تنفس مصنوعی یا باطری به باطری، هر چه بود #ظریف برای همان مشت آخر به میزگرد سیاسی آمده بود تا #پزشکیان بتواند دوپینگ انتخاباتی کند. ماهی قرمز هم یادش هست که قرار بود تاس ظریف در مذاکرهی برد-برد برای ایران جفتشش بیاورد، اما برجام برای دشمن گُل شد و برای ما پوچ! یعنی مثلاً این نطق طوفانی خاطرهی فشارهای ایمیلی را شست و با خود برد. از برجام که آبی برای خوردن مردم گرم نشد، هیچ؛ بنزین هواپیمای ظریف هم تحریم شد! شد غلامی که آب جوی آرد؛ آب جوی آمد و غلام ببرد. جای گشایشهای اقتصادی دولت روحانی هنوز درد میکند؛ آقای ظریف! نه، مرسی!
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔻کارشناس میزگرد انتخاباتی: «اگر در دولت شما به خاطر یک خانم بیحجاب رستوران تعطیل شود، یا تاکسی اینترنتی به پارکینک منتقل بشود، برای این چه تدبیری دارید؟»
پاسخی که #سعید_جلیلی به این پرسش میدهد، شستهرفتهاش تأکید بر این دو مسأله است:
۱- قانون، ناقص یا مترقّی، باید فصلالخطاب باشد. مشکلات ذکر شده ناشی از اجرای سلیقهای قانون است. قانون ناقص یا غیرمؤثر را میتوان اصلاح و ترمیم کرد.
۲- نظام مسائل زنان عمیقتر و گستردهتر از این مصادیق سطحی است و بجای پرداختن به معلولهای جزئی بهتر است به علتهای ریشهای توجه داشت. آسیبهای پاییندستی زنان ناشی از بیتوجهی به طیف وسیعی از نیازهای بالادستی آنان است.
🔺آیا این پاسخها بهتآورند، یا قضاوتهای سطحی و مغرضانه و پرحاشیهی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر؟! این سادهاندیشی و خامی است که انتظار داشته باشیم دربارهی چالش چندبعدی حجاب با آن همه پیشزمینهها و پیامدهای اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، نامزدها موضع پوپولیستی داشته باشند و پاسخ صریح تکجملهای بدهند.
🔴نه دست و جیغ و هورا و نه اخ و پیف و واویلا؛ برای سیاستمداری که به تکلیف عمل میکند، هیچکدام مهم نیست. اما فشار به نامزدها با حربهی استهزا برای موضعگیری عامیانه، عین امر به منکر است؛ فتأمل!
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
اگر اینجا ژاپن بود، از حجم دیدارهای مردمی جلیلی طی یازده سال گذشته برق تولید میکردند! اما سیاستمداری که بر اساس یک تکلیف نانوشته بیش از صد و چهل سفر استانی رفته و با نخبگان و مردم طبقات مختلف کشور چهره به چهره و شانه به شانه گفتگو و همراهی داشته، متهم به «تعاملناپذیری» میشود! و منظورشان از «تعامل»، حتماً بدهوبستانها و نانقرضدادنها و کارچاقکردنها و لابیزدنها و لاپوشانیکردنها و باجسبیلدادنها در بافت قدرت است. خیلی شیک و مجلسی فساد سیستماتیک را تئوریزه و شکلاتپیچ میکنند؛ قربة الی الله. اگر منظور از تعامل، ارتباط سالم و سازنده با ارکان قدرت به منظور تحقق اهداف نظام باشد، #سعید_جلیلی ۶ سال در شورای عالی امنیت ملی به چه کاری مشغول بود؟ مگر نه این است که شعام یک نهاد فرادستگاهی و میانقوهای است که دبیری آن مستلزم ارتباطات گسترده با همهی سطوح عالی نظام است؟ این زوال معنا و طنز تلخ انتخابات و شعبده رسانه است که مزیتهای شخصیتی و عملکردی افراد را واژگونه و وارونه جلوه میدهد.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴نگاههای لیلیپوتی و یک دنیا فرصت
#سعید_جلیلی جبران عقبماندگیهای چندصدساله را در کوتاهمدت امکانپذیر میداند و این، دستمایهی استهزاء دوست و دشمن شده است!
🔸مگر نه این است که برای جبران عقبافتادگیهای تلنبار شده، به «جهش» نیاز داریم؟ این تعبیر و باور مقام معظم رهبری است که در شعارهای سال نیز به تواتر منعکس شده است. انگارهی جهش، یک ذهنیت تخیلی نیست و مابهازای بیرونی هم دارد. اگر در شرق و غرب عالم سربچرخانیم، تجربههای زیستهای را در این فضا مییابیم. اصلاحات اقتصادی ماهاتیر محمد در مالزی از نمونههای آن است. رشد اقتصادی سالیانه ۱۰ درصد، حفظ طولانیمدت تورم تکرقمی، افزایش ۱۰ برابری تولید ناخالص داخلی و صادرات از جمله دستاوردهای اصلاحاتی است که مالزی را به صورت جهشی از کشوری فقیر به کشوری صنعتی تبدیل کرد. حتی چین نیز با اتخاذ استراتژی «جهش فناورانه» به قدرت صنعتی جهان تبدیل شد. این کشور طی سه دهه گذشته پیشرفت اقتصادی شگفتانگیزی داشته است. مقایسه روندهای جهانی رشد اقتصادی نشان میدهد که قرن جدید، قرن آسیا خواهد بود.
🔸 این نوشته در مقام مقایسه ایران با مالزی و چین یا الگوبرداری از مدل توسعهی کشورهای آسیایی نیست، اما میخواهد به این نکته توجه دهد که تجربهی بشری امکان تحقق جهش را نه روی کاغذ بلکه در میدان عمل اثبات کرده است. و اگر چنین است، چرا ایران باید استثنا باشد؟ چرا صحبت از جهش اقتصادی در ایران باید به سخره گرفته شود؟ آیا اینکه «به قلهها نزدیک شدهایم» نیز خیالپردازی است؟
🔸آنچه در کلام سعید جلیلی آمده بیش از آنکه نوعی تشریح «برنامه و اقدام» باشد، از جنس برجسته کردن و یادآوری «ظرفیتها و فرصتها» است. فرصتهایی که دیگران استفاده کرده و به رشد جهشی رسیدهاند و ما نیز میتوانیم از آنها بهره ببریم. کجای این تذکر درست از جنس جادو و جنبل و توهین به فهم جامعه است؟ نمونههای موفق جهانی به کنار، چرا به شواهد امکان جهش در کشور خودمان توجه نداریم؟ شواهدی که ردپای برنامهها و مشاورههای جلیلی در آن دیده میشود. مگر رشد صادرات نفت ایران طی سه سال اخیر جهش ۱۰ برابری نداشته است؟ مگر طی یک سال از غنای ۲۰ درصد به غنیسازی ۶۰ درصد اورانیوم نرسیدهایم؟ مگر بازار دانشبنیانهای کشور سیر جهشی قابل ملاحظهای پیدا نکرده است؟ آیا با تحولات اخیر غرب آسیا و دست برتر ایران در منطقه، ما در پنجرهی فرصت برای بهرهبرداری و جهش در رشد کشور قرار نگرفتهایم؟ و مثالهای عدیدهی دیگر که اینجا مجال پرداختن به آن نیست.
🔺آنکه از امکان تداوم این جهشها و تعمیم آن به سایر حوزهها میگوید، آیا دچار «سادهسازی حکمرانی» شده است؟! اعتقاد به امکان جهش از جنس اعتقاد به «ما میتوانیم» است که مورد تأکید امامین انقلاب و راز خیزش مردم و پیشرفتهای شگرف جمهوری اسلامی بوده است. آیا چنین دیدگاهی خطرناک است یا نگاهی که جهش را خیالی و دستنیافتنی نشان داده و مردم را محکوم به پذیرش وضعیت موجود و احیاناً انسداد و بنبست میداند؟ نگاههای لیلیپوتی ما را کوتوله نشان میدهد، در حالی که برای گالیور شدن در دنیا چیزی کم نداریم.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این صحبتهای #سعید_جلیلی را در ارتباط با مطلب قبلی کانال بشنوید. لایههای پنهان قدرت باید فارغ از رنگبندی سیاسی و جناحی از انسانهای شایسته تشکیل شود. در ستادهای انتخاباتی افراد زنبیل میگذارند.
🔺رئیسجمهور نباید گسترهی نگاهش را برای انتخاب کارگزاران دولت بر ستادها متمرکز و محدود کند. انسانهای توانمند، پرانگیزه، هوشیار و معتقد اغلب تمایلی به تظاهر و دیده شدن ندارند. هنر رئیسجمهور شناخت همهی ظرفیتهای خدمتگزاری و گلچین کردن آنهاست.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴انتخابات و لایههای پنهان قدرت
🔻رئیسجمهور، نمایندهی یک طبقهی ممتاز از کارگزاران است که مجموعاً دولت را تشکیل میدهند. قدرت به وسیلهی فرد قبضه نمیشود، بلکه در میان جمعی از سیاستمداران توزیع میشود. وجه اشتراک این جماعت، اتفاق نظر بر یک دالّ مرکزی گفتمانی است. مهم است که شخص رئیسجمهور ویژگیهای ممیزهی مثبتی داشته باشد، اما مهمتر از آن، ویژگیهای تیمی است که راهبری میکند. جهانبینی و انگارههای اصولی رئیس قوهی مجریه مهم است، اما جهتگیری و گفتمان مجموعهی اعضای هیأت دولت و سلسلهی کارگزاران بالادستی از آن پراهمیتتر است. با برنامه و با کارنامه، رأس هرم قدرت در مجموعهی دولت به تنهایی کاری از پیش نمیبرد و زبده و پالوده بودن ساختار قوهی مجریه تا سطوح میانی هرم است که میتواند تحولآفرین باشد. بر همین اساس، ذکر چند نکته خالی از لطف نیست:
۱- در انتخاب رئیسجمهور، شاید هیچ شاخصی به اندازهی شناخت اطرافیان، همکاران، همفکران و هممسلکان او تعیینکننده نباشد. همینها لایههای مخفی قدرت هستند که فردا کارگزاران نظام خواهند شد. لذا مطالبهی اصلی از نامزدها باید معرفی کابینهی احتمالی و اعضای آتی هیأت دولت یا مجموعهی افرادی است که مورد وثوق او بوده و تمایل به همکاری با آنها دارد.
۲- انتخابات محل جولان آدمهاییست که ستادهای انتخاباتی را نردبان قدرت میبینند و برای فعالیت در آنها سر و دست میشکنند. پول خرج میکنند تا سهم آتی خود را در قدرت تضمین کنند. نگاه ملت بیش از آنکه به نامزدها خیره شود، باید متوجه ستادها باشد. پاکیزگی ستادهای انتخاباتی از افراد مسألهدار، یکی دیگر از شاخصهای انتخاب رئیسجمهور است.
۳- شایسته بود صدا و سیما پیش و بیش از آنکه در کارزار تبلیغاتی، نامزدها را در قالب مناظره، رو در روی هم قرار دهد، طیف وسیعی از نمایندگان رسمی آنها را به مناظرات تخصصی فرامیخواند و پوشش رسانهای میداد. تجربهی چند نوبت انتخابات اخیر نشان داده که مناظرهی مستقیم نامزدها تصویر واضحی از طرح دولت آتی آنها به دست نمیدهد، بلکه یک کارزار هیجانی با القای شاخصهای کاذب ایجاد میکند. اینکه کدام نامزد زیباتر صحبت میکند یا کدامیک جوابهای دندانشکنی در آستین دارد و مچ رقبا را اخلاقمدارانه یا با بیاخلاقی میخواباند و یا زبان بدن بهتری دارد، هیچکدام شاخص درستی برای انتخاب نیست.
🔺کوتاهسخن اینکه در #انتخابات، در کنار توجه به کارنامه و برنامه، مردان مخفی و آشکار پشت سر نامزدها را هم ببینیم و پایش کنیم.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
⬅️ صفحه اول روزنامه همشهری، چهارشنبه، ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳
اینجا بخوانید:
newspaper.hamshahrionline.ir/img/newspaper_pages/1403/03-khordad/30/cover/combine.pdf
🆔 @hamshahrinews
خیلی هم خوب
🔺ده دقیقه ظریف حرف زد، چقدر خوب بود. چقدر مسلط، چقدر با مبنا، چقدر گرم و با هیجان. چقدر با حساب و کتاب.
🔺خوب بود چون هر چقدر به یک عده میگفتیم این جماعت با کل جبهه انقلاب مواجهند، نمیفهمیدند، حالا او هم قانون اقدام راهبردی را زد، هم سبک جلیلی در شورای امنیت را.
🔺خوب بود چون نشون داد چقدر در رساندن پیام و تبیین جامعه الکن هستیم و حالا با ده دقیقه سخنان او متوجه میشویم چقدر سوراخی دارد گفتمان ما. گفتمانی که اگر به آن رسیدگی نکنیم، بعد اینکه شهید رئیسی را از دست دادیم، راه او را هم از دست خواهیم داد. مثل کاری که میرحسین و هاشمی و خاتمی سعی کردند با رجایی و راه او انجام دهند.
🔺خوب شد چون فهمیدیم مشکل ما آدم نیست، پزشکیان ضعیف و بی منطق که سهل است، چوبخشک هم به نام غربگرایان کار بگذارند، تا وقتی مشغول جنگ قدرتیم به جای جهاد تبیین، دنبال جهاد تغییریم و رو آوردن کاندیدای خودمان، به جای روشنگری عموم مردم، همین آش و همین کاسه است. باید سراغ مردم رفت بی مزد و منت.
🔺مسلط بود ظریف. بله اینها در خطا هستند اما حق به جانب و محکم. نگویید چرا از خطا در نمیآیند، به همان دلیل که این خطا ها در فضای نخبگانی و عمومی پذیرفته میشود و مخاطب دارد. قصه درگیری ما با علوم انسانی و فرهنگ غربی، نیاز به جنگ دائمی و تمام عیار دارد. نه اینکه چهار روز به انتخابات گیس و گیس کشی کنیم برای تصاحب ریاست جمهوری، مثل غربیها.
🔺با مبنا بود بالاخره، ولو مبنای او غلط است. مبنایش را در همان چند دقیقه ابتدایی توضیح داد. در نسبت قدرت معنوی ، قدرت نرم ، قدرت پیام با قدرت سخت و نظامی. مساله قدرت برای او حل نشده، او قدرت سخت معنوی یعنی قدرت جامع را نمیشناسد. خیال میکند خون بر شمشیر پیروز است، یعنی فرهنگ و عقیده بدون بروز ابزاری و سخت و عملی بر ابزارهای مادی پیروز است. خوب این نگاه سکولار، و صوفیانه و معناگرای جاهلانه، همان است که از ضرب اندیشه انجمن حجتیه و معنویت سکولار در سیاست مدرن شکل میگیرد و یک هویت التقاطی درست میکند که انضمام معنویت است به منطق مادی. همان که در دوران بازرگان بود در سبک مجاهدین خلق بود در روش تکنوکراتهای مسلمان دهه هفتاد بود و هست و هست تا همه روشن شوند نسبت به این بنای ناهمگون که بارها امام درباره نقصش سخن گفته بود.
🔺گرم و با هیجان بود، خیال میکنیم با بستن دهانش به زور و به قانون و چه و چه کارش را تمام میکنیم، آنها که خیال میکردند با مرگ هاشمی پیروز میشوند ببینند که راه اینگونه نیست بعد او روحانی میآید ظریف میآید آذری جهرمی میآید وهمینطور و همینطور. چه طرف مثل هاشمی بمیرد، چه به زور دهانش بسته شود، مساله ای در این کشور حل نمیشود. ظریف و امثال ظریف فقط با روشن گری با توسعه عقلانیت و فهم ساکت میشود.
🔺بله او با حساب و کتاب و چرتکه خودش سخن گفت. گول صداقت و ایمان و وحدت وحدت کردن و آیات قرآن و نهج البلاغه خواندنشان را نخورید. اینها اینند. بعد از شهادت رییسی و دولت موفقش، در حالیکه بعد دولت مفتضح و مفلوک روحانی خیال میکردیم همه چیز روشن است، بعد از رو شدن قواعد و ساختار حقوقی دنیای امروز در جنگ غزه و مظلومیتش، هنوز زبان دارند ، جرات میکنند تسلیم شدن و سر فرود آوردن جلوی دشمن را تئوریزه کنند.
🔺میدانم از دستم ناراحت میشوید بابت این جمله دو کلمه ای من ، اما من میگویم:
"حقمان است."
@ali_mahdiyan
بعد از مناظره اول:
🔺برای مقایسه این شش نفر خوب است روی نقاط تاکید آنها و احساسی که در مجموع از فضای گفتمانشان به دست میآید، متمرکز شویم.
🔺پزشکیان بر" انسجام و وفاق ملی" تاکید داشت و "سپردن کشور به دست متخصصین علوم انسانی". اما این انسجام که با طعم راه یابی اصلاح طلبان به عرصه مدیریت مطرح میشد، در مجموع و البته منطقا، به سمت مطیع شدن نسبت به نرم افزار تمدن غرب سوق پیدا میکرد. این یک نوع اراده است. خوانش او را باید آرامترین خوانش امروز برای تبعیت تمدنی از غرب به حساب آورد، این سر اصلی همراهی غربگرایان با او است. و خیلی محترمانه بازگشت به گذشته.
🔺پورمحمدی که به مدد فضای مناظره کاملا روشن شد که گفتمان و جهت گیری اش به پزشکیان نزدیک است هر چند روی "بازسازی اعتماد مردم به حاکمان" و البته "انسجام و وفاق ملی" تاکید داشت، اما فضای گفتمان او نیز عملا به سمت نقد چهل ساله و میل و توجه جدی به خارج از مرزها سوق پیدا میکرد. اتحاد راست سنتی و چپ غربگرا قبلا در گفتمان اعتدال روحانی البته ظهور کرده بود اما بعد این مناظره اول نیز روشن شد.
🔺قاضی زاده خیلی تلاش کرد اما نشد و نمیشود، آقای زاکانی نیز ولو پاسخهای روشنی داشت و برنامه ها و طرحها و تجربه هایی داشت، لکن بیشتر به عنوان نقد کننده صریح و جدی جریان غربگرا و دولت روحانی مشاهده شد. شاید شما از این فضای حمله او لذت ببرید، من احساس میکنم این فرهنگ و گفتمان عملا مقدم کردن عواطف بر عقلانیت است، فضا روشن نمیشود و با خطوط رهبری هم نمیسازد.
🔺اما قالیباف و جلیلی. هر دو بر "تقدم بهره وری بر سرمایه گذاری" تاکید کردند، هر دو بر "بکارگیری ظرفیتهای داخلی و مردمی" تاکید کردند، هر دو بر "دولت قوی و توانمند" تاکید داشتند. اما با دو حس مختلف، جلیلی وقتی درباره ظرفیتهای کشور و مأموریتهای دستگاهها سخن میگفت احساس میکردید یک نگاه بومی دینی، معتقد و نزدیک به صحنه حقیقتا بنا دارد دارایی ها و ظرفیتهایی که عموما نمیبینیم معرفی کند، این نگاه وقتی در حوزه اقتصاد بیان میشد جذابیتش بیشتر هم بود، من از این زاویه نگاه لذت میبرم و امیدوارم در میان مدیران ما گسترش پیدا کند، نگاهی که وقتی ظرفیتها و ماموریتها را میشمارد دانشگاه ها و حتی روستاها را هم میبیند، اما قالیباف، او یک پارچه عزم بود، تنها کسی که در این جلسه احساس میکردید مهیای در دست گرفتن فرمان این کار خطیر است، او بود. احساس میکردید آنچه همه درباره مدیر قوی و توانمند میگویند در او میشود یافت. کاش در مناظرات بعدی مشاورینشان این دو را از این مسیر جدا نکنند. من از شنیدن سخنان جلیلی و نوع نگاه او لذت بردم او نابتر میگفت اما احساس عزم بر تغییر و حل مشکلات را در بیان و سیمای قالیباف بیشتر احساس کردم. او گویا همه نکات درست دیگران را جمع میزد و جزئی و اجرایی و پر از عزم بیان میکرد. طوری که مثل یک مدیر کارکشته احساس آرامش را به مخاطب منتقل میکرد و همه را نیز به حرکت فرامیخواند.
🔺در مجموع جلسه خوبی بود، پر از حیا و پر از کرامت و پر از اخلاق، بله صد البته کاش از این هم بهتر شود. خیلی بهتر. ما ایرانی هستیم کاش رقابتی متناسب با فرهنگ خودمان شکل دهیم نه متناسب با سبک غربی. رقابتی از جنس فاستبقوا الخیرات.
@ali_mahdiyan
در همین انتخابات باید انتخاب کنید
🔺اگر بعد از دولت روحانی و نتایج غیر قابل دفاع و بیتدبیری و ناامیدی مشهود بعد از آن، و بعد از شهادت شهید محبوب خدمت، و نتایج دولت صادق و مخلصش ، هنوز میبینی امثال خاتمی و آخوندی و ظریف و غیره و غیره جرات میکنند حول یک طرف جمع شوند و تو نگران رای آوردن همان یک طرف هستی، و میبینی داری رای مردم را از دست میدهی، بدان یک جای کارت گیر دارد. بدان این وضعیت غیرعادی است، بدان باید چارهای جدیتر بیندیشی.
🔺خیلی وقت است، مردمسالاری گره خورده به مدیریت افکار عمومی. مدیریت افکار عمومی، گره خورده به رسانه، رسانه تبدیل شده به پلتفرمهایی که محیط زیست جدیدی را برای ما درست کرده، محیط زیستی که نقش جهت دادن به فضای ذهنی شهروندانش را بر عهده دارد. حتما از رفقایتان شنیدهاید، چرا کف خیابان اینقدر ذهن مردم از ما دور است، کف خیابان نیست برادرم، کف رسانه هایی است که تو آنجا زندگی نمیکنی، دو کار انجام داده اند، یک اینکه به هزار فریب مردم را سوق میدهند به یک محیط زیست مجازی و قانعشان میکنند که اینجا بهتر است، دوم آنکه آنجا حکمرانی میکنند، پنهانتر از آنکه عموم مردم متوجه شوند که چطور ذهنشان سوق پیدا میکند.
🔺حالا نگاه کنید به اتفاقی که افتاده:
یک عامل موثر همین فضای حکمرانی مجازی یله و رها است. حکمرانی که آخرین سنگر دنیای مدرن است. پر از مکر و فریب برای آنکه افکار عمومی مردم را جهت دهند.
یک عامل موثر من و تویی هستیم که سر کاریم، مشغول ضایع کردن و مسخره کردن یکدیگر، تا کاهش پیدا کنیم، کم و کمتر شویم، خسته شویم، خیال کنیم کاری کردهایم.
یک عامل دیگر هم البته هست. چی؟
🔺خون.
خون دخترکان و پسرکان غزه ای، خون پاک سیدابراهیم و اصحابش، خون جاری در تاریخ که خون سیدالشهدا و اصحابش است.
خون.
همانکه اینگونه ورق سیاست را برگردانده و مردم قهر کرده با عاقبتشان را سر ذوق آورده و اینگونه ادبیات و کنشگری نامزدها را پاک و تطهیر کرده، و سد کثیف رسانه دجالها را شکسته، و در حال زیر و رو کردن تاریخ است.
🔺ما چه میکنیم؟ کجا ایستاده ایم؟ مدد میدهیم به مردمسالاری ناب خونین شهدا یا مدد میدهیم به دیکتاتوری مدرن مجازی، همانگونه میشویم که سیدابراهیم یادمان داد، یا آنگونه میشویم که دشمن میپسندد، همان سیاقی را دنبال میکنیم که سیدعلی فریاد میزند( جهاد تبیین، احیای امر، دوری از دوقطبی، دوری از لجن پراکنی، دوری از بیتقوایی مجازی، دوری از تهمت و توهین و دروغ و خاله زنک بازی) یا همان سیاقی میشویم که اسرائیل و ایران اینترنشنال و غرب وحشی دنبال میکند(یقه گیری، سستی، حرف مفت زدن و ضریب دادن،)
🔺تا وقتی مسوولین به این بلوغ برسند که حکمرانی مجازی را سامان دهند بر محور مردمسالاری و از دست طاغوت رهایش کنند، ما باید عقلانیت و اخلاق را حاکم کنیم و این شدنی نیست مگر با ایجاد یک لشکر جهادتبیین، با ارتباط حقیقی ولایی بین خودمان. اگر چنین نکنیم به قول رهبری سیلی میخوریم، باور کنید سیلی میخوریم، همه با هم سیلی میخوریم.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی:
امروز کارشناسِ همراه آقای #پزشکیان به شهید #رئیسی جفای بزرگی کرد
🔹پسفردا در مناظره، حق این شهید را ادا میکنم و نشان میدهم در دورانی که این آقایان بودند، چطور اقتصاد نابود شد.
🔹اگر مسائل را بازکنم، این بندگان خدا در کشور دچار مشکل خواهند شد.!
✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️
@jazabtarin جذابترینها 🇮🇷
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شور و اشتیاق وصف نشدنی مردم کرج هنگام ورود دکتر جلیلی به مصلی امام خمینی(ره)
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ زیبا رو ببینید و کیف کنید😍
#لبیک_یا_خامنه_ای
💠 حیا در کسب روزی
امام صادق(علیه السلام ):
آنکه از کسب روزی حیا نکند، هزینه اش آسان و خاطرش آسوده و خانواده اش در رفاه خواهند بود.
📚 ثواب الأعمال/ص200
✍🏼 بعضی از انسانها از انجام برخی کارهای مشروع ابا دارند و بعضی مشاغل را شایسته خود نمی دانند، در حالی که گاهی خداوند روزی انسان را در شغل حلالی قرار داده که شاید به ظاهر در سطح پایینی باشد.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥چه سریع کلیپ جوابیه ظریف رو ساختن .
💥حتما ببینید حتما نشر بدید .👌👌
💥فراموش نمیکنیم
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ اگر ادعاهای ظریف را در برنامه تلویزیونی همرا پزشکیان شنیدید، این کلیپ را هم حتما ببینید تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد.
─┅•═༅🍃🌹🍃༅═•┅─
📚کانال گفتمان انقلاب اسلامی
@goftemane_enghelab1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌عالی عالی عالی
با سند و مدرک، جواب دروغ های ظریف
⭕️ فراموش نکنیم
#ظریف
#شهید_جمهور
🔻ما را به دیگران معرفی کنید:
https://eitaa.com/nejabatealavi
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خدای قرآن به تو سیلی خواهد زد...
حجتالاسلام والمسلمین قاسمیان:
وقتی از عاشورا درس مذاکره گرفتن و نزدیم تو دهنش، الان از حماسی ترین آیات قرآن زبونی های برجام رو توجیه میکنه!
@BisimchiMedia
آقای تختروانچی تو آمریکا مریض شده بود تو بیمارستان خوابیده بود ظریف هم آمریکا بود ولی اجازه نداشت بره ملاقاتش!😏
دیپلماسی قدرت😂
🆔 @Baseeratt