🔺9 دی و یک پرسش
🔹یادداشت سیاسی
✍️دکتر یدالله جوانی - مدیر مسئول
📝جمعبندی طراحان و بازیگران فتنه این بود که رهبری نظام به ناچار تحت فشار مطالبات مردم معترض به نتیجه انتخابات، عقبنشینی کرده و به ابطال انتخابات تن میدهد. باور آنان این بود که پذیرش ابطال انتخابات از سوی نظام، زمینه لازم و کافی را برای مطرح کردن ساقط شدن رهبری از ولایت به دلیل خروج از عدالت فراهم میکند. آری، هدف اصلی در فتنه 88، زدن ولایت با فریب دادن مردم بود؛ اما به دو دلیل عمده، این محاسبه فتنهگران غلط از آب درآمد؛ یکی ایستادگی حضرت امام خامنهای بر قانون و حقوق مردم و صیانت از رأی آنان، و دلیل دیگر فریب نخوردن مردم از این نقشه پیچیده فتنهگران بود.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺راهحل مشکلات کشور
🔹سرمقاله 1123
✍️مهدی سعیدی - جریان شناس
📝یکی از ابعاد مهم انتخابات که تأثیر مستقیمی بر افزایش مشارکت نیز دارد، اصل رقابت است. رقابت در فضای تکثر و وجود نامزدهای متعدد با گرایشها و سلایق گوناگون ممکن خواهد بود. در این دوره از انتخابات هر چند برخی از فعالان سیاسی متأسفانه برخلاف منافع ملی عمل کرده و از حضور در نهضت نامنویسی جا ماندهاند، اما نامنویسی بیش از 24 هزار نفر در انتخابات (که نوعی رکوردشکنی نیز به حساب میآید) فرصت را برای تنوع و تکثر نامزدها فراهم کرده است. از میان آنها بدون شک صاحبان صلاحیت حق وارد شدن به میدان رقابت را خواهند یافت.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
1123.pdf
2.44M
🗞 صبح صادق شماره 1123 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «فساد ستیزی»؛ نگاهی به پرونده تخلف صنعت چای و مسیر مبارزه با فساد همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
🗞 صبح صادق شماره 1123 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «فساد ستیزی»؛ نگاهی به پرونده تخلف صنعت چای و مسیر مبارزه با فساد همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
.
آیت الله حائری شیرازی(ره):
این خیال محالی است که انسان بتواند با حفظ آبرو قدمی برای اسلام بردارد! در جنگ گرم انسان باید جمجمهاش را به خدا عاریه دهد و در جنگ نرم باید آبرویش را بدهد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تحلیل زیبای علامه مصباح (ره) در مورد اولویت داشتن اقتصاد یا فرهنگ؟
🔰 "امروز هم شنیده میشود عدهای شبهه میکنند که زمانی رهبر عظیمالشأن انقلاب، حضرت امام خمینی(ره)، مهمترین مساله را اسلام میدانست، اما امروز بر همگان مشخص شده و حتی رهبری هم به این نتیجه رسیدهاند که مسایل اقتصادی باید در اولویت باشد، و این یعنی سخنان #مارکسیستها صحیح بوده که محور و زیربنای همه چیز را اقتصاد میدانستند! زیرا نابسامانیهای اقتصادی حتی سبب بروز فسادهای متعدد دیگری هم شده است.
روح بسیاری از شبهاتی مانند شبهه فوق، كه در آینده بیشتر مطرح خواهد شد، این است که آیا اسلام میتواند جهات مادی و معنوی انسانها را با هم تامین کند؟ ما باید بتوانیم به خوبی تبیین کنیم که اولویتها، همواره ثابت نیستند و گاهی به خاطر شرایطی، برخی امور در اولویت قرار میگیرند؛ مثلا اگر ویروسی در حال انتشار باشد، در بین داروها، اولویت با دارویی است که بتواند با بیماری ناشی از آن ویروس مقابله کند؛ اما به این معنا نیست که این دارو، همیشه مهمترین دارو است. امروز هم جامعه ما به بیماری اقتصادی مبتلا شده که اولویت استفاده از داروی خاص خود برای درمان را ایجاب میکند؛ ولی این به معنای محور بودن اقتصاد و ترجیح آن بر #دین و مسایل #فرهنگی نیست.
هرچند در سالهای اخیر به خاطر اشتباهات و سواستفاده برخی افراد و مسئولان، مشکلاتی پدید آمده که فعلا رسیدگی به آنها ضروری است و حل مشکلات اقتصادی کشور فوریت پیدا کرده است، ولی اولویت رسیدگی به اقتصاد امر #ثابتی نیست. از نظر اسلام، مهمترین غایت زندگی انسان، بندگی و قرب به خداست و البته این منافاتی با لزوم رسیدگی به مشکلات اقتصادی جامعه ندارد.
باید بفهمیم رهبری لازم است در فلان موقعیت فلان شعار را بدهد تا آن شعار را از دست دشمن بگیرد. مساله معیشت واقعا نیاز مردم است و اکثر مردم تا حداقلهای زندگیشان تامین نشود کار نمیکنند. این میشود مقدمه لازم؛ اما این هدف نیست. اصلا هدف زندگی چیز دیگری است برای چه انقلاب کردیم؟ اینها فراموش میشود؛ بعد کسانی هم که کمتر تجربه دارند یک جمله از فرمایشات رهبری را یکجا میشنوند فکر میکنند اول تا آخر داستان همین است؛ در حالی که همین رهبری حرفهای دیگری هم بیان کرده است. چرا آن حرفها فراموش میشود؟
بنابراین وقتی هدف فراموش میشود و جامعهای نداند مقصد کجاست، سر هر چهارراهی که رسید ممکن است از هدف فاصله بگیرد. همیشه باید قله را ببینیم و یادمان باشد کجا میخواهیم برویم. هدف اصلی چیست؟ همه اینها مقدمه است برای آن هدف؛ هر کجا با آن هدف تطبیق کرد باید برویم. "
اینجا بیشتر بخوانید:
https://www.mesbahyazdi.ir/node/7244/
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تفاوت برخورد با دانشجوی اونها و داعشجوی ما
🔰 حمید رسایی: آبان سال گذشته وقتی جماعت اندک #داعشجو به اسم دانشجو، الفاظ رکیک جنسی را شعار خود کرده بودند، کلاسها را به تعطیلی و درب و پنجره میشکستند، توییت بالا را در صفحه شخصیام منتشر کردم. برخی صورتی مسلکهای سياسی و مدعیان آزادی بیان موضع گرفتند و طبق معمول به ما حمله کردند.
حتما این روزها خبر رؤسای دانشگاه هاروارد، ام.آی.تی، پنسیلوانیا و ماساچوست را دیدهاید که فقط بهخاطر اینکه تعدادی دانشجو در دانشگاهشان از فلسطین حمایت کردهاند، دادگاهی شدند. رئیس دانشگاه پنسیلوانیا استعفا داد و بقیه هم تحت فشار برای استعفا هستند!
آقایان! وقتی الگویتان غرب است، مرد باشید و درست الگوبرداری کنید.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
💠 شماره ۵۴۷ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈 فردا روی دكههای مطبوعات
🔻گردنکلفتهای بانکی زیر تیغ نظارت
🔹ابلاغ قانون جدید بانک مرکزی یک گام به سوی اصلاح نظام بانکی
🔻تبرئه شریک طبری با اسناد جعلی
🔹ادعای وکیل سابق طبری و لزوم شفافسازی قوه قضائیه
🔸محو اسرائیل با الگوی فلسطینی
🔸 هویتسازی آمریکایی به سبک باربی و اوپنهایمر
🔸کودتای خزنده علیه عطاران
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ عجیب اما واقعی / انتشار برای اولین بار
🔰 حمید رسایی: این کلیپ را چندبار ببینید. شاید آنچه میشنوید را باور نکنید اما متأسفانه واقعیت دارد. خصوصا وقتی پس از آن، گلایههای رزمندهای سردار باقری را هم خواهید شنید.
این شخص زمانی رییس بانک مرکزی و پس از آن مؤسس بانک خصوصی پاسارگاد است. با افتخار از ایجاد محدودیت مالی و پشتیبانی برای نیروهای نظامی در دوره جنگ تحمیلی و موشکباران شهرها و به شهادت رسیدن مردم سخن میگوید. جالب اینجاست که با افتخار از تدبیر حاکم بر دولت حسن روحانی یاد میکند! تو خود حدیث مفصل بخوان ز این مجمل...
سوگمندانه همان تفکر اکنون در جنگ اقتصادی بواسطه بانکهای خصوصی و رانتی، برای معیشت و زندگی مردم مجددا محدودیت ایجاد کردهاند. در زمان جنگ نظامی، اقتصاد کشور در اختیار چه تفکری بود و الان در اختیار چه تفکری است؟
خبر چند هفته قبل یادتان هست؟ گلایه رییس سازمان بازرسی از ممانعت بانکها برای دسترسی به اطلاعاتشان، منظور کدام بانک بود؟!
eitaa.com/rasaee/10414
آیا قانون جدید بانک مرکزی به این گردن کلفتیها در نظام اقتصادی کشور پایان میدهد؟
eitaa.com/rasaee/11695
#مهار_بانکها #مهار_تورم
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تکمله حمید رسایی بعد از توییت خبرنگار صدا و سیما در باره رضا کیانیان
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1