هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔴آزادی بیان، در خدمت سلبریتی های ضد وطن
🔺شرائط بحرانی سیل کشور، درکنار دشواری ها و تلخی ها، صحنه های زیبا و امید بخشی از همیاری، جهاد، مقاومت و ایثار به نمایش گذاشت که بسیار درباره اش گفته شده و بسیارتر باید گفته شود.
🔹در عین حال این اتفاق موجب بیرون ریختن نفرت ها و آلودگی های درونی عده ای دیگر شد. کسانی که در آرامش و امنیت منزل خود مانده اند و بجای اینکه لااقل از مردم و مسئولان و نيروهای امدادی و جهادی حمایت روانی و رسانه ای کنند، به طعنه و سمپاشی مشغولند.
🔸یکی از این حرکات ناشایست، ایراد گیری به کمک های نیروهای بسیج مردمی عراق به سيل زدگان خوزستان است.
🔹کاروان کمکهای عمرانی و رفاهی مقاومت اسلامی نُجَباء با بیش از ۱۰۰ خودروی سبک و سنگین، با همراهی برخی مدیران و رؤسا و نیز نیروهای واحد مهندسی و لجستیکی الحشدالشعبی عراق چند روزی است که به خوزستان آمده اند.
🔸اقدام نجباء و حشدالشعبی درحالی ست که کشور عراق نیز همزمان با ما دچار سیلاب و امکان سرریز سدها شده و این ارزش کمک هایشان را دو چندان می کند.
🔹مردم عراق بخاطر شکست داعش خود را مدیون ایران می دانند و اصولا کمک کشورهای همسایه به یکدیگر در بحران ها امری طبیعی و انسانی ست.
🔸برخی سلبریتی های معلوم الحال و شخصیت ها و رسانه های اصلاح طلب، به این کمک واکنش های ناسیونالیستی نابجا و تفرقه افکن نشان داده اند که شرم آور است.
🔹باید باور کنیم الان که دیگر نه صدامی است و نه رژیم بعثی روی کار است، حساسیت نسبت به مردم عراق و نيروهاي بسیج مردمی، از روی تعصب و وطن دوستی ست؟
🔸چرا این حساسیت نسبت به آلمان، فروشنده سلاح های شیمیائی به صدام و نیز انگلستان، اشغال کننده نیمی از ایران در جنگ جهانی دوم از طرف سلبریتی ها و اصلاح طلب های مورد نظر وجود ندارد؟!
🔹اینجاست که باید این واکنش های غیر معقول را، بر اساس فرمول تبلیغاتی سیا برای اختلاف افکنی بین ایران و عراق، و در جهت تنگ تر کردن حلقه محاصره ایران ببینیم؛ آنهم در شرایطی که شراکت اقتصادی، سیاسی و امنیتی ما با عراق، بهترین راه برای شکست تحریم هاست.
🔸یکی از بهانه های سطح پایین و غیر قابل اعتنا این بود که می گفتند ایران نیروی انسانی برای کمک نياز نداشته که حشدالشعبی نیرو فرستاده! پس قصد دیگری در کار است.
🔹شما که در خوزستان نیستید و سری هم به اینجا نزده اید، چه میدانید دقیقا خوزستان به چه کمکی نیاز دارد؟
شما می دانید ساخت سیل بند برای چندین شهر و ۱۷۰ روستای در محاصره سیل و تقویت شبانه روزی سیل بندها و امدادرسانی به آوارگان چه میزان نیروی انساني نیاز دارد که از زیر پتو توییت می زنید نیروی انسانی نیاز نیست؟!
🔸متاسفانه تهمت و حاشیه سازی و کمک به اجرای اهداف دشمن در کشور ما هزینه ندارد. آزادی بیان در خدمت اتهام زنان و تحریف گران قرار گرفته و بخش زیادی از انرژی جریان انقلابی دارد صرف پاسخگویی و سم زدایی می شود.
🔻کی روزی می آید که در جامعه ایران نیز مانند اغلب کشورها، قانون باعث شود هر کسی _ از سلبریتی تا شخصیت های سیاسی _ حد خود را بداند و با اظهارات خلاف واقعِ ضد امنیتی برای نظام هزینه نتراشد.
📝#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
ارسال شده از سروش+:
🔸 تبلیغ کالای خارجی
⁉️ آیا تبلیغ کالای خارجی، اشکال دارد؟
✅ کار ناپسندی است و اگر خلاف مقررات باشد، جایز نیست.
◀️ کانال «فتاوای رهبر انقلاب» را به سایر مقلدان ایشان معرفی کنید 👇👇👇
@khamenei_ahkam
هدایت شده از شمیم آشنا
‼️تشهد اضافه در نماز
🔷س 1388: اگر کسی در نماز اشتباه کند و یک تشهد اضافه انجام دهد چه باید بکند؟
✅ج: تشهد اضافی در صورتی که از روی عمد نباشد، مخلّ به صحت نماز نیست.
📕منبع: kkhamenei.ir
#احکام
🆔 @Shamimeashena
هدایت شده از زمانه
🔴 دو قطبی سازی نجف_قم
🔹این روزها دعوای مکتب نجف _ قم در فضای رسانه ای کشور در سطح قابل توجهی اوج گرفته است که البته مسئله ی غیر قابل پیش بینی نبود. مدت هاست که عده ای تلاش می کنند تا دوگانه نجف _ قم را آن هم با قرائت خودشان زنده کنند.
🔸دوگانه ای که یک سمتش نجف باشد و دیگری قم یا دقیق تر بگوییم دوگانه ای که یک سمتش مشی مرجعیت نظارتی است و سمت دیگرش ولایت مطلقه فقیه؛ حتی می شود دقیق تر با عصر حاضر تطبیق کرد و وارد مصداق شد، دوگانه ای که یک سمتش آیت الله سیستانی است و سمت دیگرش امام و رهبری.
🔹جریان سنتی و سکولار حوزه مدت هاست در تلاش اند تا از این دو مصداق، دوگانه بسازند و زمین بازی طراحی کنند. زمین بازی که برد _ برد در آن معنایی ندارد و هرچقدر یک طرف زمین را پیروز و موفق جلوه دهند به همان میزان طرف مقابل شکست خورده خواهد بود.
🔸اگر صریح بخواهیم سخن بگوییم دعواها و جنجال های اخیر شروع و یا امتداد همین زمین بازی است. زمین بازی که قرار است با پر رنگ کردن موفقیت های آیت الله سیستانی در عراق، مشی امام و رهبری و مکتب انقلاب اسلامی در ایران شکست خورده جلوه شود.
🔻اگر بخواهیم از کاذب بودن این دوگانه و شیطانی و تفرقه انگیز بودن آن بگذریم و آن را به مجال دیگری واگذار کنیم از دو نکته نمی شود گذشت:
1⃣ جریان سنتی و سکولار حوزه و فرصت طلبان سیاست باز علاقه مندند تا با بلد کردن موفقیت های آیت الله سیستانی در عراق، جمهوری اسلامی و مشی علمای سیاسی و انقلابی را شکست خورده جلوه دهند.
🔸آن ها اولا خاصیت مکتب نجف و به طور خاص مشی آیت الله سیستانی را نسبت به سیاست و مسائل حکومتی، حداقلی، نظارتی، ارشادی و منزویانه ترسیم می کنند و در ثانی چند موفقیت آیت الله سیستانی در عراق را پر رنگ می کنند و بعد با پر رنگ کردن نقص ها و مشکلات موجود در ایران نتیجه می گیرند که مکتب قم و مشی امام و رهبری که ورود و اداره مستقیم در سیاست و حکومت را قائل است دچار شکست شده است غافل از آنکه ماجرا دقیقا برعکس است.
🔹ماجرا از این قرار است که اتفاقا هر جایی که قائلین به مرجعیت نظارتی به موفقیتی در عرصه سیاسی و اجتماعی دست یافته اند دقیقا آنجایی بوده است که از مشی منزویانه و حداقلی خود فاصله گرفته و از مکتب علمای انقلابی و به طور خاص امام خمینی (ره) توشه چیده اند.
🔸به عنوان مثال اگر آیت الله سیستانی در شکست داعش موفق عمل کرده است، اگر به اصرار ایشان قانون اساسی جدید تدوین شده است، اگر با هدایت ایشان انتخابات آزاد در کشور نهادینه شده است و ده ها "اگر" دیگر، دقیقا به این علت است که آیت الله سیستانی در این مسائل انقلابی عمل کرده است و به مشی امام خمینی (ره) و قائلان ولایت مطلقه فقیه نزدیک شده است، این خروجی ها حاصل مکتب انقلاب است نه مرجعیت منفعلانه، دور از سیاست و در انزوا که آقایان سنتی با افتخار از آن یاد می کنند.
2⃣ اگر بحث بر سر موفقیت ولایت مطلقه فقیه و مرجعیت نظارتی چهل سال پیش در می گرفت منطقی بود اما امروز با وجود خروجی های عینی متعدد این دو نظریه در نقاط مختلف جهان اسلام خنده آور است.
🔹حاصل مرجعیت نظارتی در عراق و انزوای نسبی علمای نجف نسبت به ورود مستقیم در سیاست و حاکمیت این شده است که پس از گذشت چندین سال از ورود نظامیان آمریکایی به کشور عراق_ با وجود مردم و جوانان مجاهد و فداکار عراقی که جلوه ای از آن را در مقابله با داعش دیدیم_ هنوز نتوانسته اند آن ها را به طور کامل از عراق بیرون کنند این در حالیست که خروجی ولایت مطلقه فقیه در ایران علیرغم وجود فشارهایی که تا به حال هیچ کشور اسلامی آنها را به خود ندیده است، انعکاس و نمایش خفت، ذلت و اشک نظامیان آمریکایی در خلیج فارس آن هم توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جهانیان است.
🔸در حالیکه خروجی مرجعیت نظارتی نهایتا صدور فتوای جهاد دفاعی در مقابل داعش است همزمان، خروجی ولایت مطلقه فقیه اعلام موفقیت سردار سلیمانی در ماموریت پاکسازی "کل منطقه" از داعش و داعشیان است.
🔹در عرصه دین و معنویت هم همین مسئله صادق است. متحجران و سکولارهای حوزه باید پاسخ دهند آنان که در دور دست ترین نقاط جهان به اسلام و مکتب اهل بیت (ع) روی آورده اند، عکس چه کسانی را در دست دارند و اسلامشان حاصل اقتدا به کدام مکتب و مرام است؟! ؛ امامت فعال و انقلابی یا مرجعیت منفعلانه؟!
🔺از این نمونه ها در ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، علمی، اجتماعی و... فراوان است البته به تبع آن کمتر دیده شدن نقایص و اشکالات مشی مرجعیت نظارتی کاملا طبیعی است چرا که وجود اشکال در خارج از گود سیاست و حکومت مثل وجود غلط در دیکته نانوشته است.
📝 #فرشی_نعیم
🔴 #زمانه= آنچه یک #تحلیلگر باید بداند
_______________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از ابَرشاگرد
🌙 شبنوشت 🌙
♻️ بسیاری از مدافعان تصویب کنوانسیونهای CFT و پالرمو و اجرایی شدن توصیههای FATF، دقیقا همان کسانی هستند که روزگاری نهچندان دور سعی داشتند که فنیترین و دقیقترین نقدها را به برجام با برچسبهایی نظیر "کاسب تحریم" و امثال آن خفه و ساکت کنند، و اکنون نیز.
🤔 اما بهراستی صفت یادشده (کاسب تحریم) واقعا برازندهی کیست؟ منتقدان یا مدافعان؟ (بخوانید.)
توضیح آنکه؛
💥 اساسا طبق توافق برجام، هیچگونه تحریمی لغو نمیشود و ساختار تحریمها نیز سرجای خود باقی مانده و هیچ تضمینی برای لغو آنها وجود ندارد.
با اندکی تأمل خواهیم یافت که علیالقاعده این «برجام و حفظ آن» است که میبایست مورد حمایت کاسبان تحریم باشد نه نبودِ برجام؛ زیرا بنابر آنچه عرض شد، برجام موجب مشروعیتبخشی به سایر تحریمها و نیز پابرجا ماندن ساختار تحریمها شده است.
⚠️ با این تفاصیل، بهراستی صفت "کاسب برجام" اگر برازندهی کسانی باشد، آنان منتقدان هستند یا مدافعان؟
🌹 قضاوت با شما
📝 @abarshagerd
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (1)
1⃣ کنت #الکساندر_دمارانش، که بیش از ده سال (۱۹۷۰- ۱۹۸۱) ریاست «سرویس اطلاعات خارجی» فرانسه SDECE را به دست داشت، در دیداری با #رونالد_ریگان رئیسجمهور آمریکا، راهکار کمهزینهی مقابله با دشمنان غرب [بالأخص ایران] را اینگونه پیشنهاد کرد:
2⃣ «من پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم: آقای رئیسجمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد... بهدلیل اینکه ما نمیتوانیم یک میلیون نفر نیروی اعزامی به افغانستان روانه کنیم... پیشنهاد میکنم آنچه را که من #عملیات_مسکیتو [Mosquito : پشه مالاریا] نامیدهام، شروع کنیم.
👈 او پرسید: چرا مسکیتو؟
👈 [جواب دادم]: چون پشهی مالاریا نمیتواند خرس را بکُشد ولی میتواند آنقدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وزوز گیج شود... پشه مالاریا میتواند دشمنی بسیار خطرناک باشد... ما میتوانیم از چنین تصور و تمثیلی بهره ببریم و شاید بتوانیم در افغانستان کاری انجام دهیم.»
📚 منبع: کنت دمارانش، جنگ جهانی چهارم، چاپ هفتم، سال ۱۳۹۰، انتشارات اطلاعات، صفحه ۱۳-۹
🌐 در مورد عملیات پشه مالاریا اینجا مفصل توضیح دادهایم:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/5602/
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (2)
1⃣ مهمترین هدف عملیات پشه مالاریا (مسکیتو) مشغولسازی و غافلسازی از اقدامات اصلیِ دشمن و هدر دادنِ انرژی و توان درمسير فرعی میباشد.
2⃣ پشه با به هم ریختنِ اعصابِ افراد یا سیستمِ مقابل آنان را از کارِ اصلی بازمیدارد و بعد از به هم ریختنِ سیستم عصبی، احتمالاً فرد یا سازمانِ مقابل، واکنشهای حساب نشده و هزینهساز نشان خواهند داد.
3⃣ بهنظر میرسد پیجها و کانالهای مجازی و سلبریتیها -بعضی بهطورِ سازمانیافته و بعضی به تبعیت از موج و از رویِ جَوگیری- چنین کارکردی دارند:
👈 مشغول کردنِ مسئولان و نیروهایِ انقلاب و نظام و غفلتِ آنان از اقدامات اصلی.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (3)
1⃣ بهنظر میرسد که جریان امنیتیِ مشکوکی کنترل برخی از #سلبریتیهای_جنجالی را بهدست گرفته است، بهنحوی که بعضاً مدیریت صفحات آنها در فضای مجازی در اختیار همین #جریان_امنیتی است.
2⃣ برخی از این #سلبریتیها تا قبل از سوار شدنِ این جریان امنیتی، اینگونه در مقابله با نظام و انقلاب تند و بیپروا نبودند، ولی در دو سه سال اخیر #ساختارشکن و بسیار بیپروا شدهاند.
3⃣ همین جریان با استفاده از ارتباطاتِ خود، عدهای از حزباللّهیها را علیه مطالبِ این سلبریتیها در فضای مجازی تحریک میکند و توانِ حزبالله را به هرز میبرد.
4⃣ بهعبارت دیگر، هم #ظرفیتسازی علیه نظام میکنند و هم سرگرمکردن و هرز دادنِ توانِ جریانِ موافق نظام به درگیری با بعضی سلبریتیها.
5⃣ آنطور که تجاربِ پیشین نشان میدهد، احتمالاً پس از #چهرهسازی، همین جریان در قالب پروژههای به ظاهر موجّه، برخی از این سلبریتیها را به خارج از کشور خواهد فرستاد. آنان #مأموران_مخفی معرفی میشوند، ولی درواقع با امکانات نظام به افزایش توانِ نیروهای برانداز یاری میرسانند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (4)
1⃣ این #جریان_امنیتی، گردانندگانِ این کانالهای تلگرامی و #سلبریتیها را گاهی #سوژه و گاهی #منبع معرفی میکنند و دوگانهی «منبع- سوژه» میآفرینند.
2⃣ به این معنا که تا دستگیر یا احضارِ مخفیانه نشدهاند، بهعنوان #سوژه معرفی میشوند، و توانِ نظام را صرف آنها میکنند، و پس از دستگیری یا احضار، برای نجاتِ آنان، از ایشان در پوششِ منبع و نفوذی استفاده میکنند.
3⃣ گاهی هم این نوع سوژه- منبع ها فدا میشوند تا کارنامهی عملیات خود را مورد توجه مسئولان نظام قرار دهند.
4⃣ عناصر و مدیرانِ انقلابی و دلسوزِ اطلاعاتی، برای شناخت و خنثیکردنِ این ترفندِ قدیمی، وظایف سنگینی بر عهده دارند.
✍ نویسنده: حسین قاسمی
👉 @hosseinghasemi1357
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter