در 9دی 358 ام می خوانید:
💠 اردوگاه بی شعورها
🔹هيچ ايراني باشعوري بر سر نقاط قوت خود معامله نميكند/ منظور آمريكاييها از مذاكره، معامله بر سر نقاط قوت است (رهبر معظم انقلاب)
✍️گزارش ۹ دی از کسانی که معتقد هستند باید با آمریکا مذاکره کنیم؛ تاج زاده، عبدي، كرباسچي، موسويان و بسياري از اصلاحطلبان و اعتدالی ها
🔸رهبر معظم انقلاب هفته گذشته در دیدار مسئولان نظام درباره دلایل عدم مذاکره با آمریکا نکات مهمی فرمودند. ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: خب، حالا «آدم میبیند و میشنود که اوکه میگوید مذاکره، در داخل هم بعضیها میگویند «حالا مثلاً مذاکره چه عیبی دارد»؛ مذاکره سَم است. تا وقتی آمریکا همینی است که الان هست مذاکرهی ما و آمریکا سَم است، و با این دولت کنونی [آمریکا]، یک سَمّ مضاعف است. مذاکره یعنی معامله؛ یعنی یک چیزی بدهی، یک چیزی بگیری. آنچه در این معامله مورد نظر او است، درست نقاط قوّت جمهوری اسلامی است؛ مذاکره را روی این میبرند. نمیگویند بیایید راجع به آب و هوا، راجع به منابع طبیعی، راجع به محیط زیست مذاکره کنیم، میگویند بیایید دربارهی سلاح دفاعی شما مذاکره کنیم؛....
🔸خب این مورد معامله است؛ شما قبول میکنید این را، یا قبول نمیکنید؟ معلوم است که قبول نمیکنید، وقتی قبول نکردید همین آش است و همین کاسه، همین دعوا، همین سر و صدا؛ بحث دین و انقلاب و مانند اینها نیست، هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری نمیرود راجع به نقاط قوّت خودش با طرف مقابل معامله کند؛ با طرفی که میخواهد این نقاط قوّت را از دست او بیرون بیاورد، معامله نمیکند اینها را؛ اینها را ما لازم داریم. عمق راهبردی ما در منطقه خیلی مهم است؛ خب برای هر کشوری مهم است؛ عمق راهبردی سیاسی و امنیّتی، مؤلّفهی اساسیای است برای حیات همهی دولتها و ملّتها و ما بحمدالله عمق راهبردیمان در منطقه خیلی خوب است؛ اینها از این ناراحتند، میگویند بیایید روی مسائل منطقه صحبت کنیم یعنی شما عمق راهبردیتان را از دست بدهید؛ روی اینها میگویند مذاکره کنیم. خب بنابراین اصل مذاکره غلط است.»
🔸اگر بخواهیم این سخن رهبر انقلاب را ساده سازی کنیم باید بگوییم عده ای در داخل می خواهند مذاکره کنند، آمریکا هم منظورش از مذاکره را گفته و آن مذاکره روی نقاط قوت ماست و هیچ انسان با شعوری روی نقاط قوتش مذاکره نمی کند.
بنابراین هر جریانی که در این شرایط به دنیال مذاکره است، فاقد شعور سیاسی و دیپلماتیک است.
اما اینها که رهبری می گویند به دنبال مذاکره هستند چه کسانی هستند؟
🔸تاج زاده
امکان ندارد که شیوهای جز تعامل برد-برد یا باخت-باخت وجود داشته باشد و ما محکوم به گفتگو هستیم. حالا این گفتگو میخواهد قبل از جنگ باشد یا بعد از جنگ باشد و عقل حکم میکند که قبل از اینکه همه چیز به هم بریزد گفتگو کنیم.
🔸کرباسچی و دوستان
خرداد ۹۷ جمعی از اصلاح طلبان از جمله کرباسچی به همراه چند تن از اعضای گروهک نهضت آزادی و برخی گروهکهای برانداز مقیم خارج (نظیر فدائیان خلق و…) که وجه مشترکشان همکاری در فتنه ۸۸ است، نامه تسلیمطلبانهای امضا کرده و خواستار مذاکره با دولت ترامپ شدند. کرباسچی در همان مقطع در دفاع از این نامه حقارت آمیز گفته بود: «در صورتی که آمریکا ضمانت دهد دیگر بدعهدی نکند ایران میتواند با ترامپ پای میز مذاکره بنشیند»!
🔸عباس عبدی
برای خلع سلاح ترامپ، ایران پیشنهاد کند که نیازی به گفتوگوی رو در رو در اتاقهای بسته نیست، توئیتر بهترین وسیله است. پایه گفتوگو را همین آخرین جمله ترامپ قرار دهند. طرف ایرانی میتواند رئیسجمهور باشد.
🔸دیگران
هفته نامه صدا ارگان حزب کارگزاران با آن تیتر جنجالی دو راهی جنگ و صلح، حسین موسویان معاون سابق روحانی و متهم جاسوسی و پیشنهادش برای مذاکره جهت جلوگیری از جنگ و بسیاری از اصلاح طلبانی که طی روزهای اخیر از وقوع جنگ سخن گفتند و از ترسشان نسبت به آینده کشور در میان همین اردوگاه بی شعوران سیاسی قرار می گیرند.
البته نباید فراموش کرد طی یک ماه گذشته در میان مقامات دولتی هم برخی از پیشنهاد مذاکره سخن گفتند و برخی هم از اینکه اختیار نداشتند با رئیس جمهور قبلی آمریکا گفتگو کنند اظهار تاسف کردند.
هفته نامه ۹ دی 👇
@www_9day_ir
مدیر مسئول 👇
@www_rasaee_ir
.
♻️ شماره 358 ام ۹دی شنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸اردوگاه بي شعورها
🔹هيچ ايراني باشعوري بر سر نقاط قوت خود معامله نميكند/ منظور آمريكاييها از مذاكره، معامله بر سر نقاط قوت است (رهبر معظم انقلاب)
گزارش ۹ دی از کسانی که معتقد هستند باید با آمریکا مذاکره کنیم؛ تاج زاده، عبدي، كرباسچي، موسويان و بسياري از اصلاحطلبان و اعتدالی ها
🔸 سبقت "دامادها" از "آقازاده ها" در فساد و رانت خواري
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
همچنین با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ وقتی رسایی یک تجزیه طلب کرد را مات کرد
🔰 تشکل جامعه اسلامی دانشگاه کردستان، چندی قبل همایشی با عنوان «داستان اعتماد» با سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی برپا کرد. در انتهای این برنامه دانشجویی، تریبون آزاد در اختیار برخی از دانشجویان منتقد و مخالف قرار گرفت. یکی از دانشجویان با گرایش تجزیه طلبی کردستان و ادعای دفاع از کردستان، پشت تریبون قرار گرفت و همه ارکان نظام حتی حسن روحانی و صادق زیباکلام را به قتل، جنایت و شکنجه متهم کرد. رسایی در پاسخ فقط از او یک سئوال پرسید که جلسه با تشویق دانشجویان حاضر منفجر شد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پیش بینی شش سال قبل رهبر انقلاب از بهانه جویی امروز روحانی!
🔰 حسن روحانی در جلسه اخیرش با برخی چهره های سیاسی، ادعا کرده که برای حل مشکلات کشور از اختیارات کافی برخوردار نیست! این ادعا در حالی مطرح میشود که روحانی به جای اعتماد به توان داخلی، استفاده از مدیران مردمی و انقلابی و یافتن راه حل مشکلات کشور از میان آرمانهای دینی و انقلابی، شش سال است به آمریکا و اروپا دخیل بسته، مدیرانی اشرافی، کم کار، سکولار و لیبرال را متصدی امورکرده. برای همین هم هر روزش بدتر از دیروز میشود.
رهبر معظم انقلاب، شش سال قبل، بهانه جویی های این روزهای حسن روحانی را پیش بینی کرده بودند و ایام انتخابات سال ۹۲ در حرم امام خمینی (ره) پاسخ این بهانه جویی ها را چنین دادند:
«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید.»
پی نوشت: یکسال پس از روی کار آمدن دولت روحانی (سال ۹۳) هفته نامه ۹دی، وعده های روحانی را لیست کرد و از او خواست تا نوار اظهاراتش را مجددا گوش کند. اکنون نیز برای یک بار دیگر، او را به مرور ادعاهایش دعوت میکنیم.
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
📎🔹️دو سال از تکرار انتخاب روحانی گذشت/از «فدائیان روحانی» تا محبوبیت زیر ۱۰ درصد!
🔸۲۹ اردیبهشتماه دومین سالگرد تمدید ریاست جمهوری آقای روحانی در انتخابات ۹۶ بود. انتخاباتی که فضای جنگهراسی، رقیبهراسی و ترور شخصیت رقبا بر آن غلبه داشت. فضای سیاسی و رسانهای، انباشته از وعده و وعید و تهدید و تحبیب بود.
▫از یک طرف میگفتند اگر رئیسی و قالیباف بیایند، در پیادهروها دیوار میکشند و کشور را درگیر جنگ میکنند. از طرف دیگر، گفته میشد باغ برجام، سال ۹۶ و ۹۷ به بار مینشیند و مردم اگر میخواهند سیب و گلابی آن را بچشند، باید ریاست روحانی را تمدید کنند.
با این حال، نیمی از فرصت چهارساله روحانی به پایان رسیده و امروز فرصت خوبی است که میزان عمل به وعدههای انتخاباتی سال ۹۶ بررسی شود. وعدههایی که بسیاری از مردم به امید عمل به آنها رای خود را در صندوقها انداختند.
روحانی در سال ۹۲ وقتی برای اولین بار قصد داشت که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبتنام کند در وعدههای خود چند موضوع را مطرح کرد که مهمترین آن وعده صد روزه و همچنین کلیدی که قرار بود شاه کلید باشد؛ اما بعد از چند سال گویا کلید نیز گم شد و دیگر حتی اسم کلید هم نیامد چه برسد به اینکه بخواهد دری را باز کند.
▪️از کلید که بگذریم یک وعده رئیسجمهور بود که میتوان گفت نقش زیادی در انتخاب مردم داشت و آن هم وعده ۱۰۰ روزهای بود که در زمان ورود به انتخابات در سال ۹۲ داد وعدهای که بعد از گذشت بیش از ۶ سال از ریاست جمهوری وی، این صد روز همچنان ادامه دارد.
۱۰۰ روز فراموش شد تا اینکه به سال ۹۶ یعنی دور دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری نزدیک شدیم و باز هم رئیسجمهور در بخشهای مختلف وعده ۱۰۰ روزه را مطرح کرد اما این بار به نحوی دیگر اعلام کرد در ۱۰۰ روز تحول اقتصادی در کشور ایجاد میکنیم.
نکته جالب دیگر در وعده صد روزه رئیسجمهور این بود که در دور بعد که برای ریاست جمهوری ثبتنام کرد به صورت کلی منکر وعده ۱۰۰ روزه شد و گفت منظور من از صد روز این نبود که مشکلات را صد روزه حل میکنم....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160880
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⚡️آدرس را اشتباه نروید!
🔹آقای رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته است: "نظام بانکی باید مانع ورود نقدینگی به حوزه مسکن، خودرو و سکه و طلا شود و راهکارها را مدنظر قرار دهد."
🔹این تلقی ایشان درباره هدایت نقدینگی یا ایجاد مانع در برابر نقدینگی کاملا اشتباه است. نهادی که باید مانع هجوم نقدینگی به بازارهای غیرمولد شود، سازمان امور مالیاتی است، نه نظام بانکی.
🔹راهکار نیز کاملا روشن است. سازمان امور مالیاتی اولا باید بر تمامی مبادلات و معاملات افراد حقیقی و حقوقی اشراف کامل داشته باشد. ثانیا با اخد مالیات، سطح سود فعالیت غیرمولد را به زیر سطح سود تولید برساند.
🔹با یک مثال آنجه باید انجام شود را توضیح میدهم. فرض کنید یک سوداگر مسکن یا سکه و خودرو، با صرف ۱۰ میلیارد تومان تعدادی از این اقلام را با هدف سفتهبازی دارایی(property speculation) خریداری میکند. یعنی میخرد تا پس از گران شدن، بفروشد و سود کند. این خرید به نام خریدار ثبت میشود و تحت اشراف سازمان امور مالیاتی قرار میگیرد. وقتی دلال و سوداگر کالای خریداری شده خود را میفروشد، فروش او نیز ثبت میشود و سودش توسط نرمافزارهای سازمان امور مالیاتی محاسبه میشود. فرض کنیم این خرید و فروش در بازه زمانی یک سال اتفاق بیفتد، و قیمت کالاهای خریداری شده، ۲ برابر شود. یعنی ۱۰ میلیارد تومان آن سوداگر تبدیل به ۲۰ میلیارد تومان شود؛ یا به عبارتی ۱۰۰ درصد سود. در اینجا سازمان امور مالیاتی سود تولید در همان بازه زمانی یک ساله را محاسبه میکند و فیالمثل میبیند که سقف سود فعالیت تولیدی در آن بازه زمانی یک ساله، ۲۰ درصد بوده است. یعنی اگر آن ۱۰ میلیارد تومان در فعالیت تولیدی سرمایهگذاری میشد، الان تبدیل به ۱۲ میلیارد تومان شده بود، نه ۲۰ میلیارد تومان. اینجا سازمان امور مالیاتی از آن سوداگر باید بیش از ۸ میلیارد تومان مالیات بگیرد تا سودش از سودی که ممکن بود از فعالیت تولیدی به دست آورد، کمتر شود؛ به عبارتی باید بیش از ۸۰ درصد مالیات اخد کند.
🔹در شرایط کنونی، دلال و سوداگرِ فرض ما، یک ریال هم مالیات نمیدهد! بنابراین، این انتظار وزیر صنعت که سرمایهدار، پولش را به بازار مسکن و خودرو و... نبرد، کاملا نامعقول و غیراقتصادی است.
🔹اگر نظام مالیاتی ما این وظیفه را درست انجام داد و از فعالیتهای غیرمولد، جذابیتزدایی کرد، آن روز، روز هدایت نقدینگی به سمت تولید خواهد بود.
🔹اگر تمامی خرید و فروشها ثبت شد، ما با پدیده احتکار هم مواجه نخواهیم بود و لازم نخواهد بود که قوه قضاییه رهپاه بیفتد انبار احتکار کشف کند. محتکر اگر بداند خرید و فروشش ثبت میشود و سود غیرمتعارفش را باید مالیات بدهد، خودش کالا را وارد بازار خواهد کرد.
🔹اگر این اتفاق افتاد، اثر کنترلی فراوانی روی تورم نیز خواهد گذاشت. دلالها و سفتهبازها که سرمایهشان را در خودرو و مسکن و دلار و سکه و... میبرند، از همه ابزارها برای ایجاد تلاطم در بازار و گران کردن کالاها استفاده میکنند، چون به نفعشان است که کالایی که خریدهاند، گران شود. لذا حوزههای سوداگریشان را متورم میکنند و این تورم به حوزههای دیگ نیز سرریز میکند.
برخی میگویند اگر نظام مالیاتی به این شکل عمل کرد، سرمایهدار احساس امنیت نمیکند! پاسخ این است که تامین امنیت سرمایهای که بناست اقتصاد ما را فلج کند، خیانت است. سرمایهای محترم است که در تولید هزینه شود و چنین سرمایه مشوق هم باید بگیرد.
@syjebraily
📷 ضمن عذرخواهی از پخش این مطلب ولی اگر میخواهید بدانید که چرا برخی مردان هم در تجمع #دانشگاه_تهران خواستار کشف حجاب بانوان بودند توییت بالا را بخوانید.
یه مشت دختر احمق و پسر بیمار جنسی دور هم جمع شدن اسم خودشونو گذاشتن روشنفکر؛ همین قماش فردا به اسم اصلاحاتچی میشن نماینده مجلس و وزیر و استاندار....
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌄 این همون #ژاپن پیشرفته نیست؟
وقتی ژاپن بالاترین آمار کلاهبرداری در تبلیغات اینترنتی رو داره ولی یه عده خودباخته داستان دروغی میسازن که یه ایرانی میره ژاپن کلاهبرداری میکنه!
جالب اینجاست آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه در رتبه های بعدی هستند. #ریتوییت لطفا #iran
🔗 محمد اسلامی[محب امام خامنه ای]
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
⭕️ #دکل_رانتی که وظیفه تامین آنتندهی ویلای خانوادگی وزیر ارتباطات در روستای مرجانِ طالقان رو بر عهده داره!
🔸خواستم بگم عکس "دکل سیار" آنتن BTS و ویلای خانوادگی از چشم افکار عمومی پنهان نمیمونه... /محمد پاداش
🔺پانوشت :تا سال ۱۳۹۶ مردم این روستای نزدیک پایتخت از ارتباطات موبایلی تقریبا محروم بودند اما سال ۹۷ یک #دکل_رانتی_خاص در این روستا مستقر می شود که حالا دلیلش مشخص شد.
👤منظرم پاسخ وزیر محترم میمانیم
✅ @Masaf
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽سخنان دکتر سید حمید روحانی درباره نهضت هوشمندانه حضرت امام(ره)
🇮🇷 @iranemoaser
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بخشی از اظهارات مردم روستای مرجان طالقان در مورد دکل مخابراتی که این روزها به موازات آمد و شد وزیر ارتباطات به ویلای خانوادگیشان، در کنار این روستا سبز شده است.
🔺وقتی پدر همسر وزیر ارتباطات از پاسخگویی فرار می کند
#دکل_رانتی
✅ @Masaf