فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان گران شدن بنزین در زمان شهید رجایی
بخشهایی از مستند چهل و پنج و پانصد
🆔 @ofogh_tv
71.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 دانلود و تماشای #برنامه #عصر_شیرین
⭕️ تابلوهای مسیر زندگی
🔰 با حضور: سوده شبیری
➕ برای دانلود فایل HD این برنامه به صفحه آپارات شبکه افق مراجعه کنید👇
🎞 https://aparat.com/v/Prqkm
🆔 @ofogh_tv
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یارانه پنهان چیست؟
بخشهایی از مستند چهل و پنج و پانصد
🆔 @ofogh_tv
📌 از مصادیق عاقبت بخیری!
🔹 خدا رحمت كند سرباز واقعی اسلام و انقلاب شهید قاسم سلیمانی را كه فرمود: «برادران، رزمندگان،یادگاران جنگ یكی از شئون عاقبت بخیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است . والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری همین است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حكیمی است كه امروز سكان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محورمحاسبه این است.»
💢آنچه که هفته گذشته با انتشار كتاب «روشنبینی امام خمینی در نامه 6 فروردین 1348» اثر جدید آیتالله ریشهری منتشر و روانه بازار شد، حاوی یك سند مهم و متقن از پشیمانی و رهایی از سوءظن نسبت به انقلاب و رهبری فردی است كه زمانی قلم و رفتارش به بیراهه رفت و بنای بیمهری با انقلاب اسلامی را گذاشت.
🔹این سند فاش میسازد آیتالله آذری قمی در نامه به مقام معظم رهبری 2 سال قبل از وفات خود مینویسد : «براساس یك سوءظن ... گرفتار یك تلاطم درونی شدم... ناخواسته مبتلا به ضربهای علیه نظام شدم... اكنون جز رضایت خاطر مبارك نمیخواهم.»
🔸او در نامه خود علت این تحول درونی را در این میداند كه ؛ «سحر شب یازدهم عاشورا با توسل به قمر بنیهاشم – از این تلاطم درونی - رها شدم و خداوند مرا نجات داد.»
🔹او در نامه تصریح میكند ؛ «اگر میل مبارك باشد از آقای مسعودی سؤال فرمایید» غیر از این سند، آیتالله سیدموسی شبیری زنجانی از مراجع بزرگ شیعه هم در كتاب «جرعهای از دریا» به وجود چنین نامهای صحه گذاشته است!
🔹مرحوم آیت الله آذری قمی از علمای بزرگ قم و پای كار انقلاب از شروع نهضت امام خمینی(ره) بود. امضای او در پای همه اعلامیههای علما و مراجع تقلید علیه رژیم شاه و نظام دربار پهلوی در دوران سیاه دیكتاتوری طاغوت در این مرز و بوم دیده می شود. نقش او در تهییج و تحریك و تشویق علما و مردم و نیز شجاعت او در روزهای خوف و خطر برای انقلابیون اولیه نظام اسلامی از نگاه تاریخ پوشیده نیست.
🔸او با تأسیس روزنامه «رسالت» بنای روشنگری درباره یک جریان انحرافی را گذاشت. و درتبیین ولایت مطلقه فقیه 3 جلد کتاب نوشت. پس از چندی مبتلا به سرطان شد و برای تکمیل معالجات به آلمان رفت. یادم میآید آنروزها قبل از رفتن به دیدار امام رفت و ابراز وفاداری و تجدید بیعت کرد.
🔹پزشکان معالج او معتقد بودند او پس از معالجه نباید در کارهای سیاسی دخالت کند. آنها پیشبینی کرده بودند ممکن است این بیماری اثرات خوبی روی رفتار سیاسی و اجتماعی او نداشته باشد.
🔸او پس از رحلت امام (ره) در جریان گفتوگوهای اعضای خبرگان در تثبیت رأی رهبری معظم انقلاب نقش داشت و وفاداری خود را در همانجا به این رأی و پاسداشت آن اعلام کرد.
🔹 اما بعدها همانطور که خود وی در نامه عذرخواهی به آن اشاره میکند دچار «سوءظن» و «تلاطم درونی» شد. همین باعث شد بدخواهان انقلاب را خشنود و دوستداران انقلاب را دلآزرده کند.
🔸 یادم میآید هیئت امنای «رسالت» به آیتالله راستی کاشانی مأموریت داد به قم برود هم به شبهات او پاسخ دهد و هم او را از این تلاطم درونی نجات دهد.
متأسفانه علیرغم اینکه آیتالله راستی تک تک شبهات وی را پاسخ دقیق و موشکافانه داد، اما او زیربار نمیرفت. 🔹لذا مواضعی را اتخاذ کرد که به تعبیر وی در نامه عذرخواهی به پیشگاه رهبری از آن به عنوان «ضربه علیه نظام» یاد میکند!
🔸همینها که امروز به بهانه اهانت به مرجعیت سینه چاک میکنند – حالآنکه در کارنامه سیاسی آنها سراسر ضربه و اهانت به مرجعیت است- آن روزها گرد او جمع شدند و مطالب خلاف او را تیتر یک روزنامههای خود کردند.
🔹یاران انقلاب و رهبری با صبوری و تسامح از این بی مهری گذشتند. البته بعد از چندی این سروصداها خوابید .نامحرمان انقلاب و رسانههای دشمن فهمیدند از این نمد نمیتوانند کلاهی برای خود مهیا کنند!
🔸شنیدم کسی که واسطه رساندن نامه بوده نقل به مضمون گفته بود ؛ «آقای آذری از من خواسته بود رضایت رهبری را مکتوب بگیرم تا او به عنوان یک سند در کفن خود بگذارد.»
🔹کسی که بنای معارضه و مقابله با نظام نداشته باشد به هرحال به او مدد میرسد که از «سوءظن» و «تلاطم درونی» نجات یابد.
🔸نامه آقای آذری یک سند الهی – بهویژه توسل او به قمر بنیهاشم – برای اثبات حقیقتی است که شهید سلیمانی پس از 40 سال جهاد در راه خدا آن را کشف کرده بود.
🔹این خبر برای کسانی که پس از فتنه 88 همچنان بر موضع «محاربه»، «معارضه» و «بغی» هستند عبرتآموز است.
🔸این سخن هشدارآمیز شهید سلیمانی در سپهر سیاست با خط نورانی میدرخشد که ؛ «در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه نسبت هرکس با انقلاب و رهبری آن است».
#محمدكاظم_انبارلویی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
✅ ۸ آذر با کیف غنیشده ایران
🔹ایران اورانیوم غنـــی شده ۶۰ درصدی را از ۲۵ کیلوگرم هم بالاتر برده و حالا برای شروع مذاکرات برای هشتم آذر، یعنی ۲۳ روز دیگر با طرفهای غربی، روسیه و چین توافق کرده، مذاکراتی که افزایش ظرفیت هستهای ایران را در وضعیتی بالاتر از شروع مذاکرات در سال 92 قرار میدهد.
🔸دولت امریکا از یک طرف دندان طمع تیز کرده تا از مذاکره هستهای در وین پلی درست کند برای مذاکره کردن در سایر موضوعات و از طرف دیگر، جمهوریخوان کنگره میگویند که حتی در صورت دستیابی احتمالی به توافق، هیچ تضمینی برای پایدار ماندن آن وجود ندارد: «هر توافقی در وین، توافقی مرده است.»
🔹به گفته مقامات ایرانی و روس، ۹۰ درصد اختلافات حل شده و تنها ۱۰ درصد مسائل البته «کلیدی» باقی مانده که باید بر سر آنها توافق صورت گیرد.
🔸 ایران اصرار دارد که امریکا باید برای نشان دادن حسننیت، همه تحریمها را لغو کند و متعاقب آن تهران نیز پس از راستیآزمایی به تعهداتش در برجام برمیگردد، اما امریکاییها مدعیاند که بازگشت به برجام، باید همزمان از سوی دو طرف انجام شود.
🔹 این درحالی است که مقامات واشنگتن بارها اعلام کردهاند که در صورت توافق جدید، قرار نیست همه تحریمها لغو شود و ۳۰ درصد تحریمها که ربطی به برنامه هستهای ایران ندارد، کماکان به قوت خود باقی خواهد ماند.
🔸از سرگیری دور جدید مذاکرات هستهای درحالی است که ایران سطح غنیسازی خود را افزایش داده و با دست پر پشت میز مذاکره مینشیند.
تولید اورانیوم ۶۰ درصدی، در تاریخ هستهای ایران بیسابقه است.
🔹سخنگوی وزارت خارجه امریکا از بازگشت ایران به میز مذاکرات هستهای استقبال، اما همزمان ارسال پالسهایی برای گسترش دامنه مذاکرات را شروع کرد؛ موضوعی که ایران با آن مخالفت کرده است.
🔸 به گزارش رویترز، ند پرایس پنج شنبه شب در نشست خبری گفت که دولت جو بایدن بازگشت به برجام را نخستین اولویت خود میداند، اما قصد دارد از این بازگشت به عنوان سکویی برای مذاکره بر سر سایر موضوعات با ایران استفاده کند.
🔹آنها درصددند برنامه موشکی و رفتارهای منطقهای ایران را نیز در توافق جدید بگنجانند، اما هیئت ایرانی بارها هشدار داده که مذاکرات تنها بر سر مسئله هستهای خواهد بود و قرار نیست بندهای جدیدی در آن اضافه شود.
🔸فراتر از بحثها درباره گسترش مذاکرات، منتقدان دولت بایدن نیز با صدای بلندتری از اخلال در مذاکرات صحبت میکنند.
🔹وبگاه «واشنگتنفریبیکن» به نقل از رهبران حزب جمهوریخواه در کنگره امریکا نوشته که آنها میخواهند این پیام مستقیم را به ایران ارسال کنند که بایدن از هیچ اختیاری برای دادن وعده ابدی رفع تحریمها برخوردار نیست.
🔸هرچند اکثریت کنگره در اختیار دموکراتها قرار دارد، اما در بین دموکراتها هم برخی مخالف جدی توافق هستهای با ایران هستند که این میتواند کار را برای اجرای آن دشوارتر کند.
🔹 با توجه به خروج امریکا از برجام، هیئت ایرانی دنبال گرفتن تضمین از امریکا است که در آینده چنین سناریویی تکرار نشود، اما مقامات واشنگتن گفتهاند که نمیتوانند چنین تضمینی را بدهند و امضای آنها پای توافق تضمین است.
🔸 درحالی که دولت قبلی امریکا نشان داد که چنین امضاهایی نه تنها تضمین نیستند بلکه به راحتی میتوان چنین توافقاتی را زیر پا گذاشت.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پَر و پهلوان
داستان ترویج فرهنگ #حجاب، ماجرای پر و پهلوان است. ذهن صاف دختران ما همان پر کوچکیست که نهادهای سبیلکلفت و پهلوانپنبهی فرهنگی به دست دارند و قرار است مثل همیشه با ترخیص اندیشه از بلندای دیوار تبرج عبور داده و به بهشت عفاف و حجاب برسانند. کار فرهنگی با زور زدن جلو نمیرود، فوتکردن میخواهد! باور کنیم که خمیرمایهی شخصیت و باور دختران ما همچون گِل کوزهگریست، نه کاهگل بنایی. کار فرهنگی خرمنکوبی نیست، نوعی غبارروبی است. امروزه پوشش، بیش از آنکه زمینه اعتقادی داشته باشد، از شئون سبک زندگی است. اصلاح سبک زندگی از جنس اصلاح فرهنگ است و فرهنگسازی در عصر رسانه نیازمند خلق مزیتهای رقابتی است. حجاب بیش از بحثهای عمیق فلسفی و اعتقادی، ذائقهسازی میخواهد. در عصر تشنگی بشر، رفع سوءهاضمههای فرهنگی نیازمند ظرافت، دقت و مخاطبشناسی در طبخ محصولات فرهنگی است. جنبش پر، سهل ممتنع است؛ زورزن نمیخواهد، فوتکُن میخواهد.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
✡️ مریم مقدس خواهر هارون نیست! (۱)
1️⃣ در تورات، موسی و هارون (ع) خواهری بهنام #میریام دارند که در متون عربی غالباً بهصورت #مریم ضبط شده است. از سوی دیگر، در قرآن از #مریم_مقدس (مادر حضرت عیسی) بهعنوان #خواهر_هارون یاد شده است! (با اینکه مریم مقدس غیر از میریام خواهر هارون است و قرنها بعد از او زندگی میکرده.) این مسئله چگونه قابل توجیه است؟!
2️⃣ بسیاری از پژوهشگران مسیحی و یهودی این همنامی را خطای آشکار قرآن، و حاصلِ آمیختگیِ داستان مریم مقدس و میریام میدانند. این #شبهه آنچنان مشهور است که برخی آن را نخستین شبهه علیه قرآن میدانند که در قدیمیترین نوشتار بر جا مانده از آباء کلیسا علیه اسلام و قرآن مطرح شده است.
3️⃣ یوحنّای دمشقی در کتاب «دربارهٔ مرتدین» در فصل مربوط به اسلام مینویسد:
👈 [پیامبر اسلام] میگوید که #مسیح کلمهٔ خدا و روح اوست، اما مخلوق و عبد است و بدون واسطه از #مریم_باکره که «خواهر موسی و هارون است»! متولد شده است.
4️⃣ با وجودی که این شبهه از اساس بیپایه است، اما از آن زمان تا کنون همچنان پابرجاست! لذا در ادامه به پاسخ این پرسش میپردازم که چرا در قرآن از مریم مقدس (س) بهعنوان «خواهر هارون» یاد کرده است.
✍️ نویسنده: دکتر روزبه توسرکانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ مریم مقدس خواهر هارون نیست! (٢)
1️⃣ در سورهٔ مريم آیات ۲۷ و ۲۸ پس از آنکه عیسی (ع) متولد میشود، مریم (س) فرزندش را نزد قومش میآورد. برخی از #یهودیان تبهکار و ناآگاه او را مورد اتهام قرار میدهند. اتهامی که در قرآن از آن به #بهتان_عظیم یاد شده است:
🕋 پس [مریم] در حالیکه او را در آغوش گرفته بود، به نزد قومش آورد. گفتند: «ای مریم! بهراستی کار بسیار ناپسندی مرتکب شدهای.» ای #خواهر_هارون! پدرت مرد بدی نبود و مادرت [نیز] بدکاره نبود!
2️⃣ پرسش این است که چرا در این آیات مریم (س) را «خواهر هارون» نامیدهاند؟! برای درک درست مطلب باید ابتدا به دو نکتهٔ ساده توجه کنید:
3️⃣ نکتهٔ اول اینکه برخلاف ادعای شبههافکنان، قرآن هرگز مریم (س) را «خواهر هارون» نخوانده است! آنچه در قرآن آمده این است که #یهودیان مریم را به این نام خواندهاند.
4️⃣ حتی نمیتوان نتیجه گرفت که خود این یهودیان نیز مریم را «واقعاً» خواهر هارون میپنداشتند، بلکه تنها این لقب را (به احتمال زیاد به قصد آزردنش) برای خطاب وی به کار بردهاند. پس پرسش درست این است که: چرا آن یهودیان مریم (س) را «خواهر هارون» خواندهاند؟!
✍️ نویسنده: دکتر روزبه توسرکانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter