🔴نمره ما در روایت پیشرفت «نیاز به تلاش» است!
🔺چرا مردم رتبه دوم ایران در رشد اقتصادی دنیا را به خاطر گرانی باور نمیکنند؟!
🔺چرا وقتی اسم نخبه میآید، اطلاعات و واکنش مردم فقط حول مهاجرت و فرار مغزهاست نه دوبرابر و نیم شدن مدال آوری المپیادهای علمی؟!
🔺چرا در افکار عمومی پراید نماد صنعت و تکنولوژی ماست نه پیوستن به باشگاه فضایی دنیا؟
🔺 خبرهای بد را کتمان نمیکنیم؛ اما چرا افکار عمومی خبرهای بد را ضربدر هزار دریافت میکند و خبرهای خوب بازاری ندارد؟
این یادداشت را در ستون نگاه وطن امروز بخوانید👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3974/1/276906/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴نمره ما در روایت پیشرفت «نیاز به تلاش» است!
🔺میزان پیشرفت یک کشور از مهمترین عوامل احساس عزت، احساس رضایت، ایجاد علقه، امید و تابآوری ملت است. به شرط اینکه ادراک جامعه با پیشرفت آن همراهی کند و دچار بیخبری یا اختلال نشود.
🔹بیخبری افکار عمومی از مظاهر پیشرفت جامعه، تحت تأثیر 2 عامل اتفاق میافتد؛ اینکه رسانه دشمن ادراک جامعه را به سمت دیگری منحرف کند و نیز دستگاه رسانه دولت در روایت پیشرفت، ضعیف و منفعل عمل کند.
🔹ضعف در روایت پیشرفت دلیل انتقاداتی است که رهبر معظم انقلاب بویژه در 2 سال اخیر بسیار آن را تکرار کردهاند و بارها به دولت سیزدهم به خاطر این ضعف تذکر دادهاند. مرتبه آخر این انتقاد چند روز پیش در دیدار فعالان اقتصادی بود که ایشان پس از بازدید از نمایشگاه توانمندیهای تولید داخلی فرمودند:
🔹« تنها تأسفی که من دارم این است که این پیشرفتها برای مردم توضیح داده نشده و مطمئناً اکثر افراد کشورمان از این تلاشهایی که انجام گرفته و توفیقاتی که به دست آمده و ابتکاراتی که از نیروهای انسانی نخبه ما سر زده، بیاطلاعند».
🔹حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی نیز روز دوشنبه در همایش ملی روایت پیشرفت، گفت: «باید رشادتها، شجاعتها، ایستادگیها و مظاهر پیشرفت را تبدیل به امید در روح، جان و روان جامعه کرد». که البته مخاطب این «باید»ها پیش از همه خود دولت است.
🔹هفته گذشته صندوق بینالمللی پول اعلام کرد ایران پس از هند بهترین رتبه رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۳ در میان ۳۰ اقتصاد برتر دنیا را به دست آورده است. این در حالی است که آرژانتین، عربستان، آلمان و پاکستان سال گذشته با رکود اقتصادی و رشد منفی مواجه بودهاند. این رشد اقتصادی حاصل افزایش فروش نفت، روابط تجاری پویا با کشورهای همسایه، کنترل نقدینگی، افزایش تولید با حمایت از تولید و احیای کارخانههای تعطیل شده در دولت قبل توسط دولت سیزدهم بوده است. اما گرانی و بیخبری مردم از این پیشرفتهای بیسابقه موجب شده بیشتر مردم تصور کنند اقتصاد کشور در حال سقوط است!
🔹دیروز اعلام شد مدالآوری نخبگان ایران در المپیادهای علمی در سال گذشته رشد 2 برابر و نیم داشته و این حاصل حمایت بالای دولت و شخص رئیسجمهور از نخبگان است اما افکار عمومی فقط آمار مهاجرت و بحث قدیمی فرار مغزها را در تصور دارد و از احیای باشگاه دانشپژوهان جوان توسط آقای رئیسی پس از ۱۳ سال تعطیلی بیاطلاع است!
🔹ایران به باشگاه فضایی دنیا پیوسته و هرچند مدت پرتاب یک ماهواره جدید به فضا با فناوری کاملاً داخلی اتفاق میافتد. اما افکار عمومی خودروسازی و پراید را نماد صنعت میداند و بابت آن سرافکنده و ناراضی است.
🔹از این مثالها فراوان است. دلیل گلایههای رهبری از ضعف دولت در اطلاعرسانی اقدامات بینظیرش همین است که پیشرفتی که جامعه از آن آگاه نباشد، نمیتواند منجر به تولید عزت ملی و امید و بازتولید سرمایه انسانی شود؛ چیزی که امروز بیش از همیشه کشور به آن نیاز دارد.
🔹گرچه دولت نخستین مسؤول روایت پیشرفت است اما همه در این مسیر وظیفه دارند و باید با اهمیت و شیوه آن آشنا شوند. همانطور که رهبری فرمودند، خواص یعنی هر کسی که اثرگذاری دارد موظف به نقشآفرینی در نیازهای جامعه است.
🔹حال که از وظیفه خواص در این مسیر گفتیم، چند کلمهای هم درباره ویژگیهای روایت پیشرفت بیان کنیم:
🔰روایت پیشرفت یعنی روایت فراز و نشیب؛ یعنی روایت رو به جلو بودن با وجود شکستها و زمین خوردنها. وقتی افکار عمومی، جامعه را رو به جلو بداند، زمین خوردنها، خطاها و کاستیها و حتی توقفهای مقطعی را شکست و پسرفت تعبیر نمیکند و امیدش را از دست نمیدهد.
🔰روایت پیشرفت باید اثر هویتی داشته باشد. وقتی مخاطب از یک اتفاق مهم و یک دستاورد باخبر میشود و اهمیت آن در ارتقای سطح زندگی مردم را میفهمد، این شناخت، عزتمندی و امید را به هویت او میافزاید. اثر روایت پیشرفت بر بهبود هویت ملی جامعه قطعاً از وقایعی مثل پیروزیهای تیم ملی فوتبال در مسابقات عمیقتر و پایدارتر است.
🔰روایت پیشرفت امکان تکرارپذیری اتفاقات خوب را در اذهان ایجاد میکند و منحصربهفرد بودن آن را از بین میبرد و امکان رو به جلو بودن را تثبیت میکند.
🔰اولویت خطاب در روایت پیشرفت با کسانی است که بیشترین تأثیرگذاری را روی مردم دارند. معلمان، اساتید دانشگاه، فعالان رسانه، مبلغان و... متاسفانه بیخبری بسیاری از معلمان و اساتید دانشگاه از پیشرفتهای کشور، برخی کلاسهای درس را به مراکز تولید تحقیر و یأس تبدیل کرده است. رسانهها نیز سیاهیها و مشکلات را چند برابر پیشرفتها پوشش میدهند و ذائقه مردم را به خبرهای بد عادت دادهاند.
🔰نیاز نیست برای مخاطب، یک جامعه بینقص را روایت کنیم. وقتی مفهوم رو به جلو بودن جامعه جا بیفتد، پیشرفتگی با وجود کاستیها باورپذیر میشود.
ادامه👇👇👇
🔰 اردوهای راهیان پیشرفت سنت حسنه دولت رییسی در روایت پیشرفتهاست. اما دایره شمولش محدود است. ضریب راهیان پیشرفت باید به کف جامعه برسد تا باور مسموم عقب ماندگی را خنثی کند.
🔻امروز وظیفه اصلی هر کسی که دلسوز این آب و خاک و انقلاب است، کمک به تولید امیدواری است. سریعترین و صادقانهترین ابزار برای تولید امید همین روایت پیشرفتهاست. گفتمان پیشرفت مطمئنا با تقابل امواج یأسآفرین، سرزنش دوستان نادان و هجمه دشمنان بدخواه مواجه میشود اما نقش آن در عزتمندی کشور آنقدر بالاست که به هیچوجه نباید انگیزه دستاندرکاران آن با این رفتارها کم شود یا برایشان از اولویت بیفتد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
اولین دولت «مخفی نشده»
درباره #انتخابات ۴
🔺دولت آقای رییسی با همه دولتهای بعد از انقلاب، یک تفاوت ماهوی دارد. چه تفاوتی؟
🔺ایران یا دسترسی به پول نفت داشته یا تحریم بوده. اگر دسترسی به پول نفت داشته، ضعف مدیریت و ساختارهای بروکراتیک را با پول نفت جبران میکرده. لذا ضعف مدیریتش به چشم نمیآمده.
🔺اما وقتی تحریم میشده. دسترسی به پول نفت برای پوشاندن ضعفها از بین میرفته. ضعفها آشکار میشده. و اینجا بوده که هر دولتی روشی را انتخاب میکرده. یکی از بهترین روشها دو قطبی سازی و دعوا راه انداختن بود. راهش این بود که دولت ، اصل حکومت را متهم کند و اینطوری وسط دعوا ها خود را پنهان کند.
🔺سالهای آخر عمر دولت احمدی نژاد، خبرنگاری از او پرسید به دولت خود چه نمره ای میدهید؟ او در جواب گفت:«باید ببینیم اولا این دیکته را چقدرش را ما نوشته ایم چقدرش را دیگران. »
او در دو سال آخر دولتش پول نفت را به دلیل تحریم از دست داده بود لذا میخواست پشت دعواها پنهان کند خود را. این روش را روحانی هم در دو سال آخر که «افسانه برجام» هوا شد، استفاده کرد. تهمت دزدی به دیگر قوا و دعوا با حاکمیت و شعار رفراندوم و امثالهم همه برای پنهان کردن ضعفها بود.
🔺داستان پر غصه «افسانه برجام» و نقش آن در پنهان کردن ضعفها هم جای خود دارد. نکته مهم این بود که دیگران به درستی میگفتند مشکل کشور ضعف مدیریت است نه تحریم، اما نمیگفتند تحریم، اثرش این است که این ضعفها را آشکار کرده.
🔺دولت رییسی اما پنهان نشد. نه پشت دو قطبی ها و دعواهای زرگری نه پشت پول نفت نه پشت هیچ چیز. حالا معلوم شده ایران در سال ۲۰۲۳ از نظر میزان رشد اقتصاد، رتبه دوم را در کل جهان کسب کرده. و رشد عجیب ۵.۴ درصدی بعد از هند با رشد۶.۷ درصدی داشته، مهمتر از نتیجه کارنامه این است که این کارنامه محصول مدیریت بدون مخفی شدن بوده. یعنی همه ضعف و قوتها جلوی چشم بوده.
🔺این را بگذارید در کنار پایین کشیدن نمودار تورم از شصت درصد به چهل، و ثابت نگه داشتن و کنترل تورم روی عدد چهل درصد ، در حالیکه هم نرخ ارز ترجیحی را حذف کردند، هم اغتشاشات بود و سپس تغییر جدی قیمت ارز را داشتند، هم باید فکری به حال تولید و اشتغال و مسکن میکردند، کاهش بیکاری را رقم زدند و یک ملیون و هفتصد هزار مسکن را شروع کردند اما تورم را هم در عین حال کنترل کردند. بله عدد چهل درصد دردآور است، «سفره کوچک کن» است اما کنترل آن هم مهم است.
🔺این دولت همین است. سوال این است که ابتنا و اتکای آن به چیست؟ او چگونه این توانایی را دارد؟
دو نکته اولا حقیقتا به اهداف و آرمانها که هویت این مردم را میسازد معتقد است. ثانیا پشتوانه اش حضور مردم است. حضوری پر معنا. این حضور جمعیت مخصوصا در قشر متوسط و فقیر کشور بعد از یک دهه فشار اقتصادی است که فقط به دلیل اعتقادشان میآیند و رای میدهند و در صحنه حاضر میشوند. شکست کمپین های تحریم انتخابات و رشد سی درصدی راه پیماییها و تصویر اعجاب آور تشییع سردار و همه و همه را کنار هم بگذارید. مساله روشن خواهد شد.
🔺در واقع این رشد سرسام آور و عجیب ایران در اوج دشمنی ها و سختی ها، محصول مردم است. حضور مردم. این باعث شده با یک دولت «در مجموع» / «تا اینجا» موفق، همراه باشیم. و این همان منبع فیاض و لایزالی است که مدیران هر چقدر به آن توجه کنند موفق تر خواهند بود.
@ali_mahdiyan
ساختار با حیا
درباره #انتخابات ۵
🔺اهل معرفت معتقدند «حیا» با «مراقبت» تفاوت دارد. حیا یک خودکنترلی است که ناشی از «حضور» است حضور شخص حاضر است. «حیا» با «خجالت» هم فرق میکند. خجالت ناشی از یک ضعف درونی و عدم اعتماد به نفس است و حیا یک قوت درونی است و ناشی از کرامت نفس. «حیا» با «خوف» فرق میکند، حیا از سر ترس از دیگران شکل نمیگیرد بلکه «حضور»شان ، آن را ایجاد میکند.
🔺این جمله امام را شنیده اید که «عالم محضر خدا است در محضر خدا گناه نکنید» این جمله توضیح «حیا» است در نسبت با خدا. معلوم بودن، در معرض مشاهده بود، در محضر دیگران بود یک احساس کنترل درونی ناشی از دیدن جلالت را باعث میشود. در محضر هر موجود با شعوری بودن حتی یک کودک، باعث میشود انسان متوجه آن نفس برتر و کرامت خود شود و خود را جمع کند. میگویند سلمان فارسی حتی وقتی تنها بود نسبت به خودش حیا میکرد. این حیای نسبت به خود توجه به آن کرامت نفس و هویت برتر خود است که حاضر است.
🔺اهل معرفت این آیه را درباره حیا به کار میبرند:«الم یعلم بان الله یری» خدا میبیند. آیه ۲۲ سوره فصلت علت گناهان عیان و آشکار را همین میداند ما کنتم تستترون آغاز آیه است تا لکن ظننتم ان الله لایعلم کثیرا مما تعملون
🔺شنیده اید شهرهایی که مهاجرت درش زیاد است، جرم و جنایت درش بیشتر است؟ وقتی انسانها در فضای اجتماعی حاضر باشند که احساس کنند دیده نمیشوند و پنهانند وشناخته نیستند، راحت خطا میکنند. یک دلیل که فضای مجازی فضای بی حیایی است این است که خیلی ها درش فعالیت میکنند در حالیکه خود را پنهان میکنند پشت هویت جعلی.
🔺جامعه ای که درش مردم را دائما در صحنه نگه میدارد و حضور آنها را میطلبد، گسترش حیا را باعث میشود. جامعه ای که از مسوولین طلب میکند تا جایی که دشمن استفاده نکند، «شفافیت» داشته باشید، گسترش حیا را دنبال میکند. جامعه ای که صحنه را صحنه حضور و محضر مردم میکند، زمینه را برای حیا و خود کنترلی همه فراهم میکند. ساختار« مردمسالاری دینی»، حیا خیز است. آنانکه توصیه به عدم حضور مردم میکنند و سبک مدیریت پنهانکارانه را میپسندند، دنبال بی حیایی اجتماعی اند. دنیای غرب که به سوی استبداد پنهانکارانه پیش رفته به سمت بی حیایی در ساحت مدیریت خود پیش میرود. «حضور مردم» حتی اگر هیچ حرفی نزنند، هیچ امر و نهی نکنند، هیچ مطالبه نکنند، هیچ کاری نکنند، حیا را افزایش میدهد. فقط حضور. بماند که دستور به امر و نهی و نصح و تلاش و مطالبه گری و چه و چه این صحنه را اتفاقا خودکنترل تر و پیشرونده تر میکند. یک دلیل که در جامعه امام عصر عج نفاق سخت تر است همین حضور بیشتر مردم است.
@ali_mahdiyan
زنگ خطری با اسم رمز خواص
درباره #انتخابات ۶
🔹 اگر بیشترین اهتمام حضرت امام ره در حیات مبارکش خرج ایجاد هویت انقلابی و معماری نظام اسلامی شد، بیشترین اهتمام حضرت آقا را باید طراحی و معماری «دوران دولت اسلامی» دانست.
🔹دورانی که در آن نقش جلوداران انقلابی بسیار جدی است. «حلقه های میانی» بین حاکمیت و مردم، کانال کشی تبیینی بین امام و امت، احزاب اسلامی که هویت انقلابی و مردمی و تبیین کننده دارند و بارهای کشور را بر میدارند، یک ویرایش کلان اجتماعی است که رهبری دنبال میکند.
🔹دولت ها اگر بخواهند حقیقتا مردمی باشند باید به شکل گیری چنین ویرایشی کمک کنند. اقتصاد اگر بخواهد نجات پیدا کند باید بر بستر چنین ویرایش اجتماعی شکل بگیرد. فرهنگ را و سیاست را همین ویرایش اجتماعی پیش میبرد و لذا این نکته باعث شده که بیشترین تخاطب رهبری با همین جریان گسترده انقلابی هم باشد. او از این جریان انتظارات بسیاری دارد.
🔹اما مقاطعی از سالهای رهبری ایشان بوده که تاکید و تمرکز ویژه ای روی کلیدواژه «خواص» داشته اند. کلمه خواص را عموما ایشان زمانهایی به کار برده که احساس خطر انحراف خواص و سر ریز شدنش به کل جامعه را جدی دیده اند.
🔹اولین بار که تمرکز روی کلمه خواص در گفتمان رهبری جدی شد، مربوط به سال 75 است. یعنی پایان دولت سازندگی. اینجا است که ریشه بسیاری از وقایع و انحرافات بعدی روشن میشود. در آن سال مساله انحراف خواص جبهه حق در چند سخنرانی مفصلا توضیح داده میشود. ریشه این انحراف اما مقوله «دنیاطلبی» معرفی شد.
🔹بعد از پایان جنگ و دوران سازندگی این مساله که خود را در سبک زندگی و سبک تصمیم گیری بسیاری از انقلابیون سابق نشان میدهد. اگر متوجه این زاویه نگاه و تحلیل رهبری بشویم درخواهیم یافت که ایشان ریشه اصلی انحرافات جریانات اصلاحات و گفتمان غربگرایانه شان، را چه میدانست و اگر بخشی از تلاش ایشان صرف پاسخ به هجمه های فکری و فرهنگی آن دوران بود، اما چرا و چگونه بخش عمده تلاششان صرف بالا آوردن گفتمان عدالتخواهی و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض بود. ایشان در آن سالها بارها و بارها به نقش انحراف خواص در گمراهی عوام اشاره میکنند. شاید بیشترین تاکید ایشان روی مفهوم خواص در دوران اصلاحات رقم خورد.
🔹بعد از این در سال 84 که برخی از خواص منحرف شده و کنار گذاشته شده، زیاده خواهی های خود را در نسبت با دولت وقت شروع کردند و دولت را متهم به پوپولیسم میکردند، رهبری در چند سخنرانی مفهوم «خاصه» در مقابل «عامه» را مطرح کردند. مفهوم عامه با عوام تفاوت داشت. عوام بار منفی داشت اما عامه به معنای عموم مردم و سواد الناس بود. رهبری تلاش کرد با طرح این گفتمان جلوی فشارهای گروه ها و جریانات قدرت طلب به حاشیه رفته را بگیرد.
🔹سومین مقطعی که در آن، مفهوم خواص مورد تاکید جدی ایشان قرار گرفت، سال 88 بود. این بار هم خطر از جانب خواص جدی بود. اما ریشه بیماری آنها این بار «ترس» بود. ترس از قدرت طلبان و جریانات پر مدعایی که مقابل رای عموم مردم ایستاده بودند. ترس خواص باعث سکوتشان میشد. ساکتین از خواص که یا موضع صریح نمیگرفتند یا کم سخن میگفتند یا موضع دو پهلو داشتند یا بالکل کنار کشیده بودند درد اصلی آن دوران بودند. نتیجه آن سکوت های مرگبار هم البته امروز قابل ارزیابی است.
🔹حالا بعد از سالها خطاب به خواص این دوران که عمدتا جوانان گام دومی هستند، هشدار دیگری از جانب رهبری است که به این راحتی قابل چشم پوشی نیست.
این بار هم مساله خواص هستند؛ تعلل و تردید آنها که باعث «کند شدن» حرکت انقلاب میشود. ریشه این تعلل و تردید چیست؟ باز هم ترس اما این بار ترس از فضای روانی و رسانه ای که دشمن بر ذهن عموم مردم شکل داده است. این ترس باعث شده که با صراحت و بی لکنت وارد صحنه نشوند. خود را بین عوام مخفی کنند و خلاصه «تبیین نکنند».
🔹مساله انفعال و تعلل و تردید انقلابیون یک خطر جدی است که اگر به زودی تدبیر نشود آثار کلان سیاسی اجتماعی و امنیتی و بلکه تاریخی مهمی خواهد داشت.
همشهری
@ali_mahdiyan
نفوذ جاسوس انگلیسی در لباس روحانیت و اجتهاد!
یک همجنسباز ایرانیالاصل با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! آنجا سید و مجتهد شد، به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد!حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناحهای سیاسی قرار گرفت اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود شناسایی و دستگیر شد
نامش سید سعید جلیلی چوبتراش معروف به سعید آلمحمد بود،چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند
او با آموزش هایی که در سازمانهای جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6 دیده بود، توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود
او در مصاحبهای میگوید: من هدفم از شرکت در انتخابات مجلس خبرگان این است که اگر بتوانم نعلین آقا را جفت کنم!!
یاد روحانی جاسوس دیگر انگلیس افتادم که میخواست وارد خبرگان بشه
بنظرتون چند تا دیگه از این جاسوس ها تو بدنه نظام داریم؟؟
توییتر: آزاده امینی
@IRAN_CITYOFSUN
⭕️ منتطری ساده لوح بخوانید 👇👇👇
❌ در این باره خاطره ای دارم که تاکنون باز نگفته ام.در اواسط دهه هشتاد، بانو بتول علایی فرد همسر اول آیت الله سید محمود طالقانی درگذشت و آقای منتظری با عجله و بدون این سوال ابتدایی که: این متوفی مادر کدامین یک از فرزندان آقای طالقانی است؟، پیام تسلیتی خطاب به اعظم طالقانی ارسال کرد.او در این پیام، در تجلیل از آن مرحومه نوشته بود: مادری که در دامان خود شخصیتی مبارز و پرسابقه مانند شما را تربیت کرد...(نقل به مضمون).
🔹درآن روزها این مساله درمیان برخی فرزندان آیت الله طالقانی اسباب مطایبه و مزاح شده بود، چه اینکه اعظم خانم فرزند بانو توران معتضدی همسر دوم آیت الله طالقانی بود و نه تنها در دامان آن مرحومه تازه گذشته بزرگ نشده بود،بلکه با او رابطه درست ودرمانی هم نداشت! (تفصیل مساله را به دلیل اینکه جزء اطلاعات خانوادگی و خصوصی مرحوم طالقانی است، وا می نهم).
❗️همین یک مورد به ظاهر ساده، نشان می دهد که او در مقام اظهار نظر درباره برخی مقولات، گاه حتی از ابتدایی ترین مسائل درآن فقره نیز بی خبر می ماند! این را بیفزائید به حضور برخی چهره ها در بیت وی و استنتاج از اینکه ترکیب این دوعنصر، میتواند چه برون دادی داشته باشد. فاعتبروا یا اولی الابصار!
💢 از باخت تیم ملی خوشحالی میکنند!
- از شهادت نیروهای انتظامی خوشحالی میکنند!
- از حمله تروریستی داعش خوشحالی میکنند!
- از کشته شدن دختر کاپشن صورتی خوشحالی میکنند!
- از تحریم دارویی ایران خوشحالی میکنند!
- از حملهی اسرائیل به مواضع ایران خوشحالی میکنند!
- از حمله به خاکِ ایران حمایت میکنند!
و ...
🔹حقیقتا شما وحوشِ اپوزیسیون، کثیفترین، رذلترین و بیشرفترین اپوزیسیون تاریخ هستید!جهان رذالتی مانند شما ندیده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️امر به معروف و نهی از منکر یک کشیش آمریکایی❗️
دروازه های جهنم باز شده 🔥
در آهنگ هاشون میخونن داریم میایم سراغ بچه هاتون😱
❌️ این اتفاقات داره بعد از جنبش #زن_زندگی_آزادی اشون براشون میوفته❗️😏
❓سوال : چرا چشمهاشون عادت نکرده⁉️🤔
❓پس چرا اینهمه انحراف بینشون زیاد شده⁉️🧐
✔️ جواب : چشمهاشون عادت کرد و دنبال لذائذ شیطانی دیگه رفتن ...
📢 حجاب #مقدمه است برای همین حجاب برای زن خط مقدم است
#نجابت_علوی
🔶 آدرس کانال نجابت علوی
https://eitaa.com/nejabatealavi
💠 نگران فردا
🔸 مرحوم دولابی:
اگر غلامی پس از سالها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟
این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند.
بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد که برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
📌وزیر عیناللهی، 22 بهمن 1402: «در سالهای قبل بیش از ۸هزار میلیارد تومان از طریق سازمانهای بینالمللی برای اجرای برنامه تنظیم خانواده و کاهش جمعیت در کشورمان هزینه شده بود.»
♨️برای این خبر دو خطی، میتوان صدها صفحه تفسیر نوشت و سؤالات بسیاری مطرح کرد، اما عجالتاً چند نکته و پرسش مهم در قبال این صحبت وزیر وجود دارد:
1️⃣آقای وزیر، وقتی به صراحت به وجود دشمنی سازمانهای بینالمللی با ایران اعتراف میکنید و این که اینان در جهت ضربه زدن به جمعیت ایران هزینه کردهاند، همکاری ادامهدار ایران و بالاخص وزارت بهداشت با این سازمانها از چه روست؟ همچنین عضویت ایران در سازمان بهداشت جهانی، شرکت در کنفرانسهای جمعیتی سازمان ملل متحد (مثلاً کنفرانس ICPD : کنفرانس بینالمللی جمعیت و توسعه) و پذیرش اوامر دیکته شدهشان و دادن تعهدات گوناگون به آنها، از چه روست؟
2️⃣اینکه دشمنان در این راه هزینه کردهاند، امری بدیهی است. از دشمن، غیر از دشمنی انتظاری نیست، اما چه کسانی در داخل، همکار دشمن و سازمانهای بینالمللی بودهاند و پول گرفتهاند تا از نسل شیعه بکاهند؟
3️⃣در خیانت مسلم علیرضا مرندی و همکارانش (مثلاً سعید نمکی) در ماجرای کنترل جمعیت هیچ شکی نیست.
♨️مرندی را باید «پدر کنترل جمعیت» ایران نامید. نام وی تا ابد تاریخ، با ننگ و نکبت یاد خواهد شد و شما آقای وزیر فراموش نکنید که با اسم بردن از سازمانهای بینالمللی، هرگز نمیتوانید بر خیانت مرندی سرپوش بگذارید.
♨️یکی از بازوهای اصلی اعمال این هزینههای بینالمللی در داخل، مرندی بوده است. او در 1999، جایزهء جمعیت سازمان ملل (همان جایی که آقای عیناللهی، آن را از عوامل کاهش جمعیت اعلام میکند) را گرفت.
♨️شایان ذکر است که علاوه بر مرندی، محمدجلال عباسی شوازی (استاد دانشگاه تهران) نیز در سال 2011، همین جایزه را دریافت کرد. شوازی کسی است که در آمار جمعیتی ایران دست برد تا به دروغ، وضعیت را عادی نشان دهد. افتضاح این کار چنان بالا گرفت که سعید نمکی، وزیر سابق بهداشت مجبور شد با نگارش نامهای به رهبری، در سال 1398 اعتراف کند که با ارائهء آمار غلط، به معظمله دروغ گفتهاند!
4️⃣روند کاهش جمعیت ایران ادامه دارد و مسوولانی هستند که با افزایش هزینههای زندگی/ سخت کردن ازدواج/ ساخت مسکن 15 متری و 25 متری (یعنی جایی که عملاً بچه داشتن در آن نشدنی است) در ادامهء این روند سهیماند؛ آنهایی که قدمی برای تسهیل ازدواج برنمیدارند. آقای وزیر، کاش توضیح میدادید که از این رقم 8هزار میلیارد، چه مقدار به آنهایی رسیده که همچنان در عمل، مانع فرزندآوری هستند.
5️⃣با نسل ایرانی چه کردهاید که امروز از هر 5 زوج، دستکم یکی نابارور است؟ این دسته گل شما و همکارانتان در وزارت بهداشت (و وزارتخانههای مرتبط با تغذیه، مثل کشاورزی) است.
♨️آقای وزیر، شما که قبلاً هم سابقهء حضور در سمت معاونت و. بهداشت (در دوران احمدینژاد) را داشتهاید، باید پاسخگو باشید که دقیقاً چه بر سر ایرانیان آوردهاید که نرخ ناباروریشان از آمار جهانی، بالاتر است؟
6️⃣و در پایان، آقای وزیر، انگشت اتهام اصلی، سمت شما، همکاران و همپالگیهایتان در و. بهداشت است که پول سازمانهای بینالمللی را گرفتید، از اوامرشان اطاعت کردید و وضعیت جمعیتی ایران را به اینجا رساندید، اما هنوز فهم آن را ندارید که برای 1 بار هم که شده از خودتان بپرسید، چرا باید همچنان با این دشمنان همکاری کنید؟
♨️توپ را به خارجیها پاس ندهید، اگر امثال شما با دشمنان خارجی همدست نمیشدید، امروز وضعیت جمعیتی ما این چنین فلاکتبار نبود.
📌مقصر اصلی، شمایید!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b