(https://attach.fahares.com/JMIyNjjvsBb/QUE3pmQYqQ==) 🔰 پاسداشت حاج حسن شایانفر در گفتوگو با قاسم تبریزی، محمدحسین و مرتضی صفارهرندی
حاج حسن جلوتر از موضوعات روز بود
🔻اوایل سال ۵۸ پخش مطبوعات عمدتاً در دست جریان مخالف و معاند بود. دنبال این بودیم یک تشکیلات مستقل برای پخش مطبوعات اسلامی درست کنیم. یک نفر گفت بروید همان تشکیلات پخش مطبوعات را خودتان در دست بگیرید. آن زمان در افتادن با آنها هم مشکل بود. حاج حسن قبول کرد و گفت من میروم و انجام میدهم.
🔻دوران حضور حاج حسن در تشکیلات پخش مطبوعات برایش یک دوره تجربه و کارآموزی شد. اولین دستاورد او هم شناخت روابط پنهانی اینها با هم بود. مثلاً اینکه در روزنامه آیندگان چه کسانی هستند و روابط اینها با برخی افراد ضد انقلاب که در کیهان و اطلاعات و پیغام امروز هستند، چیست.
🔻نقش حاج حسن آقا به عنوان مسئول فرهنگی زندان قزلحصار مطرح شد. احساس میکرد آنجا جای کار بسیار زیادی وجود دارد و به همین دلیل همسر و فرزند خود را برداشت و خانه و زندگی خود را به زندان برد. آن زمان تمام هفته حاج حسن آقا در زندان بود و زندگیاش آنجا میگذشت.
🔻آقای داورزنی نشریات منافقین که در پاریس چاپ میشد را زیراکس میکرد و روی دیوار زندان نصب میکرد. اعضای سازمان در داخل زندان این مطالب را میخواندند و تعجب میکردند که سازمان این حرفها را زده!
🔻دستوری به چند نفر از منافقین داخل زندان رسیده بود که خودتان را تواب معرفی کنید و اینها به عنوان تواب بچههای دیگر سازمان را که داخل زندان بودند، میزدند تا این موضوع به حساب جمهوری اسلامی گذاشته شود.
🔻در نتیجه اقدامات فرهنگیای که زمان حاج حسن در زندان قزلحصار انجام شد؛ بعد از اینکه حدود هشت هزار نفر را از زندان آزاد کردند، فقط دو نفر از این زندانیان پناهنده شدند.
🔻کتابی را از آثار زندانیان منتشر کرد به نام «روزها و سوزها»؛ علاوه بر این مقالات و داستانهای آنها را هم برای روزنامههایی مثل اطلاعات و کیهان یا حوزه هنری میفرستاد تا از اینها داستانهایی جمعآوری شود. حق تألیف هم به زندانیان میداد.
🔻مقالاتی را از عناصر گروهکها نشانمان داد که از خصلت سیاسی آنها کم شده بود و یک ذره گرایش فرهنگی پیدا کرده بودند و بحثهای تئوریک را مطرح میکردند. آقای شایانفر رد اینها را گرفته بود و میگفت این حرفها، صحبتهای آینده این گروهکهاست و اینها از این به بعد بر سر این مسائل با ما بحث میکنند.
🔻در دولت نهم زمانی که در وزارت ارشاد مسئولیت داشتم دیدم بهترین کسی که میتواند در مرکز صدور مجوز مؤسسات فرهنگی کمک کند و آنجا به عنوان بانک اطلاعاتی ما باشد، آقای شایانفر است. حقیقتاً شورای نگهبان آن جمع ایشان شده بود.
🔻حاج حسن علاوه بر آن دغدغه عالی که برای اصل نظام داشت یک چیزهایی هم او را جریحهدار کرده بود مثل ماجرایی که برای برادرش در قضیه منافقین پیش آمده بود.
🔻ایشان بعدها در دهه هفتاد میدید همان جریانی که امثال برادرش طعمهاش شدند؛ پای همین افراد دارد به داخل باز میشود. هیچ کس هم مانع آنها نیست. بلکه رانت هم برای آنها وجود دارد. این موضوع آقای شایانفر را بسیار آزار میداد و دائماً در خصوص آنها هشدار میداد.
🔻دفتر ایشان مأمن آدمهای آسیبدیده آن دوره بود. نه تنها آنها، بلکه رفته رفته گروههای دیگر هم همینطور شد. مثلاً بهائیهایی که برگشته بودند و تحت فشار بودند به آقای شایانفر پناهنده میشدند و اینجا[کیهان] را محلی برای بیان حرف خودشان میدانستند.
🔻مثلا هوشنگ اسدی واقعا با حاج حسن همکاری میکرد؛ هم در زندان که به نام خراسانی مقاله مینوشت و در کیهان و اطلاعات چاپ میشد و هم خارج از زندان. با این افراد مصاحبه میکرد و اطلاعاتشان را جمع میکرد.
🔻عنصر سازمان چریکهای فدایی خلق از خارج کشور با نفر خودش در داخل کشور ارتباط پیدا کرده بود و میگفت «کارهایی که ما در این ده سال میکردیم در قبال یک شعر شاملو، یک قِران نمیارزید. یک قطعه شعر شاملو به اندازه ۱۰ سال مبارزه مسلحانه ما ارزش دارد.»
🔻اطلاعاتی بود از محافل بهایی که معتقد بودند با توجه به نفوذی که در جمهوری اسلامی اتفاق افتاده هر کار علنی خیانت به مبارزه است. آقای شایانفر با تمام ابعاد و پیچیدگیهای نفوذ آشنایی داشت و نگرانیهایش متأثر از این اطلاعاتی بود که در اختیار داشت.
👈 مشاهده متن کامل
(https://kayhan.ir/fa/news/230422)👈 مشاهده نسخه PDF (https://kayhan.ir/files/fa/publication/pages/1400/8/30/2293_27438.pdf)
عملیات گروگانگیری
برنامه توسعه آب و انرژی - ۲
♦️آمریکا و اروپا و کانادا، میزبان 76 درصد پولشوییهای دنیا هستند و با این وجود، بر FATF حکومت میکنند. همانها - به علاوه چین- بیش از 40 درصد گازهای گلخانهای را در دنیا تولید میکنند. اما همزمان با برجام، از دولت ایران خواستند با امضای توافق پاریس، مصرف سوختهای فسیلی را کاهش دهد؛ که از لوازم آن، توقف توسعه ظرفیتهای نیروگاهی و کشیدن ترمز پیشرفت صنعتی بود.
🔹جالب است بدانیم در حالی که 80 درصد سوختهای فسیلی، در کشورهای غربی عضو توافق پاریس مصرف میشود و خروجی آن، تولید 40 درصد گازهای گلخانهای دنیاست، سهم 100 کشور دیگر از تولید گازهای گلخانهای، فقط 3/5 درصد است! بر اساس «سند مشارکت ملی مدنظر ایران برای توافق پاریس» (INDC)که ۲۰ آبان ۹۴ به تصویب هیئت دولت رسید، ایران متعهد میشد انتشار دیاکسید کربن را به صورت غیرمشروط ۴ درصد، و به شرط لغو تحریم ها و دریافت کمکهای خارجی ۱۲ درصد کاهش دهد.
♦️گفته میشود انجام این تعهد ده ساله، ۵۲.۵ میلیارد دلار هزینه برای ایران دربر خواهد داشت. توافق پاریس، سوم اردیبهشت 95 از سوی آقای ظریف امضا شد و رئیس وقت سازمان محیط زیست گفت: «در دولت یازدهم با برنامهریزی انجام شده، حرکت نزولی استفاده از سوختهای فسیلی بهویژه در نیروگاهها آغاز شده است»! جایگزین، چه بود؟ مثل خود برجام، هیچ!
🔹عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، نقض صریح الزام «برنامه - عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، نقض صریح الزام «برنامه ششم توسعه» بود؛ تا دل دولتهایی مانند فرانسه را بهدست آورد که رئیسجمهورش در دیدار همتای ایرانی، از دغدغهاش برای اشتغال جوانان ایرانی سخن گفته و متاسفانه دولتمرد ما هم باورش شده بود!
♦️حالا که هشت سال سپری شده، میبینیم فرانسه و دیگران زیر همه وعدههای فریبنده شان زدهاند، و ما ماندهایم و ظرفیتهای نیروگاهی معطلی که توسعه پیدا نکردهاند. این اواخر رسیدیم به جایی که غیر از فصل گرما، در زمستان هم گرفتار قطع برق شدیم و از الزامات برنامه ششم برای صادرات پایدار عقب افتادیم.
🔹 باور کردنی نبود، اما وزیر نیرو 23 بهمن 96، با ادبیاتی تُهی از تدبیر مدعی شد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاهسازی نمیروم»!
♦️این نگرش معیوب موجب شد تا به گفته نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان: «برخلاف تکالیف برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو طی چهار سال اخیر، نه خود برای تولید برق سرمایهگذاری کرده و نه اجازه سرمایه گذاری داده است». بنابراین طبیعی بود در آغاز تابستان امسال اعلام شود تولید برق، 10 تا 15 هزار مگاوات کمتر از مصرف کشور است؛ آن هم در دوره رکود اقتصادی که برخی واحدهای تولیدی، تعطیل یا نیمه تعطیل شده بودند!
🔹اگر در دولت نهم و دهم، ظرفیت نیروگاهها ۳۰ هزار مگاوات افزایش یافت، این افزایش در دو دولت بعد، فقط ۱۵ هزار مگاوات بود. همچنین اگر برنامه هستهای در دهه 90، با همان سرعت پیشرفت دهه 80 توسعه یافته بود، امروز میتوانستیم در کنار تولید انرژی و افزایش بهرهوری در صنعت و کشاورزی، بخشی از منابع آب مورد نیاز جنوب کشور- از خوزستان تا سیستان و بلوچستان- را از طریق دریا تامین کنیم؛ چنانکه در ژاپن، چین، کانادا، قزاقستان، کره جنوبی، آرژانتین، روسیه، هند، پاکستان، آفریقای جنوبی و... انجام میشود. متاسفانه برنامه تامین آب 17 استان با استفاده از روشهای شیرین کننده آب دریا، در دولت قبل در حد کار مطالعاتی باقی ماند!
💢ادامه دارد💢
@IMANImohamad51
عملیات گروگانگیری
برنامه توسعه آب و انرژی - ۱
🔹تامین، مدیریت و گسترش «منابع انرژی و آب»، موضوعی فانتزی نیست؛ رگ حیات هر کشور است و درباره شریانهای حیاتی نمیشود منتظر نسخه یا عنایت بیگانگان نشست. دوره هشت ساله دولت تدبیر و امید، در حالی در میانه مرداد به سر آمد، که از صدقه سر برخی مدیران آن، با چالشهایی در تامین آب و برق و گاز روبهرو شدیم.
♦️در همین چند سال اخیر در کنار بحران کم آبی در برخی مناطق، شاهد سیلهای ویرانگر در شمال، غرب، جنوب و جنوب شرق بودهایم. هم از کمبود آب شکایت داریم و هم از سیل و هدر رفت قابل توجه منابع آبی به علل گوناگون. هم بزرگترین ذخایر گازی را داریم و صادرکننده بودهایم و هم با دغدغه تامین گاز مورد نیاز روبهرو شدهایم. هم میتوانیم صادرکننده برق و گاز باشیم -که به ویژه قبل از دولت سابق بودیم- و هم گرفتار برخی تنگناها در تامین نیاز داخلی شدهایم.
🔹 بیتدبیری و عدم تدارک لازم در این دوره، سبب شد تا دولت هر وقت مشکل کمبود گاز یا برق پدید میآید، برخی صنایع را مجبور به توقف تولید - و تشدید رکود و تورم- کند. این خروجی مدیریتی بود که همه چیز، حتی افزایش منابع و تامین آب خوردن مردم را به توافق با غرب ربط میداد! سوء مدیریت پنهان در پشت این ادبیات، به سرعت داشت کار میکرد؛ و بدترین کارکرد آن، نشنیدن هشدار دلسوزان و اصرار بر تحمیق عمومی بود.
♦️باور نمیکنید اما آقای «ع- ف» عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس نهم، دو هفته بعد از توافق، به شکل کاملا جدی گفت: «بالاخره باید بپذیریم که در توافق، یک سری امتیازات داده و یک سری امتیازات گرفته میشود. برجام، یک توافق خوب برای ملت ماست... احساس میشود اروپا در ۱۲ سال گذشته از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کرده و از زمان توافق، آب و هوای کشور به کلی متحول شده. بارانهایی که بهصورت سیل درآمده، حتما همین بارانهای بلوکه شده بوده، که پس از لغو تحریمها به یکباره آزاد شده است. همان طور که مشاهده میکنید شرایط جوی کشور بعد از مذاکرات تغییر کرده و بارشها افزایش یافته. گرمای هوا کاهش یافته و به نظر میرسد، علت خشکسالیهای اخیر، جنگ و جدال هستهای بوده است»!
🔹برجام، ظاهری داشت و باطنی. ظاهر آن، توافق هستهای، اما باطن و روح آن بهعنوان توافق نانوشته، فلج کردن اراده «برنامهریزی مستقل ملی» در بسیاری از حوزههای زیرساختی، اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک، فرهنگی و اجتماعی بود. دولت ایران در حالی که طرف غربی، برجام را به سُخره گرفته بود، خود را متعهد میدید خواستههای طرف مقابل را - از FATF و سند 2030 گرفته تا توافق پاریس و...- به اجرا بگذارد.
♦️تحلیل خوشبینانه این است که وعدههای برجامی دولت، گروگان غرب بود. آمریکا و تروئیکای اروپایی، دو ماه قبل از روز اجرای برجام، همه امتیازات نقد را ستانده بودند و حالا ضمن پشت هماندازی، مطالبات زورگویانه و سیریناپذیر خود را رو میکردند. مدیران ذیربط هم مجلس را دور میزدند؛ نظیر تعهدات غیرقانونی که با امضای توافق آب و هوایی پاریس یا قبول 41 بند برنامه اقدام FATF دادند. آخر سر هم، امتیاز اقتصادی پایداری دستشان را نگرفت، بلکهFATF و آژانس و دیگران، طلبکارتر شدند!
🔹آقای روحانی برخلاف رویه نادرستش در برخی امور، در تاریخ 31 آذر 97، حقیقت مهمی را بازگو کرد: «برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند، گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده، برای خودشان نیست. ما گاهی گرفتار یک سری مقاله شدیم، برای ما مقالهنویسی کردند، ما هم رفتیم پشت سر آن مقالهها و ملت خودمان را به دردسر انداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ کدام مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، مراعات میکنند؟ این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد. اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر میکنیم اینها آیات قرآن است».
♦️سخن درستی بود؛ اما برخی دولتمردان قبل و بعد از این اظهارات، چه در موضوع برجام و چه FATF و توافق پاریس، خلاف آن عمل کردند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
عملیات گروگانگیری
برنامه توسعه آب و انرژی - ۳
♦️عنایت کنید! ما در این روند، با یک فرآیند دوگانه و همزمان برای مهار ظرفیتهای پیشرفت ایران روبهرو هستیم. غربیها از یک طرف با توافق آب و هوایی پاریس، به دولت ما گفتند پالایشگاه و نیروگاه نسازد؛ و از طرف دیگر، با توافق برجام، بر آن شدند که ایران به مدت 10 تا 15 سال نتواند از عایدات فناوری بومی هستهای در مقیاس صنعتی بهرهمند شود.
🔹مراد آنها از این «حصارکشی و خودتحریمی» چه بود؟ اینکه منابع طبیعی و انسانی متنوع داشته باشید، اما به لبه عصر حجر برگردید! اگر هم محتاج شدید، از آمریکا و غرب التماس کنید، شاید به قیمت خونتان، با شما حساب کردند و منابع خودتان را با فرآوری و بیفرآوری، چند برابر قیمت، به خودتان فروختند! اگر هم میلشان نکشید، نفروختند؛ چنانکه درباره بنزین و سوخت 20 درصد و دارو و غذا کردند! استثنای این قاعده مثلا محیط زیستی چیست؟
♦️صادرات همین نفت و گاز و سایر سوختهای فسیلی یا اورانیوم به غرب، نه تنها آزاد، بلکه واجب است! جریان پایدار منابع انرژی به غرب، آن هم به قیمت تقریبا مفت، باید بهطور دائمی تضمین شود! چگونه مصرف شدنش و اینکه توافق پاریس و انپیتی و... چه میشود؟، ربطی به دیگر کشورها ندارد!
🔹 صاحبنظران دلسوز، چه خوندلی خوردند، وقتی غوغا و هیجان «توافق بُرد- بُرد با آمریکا و غرب»، راه عقلانیت را بسته بود و آن را چاره رونق اقتصاد مینمود. زمان لازم بود تا حقیقت پدیدار شود. موضوع مهم، همان است که رهبر انقلاب 10 مرداد 99 فرمودند:
♦️«من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصه جنگ ارادههاست؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و اراده ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر اراده دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد. ببینید، یک عدّهای متأسّفانه تحت تأثیر همین حرفهای دشمن میگویند «آقا [انرژی] هستهای به چه درد ما میخورد؟» همینهایی که در روزنامهها و مانند اینها گاهی یک چیزی مینویسند.
🔹من [قبلاً] گفتم که [انرژی] هستهای نیاز قطعی فردای کشور ماست. ما تا چند سال دیگر حدّاقل به 20 هزار یا 30 هزار مگاوات برقِ ناشی از انرژی هستهای نیاز داریم؛ که این را از راه دیگر نمیتوانیم به دست بیاوریم، یا مقرون به صرفه نیست. خب آن روزی که ما احتیاج پیدا کردیم، چه کار کنیم؟ برویم درِ خانه چه کسی؟ از آمریکا، از اروپا درخواست کنیم، گدایی کنیم که آقا بیایید به ما برق هستهای بدهید؟ یا بیایید برای ما غنی سازی راه بیندازید؟ میکنند؟
♦️ما امروز بایستی فکر فردا را بکنیم. این نیازها، نیازهایی نیست که در ظرف شش ماه و یک سال و دو سال تأمین بشود، اینها را باید از قبل آماده کرد؛ ما این را آماده کردهایم، زمینهاش را فراهم کردهایم. خب با اینکه حالا در برجام، خسارت فراوانی در این زمینه به ما وارد شد، امّا خوشبختانه اصل این کار محفوظ است و کارهای بزرگ و خوبی هم در این زمینه دارد انجام میگیرد؛ دشمن این را نمیخواهد؛ در زمینه مسائل دفاعی و موشکی هم همین جور است».
@IMANI_mohammad
.
سلاح به قدس رسید
کابوس اسرائیل تعبیر شد
♦️بگذار خیانتکاران مرتجع، با صهیونیست ها مراوده کنند. چیزی از وحشتی که به جان اشغالگران افتاده، کم نخواهد شد.
🔹معادله جدیدی آغاز شده. حالا سلاح گرم، نه فقط به کرانه باختری، بلکه به بیت المقدس رسیده است. دیروز شیخ فادی ابوشخیدم با انجام عملیات استشهادی در اطراف مسجد الاقصی، یک صهیونیست را به هلاکت رساند و چهار نفر را زخمی کرد که حال برخی از آنها بسیار وخیم گزارش شده . شهید ابوشخیدم، مدتها اسیر زندان اشغالگران، و معلم مدرسه الرشیدیه بود.
♦️حالا سلاح به قدسی رسیده که سالها پادگان نظامی و تحت کنترل شدید بوده است. این فرمان چند سال قبل رهبر انقلاب بود:
🔹"این اعتقاد ماست که کرانه باخترى هم مثل غزه باید مسلح بشود. کسانى که علاقه مند به سرنوشت فلسطینند، اگر می توانند کارى بکنند، کار این است؛ در آنجا هم باید مردم را مسلح کنند. تنها چیزى که ممکن است از محنت فلسطینى ها بکاهد، عبارت است از همین که دست قدرت داشته باشند، بتوانند قدرت نمایى بکنند؛ و الّا با برخورد رام و مطیع و سازشکارانه، هیچ کارى به نفع فلسطینى ها انجام نخواهد گرفت".
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ویژگی ماندگار یک "فرمانده" 🌹
🔻✅به مناسبت سالروز شهادت سردار عباس ورامینی، سخنرانی این فرمانده دلاور برای اولین بار منتشر شد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
✅«عزیزان من! بسیجی شدید، مبارک است؛ اما بسیجی بمانید. ایستادگی در راه، مهم است. بسیجی ماندن متوقف به این است که دائم خودمان را مراقبت کنیم، مواظبت کنیم و از راه بیرون نرویم. ملت ایران کار بزرگی انجام داده است. کار بزرگ این است که دنیائی را که یکجا و چهاراسبه به سمت جهنم حرکت میکرد و میتاخت، یک نهیب زده است، یک بخشی را جدا کرده است. امروز جمعیت های عظیمی از مردم دنیا متوجه حقیقت شدهاند و ملت ایران به عنوان پیشتاز و پیشرو، راه را تغییر داده است و مسیر را عوض کرده است. مسیر جوامع انسانی باید به سمت خدا باشد، باید به سمت بهشت باشد، باید به سمت حقیقت باشد. خوب، بدیهی است که شما ملت ایران این کار بزرگ را انجام دادهاید. اهل باطل که ساکت نمینشینند. آن کسانی که وجودشان وابستهی به باطل و ناحق است، وابستهی به ظلم است، وابستهی به لگد زدن بر سر ملتهاست، اینها که آرام نمینشینند که ملت ایران فریاد حقیقت و هدایت بدهد، دنیا را بیدار کند، بشریت را بیدار کند؛ اینها معارضه میکنند».
🌹گزیده ای از بیانات فرماندهی معظم کل قوا در جمع ۱۱۰ هزار بسیجی در روز عید غدیر🍃
۱۳۸۹/۰۹/۰۴
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔴 توسعه فولاد مبارکه ادامه دارد!
🔻خبر #فوری؛ به نقل از منابع موثق، همین حالا که ملت درگیر مشکلات بیآبی هستند و بخشی از کشاورزان و مردم عزیز استانهای #اصفهان و چهارمحالوبختیاری نیز تجمعاتی داشتهاند و چندین استان دچار #تنش_آبی هستند، طرح توسعه #فولاد_مبارکه #اصفهان مناقصهاش در کمال آرامش برگزار شده و تا دیماه پاکت ها هم باز میشوند به ارزش یک میلیارد یورو!
🔻ظاهراً بناست کنسرسیومی از #ایمیدرو، #کیسون و .. توسعه فاز بعدی فولاد مبارکه را انجام دهند!
🔻نه انتقادات مردم و مطالبهگران تاثیری داشته و نه دستگاههای نظارتی توان و جسارت و ارادهای برای جلوگیری از توسعه فولاد دارند. سیاست سه چهار دهه اخیر توسعه فولاد در اصفهان، یزد و کرمان در حالیکه منابع آبی ندارند همچنان ادامه دارد و دولتها هم فقط مجری این سیاست هستند!
🔹اصفهان رتبه نخست صنایع فولاد کشور است. مصیبت دیگری است که طی سه دهه اخیر بلای جان منابع آبی شده. این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته، صنایع سنگین آب بر را در مناطق پرآب و نزدیک دریاها ایجاد می کنند! 20 درصد ظرفیت فولاد کشور متعلق به اصفهان است! به گفته مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان، این شرکت رتبه دهم تولیدکنندگان فولاد جهان را دارد.
🔹استان اصفهان با اینکه طی 52 سال اخیر کمبارشتر از 24 استان کشور بوده، اما بیشترین و بالاترین بارگذاری صنایع، سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این استان انجام شده است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
.
مرگ با هزار زخم، از اون وری!
🔹سه ماه قبل (۵ شهریور) وقتی نخست وزیر اسرائیل به دیدار بایدن رفت. «باراک راوید» خبرنگار یهودی"آکسیوس" نوشت: "بنت در این دیدار ، راهبرد "مرگ با هزار زخم" را برای مقابله با ایران ارائه کرده است".
♦️این اما تنها خبر آن دیدار نبود. خبر بعدی که تصاویر آن هم منتشر شد و مثل توپ صدا کرد، این بود که "جوی خواب آلود"، به سخنان نفتالی بنت گوش نمی داده و در حال چُرت زدن بوده است!
🔹حرف های آن روز بنت، "آرزو" و "لاف گزاف" بود. اما حرف هایی که امروز زده، "خبر قطعی" و دردناک است: "ایرانی ها در حالی که با امنیت در تهران نشسته بودند، اسرائیل را با موشک محاصره کردند. آنها ما را از راه دور آزار می دهند و آسیب می زنند".
♦️البته جزئیات برخی درد ها و سوزش ها گفتنی نیست. او رویش نشده که بگوید سلسله انفجار ها و آتش سوزی در مراکز نظامی و صنعتی اسرائیل -از تل آویو تا نهاریا و حیفا و نزدیکی های دیمونا- عادی نیست.
🔹او نتوانست از نفوذ به اندرونی وزیر جنگ اسرائیل، جاسوسی چند ساله گونن سگو وزیر انرژی و زیرساختهای اسرائیل برای ایران، حملات سایبری گسترده، عملیات ترکیبی و دنباله دار "عصای موسی"، تقویت بی سابقه سامانه موشکی و پهپادی مقاومت، و رسیدن سلاح به کرانه باختری و قدس حرفی بزند.
♦️اما نتانیاهو اخیرا در "کنست" با رگ های متورم به بنت گفت: " ایران به خوبی می داند ما ضعیف هستیم. به شهرک ها و کشتی ما حمله کرد؛ اما هیچ پاسخی ندید. این یعنی ایران، ضعف شما را شناسایی کرده و پیشروی می کند. بنت درباره رشد اقتصادی لاف میزند. او یکی از بزرگترین دزدان اعتبار دوران مدرن است".
🔹البته نتانیاهو خود متهم به فساد و بی کفایتی است و به همین دلیل هم پس از دوره ای طولانی، در انتخابات پارلمانی شکست خورد و از نخست وزیری کنار گذاشته شد. حالا تحلیل گران صهیونیست بسیاری می گویند ممکن است اسرائیل حتی سال 2030 و 2025 را هم نبیند.
@IMANI_mohammad
مالیخولیای مرد بیمار
🔹لرد جان راسل سیاستمدار انگلیسی، 170 سال قبل، در حالی که امپراتوری عثمانی روزگار ضعف را سپری می کرد، لقب "مرد بیمار اروپا" را به آن داد. 150 سال بعد، اردوغان با توهم احیای امپراتوری، ترکیه را تبدیل به مباشر جنایت های غرب در منطقه غرب آسیا کرد.
♦️او اوایل اوایل شهریور امسال گفت "هر کس در منطقه می خواهد سنگی را جا به جا کند، اول باید از ترکیه اجازه بگیرد". اردوغان اخیرا هم نقشه ای خیالی به عنوان "جهان ترک" را از رئیس "حزب حرکت ناسیونالیست" هدیه گرفت که جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و بخش هایی از چین و روسیه را قلمرو ترکیه نشان می دهد!
♦️اردوغان به ویژه در دهه گذشته، در حالی که توهم سلطانی داشت، تبدیل به مباشر آمریکا و اسرائیل برای جنگ افروزی و جنایت در منطقه شد. اما با این وجود، هرگز در نگاه غرب، اعتبار و احترام نیافت.
🔹تیر ماه 95 بود که اردوغان با شوک کودتای نظامی مواجه شد. او پس از سرکوب شدید و غلبه بر کودتا گفت "همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، وقتی که نیازمند کمک شان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند".
♦️دولت ترکیه چند دهه است درخواست عضویت در اتحادیه اروپا را دارد، اما مورد بی اعتنایی قرار گرفته است. چنان که اردوغان مرداد 95 گفت "اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد".
🔹چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه نیز ضمن جرّ و بحث تند با همتای آلمانی گفته بود "از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده ایم. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا، پر از نخوت و تکبر است".
♦️اردوغان مهر ماه امسال هم در سازمان ملل از رفتار تحقیر آمیز غرب گله کرد و گفت "ما به نقش برادرانه خود در کمک به مردم افغانستان ادامه می دهیم. ما تنها متحد ناتو هستیم که با داعش مقابله کرده و این سازمان تروریستی را شکست داد(!) رویکرد نادیده گرفتن ترکیه در منطقه مدیترانه، باید کنار گذاشته شود".
🔹برآیند نوکری ناتو و اعتماد به اروپا و آمریکا، چیزی سقوط اقتصاد ترکیه نبوده که ۴۶۵ میلیارد دلار بدهی دارد. ارزش "لیر" هم در دو هفته اخیر، سقوط کم سابقه ای را شاهد بود. پول ملی ترکیه در یک سال اخیر، 40 درصد ارزش خود را از دست داده است.
♦️در اثر این تلاطم های آزار دهنده، چند روز است که خیابان های آنکارا و استانبول، شاهد اعتراضات گسترده و مطالبه استفعای دولت است.
🔹علی باباجان رهبر حزب " جهش و دموکراسی" (معاون و وزیر سابق در کابینه اردوغان) می گوید: "با هزار زحمت و پس از سال ها، تورم را یک رقمی و ۶ صفر را از پول ملی حذف کردیم، اما دولت با سو مدیریت، تورم را دوباره دورقمی کرد و با سقوط ارزش لیر ، یک صفر دیگر را بازگرداند".
♦️احمد داوداوغلو، نخستوزیر سابق هم گفته است: "همیشه میگفتیم انتخابات زود هنگام می خواهیم، اما حالا ما انتخابات فوری میخواهیم؛ انتخابات همین الان!".
🔹وضعیت بحران زده ترکیه، نمونه ای از فرجام شوم اعتماد به غرب و نسخه های کاپیتالیستی است. دولت های غربی با وعده، طرف مقابل را وارد تله خود می کنند و سپس همچون نزول خواران سیری ناپذیر، باج خواهی های جدید را دیکته می کنند؛ وضعیت طرفِ مالباخته هم دائما بحرانی تر می شود.
@IMANImohamad51
@IMANI_mohammad