💢آقازاده ایی که به معنای واقعی کلمه "آقا" بود!
🔹 #شهید_محمد_امین_صمدی (با نام جهادی شهید پیمان) فرزند سرهنگ مجید صمدی رئیس پلیس سابق مهاجرت کشور
#اَللّٰهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهم
@orve313
امارات خانه امن موساد است
پشت پرده بسیاری از اقدامات علیه ایران در منطقه سرویس اطلاعاتی امارات است که به نیابت از اسرائیل عمل می کند.
پس چراماموران موساد در امارات هدف واقع نمی شوند؟
یادتان هست دولت روحانی،کیهان را بابت تیتر علیه امارات توقیف کرد؟
خلاصه این که موساد امارات را برای خود خانه امنی می بیند.
👤علیرضا تقوی نیا
@orve313
عجیب و تلخ اما واقعی
🔹احتمالا درباره شرکت های کلاهبرداری که سود فریبنده ای در ازای سپرده ها می دهند، زیاد شنیده اید. معامله را چنان شیرین سازی می کنند که طرف ساده دل، همه زندگی خود را بفروشد و تحویل کلاهبرداران دهد.
♦️ابتدا وسوسه می کنند و سود خوبی هم می پردازند؛ اما مدتی بعد، پول ها را بالا می کشند و غیب شان می زند. مالباخته می ماند و سرزنش و نفرینی که نثار خود می کند.
🔹اما بعید است شنیده باشید که کلاهبرداران، وقتی اموال را بالا کشیدند، به جای گریختن، بمانند و به مالباخته بگویند: "اموال شما گروگان ماست، اگر سودش را می خواهید، باید چند برابر سپرده قبلی را به ما بدهید"!
♦️از همه بعید تر، این است که مالباخته، قیافه موفقیت و افتخار به خودش بگیرد و بگوید: "اصلا ناراحت نیستم. خیلی هم کار خوبی کردیم و برای این که سرمایه خود را احیا کنیم، باید تتمه زندگی را هم بفروشیم و دست طرف مقابل بدهیم"!
🔹متاسفانه این "کُمدی- تراژدی" از سوی تیم روحانی و ظریف اتفاق افتاد. اما آقای روحانی، پس از خسارت بزرگی که روی دست کشور گذاشت، ترجیح داد خود را نبازد و به جای شرمساری و عذرخواهی، از ضرورت قمارهای بزرگ تری که نگذاشتند انجام دهد، حرف بزند.
♦️اصلا نمی پرسیم وعده لغو تحریم ها، بازگشت ۱۵۰ میلیارد دلار اموال بلوکه شده و جذب ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی چه شد؟ اِن قُلت نمی آوریم و خیال می کنیم برجام در دو سال اجرا، عین شیرینی و سود آوری بوده است(!)
🔹اما آیا نباید بپرسیم برآیند برجام به عنوان معامله ای "نقد- نسیه" چه بود؟ دولت اوباما از برجام، چه هدف میان مدتی را در سر داشت که تحریم های ویزا، آیسا و سیسادا را برگرداند و همزمان، دموکرات ها در کنگره، به تدارک قانون کاتسا (مادر تحریم ها) پرداختند؟!
♦️چرا طرف های تجاری ایران را تهدید کردند تا جایی که آقای ظریف، از موضع پایین، از جان کری می خواست آمریکا، نامه های آرامش بخش (تضمین) به شرکت ها بدهد؟!
🔹چرا جز شراکت محدود پژو و رنو -و فروش فقط چند فروند هواپیما- هیچ تجارت یا سرمایه گذاری حتی کوچکی اتفاق نیفتاد که یک هزارم وعده های دولت روحانی در اِزای واگذاری ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به واقعیت نزدیک کند؟ چرا امتیازات نقد، بدون گرفتن کمترین تضمینی واگذار شد؟!
♦️امروز ۲۷ دی، در تقویم توافق، "روز اجرای برجام" است. تلخ است اما واقعیت دارد: دولت روحانی توافق کرد ظرف دو ماه (تا ۲۷ دی ۱۳۹۴)، همه تعهدات درباره واگذاری، تعلیق و اوراق کردن داشته های هسته ای را انجام دهد و پس از آن، با دست خالی، دنبال سراب وعده ها بدود.
@IMANI_mohammad
💢 ۱۰۵ روز جنگ پیروز
از غزه تا تنگه باب المندب
♦️ظرف یکصد سال گذشته، غیر از دو جنگ جهانی که قدرت های غربی مستقیما در آن درگیر شدند، غالبا رسم این بوده که قدرتمندان اروپایی و آمریکایی، از دور بنشینند، و در منطقه ما آتش افروزی و ماجرا جویی کنند.
🔹اما معادله پس از جنگ جهانی دوم، طی چند سال اخیر دچار دگرگونی های اساسی شده است. ابتدا، آتش جنگ به جان اروپا افتاد و روسیه در اثر عهدشکنی و پیشروی آمریکا، به اوکراین حمله کرد. اروپا پس از ۷۹ سال، جنگ را در زمین خود شعله ور یافت و هزینه هنگفتی پرداخت.
♦️بار دوم، حماس ۱۰۵ روز قبل، آن ضربه اطلاعاتی- نظامی- امنیتی را به اسرائیل زد و دخالت دستپاچه آمریکا برای فرماندهی مستقیم جنگ، به ضربات راهبردی بعدی، از طریق ورود حزب الله و انصار الله و مقاومت عراق انجامید.
🔹اسرائیل و آمریکا در این جنگ چند ضلعی، هزینه های سنگینی را در حوزه بازدارندگی پرداخته اند که نه سابقه دارد و نه قابل جبران است. آمریکای اشغالگر افغانستان را به یاد بیاورید که حتی صدها بار، عمق خاک پاکستان را هدف حملات خود قرار داد و ده ها هزار نفر را کشت.
♦️همین آمریکا، حالا زیر ضرب حملات ضربدری گروه های مقاومت در عراق و سوریه و دریای سرخ و نگه باب المندب قرار گرفته و نتوانسته هیچ واکنش موثری نشان بدهد.
🔹آخرین بار، خبرنگاری از جو بایدن پرسید که "آیا حملات هوایی به یمن اثری دارد؟" و او پاسخ داد: "اگر منظورت این است که آنها حملات شان رو متوقف کنند، نه!".
♦️مفهوم این سخن، به حداقل رسیدن توان بازدارندگی ابرقدرتی است که با غرور تمام، دو جنگ مستقیم و نیابتی را در افغانستان و عراق و سوریه به راه انداخت و تحلیل گران غربی، عنوان "جنگ جهانی چهارم و سوم" را به این جنگ ها دادند.
🔹اکنون همان آمریکا اذعان می کند که بعد از سه ماه جنگ و فرماندهی میدان، نه توانسته کوچک ترین موفقیتی را برای اسرائیل در جنگ غزه رقم بزند و نه از حملات زهرآگین مقاومت یمن و لبنان عراق بکاهد.
♦️انصار الله، به تنهایی و در ابتدا توانست بندر مهم ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را به تعطیلی بکشاند و سپس، با عملیات محدود و نقطه ای، ناوگان های تجاری وابسته به اسرائیل و متحدانش را مجبور کرد اغلب ترددها از دریای سرخ را متوقف کنند.
🔹کشتی های تجاری -و حتی نظامی- آمریکا برای چندمین بار در دو طرف تنگه باریک باب المندب، هدف حملات فلج کننده قرار گرفته اند و آمریکا به مفهوم واقعی کلمه، نتوانسته هیچ غلطی بکند.
♦️فشار ترکیبی (گاز انبری) در این تنگه و دیگر میادین مربوط به جبهه مقاومت به ویژه لبنان، صهیونیست ها را مجبور کرده تا بخشی از نیروهای نظامی خود را از باریکه غزه عقب بکشند. برداشتن فشار از مردم غزه، مطالبه قاطع مقاومت است.
🔹وزیر خارجه آمریکا که هفته گذشته با پذیرش آتش بس مخالفت می کرد و به معنای "پیروزی حماس" می دانست، در هفته جاری گفت دنبال برقراری آتش بس هستیم.
♦️در چنین روندی، روشن است که صهیونیست ها و آمریکای زخم خورده، برای عملیات ایذایی علیه ایران تقلا بکنند و اقدامات ایذایی را در دستور کار قرار دهند.
🔹قطعا باید تحرکات تروریستی را سرکوب کرد و به میزبانان در حرف و عمل، هشدار جدی داد. حُسن همجواری، الزامی طرفینی است که هم باید آن را از گزند فتنه گران بیگانه (انگلیسی، آمریکایی، صهیونیست) پاس داشت و هم با جدیت، از همسایگان مطالبه کرد. جمهوری اسلامی ایران در این باره، دو عملیات موفق انجام داد و طبیعی است که نباید هیچ عملیاتی را بدون هزینه انگاشت.
♦️در عین حال، باید توجه داشت که ضربات جبران ناپذیری که رژیم صهیونیستی و آمریکا خورده اند، با عملیات ایذایی مزدوران آنها قابل مقایسه نیست.
🔹در این میان، این رسانه است که به عملیات ایذایی و کم دستاورد غرب، هزار برابر ضریب می دهد تا به تضعیف اقتدار ما در حوزه روانی و شناختی دامن بزند و در مقابل، به کوچک نمایی ضربات جبران ناپذیری می پردازد که قدرت های غربی در حوزه راهبردی خورده اند.
@IMANI_mohammad
رویترز: تنش با ایران
به نفع پاکستان نیست
♦️«روابط اقتصادی پاکستان با ایران، برای اسلامآباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربیترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند».
🔹این تحلیل را خبرگزاری رویترز منتشر کرد و با اشاره به هزینه گزاف تنش با ایران برای پاکستان نوشت: «تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران در روز پنجشنبه، شوکهایی را به اقتصاد درگیر بحران پاکستان وارد کرده است، اوراق قرضه دلاری این کشور را بههم ریخته و بازار سهام آن را تحت تأثیر قرار داده است.»
♦️تنش با ایران در حالی اتفاق میافتد که پاکستان با اقتصاد 350میلیارد دلاریاش درگیر تورم بالا و کسری مالی و حساب جاری در میان یک بحران اقتصادی فلجکننده قرار دارد. این کشور تحت برنامه کمک مالی 3میلیارد دلاری صندوق بینالمللی پول قرار دارد که تابستان گذشته آن را از آستانه ورشکستی کامل خارج کرد.
🔹اوراق قرضه بینالمللی پاکستان نیز پس از آن که وزارت خارجه این کشور اعلام کرد حملهای را در داخل ایران انجام داده، سقوط کرد. شاخص بازار سهام پاکستان نیز 1.6درصد کاهش یافت.
♦️روابط اقتصادی پاکستان با ایران، اگرچه بزرگ نیست، اما برای اسلامآباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از جمله سوخت و برق را برای مصارف غربیترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تامین کند. ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تامین میکند و به طور غیررسمی، قاچاق گاز مایع و گازوئیل از ایران، یکی از عمدهترین منابع تامین انرژی پاکستان محسوب میشود.
🔹سال گذشته در ماه ژوئن، پاکستان دستور ویژهای را تصویب کرد که بر اساس آن اجازه داد تجارت مبادلهای با ایران، همراه با افغانستان و روسیه، برای برخی کالاها، از جمله نفت و گاز طبیعی، صادر شود.
♦️«آنیل سلمان»، کارشناس مؤسسه تحقیقات سیاسی اسلامآباد گفت: تجارت دوجانبه، برای هر دو اقتصاد، به ویژه مناطقی مانند بلوچستان در پاکستان، که در آن اقتصادهای محلی به طور قابلتوجهی به تجارت با ایران وابسته هستند، به ویژه برای محصولات کشاورزی و پتروشیمی، بسیار مهم است. قطع مسیرهای تجاری، تأثیرات فوری بر پاکستان خواهد داشت، از جمله کمبود انرژی در پاکستان و کاهش قابلتوجه حجم تجاری. تشدید درگیری میتواند به طور قابلتوجهی بر پروژههای مشترک بلندمدت مانند خط لوله گاز پاکستان- ایران، معروف به خط لوله صلح، تأثیر بگذارد.
🔹این خط لوله، گاز طبیعی را از ایران به پاکستان و احتمالاً هند منتقل میکند. با تأخیر کنونی دولت پاکستان در تکمیل این پروژه در داخل خاک پاکستان، دولت ایران میتواند با شکایت به محاکم بینالمللی از پاکستان تا 18میلیارد دلار طلب غرامت کند.
♦️وزیر انرژی وقت پاکستان در ماه اوت گذشته گفت که پاکستان فعالانه مشغول رایزنی با ایران است تا این کشور را از پیگیری داوری بینالمللی در مورد تأخیر در خط لوله منصرف کند.
🔹پاکستان تا مارس 2024 فرصت دارد تا برای حلوفصل مسئله با ایران مذاکره کند تا از درگیریهای حقوقی جلوگیری کند. تا آن زمان 2 ماه بیشتر باقی نمانده است.
♦️دو کشور در آگوست 2023 یک برنامه تجاری پنجساله امضا کردند و هدف تجاری دوجانبه را رسیدن به سقف 5میلیارد دلار تا 5 سال آینده تعیین کردند.
@IMANI_mohammad
سپاه؛ مظلوم و مقتدر
✍اخبار کنار هم که قرار میگیرند، گاهی معنایی را به ذهن متبادر میکنند بیش از آنچه که ابتدا میشنوید. شهادت حاج قاسم، تشییع هشت ملیونی تابوتش، موشکباران عین الاسد و شکست هیمنه آمریکا، گردن گرفتن خطای هواپیمای اکراینی در کوتاه ترین زمان. اینها را کنار هم بگذارید. چه احساسی به شما دست میدهد؟ من میگویم؛ اقتدار و مظلومیت همزمان.
✍حالا این روزها دوباره بیایید اخباری که میشنوید کنار هم بگذارید؛ موشک باران هم زمان مقرهای تروریستی در سه کشور با انواع موشکها، نقطه زنی کانونهایی که نشان دهنده اشراف اطلاعاتی شما است، قبول مسوولیت زدن دو کشتی اسراییلی، شهادت سرداران سپاه در سوریه. چه تصویری را احساس میکنید؟
✍حتما شنیده اید برخی چگونه به اسم انقلابی گری و دیانت از احساسات مردم استفاده کردند و از فریاد انتقام انتقام مردم استفاده کردند تا علم تحقیر سپاه را بلند کنند، اما همینها بعد از موشک باران مقتدرانه سپاه حالا شروع کردند به متهم کردن او که چرا با پاکستان چنین کردید و با عراق چنان؟ حال آنکه هیچ وقت از خود نپرسیدند این همه نیروهای مقاومت در عراق که شبانه روز پایگاههای آمریکایی را راکت باران میکند و از حیفا تا ایلات را میزند، با کجا هماهنگ است و شدت گرفتن زمزمه خروج آمریکا از عراق چگونه بلند است؟ لشکرهای زینبیون پاکستان و فاطمیون افغانستان چگونه مجهز شدند و اصلا سپاه چگونه در فاصله ای بسیار دورتر از دریای سرخ کشتی اسراییلی را زده؟
✍سپاه برای مردم جذاب است و این نکته بیشتر از موشکهای سپاه، برای دشمن ترسناک است.
«یک فصل مهمّ دیگر در زمینهی عملکرد...اثرگذاری سپاه در فضای عمومی کشور است. طبیعی است یک مجموعهای مثل سپاه....برای نسل جوان ....واقعاً جذّاب است»
علت این جذابیت چیست؟ جمع علم و عمل، جمع قدرت سخت و قدرت نرم، جمع آرمانجویی و واقع گرایی، خلاصه «جمع نگاه به خدا و نگاه به مردم». همانکه ملاک اقتدار جمهوری اسلامی است. برای همین، جدا کردن مردم از سپاه، یکی از طرحهای روشن دشمن است. چون قدرت اصلی سپاه، مردمی بودن آن است. هر هویتی که الهی و مردمی باشد، قدرتش اعجاب آور و غیر قابل کنترل خواهد بود. هو الذی ایدک بنصره و بالمومنین.
✍حالا در روزهای «طوفان پابرهنگان» در مقابل تمدن جنایتکار غرب، یکی از امور مهم و جذاب صحنه نبرد، همین سپاه است. سپاه بهترین شاخص برای شناختن خودتحقیرها است. یادتان هست گفتند نه غزه و نه لبنان، گفتند دفاع از سوریه چرا، گفتند فلان کار اقتصادی و عمرانی چرا، گفتند فلان تلاش علمی در ایام کرونا چرا، گفتند و گفتند و گفتند، که چه بشود؟ که قشرهای مختلف جوان از این «الگوی تمام نشدنی»_به تعبیر رهبری_ دل بکنند، سوء ظن پیدا کنند. متهم کنند و خلاصه روی برگردانند. اما نشد که نشد.
✍راستی حالا معلوم شد، حضور ایران در سوریه چه نقشی در دفاع از ایران دارد؟ و همزمان چه نقشی در دفاع از کل امت دارد؟
حالا معلوم شد چرا وسط فلاکت اسراییل در فلسطین، میآید و گاه و بیگاه در سوریه فرماندهان ما را ترور میکند؟ مگر ایران درگیر جنگ است؟ مگر ایران به او ضربه میزند؟ بله میزند. جنگ ایران با اسراییل از روز اول انقلاب آغاز شد نه از هفت اکتبر. حالا معلوم شد چرا هر از چند گاهی نتانیاهو دندان میفشرد و ایران را تهدید میکند که سر اختاپوس است و مرکز فرماندهی کل جبهه است؟ حالا معلوم شد اساسا «احیای جبهه مقاومت» در گستره وسیع این منطقه چگونه مددرساننده به مردم مظلوم غزه است؟ حالا معلوم شد ایران پروژه ساختن ایران قوی را چگونه همزمان با محو اسراییل و هم زمان بیرون راندن آمریکا از منطقه و هم زمان با صدور انقلاب به کل امت اسلام، دنبال میکند؟
✍سپاه دست و بازوی جمهوری اسلامی است. روح این نظام در او جریان دارد. برای همین است که مثل این نظام، مقتدر است و مظلوم.
کاش زبانهایمان برای توضیح چگونگی صعود به این قله پر افتخار بیش از این باز بود.
همشهری
@ali_mahdiyan