💥 قبلاً دو مورد عجیب دربارهٔ اپلیکیشن و پیامرسان #روبیکا شنیده بودیم:
1⃣ وجود پیجهای مستهجن
2⃣ حذف پیجهای انقلابی
👈 اما دیشب این شنیدن، تبدیل به دیدن شد و مسئولین روبیکا، کانال «اندیشکدهٔ مطالعات یهود» را بدون هیچ اطلاع قبلی، حذف کردند!!
✡ آیا مسئولین روبیکا #یهودی یا #بهائی هستند که از مطالب ما تا این حد برآشفته شدهاند؟!!
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (١)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ دولت انگلستان که امروزه با ژست دیپلماتیک و دموکراتیک در کشورهای دیگر دخالت میکند و در کنار دولت آمریکا سیاستهای استعماری خود را پیش میبرد، سابقهای طولانی در مداخله و توطئه در جهان دارد.
2⃣ نمونهٔ دخالتها و استعمار انگلستان، طرحی است که جاسوسان این کشور پیش و پس از جنگ جهانی اول اجرا کردند. مرزهایی که امروز در منطقهٔ غرب آسیا [خاورمیانه] کشیده شدهاند و تقسیمبندی کشورها، حاصل فعالیتهای دو #جاسوس مهم انگلیسی است که صد سال پیش اجرا کردند.
3⃣ «توماس ادوارد لورنس» مشهور به #لورنس_عربستان یک نظامی انگلیسی بود که به زبان عربی با لهجهٔ قبیلههای مختلف حجاز تسلط داشت. وی که همچون عربهای حجاز لباس میپوشید و در میان آنها #نفوذ کرده بود، این وظیفه را داشت که #حجاز را از عثمانی جدا و مرزهای آن را تعیین نماید.
4⃣ جاسوس دوم زنی بهنام «گرترود مارگارت لوسین بل» بود که در لباس «شرقشناس»، «باستانشناس» و «ادیب» به سیاستهای استعماری انگلستان خدمت میکرد. وی که در ایران نیز زیسته بود و سفرنامهٔ مشهوری از سفر به ایران دارد، میان ایرانیها بیشتر به علاقه و آشنایی با اشعار حافظ شناخته میشود؛ اما او نیز مأموریتی شبیه لورنس عربستان برعهده داشت.
5⃣ #گرترود_بل مأمور انگلیس برای جداکردن عراق از عثمانی بود. لذا او را باید مغز متفکر تأسیس «عراق جدید» یاد کرد. این دانشآموختهٔ رشتهٔ تاریخ دانشگاه آکسفورد در پُر کردن موزههای اروپا از آثار باستانی خاورمیانه هم نقشی اساسی ایفا کرد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (٢)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ نشریهٔ آمریکایی «دیلی بیست» (The Daily Beast) در مقالهای با عنوان «گرترود عربستان، زنی که عراق را تأسیس کرد»! پس از صد سال بخشی از حقایق آن زمان را بازگو کرده، نوشته است:
2⃣ #عراق، کشوری که برخی آن را غیرقابل اداره و داغترین نقطه در تحولات جهان امروز توصیف میکنند، در حقیقت ساخته و پرداختهٔ یک مأمور اطلاعاتی و #جاسوس بریتانیایی است.
3⃣ دیلی بیست به ماجرایی اشاره میکند که به یکصد سال پیش و چند ماه پیش از آغاز جنگ جهانی اول، بازمیگردد: بغداد در محاصرهٔ یک رژیم وفادار به ترکهای عثمانی بود، و مقامات ترک در قسطنطنیه با بیمیلی به #گرترود_بل (Gertrude Bell)، زن ۴۵سالهٔ بریتانیایی که پس از گذراندان ماهها در یکی از ممنوعهترین صحراهای جهان همراه با دستهٔ کوچکی از مردان وارد بغداد شده بود، اجازه دادند به سفر صحرایی خود ادامه دهد.
4⃣ آنها فکر میکردند که او یک #باستانشناس و اندیشمند غربی است. اما، آنگونه که در گزارش دیلی بیست میخوانیم: گرترود در حقیقت جاسوس بود و اربابان انگلیسیاش به او گفته بودند اگر به دردسر بیافتد، آنها مسئول نخواهند بود!
5⃣ کمتر از ۱۰ سال بعد، گرترود به بغداد بازگشت، در انتخابات دستکاری کرد، یک پادشاه وفادار به بریتانیا را برتخت نشاند، دولت را تجدید سازمان کرد، و مرزهای نقشه عراق امروز را مشخص ساخت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (٣)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ در گزارش دیلی بیست آمده است: خاورمیانهای که ما میشناسیم، بیشتر عقیدهٔ محفل کوچکی از اندیشمندان، دیرینهشناسان، افسران نظامی و مدیران مستعمراتی بود که #شرقشناس نامیده میشدند!
2⃣ آنها از آغاز نیمهٔ قرن ١٩، در صحرا سرگرم پژوهش و کاوش بودند و ویرانههای قدرتهای بزرگ دنیای باستان مصر، آشور، بابل و پارس را پیدا کردند. چشمهای جهان مدرن را به روی این آثار پرشکوه باقیمانده از دل تاریخ گشودند و با کاوشهای خود، موزههای غرب را با آثاری بیبدیل پرکردند.
3⃣ پژوهشگران میخواستند بفهمند چرا این فرهنگهای شهریِ غنی، در زیر شنهای صحرا مدفون شدند و قبایل مهاجم عرب، ترک و پارس به آنها پی نبردند؟ در میان کاشفان این فکر قوت میگرفت که اگر آنها این کشفیات را انجام نداده بودند، چه کسی از وجود این شهرهای بزرگ آگاه میشد؟
4⃣ عثمانیها از طریق یک سیستم غیرمتمرکز استانی، به نام ولایت، با والیهایی که برای ادارهٔ امور میگماردند، عربستان را اداره میکردند. مناقشات قبیلهای، فرقهای و ارضی، آنجا را به مکانی که پیوسته با ناآرامی دست به گریبان بود تبدیل کرد و بر اساس یک سیستم متمرکز غیر قابل اداره میشد. اما شرقشناسان بهگونهای دیگر میاندیشیدند.
5⃣ عقیدهٔ غربیِ #ملتسازی، آیندهٔ عربستان بود. در حالیکه جنگ جهانی اول به پایان نزدیک میشد و امپراتوری عثمانی فرو ریخت، شرقشناسان فرصت یافتند با تحمیل پادشاهیهای جدیدِ خودساخته، انسجامی را در صحرا برقرار کنند و آنها را تا وقتی به منافع بریتانیا پایبند بمانند، بر مسند قدرت نگاه دارند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (۴)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ دیلی بیست مینویسد: دو فرد تکرو و مستقل، وارد گروه توطئهگران شدند؛ هر دو اندیشمند بودند، با تسلط کامل به زبان عربی، هرچند جثّههای کوچکی داشتند، اما قادر بودند کارهای اکتشافی خارقالعادهای انجام دهند:
👈 «مردی جوان به نام توماس ادوارد لورنس (لورنس عربستان) و #گرترود_بل، که با زندگی صحرانشینی آشنایی بیشتری داشت.»
2⃣ هر دو پیش از جنگ جهانی اول برای جمعآوری اطلاعات دربارهٔ #عثمانی استخدام شده بودند. کار کردن در تشکیلات عادی نظامی و دیپماتیک برایشان دشوار بود و بنابراین در یک شاخهٔ زیرزمینی در قاهره به نام «دفتر عرب» مشغول فعالیت شدند.
3⃣ کارهای بل در سالهای ۱۴-۱۹۱۳ در صحرا پیشتر افسانهای شده بود. هدفش شهری به نام "حیل" بود، که پای هیچ اروپایی از سال ۱۸۹۳ به آنها نرسیده بود. مقصود واقعی بل از فعالیت زیر پوشش پژوهشهای #باستانشناسی، این بود که قدرت یک خانوادهٔ جانی بهنام #الرشید را ارزیابی کند. عبدالعزیز بن عبدالرحمان آلسعود، معروف به «ابنسعود»، این خانواده را از ریاض بیرون رانده بود.
4⃣ وقتی گرترود بل به "حیل" رسید، خانوادهٔ الرشید به او مشکوک شدند و در مجتمع سلطنتی در بازداشت خانگی قرار گرفت. حدود یک هفته زنان از او بهخوبی پذیرایی کردند و شایعهپراکنیهای آنها منبع مهمی از اطلاعات دربارهٔ تحرکات قصر برایش فراهم آورد.
5⃣ بل قادر شد از آنچه برای راهنمایانش مهم بود آگاه شود: خاندان الرشید مردان دیروز بودند و سعودیها احتمالاً قدرتی سهمگین و مستقل در عربستان خواهند بود. خانواده الرشید، بل را آزاد کرد و او به بغداد، دمشق، و سپس به لندن رفت.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نسخه انگلیسی تقسیم بندی منطقه در جنگ جهانی اول!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تی.ای. لورنس (سمت چپ)، معروف به لورنس عربستان بههمراه مجری رادیو و تلویزیون و کاشف آمریکایی لاول توماس، سیرکا ۱۹۲۵
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 نشریه آمریکایی دیلی بیست:
✡ «گرترود عربستان، زنی که عراق را تأسیس کرد»!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (۵)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ این آگاهیها و تجربهها موجب شد وقتی جنگ به پایان رسید و قدرتهای اروپایی در مورد چگونگی تقسیم عربستان تصمیم گرفتند، #گرترود_بل در موضعی انتقادی قرار بگیرد.
2⃣ لورنس خود را به شاهزادههای قبیلهٔ هاشمی، بهویژه فیصل، متعهد کرده بود؛ با آنها علیه ترکها جنگید و وعده داد دمشق را در اختیارشان بگذارد. اما بدون آگاهی لورنس، معاملهای پنهانی با فرانسه انجام گرفت که میخواست کنترل شرق مدیترانه را بهدست بگیرد و قرار بود بر دمشق مسلط شود، در حالیکه بریتانیا بر آن بود با تغییر نقشهٔ عربستان، خلاء بر جای مانده از فروپاشی امپراتوری عثمانی را پر کند.
3⃣ بریتانیاییها بیشتر از فرانسویها از اهمیت منابع و منافع نفتی آگاه بودند. سوریه، تحتالحمایه جدید فرانسه، بهعنوان یک منبع مهم نفت قابل مصالحه نبود. بهرهبرداری از نخستین میدان نفتی خاورمیانه در ایران در رأس خلیج فارس در سال ۱۹۱۱ تحت کنترل بریتانیا آغاز شد.
4⃣ در حالیکه لورنس کنفرانس صلح پاریس را در سال ۱۹۱۹ ترک کرد، بل به بغداد فرستاده شد، قرار بود تاج و تخت پادشاهی عراق جدید به #فیصل داده شود.
5⃣ این #عراق جدید، افزون بر داشتن منابع عظیم نفت، برای خطوط ارتباطاتی به #هند، جواهر بزرگ امپراتوری بریتانیا، مهم بود؛ و دیپلماتها و ژنرالهای دولت هند بودند که نمایش را در بغداد اداره میکردند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زن انگلیسی مرموز در صحراهای عراق به دنبال چه بود؟ (۶)
🎯 مروری بر چگونگی تشکیل «عراق جدید» و «عربستان»
1⃣ در ۲۳ اوت ۱۹۲۱، #فیصل در مراسمی در مرکز بغداد بهعنوان پادشاه عراق منصوب شد. بل در جایی نوشته است «ما تاج را بر سر پادشاه خود گذاشتیم» و دربارهٔ این انتخاب، ادعایی کرد که دهها سال بعد #صدام_حسین بازتاب داد، که ۹۶درصد مردم عراق فیصل را تأیید کردند، هر چند او تنها کاندیدا بود و اکثر جمعیت بیسواد بودند!!
2⃣ #گرترود_بل چنان به کاری که انجام داده بود یقین داشت که نوشت: «میخواهم پیش از مرگ ببینم که فیصل از مرز ایران تا مدیترانه حکومت میکند.»
3⃣ در گزارش دیلی بیست گفته میشود: در واقع، مرزهای #عراق بهطور دلبخواه کشیده شده بود و دو هزار سال اشغال قبیلهای، فرقهای و بومی نادیده گرفته شد. مرز ایران تنها مرز تعیین شده بود. ورای بغداد، خطی که بین سوریه (که در آن زمان ملک فرانسه بود) و عراق کشیده شد، بیشتر طرح بود تا آنکه بر ملاحظات انسانی و جمعیتی استوار باشد!
4⃣ هیچ چیزی خصومتهای شیعیان در جنوب (که عملاً در مجمع جدید بل حضور نداشتند) و سنّیهای شمال، و همچنین کردها، ارامنه و ترکها، را کاهش نداد. لورنس در حقیقت اعتراض کرده بود که گنجاندن کردها اشتباه بود، و مرز صحرایی در جنوب، به گفته بل، « هنوز قطعی نشده بود.» او بعداً نوشت دلیل این امر ابنسعود بود.
5⃣ گاهی بل حرفهایی میزد که نشان میداد اشتباه کرده است. در ۱۹۲۳ به پدرش نوشت: «آنچه در پس فکرم وجود دارد، این است که ما مردم جنگی هرگز نمیتوانیم به سلامت عقلی و شعور باز گردیم. تکان چنان بزرگ بوده است که ما تعادل خود را از دست دادهایم. میدانم که من خودم کنترلی را که بر احساساتم داشتم دیگر ندارم.»
👈 گرترود بل، سه سال بعد خودکشی کرد!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ گرترود بل: میخواهم پیش از مرگ ببینم که فیصل از مرز ایران تا مدیترانه حکومت میکند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «گرترود بل» در میان نظامیان انگلیسی در منطقه!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ از مرگ اسماعیل رائین تا فراماسون بودن امام جمعه و تقیزاده به روایت مظفر بقایی
🔸 #اسماعیل_رائین نویسندهٔ سری کتابهای «فراموشخانه و فراماسونری در ایران» بود. #ساواک در تهیه و انتشار این کتابها همکاری فعالی در قالب ارائهٔ اسناد و مدارک داشت. پس از انتشار کتابها اسماعیل رائین با ماسونها و نزدیکان آنها ارتباطات وسیعی برقرار کرد و ماحصل آن را برای ساواک ارسال میداشت. رائین، رابطهٔ خوبی با #اسدالله_علم وزیر دربار داشت و در نوشتههای خود، او را میستود. نوشتههای وی را، میتوان بخشی از تاریخ ماسونی و حذف چهرههای خاص دانست. قسمتی از مصاحبهٔ #مظفر_بقایی با #دانشگاه_هاروارد در قالب پروژهٔ تاریخ شفاهی در مورد او در ادامه میآید:
🔹 سوال: دربارهٔ اسماعیل رائین چه میدانید؟ او را کشتند یا سکته کرد؟
🔸 بقایی: او را کتک زدند و زیر کتک سکته کرد. قبلاً دو بار سکته کرده بود. انتشارات امیرکبیر که [عبدالرحیم]جعفری رئیس آن بود، کتابهای او را بیاجازه تجدید چاپ میکرد. یک کتاب هم بدون اجازه چاپ کرده بود و رائین اعلام جرم کرده بود و پنج میلیون تومان ادعای خسارت کرده بود. بعد یک روز با وکیلش و بازپرس میروند به دفتر انتشارات امیرکبیر... ایادی جعفری میریزند سرش و کتک میزنند.
🔸 بعد از رئیس ساواک آمریکا شنیدم که ساواک دستور داده بود تمام این کتابهای فراماسونری در ایران را جمع کنند. کارمندان ساواک موظف بودند اگر جایی دیدند بخرند. ضمناً ساواک از رائین التزام گرفته بود که جلد چهارم فراماسونری در ایران را چاپ نکند. جلد چهارم فراماسونری در ایران ١٢٠ صفحهاش دربارهٔ شریف امامی است.
🔹 سوال: آیا شما آشنایی مستقیم با شریف امامی داشتید؟
🔸 بقایی: خیر، [اما] خاطرهٔ دیگری دربارهٔ فراماسونری دارم.
👈 دانشجویان دانشگاه ملی یکبار جلوی امام جمعه [سیدحسن امامی] را میگیرند و میگویند:
🔸آقا شما فرماسون هستید؟
🔸امام جمعه میگوید: «بله که هستم توی این مملکت هرکس باید یک تکیهگاهی داشته باشد بله من هستم.»
🔸از [سیدحسن] تقیزاده هم پرسیده بودند دربارهٔ #فراماسونری و او جواب میدهد:
🔸«اینها افسانههای عوامفریبانه است که در میان مردم شایع است و هیچ پایه و ریشهای ندارد.»
🔸ولی بعد معلوم شد که تقیزاده جزو لژ انتخابی است و دوره دارد. تقیزاده بهمناسبت قدمت خدمت در فراماسونری به استادی اعظم مادامالعمر منصوب شده بود.
📚 منبع: پروژهٔ تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔰تنها راه نجات طاعت و بندگی خداست. طاعت بدون کنترل نفس سودی ندارد، اگر صد سال هم بگذرد؛ ولی نفس خودت را كنترل نكني، نگاهت را کنترل نکنی؛ در کلاس اول درجا خواهی زد. وقتی به کلاس دوم خواهی رفت که نفست را کنترل کنی. یا باید نفس را بپرستی یا خدا را. «لا نجاة الا بالطاعة». طاعت چيست؟
طاعت اين است كه آنچه دلت میخواهد را کنار بگذاری. با طاعت بدون علم و استاد به جایی نخواهی رسید « لا نجاة الا بالطاعة و الطاعة بالعلم». طاعت علم ميخواهد.
قسم به امام زمان (ع) اگر استاد اخلاق نداشته باشي؛ به جایی نخواهی رسید.
همینکه حرف بزنی؛ اهانت میکنی، غیبت میکنی. .. از نجات خبري نيست؛ مگر اينكه طاعت و بندگي كني. بندگي هم راه دارد. طاعت و بندگی با علم است. باید بروی و یاد بگیری.
🔸[ از فرمایشات آیت الله حق شناس رحمة الله علیه، کتاب مرد حق ، لوح نگار،چاپ اول 1391 ،ص 12 ]
#موعظه_خوبان
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلام شهیدان
💠 شهید حاج قاسم سلیمانی:
رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند ...
#راه_رسم_شهادت
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹امر به معروف و نهی از منکر در کلام استاد شهید مرتضی مطهری(ره):
امر به معروف و نهر از منکر آگاهی می خواهد، بصیرت می خواهد، خبرت و خبرویت می خواهد ...
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🔻آقای احمدی نژاد! خیلی راه داری تا عقبگرد کنی، بروی و برسی به کارگزاران و شبه اصلاح طلب ها و خاتمی...
🔻دوباره فرسنگ ها باید عقب برگردی و برسی به نهضت آزادی..
🔻باز هم عقب تر بروی و برسی به جبهه ملی و مصدق...
🔻باز هم دنده عقب بروی و برسی به اصل جنس (پهلوی) که انحطاط و ابتذال فرهنگ عمومی را سرپوش خیانت کرده بود.
@IMANI_mohammad
.
شبکه "نقطه جوش"
نگران افشای کدام اسرار است؟
♦️روزنامه اعتماد با استناد به عناصر ضد انقلاب نوشته؛ علی رضوانی چون با "زم" (مدیر آمد نیوز) مصاحبه کرده، بازجو است(!) این کانال پس از تحریک به آشوب، تا مرز آموزش ساخت بمب و ترور پیش رفت. چرا باید یک روزنامه مدعی اصلاح طلبی از بازداشت و اعترافات مدیر کانال تروریستی دستپاچه شود؟
🔹چرا روزنامه الیاس حضرتی اصرار دارد اعترافات مستند "زم" را زیر سوال ببرد؟ آیا ارتباطی میان اعتماد و آمدنیوز وجود دارد؛ چنان که قبلا هم برخی همکاران اعتماد، پس از فرار از کشور به BBC و رادیو فردا و... پیوستند؟ نقش آقای آشنا این وسط چیست که ادعایش مستند اعتماد شده؟ او نگران چیست؟
♦️حضرتی و آشنا با مستندات خیانت شبکه متصل به آمدنیوز چه می کنند؟ آنها اظهارات زم پس از انتخابات 96 در گفتوگو با یکی از عناصر ضدانقلاب را چگونه توجیه می کنند که درباره حمایت از [...] گفت "ما تحلیل داشتیم. آن حمایت برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود".
🔹حتی اگر مصاحبه اخیر زم را بازجویی تصور کنیم، با رفاقت اختیاری و ادامه دار آقای حضرتی با مفسد بزرگ اقتصادی (شهرام جزایری) چه کنیم؟ این هم کار بازجوها و صحنه سازی است؟!
♦️براستی نقش "حضرتی" ها (فراکسیون ائتلافی امید در مجلس دهم) در زمینه انباشت ناکارآمدی دولت و رساندن کشور به نقطه جوش چه بود؟ چرا وزرای بی کفایت یا مسئله داری مانند آخوندی و زنگنه را بر گرده مردم نشاندند و نگاه داشتند؟
@IMANI_mohammad
.
چین هراسی یا ایران ستیزی؟
💢پنج شنبه درباره تفاهم نامه همکاری ایران و چین (و نه قرارداد که وجود خارجی ندارد)، نوشته: "مخاطرات یک قرارداد"!
💢شنبه، تیتر زده "ایران ستیزی، پشت سر چین هراسی"!
🔹نتیجه ای که باید گرفت، این است که روزنامه غربگرا، به پیروی از "صدای آمریکا"، سلطنت طلبان و سازمان منافقین، ایران ستیزی راه انداخته. علت عملیات روانی، ناراحتی غرب از شکست حصار تحریم هاست.
🔸این همان روزنامه ای است که در جواب منتقدان اعتماد به وعده های آمریکا و اروپا تیتر می زد: "امضای کری تضمین است"، "اینک بدون تحریم"، "پیروزی بدون جنگ"، "پرواز بوئینگ در آسمان ایران" و "موگرینی: اروپا پای ایران ایستاده".
🔹پس از آن هم که برجام را بزک و به مردم قالب کردند و دروغ ها آشکار شد، مدیر همین روزنامه اعتراف کرد "مجبور شدیم برای جا انداختن برجام دروغ بگوییم و اغراق کنیم"!
🔸جا دارد مراجع امنیتی و قضایی پیگیری کنند که محتواهای ضد منافع ملی و هماهنگ با آمریکا و اسرائیل، در کدام محافل تدارک می شود. سر نخ نفوذ را که موجب خسارت های بسیار شده، همین جاها باید پیدا کرد.
@IMANI_mohammad
.
سن دیه گو را به خاطر بسپار!
🔸انفجار و آتش سوزی بی سابقه در ناو "یو اس اس بونهایم ریچارد" همچنان ادامه دارد و به گفته مقامات بندر راهبردی سن دیه گو، ممکن است روزها ادامه داشته باشد.
🔸زمانی ناوهای عظیم الجثّه، نشانگر ابرقدرتی محسوب می شدند اما حالا به مایه درد سر و گرفتاری تبدیل شده اند. آمریکا سال گذشته و با هیاهوی فراوان، ناو لینکلن را به منطقه فرستاد تا ایران را بترساند اما مدتی بعد وقتی فهمید که ناوش هدف دم دستی برای حملات ایران است، بی سرو صدا از منطقه دور کرد.
🔸چند ماه قبل، دولت آمریکا در حالی که بارها با نمایش جابهجایی نیروهای نظامی سعی در عملیات روانی در غرب و شرق آسیا را داشت، ناخدای ناو تئودور روزولت را اخراج کرد؛ به دلیل افشای گرفتاری ۲۰۰ خدمه ناو به کرونا.
🔸پنتاگون چند ماه قبل رسما خواستار کاهش حداقل دو فروند ناو از ناوگان نظامی آمریکا به خاطر هزینه ها و تهدید های موجود علیه این ناوگان شد. اما حالا انفجار یک ناو جنگی در سواحل آمریکا ( و نه سواحل ایران یا چین)، بحران را پیچیده تر کرده است.
🔸کم نیستند آمریکاییان خشمگین که هفته هاست با اسلحه تظاهرات می کنند. و کم نیستند کهنه سرباز ها و نظامیان ناراضی و خانواده های آنها که به خاطر هزینه های گزافی که پرداخته اند، دنبال ضربه زدن به هیئت حاکمه آمریکا هستند.
🔸سیاهان نیز در هفته های اخیر تظاهرات با اسلحه داشتند و حتی ضمن انجام رژه، اعلام کردند ارتش تشکیل داده اند. چهل روز آشوب سیاهان و سفیدان در آمریکا بی سابقه بود و انفجار ناو می تواند قوز بالای قوز شود.
🔸همه اینها را می توانید در زمره #یوزپلنگان_آمریکایی جا بدهید. اینها غیر از تهدید های منطقه ای است. چند روز قبل ارتش ونزوئلا اعلام کرد یک فروند هواپیمای آمریکایی ( هواپیمای "Hawker ۸۰۰") را پس از نقض حریم هوایی این کشور، سرنگون کرده است.
@IMANI_mohammad
🔹این بمب هوشمند چگونه خنثی می شود؟
♦️یادداشت روز کیهان: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
.
همچنان ایستاده... جام به دست!
🔹اغلب روزنامه ها، سایتها و کانال های برجامی، رویشان را سمت دیگری گرفته اند. انگار نه انگار که امروز پنجمین سالگرد توافق است. چرا کشور را گرفتار توافقی کردند که خجالت می کشند در سالگردش حتی یادی از آن بکنند؟ آمریکا واروپا را نمی شاختند؟ یا ماموریت داشتند؟
♦️آنها که توافق را نوشتند در چه حالی بودند که این کلاه بزرگ سرشان رفت. نه تضمین گرفتند؛ نه نحوه جبران خسارت در صورت عهدشکنی معلوم شد؛ و نه این که شکایت به کدام محکمه معتبر باید برد! در توافقی چنین بی در و پیکر، چرا همه امتیازات را نقد دادند و بعد با گردن کج و دست دراز ایستادند؟!
🔹پنج سال است ایستاده اند. این هم یک مدل ایستادگی است! با گردن کج و دست دراز. بعدش هم به خودت روحیه بدهی که "اگر سرت کلاه رفت، غمی نیست. تو لایق کاپ اخلاقی، که یک تنه پای قولت ماندی". در چه حالی بودند که چنان قول وقراری را به جان خریدند و حالا هم نمی توانند دست بکشند؟
♦️وعده"برداشتن همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی در روز اجرای توافق" چه می شود؟ مهم نیست. این شکست عاطفی، چیزی از ارزش های تیم روحانی و مدعیان اعتدال و اصلاحات کم نمی کند!
@IMANI_mohammad