#پاسخ_بسیار_کوبنده_و_حکیمانه
🔺پاسخ رهبرانقلاب به اظهارات ترامپ درباره جمعههای تهران
🔺 اولاً جمعه نیست و شنبه است؛ ثانیاً تهران نیست و پاریس است...
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
______________________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
در 9دی 357 ام می خوانید:
♻️ لیدرسازی برای اپوزسیون
✍️سید عبدالعزیز رضوانی
🔰الگوی دین ستیزی
🔸در گرماگرم تظاهرات در خارطوم پایتخت سودان، دخترکی دانشجو و ۲۲ ساله، با لباس سفید و ضرباهنگ رپ شعری می خواند که با استقبال شبکه های اجتماعی مواجه می شود. رسانه های غربی هم این استقبال را تکثیر و تکثیر و تکثیر می کنند و با القابی چون ملکه آفریقا و کنداکه این نماد را فربه تر و فربه تر می سازند و مانند بادکنک، بالا می روند تا از او الگو بسازند.
🔸"عالیه (آلا) صلاح" چه می خواند که خوشایند استکبار رسانه ای غرب شد و او را تا سطح یکی از رهبران ناآرامی ها در سودان و مشهورترین زن این اعتراضات بالا بردند؟! شعری خواند که به جای استبداد رای و وابستگی "عمر البشیر" به غرب و صهیونیسم و ارتجاع عرب، طعنه به اسلام و دیانت می زد. اگر او مانند بانوان انقلاب الجزایر ظاهر می شد و برای استقلال و عزت ملت سودان شعار می داد، بی گمان استکبار رسانه ای غرب او را روی دست نمی گرفت و از او نماد نمی ساخت.
🔸شعر او این گونه بود:
به اسم دین ما را سوزاندند …
به اسم دین ما را کشتند …
به اسم دین ما را زندانی کردند …
دین از آنها بری است …
دین میگوید بگذر …
دین نمیگوید ساطور به دست بگیر …
🔰توصیه های بهداشتی
🔸در ایران سیل زده، توصیه اضافی به تامین اقلام بهداشتی برای زنان و انباشت این کالا در برابر نیازمندی های دیگر، بهانه ای شد تا برخی سلبریتی ها، زیر ضربه انتقاد بچه حزب اللهی ها قرار بگیرند. بعد هم عصبانیت از حادثه تعرض اوباش به طلبه شهید همدانی، موجبات شدت یافتن این ضربات انتقادی بر یکی از این سلبریتی ها گردید. تا این جای اتفاق، محل بحث ما نیست. کسی سخن نا به جایی گفته و باید هزینه و تاوان متناسب با همان سخن را بدهد. اما جنس برخورد انتقادی با او در فضای حزب اللهی ها، باید متناسب با همان خطا باشد.
🔰ردای بی صاحب
🔸اینکه به بهانه خطای او، تصویر وی را در فضای مجازی کنار "ترامپ" بگذارند و از یک چهره شبه فرهنگی، یک نماد سیاسی بسازند، اگر بوی حماقت ندهد چه معنایی دارد؟!
🔸استکبار رسانه ای غرب و صهیونیسم بین الملل بعد از فتنه ۸۸ با خلاء لیدرهای اپوزسیون برای گرفتن یقه نظام از درون مواجه شد و ردای رهبریت اپوزسیون بی صاحب مانده است و اکنون به شدت در پی کشف مترسک هایی سبکسر است که به آنها کسوت اپوزسیونی بپوشاند. چرا باید هزینه تراشیدن چنین مترسک هایی را بچه حزب اللهی های فعال در فضای مجازی بدهند؟! مگر افسران جنگ نرم، باید ساده لوح باشند؟!
🔸اگر غرب می خواهد مثلا یک علا صالح در ایران بسازد، بگذارید هزینه های تبلیغاتی آن را هم رسانه های غربی بپردازند. شما چرا از وقت و همت خود را صرف می کنید تا یک چهره شبه فرهنگی را مانند ملکه آفریقا بالا ببرید. بگذارید با او در سطح خطای او و از همان جنس، برخورد شود.
🔺هفته نامه ۹ دی🔻
@noheday
@rasaee
♻️ عملیات روانی یاران ترامپ
🔰 حمید رسایی: امروز ساعت ۱۳ از میدان انقلاب که رد میشدم این عکس را گرفتم. زن ابی پوش، کاغذی در دست داشت که روی آن نوشته شده بود «نه به جنگ» و با این کار، ترافیک ایجاد کرده بود. پلیس درحال تذکر به وی بود که دو مرد کاملا هماهنگ شده، به هواداری از او پرداختند و بعد هم چند زن به میدان آمدند و دسته جمعی به پلیس حمله ور شدند! حدود ۳۰ نفر از مردم هم حاضر بودند اما وارد این بازی نشدند فقط چند نفر فیلم میگرفتند.
پلیس اما به لطف خدا غائله را خاتمه داد، مردها بازداشت و زنها را سرجایشان نشاند و منتظر پلیس های خانم بودند. ترافیک برطرف شد اما میدانستم که پرده بعدی این بازی، بازنشر فیلم آن در شبکه های معاند است. به فاصله چند ساعت شبکه من و تو و مصیح پولی نژاد کار را آغاز کردند...
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
برجک عربستان و امارات پرید
عضو فراکسیون امید شاکی شد!
🔹مدتی است نیروهای مقاومت در منطقه، از خجالت تاسیسات نفتی و نفتکش های امارات و عربستان در دریای سرخ و دریای عمان در آمده اند؛ اما مصطفی کواکبیان (از اعضای فراکسیون بی خاصیت امید) از تیتر کیهان، به هم ریخته و شاکی شده است!
♦️چرا ضرب شست قاطع به دشمنان ملت های منطقه و ملت ایران، به افراطیون تسلیم طلب مدعی اصلاح طلبی بر می خورد؟! آنها نسبتی با سعودی و امارات دارند؟ اگر نه، چرا از قدرت نمایی فرزندان مقاومت در مقابل ارعاب و سنگ اندازی و عملیات روانی دشمنان ناراحت شده اند؟ چون معلوم شده جبهه مقاومت، دست برتر را در مصاف نظامی دارد؟
🔸کلمه قصار: #خالق_طعم_گیلاس_در_فصل_گیلاس_به_آفریننده_اصلی_گیلاس_پیوست!
@IMANI_mohammad
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
کلوخ انداز را پاداش سنگ است
🔹دشمنان خبیث، پاسخ دشمنی های خود را که به عملیات روانی در رسانه هم گسترش داده اند؛ روی زمین و دریا و از آسمان گرفتند.
♦️امیر مومنان علی علیه السلام فرمود "دشمنان غرّش کردند و با این همه فشل ماندند. و ما غرّش نمی کنیم مگر که بباریم و نمی باریم مگر اینکه سیل جاری سازیم".
@IMANI_mohammad
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمت الله علیه🔹
🔸به خورشید خیره نشو!🔸
هرکدام از شما یکعمر بهوسیلۀ خورشید همهچیز را دیدهاید. حال اگر کسی پنج دقیقه به خورشید نگاه کند چه میشود؟ کور میشود. اما اگر کسی بهوسیلۀ خورشید عالم را نگاه کند، بصیر میشود و همه چیز را میبیند.
دنیا نیز همینطور است. مَنْ نَظَرَ إِلَيْهَا أَعْمَتْهُ وَ مَنْ نَظَرَ بِهَا بَصَّرَتْهُ
هركه چشم بهدنيا بدوزد كورش میكند و هركه بينش از دنيا بخواهد بينايش میكند.
اگر در دنیا از چیزی خوشت آمد، کارت تمام است.
از خودت خوشت بیاید، از سخنرانیات، از جمعیت پای منبرت خوشت بیاید، همۀ اینها باعث کوری میشود. همین خوش آمدن بینایی و بصیرت انسان را میگیرد.
گاهی انسان در جلسهای، بینا وارد میشود اما نابینا خارج میشود! چرا؟! چون از خودش خوشش آمده!
@haerishirazi
💥 و اما پاسخ 💥
✅ کشور عزیزمان ایران، «تنها کشوری است در دنیا که از یک سو با ذخایر عظیم نفت و گاز خلیج فارس و از سوی دیگر با ذخایر عظیم نفت و گاز آسیای میانه همسایه است». ایران از این حیث منحصر به فرد و بینظیر محسوب میشود و اگر کشور خود را مرکز و گل دنیا بدانیم، به هیچ روی از روی توهم نیست.
تمامی ویژگیهای مهمی که مخاطبان محترم بدان ها اشاره فرمودند، همه و همه یا منحصر در ایران نیست، یا ذیل این ویژگی جای خواهند گرفت و یا در سایه ی اهمیت این ویژگی رنگ خواهند باخت.
بسیاری از ممالک دنیا آرزومندند که صرفا با یکی از این ذخایر همجوار باشند هر چند به میزان اندک، اما خداوند کشور ما را در منطقهای قرار داده است که همزمان با هر دوی آنها، آنهم به میزان فراوان همسایگی داریم.
مؤلفههای ژئوپلیتیک ایران، او را به مهمترین کشور دنیا مبدل کرده است. کشور ما دارای منابع و ویژگیهایی است که با برخورداری از آنها بسیار برای او سخت و مشکل است که به قدرتی جهانی و منطقهای تبدیل نشود. بنابرین، «قوی شدن ایران» طبیعی ترین نتیجه ی ممکن است. ویژگی مذکور یکی اصلیترین علل خصومتهای غرب علیه ماست.
تازه میفهمیم که علت تلاش و اصرار غربیها بر نبود حکومتی مستقل و مردمی در ایران و بر سر کار آمدن نظام پادشاهی در این کشور به چه خاطر و دلیل است.
شکر کنیم خدایمان را.
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
ماجرای اینستکس و SPV و پیش بینی جالب و دقیق دکتر ظهره وند
🔷 لابد از چند و چونِ سازوکار اینستکس (و با اندکی تفاوت SPV) کمابیش مطلع هستید. در این خصوص، شاید بهترین تعریف و توضیح اجمالی را دکتر جبرائیلی ارائه کرده باشند. طبق سازوکار طراحی شده موسوم به SPV؛
«ایران خواهد توانست اقلام غیرتحریمی (غذا و دارو) را از شرکتهای اروپایی خریداری نماید، اما چون در اروپا پولی ندارد و اروپاییها نفت ایران را نمیخرند، برای استفاده از SPV باید پول نفت از خریداران آسیایی به این کانال مالی منتقل شود تا خرید اقلام غیرتحریمی از اروپا ممکن باشد».
عنایت فرمودید؟
😁 سازوکاری که اروپایی ها تحت عناوین اینستکس و SPV برای ما طراحی و آماده کرده اند، دقیقا همان ماجرای رژیم "نفت در برابر غذا" است که آمریکا بر عراق تحمیل نمود و امروز دولت فعلی علاقه مند به دنبال اجرایی شدن آن است! (گمان می کنم به هیچ توضیح بیشتری نیاز نباشد)
اما در این میان، شاید گفتن یک موضوع خالی از لطف نباشد.
💥 ماه ها پیش از خروج آمریکا از برجام (یعنی همان زمانی که حتی کسی به آن صورت فکر خروج آمریکا از برجام در مخیله اش نیز نمی گنجید)، طی گفتگویی با دکتر ظهره وند (عضو گروه مذاکره کننده دکتر جلیلی)، به بررسی رژیم نفت در برابر غذا پرداختم. ایشان در میانه ی این پرسش و پاسخ، در جمله ای کوتاه تلویحا وضع امروز و علاقه ی دولت به پذیرفتن رژیم مذکور را پیش بینی نمودند که راستش باور و قبول این نکته در آن ساعت برای بنده واقعا کار آسانی نبود.
پُرحرفی کافی است. اجازه فرمایید متن پرسش و پاسخ یادشده با جناب ظهره وند را عینا تقدیم کنم.
پرسش :
🔴 به نظر شما آیا برای ایالات متحده این امکان وجود دارد که رژیم "نفت در برابر غذا" را همانند عراق بر کشور ما نیز اعمال کند؟ برخی از اعضای دولت یازدهم ادعا کردند که اگر برجام نبود آمریکا به دنبال رژیم نفت در برابر غذا برای مقابله با ایران بود.
پاسخ دکتر ظهره وند:
🔵 خیر! البته اگر این دولت بتواند این کار را خواهد کرد!
در موضوع عراق، جامعه جهانی پشت این طرح بود و عراق در داخل هم مشکل داشت، و از نظر جغرافیایی در محاصره بود در حالی که ایران مسئله اش ماهیتا با عراق فرق می کند! ضمن انکه فرض کنیم کلا نفت ایران را نخرند ... آیا شدت وابستگی ما آنقدر است که مجبور به چنین کاری خواهیم شد؟ مشکل ما خام فروشی در برابر قاچاق است. اگر نفت نمی فروختیم و بر ظرفیت های داخلی تکیه می کردیم قطعا موضوع بهره وری در کشور امروز متفاوت می شد ... .
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از کانال حسین دارابی
داستان امام خمینی و نخوردن گوشت قربونی تو فرانسه رو شنیدید؟ روز عاشورا برای امام قیمه نذری میارن. امام میپرسه گوشتش رو از کجا آوردید؟ میگن تو باغچه خونه گوسفند رو ذبح اسلامی کردیم و قیمه درست کردیم. امام میگن مگه طبق قانون فرانسه ذبح در خارج از کشتارگاه ممنوع نیست؟ چرا کار غیر قانونی کردید؟ و اون غذارو نخوردن
یا در مورد دیگهای ایرانیهای مقیم آلمان از امام سوال کردن ما اینجا بلیط مترو نمیدیم و دزدکی سوار میشیم. ایرادی نداره دیگه انشاءالله؟ کشور بلاد کفره دیگه. امام در جواب گفتن، رعایت قانون واجبه، باید بلیط بخرید. و هر تعداد سفری که بدون بلیط انجامدادید، بهجاش بلیط بخرید پاره کنید
قانون هر کشوری محترمه، چه کشور اسلامی چه غیر اسلامی. قانون هرکشوری لازم الاجراس و پایبندی بهش واجبه.
در جواب کسایی که میگن آقا به روزهخواری ما چیکار دارید، علاوه بر جوابی که در قسمت قبلی بهش اشاره کردیم این نکته رو باید اشاره کنیم که، طبق قانون کشورمون، روزهخواری در ملأعام، جُرم هست. و تبعیت از قانون بر همه لازمه. حالا این قانونو دوست نداریم یا قبول نداریم اینها بحث دیگریه. تا وقتی قانون اینه باید اجرا بشه. اگه هرکی از یه قانونی خوشش نیاد و انجامش نده که نمیشه، هرج و مرج بوجود میاد و سنگ رو سنگ بند نمیشه. یکی قوانین راهنمایی رانندگی رو خوشش نمیاد. یکی قانون مالیاتی رو. یکی قانون دیگه رو.
اصلا بالاتر از این، اگر در یک کشور اروپایی قانونی وضع شد که مثلا بیحجابی اجباریه، وهیچکس حق نداره باحجاب در جامعه بگرده. تغییرش هم. نمیشد داد. اونوقت مسلمونا و معتقدین به حجاب باید چیکار باید بکنن؟ باید پایبند باشن؟ بیبنید قانون اون کشور غیراسلامی اینه، اگه خیلی مقیدیم میتونیم بریم وظیفه شرعیمونو ببینیم چیه و چیکار باید بکنیم، شاید مجبور شیم هجرت کنیم به جایی که دینداری آزاده
اگه بلند شدی تو کشوری که بیحجابی اجباریه، چهارشنبههای سیاه راه انداختی و با چادر رفتی بیرون حق بده باهات برخورد کنن. چون داری قانونشکنی میکنی
#حسین_دارابی
شاید سوال بشه قیام امام حسين(ع) و کاری که امام خمینی کرد، قانون شکنی نبود؟ نه نبود تو قسمت بعد کامل توضیح میدم
@hosein_darabi
⚫️به بهانه تعرض به دانشجوی محجبه
⚪️دو سه جمله با چادری ها...
▫️تذکر: حجاب در اسلام منحصر به چادر نیست. چه بسیار زنان عفیفه ای که بدون چادر حجاب دارند و حریم شان پاک و شریف است؛ ولی غرض این متن اساسا حجاب نیست.
◾️و اما...
چند جمله با دختران چادری.
▪️اگر چادر را میراث قوم و تبار دانسته اید؛ سلمنا. اما قصه امروز، کهنه سنت گذشته گان نیست.
▪️اگر چادر را مصونیت دانسته اید؛ حق است. اما ماجرا ازین نیز فراتر است.
▪️اگر چادر را حجاب برتر دانسته اید؛ الحمدالله. اما باز هم کم گذاشته اید.
🔻متعالی ببینید.
چادر امروز، نماد ایدئولوژی است. نشانه زندگی مومنانه است. هویت زن انقلابی است. چادر را فراتر از حجاب ببینید. چادر امروز ابزار مبارزه است. سیاهی چادر امروز، کراهت که هیچ؛ تقدس رزم سیاسی است و جبهه ای را مدد می دهد.
باید قدر دانست و نسبت به این هویت انقلابی معرفت داشت. بروز اجتماعی دختر چادری با همه لوازم و شرایط حیاگونه اش، ذکرست و عبادت.
همانطور که قانون دَری اباحه گرها، حیا و عفاف این مردم را هدف گرفته است، گام های استوار دختران چادری فراتر از حجاب شخصی، یک جامعه را به حجاب می کشد.
🔻دقیقتر ببینیم.
ماجرا اصلا حجاب و غیرحجاب نیست. داستان یک هجمه تمام عیارست که یک وجهش آرایش جنسیتی علیه دین و دنیای این مردمست. حجاب و البته چادر راه و مسیر مبارزه زنان ماست و البته هزینه هم دارد...چه آنکه سیاهی اش بر خناسان داخلی و خارجی، چشم خراش است.
طبیعی است که آنچه درین سطور از ظاهر حجاب رفت، به پشتوانه باطن ایمانی و معرفت انقلابی زنان ماست که قدرت ساز می شود.
▫️تعرض به دختر چادری در تجمع دوشنبه سیاه دانشگاه تهران را حالا دقیق تر یافتیم.
▫️و این داستان ادامه دارد...
@mahdian_mohsen
🔻باقی مانده از دوشنبه
🔺"مدارا" یا " تساهل" با بدحجاب؟!
از ماجرای دوشنبه سیاه در دانشگاه تهران یک نکته باقی مانده است و آن اینکه رابطه حکمرانی با کم حجاب و شل حجاب دارای چه منطقی است؟
نکته اول اینست که وقتی گفته می شود بدحجاب، باید روشن شود از چه کسی حرف می زنیم. متصلین به کمپین چهارشنبه سفید مخاطب این یادداشت نیستند. پست آخر عفریته فحشا را پیشنهاد می کنم ببینید. صریح می گوید هدف ما حجاب نیست و براندازی است.
غرض متن مردم است. کسانی که به هر دلیل حجاب کامل ندارند. بدحجابی در جامعه ما دلائل مختلف دارد و مجال بیانش اینجا نیست. به هر دلیل؛ برخی به جهت سیطره زندگی غربی و برخی بجهت فشار اجتماعی و برخی بی توجهی و جهل از دین و غیره.
🔻اما یک نکته اینجا حائز اهمیت است. باید توجه کنیم که بدحجاب یک خطا دارد مثل خیلی از من و ما و دیگران. این ایراد باید اصلاح شود اما دل او به تعبیر رهبری متعلق به جبهه حق است. چه بسیار که حجاب کامل ندارند اما از بسیاری در تقوا جلوترند.
🔻اینجاست که توصیه دین به مدارا است. موضوع مدارا در حکمرانی اسلامی بسیار کلیدی است. شهید مطهری بحث مدارا در حکومت داری را از عدالت نیز بااهمیت تر می داند. حضرت امام مدارا را ویژگی دولت موفق می داند و توضیح می دهند که اسلام دنبال سلطه بر انسان نیست بلکه در فکر فتح قلب مردم است. در جنود عقل و جهل موضوع مدارا را در متن دین می دانند نه یک ضرورت خارج از دین. در آداب الصلاه سخت گیری را منجر به انحراف از سلوک معرفی می کنند. جای دیگری می فرماید مدارا حتا بر فرعون که مدعی اولوهیت است نیز موثر است.
مساله بدحجاب یک موضوع امنیتی نیست که با توقف در روش های خشن بخواهد اصلاح شود. حجاب موضوعی به غایت فرهنگی است و مفتاح آن در مدارا و مراعات است.
البته این حرف نفی قهریه نیست. چه آنکه برخورد با ساختارشکنی به جهت مراقبت از روح و روان جامعه اهمیت دارد اما هربدحجابی ساختارشکن نیست.
🔻اما یک نکته کلیدی که بسیاری نسبت بدان بی توجه اند تفاوت مدارا با تسامح و تساهل است. مدارا یک اصل تربیتی است. یعنی مراعات برای رشد فرد. حال آنکه تسامح و تساهل، بی اعتنایی است. حق در مدارا گم نمی شود ولی در تسامح و تساهل مورد بی توجهی قرار می گیرد. ظاهر مدارا به تساهل و تسامح نزدیک است اما مقصد ایندو کاملا متفاوت است. اولی به ارتقای دینداری می رسد و دومی به اباحه گری.
🔻بسیاری از متن هایی که این روزها در مراعات با بدحجابی نوشته شده است دارای این اشکال کلیدی است که اصل ضرورت حجاب را آگاهانه یا ناآگاهانه کتمان می کند.
اگر متنی نوشتیم و از ضرورت مدارا گفتیم اما مخاطب حق بودن حجاب را گم کرد، یعنی دچار این خطای راهبردی و مفهومی شدیم.
@mahdian