه حافظ را تا خرداد ۱۴۰۰ بر دیوار اتاق خود نصب کنند:
هر چند کآزمودم، از وی نبود سودم،
مَن جَرَّبَ المُجَرَّب، حَلَّت بِهِ النَّدامَه.
یعنی ما در سالهای گذشته، افرادی که زبان انگلیسی را بطور کامل بلد بودند به مذاکره فرستادیم و آزمودیم و سودی نبردیم و متوجه شدیم که انگلیسیبلدان، اصلا" زبان انگلیس را نمیفهمند. لذا آزموده را هر کس دوباره بیازماید ندامت و پیشمانی، حلالش باد.
باید بدانیم که زبان دنیا، مقاومت و استحکام و استقلال است نه حروف و ظروف ادبی.
رابعا" فرموده است که نامزدها از شخصیتهای تحریمی نباشند و این یعنی اینکه عصب مرکزی مغز ایشان، به "خارج" متصل است نه ایران.
ما انقلاب کردیم که زورگویان و تحریمکنندگان را کنار بزنیم نه اینکه با شاخصها و شروط تحریمی آنها به خودزنی بپردازیم. واقعا" سوگیری در سیاستِ سوپرمارکتی، چقدر اندیشمندان خودباخته را بیچاره و ترحمانگیز مینماید که تحریم دشمنش را ملاکی برای تحریم خودش میگرداند؟!. غربیها، شخصیتهای لایق و شایسته ما را مرتب تحریم کنند و ما نیز شایستگان خود را برای پسند غربیها، به کنج عزلت بفرستیم. این روند حتی با قاعده عقلانیت ابزاری هم سازگار نیست تا چه رسد به عقلانیت ارزشی.
به آقای حجاریان برسانید که از لاک تحجّر بیرون بیایند و با حضور در قرن حاضر و حیات انبساطی انقلاب اسلامی، چند صباحی را آزاداندیشانه و عزتمندانه، نفس بکشند.
@hadianebasir1
⭕️ یار دوازدهم دشمن
▫️مهمترین خبر حاشیهای پیرامون بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا، مربوط به پخش بازی با گزارشگری عادل فردوسیپور بود. البته نه برای شبکه ۳ و تلویزیون ایران، بلکه این بار کنفدراسیون فوتبال آسیا در یک سناریوی از پیش طراحی شده، دست به یک اقدام عجیب زد تا بازی را برای ایرانیها با صدای فردوسیپور از اینستاگرام پخش کند.
▫️آنچه امروز بین فوتبال ما و ایافسی میگذرد هیچ شباهتی به یک رابطه دوستانه و محترمانه ندارد. این ارگان ورزشی همواره در شعارهایش از دوری جدی ورزش از سیاست حرف زده اما وقتی بحث تحریمهای آمریکا علیه مردم ایران به میان میآید، میبینیم یکی از ابزارهای کاخ سفید در زمین ورزش، همین فوتبال و ایافسی است.
▫️صداوسیما قبل از شروع این دوره لیگ قهرمانان آسیا، همه تلاش خود را کرد تا حق پخش بازیها را همانند سالهای گذشته تهیه کند اما در کمال تعجب شاهد سیاسیکاری شرکت لاگاردیه بودیم و پیرو آن ایافسی هم طی نامهای به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد به واسطه تحریمها این شرکت نمیتواند بازیها را روی ماهواره برای ایرانیها پخش کند.
▫️اگر چه دست آخر سیما موفق شد با پخش سیگنالهای زمینی و دیجیتال، همه بازیها را برای فوتبالدوستان ایرانی با بهترین کیفیت ممکن پخش کند اما باید پذیرفت کنفدراسیون فوتبال آسیا جنگ تمامعیاری را علیه فوتبال ما آغاز کرده است.
▫️ از طرف دیگر به بهانههای مضحک برای محمدحسین میثاقی ویزا صادر نشد تا تلویزیون ایران نتواند نمایندهای در بازی فینال باشگاههای آسیا داشته باشد.
▫️آنها در جدیدترین سناریوی خود علیه صداوسیما یک اقدام متناقض را انجام دادند. درست در روزی که خبر عدم صدور ویزا برای محمدحسین میثاقی و مهدی هاشمی (مجری و تهیهکننده فوتبال برتر) رسانهای شد، ناگهان بخش مدیای ایافسی با آب و تاب فراوان خبر گزارش عادل در اینستاگرام را رسانهای کرد.
▫️اما اینکه هواداران فوتبال به واسطه تاخیر چند دقیقهای اینستاگرام و همچنین پایین بودن کیفیت پخش این شبکه اجتماعی نسبت به شبکه ۳ اچدی، اکثرا ترجیح میدهند بازی را زنده از تلویزیون با ابعاد بزرگتر دنبال کنند، قابل کتمان نیست.
▫️در کنکاش اینکه چرا ایافسی این عمل را انجام داد به دو جواب میرسیم؛ اول اینکه افکار عمومی را متوجه صفحه اینستاگرام خود به زبان فارسی میکند و این موضوع در بحث تبلیغات بسیار حائز اهمیت است و از سوی دیگر جنگ نرم خود با صداوسیما را به گونهای معنادار پیش میبرد.
@hadianebasir1
🔶 آینده پژوهی اثرات استقلال اقلیم کردستان عراق بر امنیت ملی ج.ا.ا
🔹کردستان عراق بعد از ایجاد دولت فدرالی با حمایت از سیاست های آمریکا در عراق و نیز ارتباط با رژیم صهیونیستی، نفوذ بیشتری درمنطقه، خصوصاً در کشورهای دارای اقلیت کردنشین پیدا کرده است. وجود مرز مشترک و اشتراکات فرهنگی و مذهبی و از طرف دیگر پیشرفت های زیاد سال های اخیر در اقلیم کردستان در مقایسه با مناطق کردنشین ایران، در کنار سهم قابل توجه کردها در ساختار سیاسی عراق، تأثیرپذیری کردهای ایران را از کردستان عراق افزایش داده است. لذا مسئله مهم آن است که تأثیر استقلال این اقلیم بر امنیت ملی ج.ا.ا چگونه قابل تحلیل است؟ انگاره مفروض آن است که با توجه به همسایگی کردهای ایران و عراق و تأثیرپذیری آنها از یکدیگر، بی شک استقلال احتمالی این اقلیم، تأثیر زیادی بر امنیت مناطق کردنشین ایران خواهد گذاشت. به نظر میرسد که در شرایط کنونی (فدرالی بودن اقلیم) این تاثیرگذاری صرفاً ممکن است در بُعد اقتصادی آن چشم گیر بوده و در سایر مولفه های امنیتی مطرح شده، تأثیر چندانی بر امنیت ملی ج.ا.ا نداشته باشد.
✍ غلامرضا عالیخانی
@hadianebasir1
♦محمدعلی آهنگران، فرزند حاج صادق آهنگران طی یادداشتی نوشت:
🖊 تمام آنها که مرا از بیست و پنج سال پیش تاکنون از نزدیک می شناسند به عمق رابطه عاطفی و معنوی من با آیت الله امجد واقفاند. من از ۱۳ سالگی از زمانی که در منزل مرحوم آیت الله بهاالدینی ایشان را دیدم از هیچ کسی به اندازه ایشان در زندگی معنوی و علمیام متأثر نبودم. البته همچون من بسیار بودند جوانانی که به شوق کسب معارف الهی و تعالیم اهل بیت و فیوضات معنوی ملازم و همراه ایشان می شدند.
من با توصیه و هدایت ایشان مسیر طلبگی را انتخاب کردم و به معنویت و اخلاق علاقمند شدم او بود که دین را در نظرم شیرین و خواستنی کرده بود. او بود که مبانی نظری و دیدگاههای اجتماعی اسلام را به من آموخت و اولین بار سوالاتم پیرامون نگاه اسلام به جامعه و حکومت را با اتقان و اطمینان پاسخ گفت. اصلا او بود که مرا با ولایت فقیه و شخص آیت الله خامنه ای آشنا کرد. از روزهایی که در مدرسه حجتیه قم با آقای خامنه ای رفیق و هم بحث بودند اصلا خود ایشان به من گفت خامنه ای ذره ای منیت و دنیا طلبی در وجودش راه ندارد. اصلا خودش به من می گفت دشمنان خامنه ای را لعنت می کند. از خود ایشان شنیدم که به نقل از مرحوم آیت الله العظمی بهجت گفتند بهتر از آقای خامنه ای برای رهبری جمهوری اسلامی نداریم.
از خود ایشان شنیدم که در جریان انتخاب مرحوم آیت الله منتظری به قائم مقامی رهبری، چگونه مرحوم آیت الله العظمی بهاالدینی با این انتخاب مخالفت کردند و به ولایت و رهبری آیت الله خامنه ای بشارت داد. روز ثبت نام در انتخابات خبرگان ۹۴ از خودش شنیدم که می گفت برای حمایت از رهبری وارد صحنه انتخابات شده است. بعد از شهادت حاج قاسم خودش گفت شهید سلیمانی امتیازش معنویت و روحانیت و محاسن اخلاقی اش بوده کسی در تشییع جنازه اش شرکت کند انشالله اهل نجات است ! حال چه شده که به کسی که گرای ترور حاج قاسم را در امدنیوز میداد و با الفاظ توهین امیز او را سردار کودک کش یا حاج “قایم” سلیمانی میخواند امنیت کشور را به خطر انداخت به بزرگان و علما و انسانهای شریف جسارت و اهانت می کرد لقب شهید دهد؟! آیا اطلاق شهید به کسی که در توهین به امام خمینی و ارزشهای انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نکرد خروج از مسیر عدالت نیست؟ مگر همین سردار شهیدی که شاخصه اش به گفته شما روحانیت و معنویت و محاسن اخلاقی بوده نگفت : «نسبت به امام ما کسی را نداریم در هیچ بعدی از عالم اسلامی مثل مقام معظم رهبری، اشبه به امام.» چطور ممکن است با آن سوابق دوستی دیرینه با رهبر انقلاب او را مسئول خونها و کشته ها در طول ۴۰ سال بداند؟!
چطور ممکن است کسی که مخالفین رهبری آیت الله خامنه ای را لعن می کرد امروز در رسانه های امریکایی و سعودی و اسراییلی بر سر دست گرفته شود تا رهبر انقلاب را جهنمی توصیف کند و دعوت به توبه نماید. آیا این خروج از مسیر عدالت نیست؟.
من آقای امجد امروز را اصلا نمی شناسم با استاد امجدی که شاگردش بودم از اینجا تا ثریا فرق کرده. دلم برای استاد امجد ظهر دوشنبه دبیرستان شهید مطهری عصر چهارشنبه مدرسه عالی ، شبهای قدر کوی دانشگاه، منزل خیابان بخارست، حسینیه کوهسار و امامزاده صالح تنگ شده استاد امجد آن روز کجا حضرت محمود امجد امروز کجا ؟
من به اشتیاق معارف اهل بیت با ایشان همراه و به ایشان دلبسته بودم. میخواستم راه بهشت را از راهنماییهای ایشان بیابم. با همه انتقادی که به برخی سیاستهای حکومت و نظام دارم اما دنبال ساختار شکنی و ضدیت با اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نبودم و با دشمنان نظام آشتی و میانه ای ندارم . افسوس که در حضرت محمود امجد امروز بیش از ازادگی و حریت و معنویت و عدالت، تاثیر پذیری از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی میبینم آیت الله امجد دیروز برای من آیت خدا بود امروز اما راه و نشان دیگری را شاهدم.
این چند خط را با اشک و درد و حسرت نوشتم
افسوس صد هزار افسوس
✍ محمدعلی آهنگران
@hadianebasir1
بهترین الگو
«لَقَدْ كانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كانَ يَرْجُوا اللَّهَ وَ الْيَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَكَرَ اللَّهَ كَثِيراً» احزاب/21
«همانا براى شما در (سيرۀ) رسول خدا الگو و سرمشقى نيكوست، (البتّه) براى كسانى كه به خدا و روز قيامت اميد دارند و خدا را بسيار ياد مىكنند.»
نکته ها
«أُسْوَةٌ» در مورد تأسّى و پيروى كردن از ديگران در كارهاى خوب به كار مىرود. در قرآن دوبار اين كلمه دربارۀ دو پيامبر عظيم الشّأن آمده است: يكى درباره حضرت ابراهيم عليه السّلام و ديگرى درباره پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله. جالب آن كه اسوه بودن حضرت ابراهيم در برائت از شرك و مشركان است و اسوه بودن پيامبر اسلام در آيات مربوط به ايستادگى در برابر دشمن مطرح شده است.
نقش پيامبر در جنگ احزاب، الگوى فرماندهان است: هدايت لشكر، اميد دادن، خندق كندن، شعار حماسى دادن، به دشمن نزديك بودن و استقامت نمودن. حضرت على عليه السّلام فرمود: در هنگامۀ نبرد، خود را در پناه پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله قرار مىداديم و آن حضرت از همۀ ما به دشمن نزديكتر بود. اين آيه در ميان آيات جنگ احزاب است؛ امّا الگو بودن پيامبر، اختصاص به مورد جنگ ندارد و پيامبر در همۀ زمينهها، بهترين الگو براى مؤمنان است.
پیام ها
1- در الگو بودن پيامبر شك نكنيد.
2- الگو بودن پيامبر، دائمى است.
3- گفتار، رفتار و سكوت معنادار پيامبر حجّت است.
4- معرّفى الگو، يكى از شيوههاى تربيت است.
5- بايد الگوى خوب معرّفى كنيم، تا مردم به سراغ الگوهاى بَدَلى نروند.
6- بهترين شيوهى تبليغ، دعوت عملى است.
7- كسانى مىتوانند پيامبر اكرم را الگو قرار دهند كه قلبشان سرشار از ايمان و ياد خدا باشد.
8- الگوها هر چه عزيز باشند؛ امّا نبايد انسان خدا را فراموش كند.
منبع: تفسیر نور
✍دکتر عزیزالله کریمی تبار
@hadianebasir1
🎥 «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب:
🔻اسرائیل که از پیشرفتهای خارقالعاده موشکی ایران به وحشت افتاده، التماس بایدن و اروپاییها را میکند تا وارد مذاکرات جدید با ایران شوند و در نهایت آن را از داشتن موشکهای دقیق و دوربرد محروم کنند!
✅ @hadianebasir1
◄ شرط لازم برای حل مشکلات؛ کنار هم بایستیم
رئیس مجلس با بیان اینکه مشکلات کنونی در کشور قابلحل است، مشروط بر اینکه همه در کنار هم بایستیم، گفت: «نظارت مهمتر از قانونگذاری است؛ چراکه با این اقدام، احکام ناقص و بلااستفاده مشخص میشود». قالیباف با بیان اینکه مجلس یازدهم در راستای اصلاح ساختار بودجه گام نخست را محکم برمیدارد، تصریح کرد: «اصلاح ساختار بودجه را نمیتوان یکساله انجام داد، اما مجلس یازدهم این کار را از امسال آغاز میکند»
@hadianebasir1
🔴 آخرین خبرها از هدف قرار گرفتن منطقه سبز بغداد
🔻 رسانه های عراقی به نقل از منابع امنیتی این کشور شلیک چندین راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه الخضراء را تایید کردند.
🔹 رسانه های نزدیک به محور مقاومت عراق است میگوید که تاکنون ۱۱ عدد راکت به سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است.
🔹 منطقه الخضراء در مرکز بغداد هدف شلیک چندین راکت قرار گرفت اما سامانه دفاعی سیرام سفارت آمریکا این موشک ها را دفع کرده است.
🔹گزارشها همچنین حاکی است آژیرهای هشدار از داخل پایگاه سوم التوحید در سفارت آمریکا به صدا درآمده و گفته میشود یک بالگرد اسپانیایی بر فراز این پایگاه به پرواز درآمده است.
🔹شبکههای المیادین و الجزیره نیز با انتشار این خبر گفتند که بالگردهای ائتلاف بین المللی تحت فرماندهی آمریکا بر فراز ساختمان سفارت آمریکا در بغداد مشغول گشت زنی هستند.
@hadianebasir1