فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
شکست در دو جنگ
🔹رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر مقابل مقاومت فلسطین، چه قدر کم آورده و چه قدر درمانده شده است؟
♦️با معیار های مختلف می توان به این سوال پاسخ داد؛ اما یک معیار مهم، همین حمله به برج الجلاء در غزه و انهدام ساختمانی است که آژانس های خبری و خبرنگاران بین المللی در آن مستقر بودند.
🔹وقتی یک طرف جنگ، دوربین خبرنگاران و گزارشگران جهانی را هدف قرار می دهد، یعنی این که غیر از جنگ نظامی، در جنگ رسانه ای هم خود را بازنده می بیند؛ و این در حالی است که کلان سرمایه داران صهیونیست، بر بسیاری از رسانه های جهانی حکومت می کنند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از آئینهی جان
🌹آیت الله بهجت خاطره ای از شیخ علی زاهد قمی نقل می کردند که:
"ایشان به دلیل بیماری و یا ضعف قادر به گرفتن روزه ی ماه رمضان نبود.
کسی به ایشان گفت:
دعا کن که موفق به روزه ی ماه رمضان شوی!
فرمود:
دعا نمیکنم!
پرسیدند چرا؟
پاسخ داد:
تسلیم قضای الهی بودن ارزش بیشتری دارد"
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
#آموزه_های_اخلاقی
#آیت_الله_بهجت
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♦️یا لثارات القاسم!
🔹موشک "قاسم" هم به میدان آمد.
♦️بسم الله القاصم الجبارین. به نام خداوند در هم کوبنده ستمگران سرکش.
🔹هنوز اول ماجراست... به تعبیر اقبال لاهوری "گمان مبر که به پایان رسید کار مغان/ هزار بادهٔ ناخورده در رگ تاک است".
@IMANI_mohammad
معاضدت شگفت سه ضد؛
لاریجانی، روحانی، احمدی نژاد - ۱
🔹لاریجانی و احمدی نژاد با وجود همه تضاد های شان، در زمین مشترکی که زمین افراطیون مدعی اصلاح طلبی است، بازی می کنند. این ادعا، نیاز به توضیح و بازخوانی برخی حقایق تاریخی دارد.
♦️ناظران سیاسی از میانه دهه هفتاد، بارها شاهد بههم خوردن صفبندیهای رایج جناحی بودهاند؛ چنانکه جناح چپ به ظاهر معترض دولت هاشمی، ناگهان در آستانه انتخابات خرداد 76، با مرحوم هاشمی و حزب دولتی او ائتلاف کردند و مرزبندی ناموزون «چپ/ راست» را بههم زدند.
🔹همانها دو سال بعد، با تانک از روی حیثیت هاشمی گذشتند و او را عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای کردند؛ و سپس به فاصله شش سال، همان هاشمی، تبدیل به قدیس اصلاحات و نامزد نهایی آنها در سالهای 84 و 92 شد!
♦️افراطیون مدعی اصلاحات، معامله مشابهی را با آقایان ناطق نوری و علی لاریجانی کردهاند. از متهم کردن به محافظهکاری و سر دادن شعار «ناطق نوری نمیخوایم، مجلس زوری نمیخوایم» و «سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد»، تا نثار عنوان «شیخ اعتدال» و «سیاستمدار معتدل» به این دو!
🔹افراطیون مدعی اصلاحات چه انتظاری از امثال لاریجانی و ناطق داشتند؟ ائتلاف و شراکت همتراز، یا بازی در نقش سرباز و مهره پیاده، برای اخلال در فعالیت جبهه انقلاب؟ در این باره «عباس- ع» (عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت)، 5 مهر 91 به عصر ایران گفته بود:
♦️«آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به آنها اضافه نمیکند. اهمیت او در این است که در آن سو قرار دارد نه در اینسو! ناطق اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست می دهد. ناطق باید در آنسو خوب بازی کند»!
🔹او 21 شهریور 95 هم در نشریه «صدا» (نشریه کارگزارانی که به حزب اتحاد ملت واگذار شد) نوشت «مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهم ترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند. دولت روحانی به دلایل گوناگون، حتی بهتر از اصلاحطلبان میتواند بخشی از این اهداف را محقق کند».
♦️وی البته پس از انجام شدن این ماموریت، در سال 98 خواستار استعفای روحانی برای اجرای پروژه خروج از حاکمیت و تکرار سناریوی عراق و لبنان در ایران شد.
🔹آقای لاریجانی انصافا در دبیری شورای عالی امنیت ملی و در مذاکرات آن زمان، خوش درخشید. او همان کسی است که بهدرستی درباره توافقات سال 82 تا 84 تیم خاتمی و روحانی با اروپا گفت «دُرّ غلطان دادیم و آبنبات گرفتیم»؛ اما در چرخشی غیر قابل توجیه، در سال 94 و درباره توافقی به مراتب خسارتبارتر به نام برجام، نقش تصویبکننده را در مجلس ایفا کرد.
♦️این در حالی بود که گزارش کارشناسی کمیسیون ویژه بررسی برجام، بعد از 44 روز رسیدگی دقیق، نسبت به خللها و منافذ و خسارتهای قریبالوقوع برجام هشدار میداد. چنان چرخشی، به اعتبار خسارتهای اقتصادی و امنیتی برجام، توجیهپذیر نیست؛ همانگونه که تنزل از جایگاه یک سیاستمدار مستقل، به نیروی میدانی ائتلاف ناسازگار با مبانی انقلاب و بازی در شطرنج دیگران.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
معاضدت شگفت سه ضد؛
لاریجانی، روحانی، احمدی نژاد - ۲
🔹از تندروهای چپ اصلاحطلب که بگذریم، به اصطلاح میانهروهای این طیف (کارگزاران) هم، ادبیات قابل تاملی دارند. چنانکه کرباسچی، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت «دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع، بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی بهواسطه همین سربازگیری بوده و در مجلس (دهم) هم میتواند اتفاق بیفتد».
♦️چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفته بود «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند».
🔹یکی دیگر از عجایب انتخابات پیشرو، بازی مشترک رئیسجمهور فعلی و سابق و طیف به غلط معروف شده به «اصولگرایان معتدل»، در زمین مشترک مخالفخوانی و شبههافکنی است.
♦️رئیسجمهور سابق و رئیس مجلس سابق، زمانی با هم از نزدیک کار کردند؛ یکی، دبیر شورای عالی امنیت دیگری شد و حتی پس از آن، با کنار زدن آقای حداد از ریاست مجلس، همکاری را در آغاز مجلس هشتم گسترش دادند.
🔹اما در اواخر دولت دهم، با یکدیگر اصطلاحاً کارد و پنیر شدند و با وجود نهی رهبر انقلاب از کشاندن اختلافات به میان مردم، آن مواجهه تلخ و شرمآور (به بهانه استیضاح وزیر رفاه و کار) را در زمستان 91 مرتکب شدند که سودش را تجدیدنظرطلبان و عناصر زباندراز نسبت به اصل نظام و انقلاب، در انتخابات خرداد 92 بردند.
♦️از این سابقه پرفراز و نشیب گذشته، گویا مثلث احمدینژاد، لاریجانی و روحانی در هرچه اختلاف داشته باشند، در فرافکنی قصور و تقصیرهای دوران مسئولیت خود و غبارآلود کردن فضا علیه نیروهای انقلابی اشتراک نظر بسیار دارند!
🔹در این شرایط، رئیسجمهور سابق به عنوان یار کمکی دولت و اصلاحطلبان عمل میکند. روحانی، با استفاده از نتایج سوءمدیریت احمدینژاد در دو سال پایانی، توانست مردم را در انتخابات به سوی خود بکشد؛
♦️احمدینژاد هم با وجود همه تلخیهای پایان مدیریتش در کام مردم، بهواسطه سوءمدیریت روحانی است که توانسته معرکهگیری کند و انحرافات خود را از یادها ببرد. این دو همواره به عنوان رقیب و نفی هم دیده شدهاند؛ اما در واقع به شدت محتاج یکدیگر بوده اند: با رفتار خود، نسبت به دیگری معاضدت کرده و یاری رسانده اند، و از دیگری برای سیاستبازی استفاده کرده اند.
@IMANI_mohammad
دستور گرانی؛ ضد انتخابات
ضد اراده ملت برای تغییر دولت
🔹یک ماه مانده تا انتخابات، دستگاه های دولتی دستور گرانی برخی کالا های اساسی (نان، روغن، شکر و...)، آن هم برای چندمین بار ظرف چند ماه اخیر را صادر کرده اند؛
♦️این در حالی است که آقای روحانی اول سال گفت هر گرانی که باید اتفاق می افتاده، انجام گرفته و در این چند ماهه پایانی دولت دیگر نباید کالاها از سوی دولت گران شود!
🔹شما بگویید! بدتر از این می شود مردم را در آستانه انتخاباتی مهم اذیت و بدبین کرد؟! این رفتار ها برای افزایش امید و مشارکت است، یا برای نا امید کردن و دلزدگی؟
♦️شاید هم بو برده اند که اراده ای در میان مردم برای تغییر ریل دولت در حال شکل گرفتن است، تصمیم گرفته اند مردم را نا امید کنند، یا پیشاپیش دارند رای دهندگان به تحول و تغییر را مجازات می کنند؟!
@IMANI_mohammad
ظریف و عارف چرا نیامدند
نظرسنجی ها چه می گوید؟ - ۲
🔹نتایج نظرسنجی مراکز دولتی هم در جای قابل تامل است. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که قبل از ثبتنام نامزدها انجام شد، بیش از 41 درصد از افرادی که «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت میکنند گفتهاند در صورت نامزد شدن سید ابراهیم رئیسی، به احتمال زیاد به او رأی میدهند، 16 درصد گفتهاند «تا حدی» ممکن است به رئیسی رای بدهند. فقط 9 درصد میگویند اصلا به او رای نمیدهند.
🔹درباره محمدجواد ظریف، فقط 14 درصد شرکت کنندگان گفته بودند قطعا و به میزان زیاد به او رای میدهند؛ و 16 درصد تا حدودی. در عین حال، 37 درصد گفتهاند اصلا به ظریف رای نمیدهند. رای احتمالی ظریف در حالی به رقم 14 درصد افول کرد، که همین آمار در نظرسنجی آذرماه گذشته ایسپا، 21 درصد بود. این احتمالا یک دلیل مهم انصراف ظریف از نامزدی بود.
آمار مربوط به سایر نامزدهای مطرح به این شرح است:
🔻لاریجانی: 7 درصد قطعا و به احتمال زیاد، 16 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. آنها که اصلا به او رای نمیدهند، بالای 41 درصد.
🔻جهانگیری: حدود 4 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 11 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 41 درصد.
🔻محسن هاشمی: 6 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 12 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 32 درصد.
🔻 پزشکیان: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 6 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 22 درصد.
🔻عارف: 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 10 درصد تا حدودی احتمال دارد به عارف رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند بیش از 28 درصد.
🔹اما چرا سید ابراهیم رئیسی در کانون توجه است؟ پاسخ این سؤال را میتوان از نظرسنجی دو هفته قبل خبرگزاری ایرنا استخراج کرد. در این نظرسنجی هم که آیتالله رئیسی، محبوبترین فرد در میان 13 نامزد است، از مردم درباره «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» سؤال شده که مشارکتکنندگان به ترتیب، مولفههای «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» را در اولویت دانستهاند.
🔹بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی از رئیسجمهور آینده انتظار دارند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد. در یک نظرسنجی دیگر «ایسپا» هم از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه است:
🔹بیشترین عامل ترغیبکننده افراد برای شرکت در انتخابات (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد، و احیای برجام و رفع تحریمها با ۳۹ درصد» قرار گرفتهاند.
🔹 ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود تاثیر زیادی بر تصمیمشان برای شرکت در انتخابات دارد و ۲۷ درصد معتقدند اگر شیوع کرونا کمتر شود تاثیر زیادی بر شرکت کردنشان دارد. ۱۶ درصد اظهار کردهاند در صورت بهبود وضعیت بورس به میزان زیاد ترغیب میشوند که در انتخابات شرکت کنند.
@IMANI_mohammad
روحانی/ خاتمی/ لاریجانی
میراث اقتصادی یک ائتلاف
🔹هیجان رقابت نامزد ها، یک ماه مانده تا انتخابات به تدریج بالا می گیرد. فارغ از تنوع نامزدها، جهت گیری دولت سیزدهم، یک موضوع کلیدی در ارزیابی نامزدهاست. این که ادامه همین دولت فعلی هستند، یا اراده تغییر ریل دولت را دارند.
♦️یک موضوع راهبردی دیگر، شفاف سازی و جمع بندی کارنامه هشت ساله دولت آقای روحانی است. این که در مرداد ماه، مثلا کدام وضعیت اقتصادی را تحویل دولت جدید می دهند؟
🔹آیا شرایط را تثبیت و زیر ساخت ها را توسعه داده و یک "فرصت فراهم" را تحویل می دهند؛ یا دولت آینده، با انواعی از گرفتاری ها دست به گریبان خواهد بود؟
♦️پاسخ، از دو جهت مهم است: نخست این که اگر اقتصاد دچار پسرفت شده، نمایندگان و متهمان آن، در انتخابات طلبکاری نکنند؛ ثانیا در صورت شکست قریب الوقوع، بلافاصله طلبکار نشوند که چرا دولت جدید ظرف دو سه ماه، اقتصاد را رونق نمی دهد؟(!)
🔹برای این که مردم گرفتار کلی گویی طرفین نشوند، باید شاخص های اقتصادی قابل اندازه گیری را فهرست کرد و پرسید: دولت روحانی هر کدام از این شاخص ها را در چه شرایطی تحویل گرفت و چه میراثی بر جای گذاشت؟از جمله شاخص های مهم، که دولت در نوع آنها پسرفت شدید داشته، عبارتند از:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی. نرخ رشد تولید ناخالص ملی
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی و فساد اقتصادی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻میزان رشد یا رکود تولید در بخش مسکن و سایر پیشران ها
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔻وضعیت بورس
🔻کسری بودجه یا تناسب دخل و خرج دولت
🔹دولت ائتلافی روحانی، در نوع این شاخص ها عقبگرد شدید و بعضا رکورد گونه داشته. از جمله؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، تحویل دولت در مرداد با پیش بینی تورم 45 درصدی (پیش بینی دستگاه های دولتی)، ایجاد هفتصد هزار شغل کمتر نسبت به دولت نهم و دهم، دست کم بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، رساندن نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان؛
♦️همچنین افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی (از زیر چهار درصد به بالای چهار درصد)، حداقل هفت برابر شدن قیمت ارز خارجی و کاهش متقابل ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه، رکود مفرط بخش مسکن و تورم 680 درصدی آن، تشدید کسری بودجه، بالا رفتن محسوس خط فقر، التهابات کم سابقه بورس، و برجا گذاشتن بدهی های سنگین و بعضا با سررسید چند ماهه، که تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹این کارنامه ای نیست که امثال سید محمد خاتمی به عنوان دعوت کننده به تکرار دولت و همچنین نامزد های دولتی (جهانگیری، لاریجانی، شریعتمداری، آخوندی، همتی، محسن هاشمی، پزشکیان، تاج زاده، مهر علیزاده، و...) بتوانند بدان افتخار، یا آن را لاپوشانی کنند. این طیف به جای فرار به جلو، باید پاسخگوی تخریب گسترده اقتصاد کشور بر خلاف وعده های عوام فریبانه باشند.
@IMANI_mohammad
🔴 علی لاریجانی و قطعنامهها!
🔹جناب علی #لاریجانی به مدت دو سال(از ۸۴ تا ۸۶) دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و مسئولیت پرونده هستهای را در دست داشت.
🔸در زمان تصدی وی، سه قطعنامه علیه کشورمان صادر شد و پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع شد! سه قطعنامه به شمارههای ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷ که مهمترین آنها قطعنامه شماره ۱۷۳۷ بوده که در واقع ساختار تحریمها را علیه ایران مصوب کردند.
🔹از طرفی #سعید_جلیلی از سال ۸۶ تا ۹۲(به مدت ۶ سال) دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هستهای بوده. در زمان وی نیز سه قطعنامه علیه ایران صادر شد.(البته یکیش تکرار قبلی بود در واقع دو قطعنامه صادر شد)
🔸اگرچه همه این قطعنامهها ظالمانه بوده و چون غرب از طریق مذاکره نمیتوانست ایران را متوقف کند به قطعنامه و تحریم روی میآورد؛ ولی چگونه جریان غربگرا و دولت روحانی، سه قطعنامه دوران علی لاریجانی را فراموش ولی دو قطعنامه دوران جلیلی را در بوق و کرنا کردند؟
🔹سالها به سعید جلیلی حمله میکردند که چرا در دوره ۶ ساله دبیری شورای عالی امنیت ملی، سه قطعنامه(در واقع دو قطعنامه) علیه کشورمان صادر شد. اما هیچوقت به #علی_لاریجانی اعتراضی نکردند که چگونه در دو سال دبیری شورای عالی امنیت ملی و مسئولیت پرونده هستهای، سه تا قطعنامه علیه کشور صادر شد؟ اینها استانداردهای دوگانه است!
🔸البته تاکید میکنیم ایران در دوران جلیلی پیروز مذاکره بود و از حقوق ملت و کشور به بهترین نحو دفاع شد. مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها به این دلیل بود که غرب در مذاکره شکست خورده بود و میخواست با فشار و تحریم به اهداف خود برسد. اما در جریان مذاکرات منفعلانه برجامی، غرب هم در مذاکرات پیروز شد و امتیازات نقد و بینظیری از ایران دریافت کرد و هیچ امتیازی به ایران نداد و هم تحریمها و فشارها را بیشتر کرد!
🔹بله مذاکرات جلیلی خوب بود چون آمریکا حاضر نبود گام به گام حرکت کند؛ آمریکا حاضر نبود تعهدات دو طرف با همدیگر صورت بگیرد. جلیلی هم میتوانست خیلی زودتر، برجام را بپذیرد و با وزیر خارجه آمریکا بگوید و بخندد و خیابانگردی کند اما نتیجه آن چه بود؟ همین وضعیت که ایران امتیازات نقد و روی زمین داد ولی هیچ نگرفت. آمریکا همین را میخواست نابود کردن هستهای و افزایش تحریمها و فشارها! ولی در دوران جلیلی نتوانست و این دوران توانست!
❇️ پ.ن: راهحل چیست؟ راهحل مشکلات کشور از مذاکره با غرب نمیگذرد. راهحل قوی شدن از درون است. راهحل مدیران پرتلاش، پاکدست، با برنامه و مردمی است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مفاخر گیلان
📝روایتی از سفر تاریخی امام خمینی(ق) به استان گیلان و تلاش برای پیوستن به میرزا کوچک
✍️نهضت جنگل روزنامه ای تدارک کرده بود و هرگاه امکانات چاپ فراهم می شد یک شماره منتشر می کرد. این روزنامه به تعداد زیاد تکثیر نمی شد ولی هر برگ آن تا اقصی نقاط کشور دست به دست می گشت. در بیست و هشتمین شماره آن که به خمین نیز رسید.
🔹اولین باری بود که روح الله برای زیارت حضرت رضا(ع) راهی مشهد مقدس شد. با کاروانی از جاده قدیم تهران- مشهد به زیارت رفت و از رئیس کاروان کمک خواست تا برای بازگشت، او را به کاروانی بسپارد که از جاده شمال عبور کند. او می خواست جای جای کشور خویش را بشناسد ولی گویا بیشتر دوست داشت رد پای جنگلیان را پی بگیرد.
🔸پس از چند روزی کاروان دو دسته شد. یک عده از راههای مال رو، کناره دماوند، این سرکش ترین قله ایران را پشت سر گذاشتند تا راهی تهران شوند و عده ای دیگر راهی گیلان شدند. او با این عده راه گیلان را در پیش گرفت تا ماسوله را ببیند. این قریه از مراکز مهم جنگلیان به حساب می آمد و روزی تمام قامت در مقابل لشکر روس ایستاده بود. روح الله در این سفر، بی قرار بود، و هر لحظه از کاروان جدا می شد و گاه تا پاسی از شب در دل جنگل فرو می رفت تا آنجا که رئیس کاروان توبیخش کرد، کاروان سالار نمی دانست دل آقا روح الله از دریا طوفانی تر است و به جنگل می زند تا از تنه درختان کهنسالی که میرزا را دیده اند زورقی بسازد.
🔹میرزا کوچک جنگلی بیش از دو هزار شب و روز، همه جنگل را پشت سر نهاده بود و به تنه تنومند بعضی درختان پشت کرده بود تا خستگی از پشتش برگیرند.
در نهایت روح الله موفق می شود و پایگاه میرزا را از نزدیک میبیند اما این دیدار مصادف است با زمانی که این نهضت در پشت پشته های توطئه، خاکستر شده بود. او بعد ها از روی یادداشتهایی که در اوقات فراعت در این سفر برداشته بود، برای هم حجره ای ها حکایت می گفت و در پایان برای میرزا و همگامانش فاتحه می خواند.
📚کتاب خمینی روح الله، سید علی قادری، مرکز حفظ و نشر آثار امام خمینی، چاپ اول، ۱۳۸۳، جلد اول، ص ۲۳۲- ۲۳۸٫
#کانال_رسمی_مفاخر_گیلان
🔰http://Eitaa.com/mafakheregilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعتراف محسن هاشمی در رابطه با عامل مشکلات کشور!😐
@j_moghavemat
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: بخش زیادی از پیشرفتهای دفاعی در معرض دید عموم قرار نمیگیرد
سرلشکر باقری:
🔹مردم ما در محصولاتی چون موشکهای زمین به زمین، سامانههای پهپادی و ماهوارهبرها، بخشی از پیشرفتهای کشور را شاهد هستند اما بخشهای زیادی از این پیشرفتها در منظر عموم قرار نگرفته و در زمان لازم بروز و ظهور پیدا خواهد کرد.
#فرمانده_ستاد_کل_نیروهای_مسلج_ایران
#سرلشکر_باقری
@j_moghavemat
توصیف ❤️سردار سلیمانی❤️ از نگاه چهره ها و رسانه های جهان
#سردار_سلیمانی💔🕊
@j_moghavemat
🔹 چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
♻️ چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
🔸 بخش اول
🔰 حمید رسایی: بالاخره لاریجانی از پشت صحنه بیرون آمد و پس از در حاشیه ماندن یک ساله و نمیآیم نمیآیمهای نمایشی، در آخرین روز ثبتنام و اولین ساعات آن با تیمی از گروه تصویربرداری، عازم وزارت کشور شد.
علاوه بر لاریجانی گزینههای دیگری چون محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری و شریعتمداری در این روز ثبتنام کردند. پیش از اینها علی مطهری، عباس آخوندی، محمد دهقان و پزشکیان هم ثبتنام کرده بودند اما همه میدانند، گزینه اصلی مورد حمایت روحانی و باب میل اصلاحطلبان برای ادامه حیات سیاسی، علی لاریجانی است. به همین دلیل درباره مواضع علی لاریجانی در روز ثبتنام، چند نکته را بازخوانی میکنم:
یکم - پاشنه آشیل لاریجانی در انتخابات پیشرو، ارتباط تنگاتنگ او با حسن روحانی و حمایت تمام قد از دولت اوست. تمام حسنات و سیئات روحانی به نام لاریجانی ثبت شده و او نمیتواند این لکه ننگ را از دامن خود پاک کند. با این همه اما لاریجانی در مصاحبه روز ثبتنام تلاش کرد تا مُهر دولت سوم روحانی را از پیشانی خود پاک کند!
کاندیدای فیلسوف این دوره، برای خلاصی از این جفت چسبیده به خود، در روز ثبتنام چند متلک هم بار حسن روحانی کرد. آنجا که دولت وی را سازشکار معرفی کرد و گفت: "اداره کشور نباید در دست افراطیون و سازشکاران باشد" او حتی به کلید روحانی که حالا مدتهاست زنگ زده هم تیکه انداخت و گفت: "مسئله امروز ایران ... با کلید جادویی حل نمیشود."
دوم - این گارد لاریجانی نشان میدهد که او در طول چند هفته آینده و حتی در مناظرات انتخاباتی هم به دولت روحانی حمله خواهد کرد. البته این حملات، خاطر مبارک حسن روحانی را آزرده نمیکند چون او بهتر از هر کس از نفرت موجود در جامعه نسبت به خودش و دولتش خبر دارد و برای رساندن علی لاریجانی به کرسی ریاست جمهوری، چارهای جز تحمل با این متلکهای هماهنگ شده ندارد.
من البته بیش از این هم احتمال میدهم و آن اینکه چهرههای پوششی کاندیدا شده با دفاع پررنگ از روحانی، تلاش کنند تا خود را به عنوان نماد دولت سوم روحانی معرفی و از فشاری که روی لاریجانی است بکاهند و در این بین، حتی برای واقعی جلوه دادن این موضوع، بین لاریجانی و کسی مثل جهانگیری چالش هم صورت بگیرد.
سوم - البته هم اصلاحطلبان و هم اعتدالیون، نباید از یاد ببرند که لاریجانی استاد سوار شدن روی دوش این و آن و بالا رفتن از آنها و پس از قدرت گرفتن، عبور از آنهاست. او با مرحوم کردان، رحیمی و احمدی نژاد همینگونه تعامل کرد و وقتی به ریاست مجلس رسید، یکی یکی از روی آنها رد شد.
🔸 بخش دوم یادداشت را اینجا بخوانید:
Eitaa.com/rasaee/4762
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔹 چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
♻️ چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
🔸 بخش دوم
🔰 حمید رسایی: از جمله نشانههایی که در روز ثبتنام، از لاریجانی یک تصویر حسن روحانی با کت و شلوار در ذهن افکار عمومی ساخت، تافته جدابافته بودن شتصیتی و بداخلاقی انتخاباتی او بود.
چهارم - ستاد انتخاباتی لاریجانی، پس از ثبتنام، فیلمی در خبرآنلاین - که بلندگوی اصلی لاریجانی است - منتشر کرد که اِلمانهای بکار رفته در آن، لاریجانی را نه فردی مقتدر که شخصیتی مغرور، بسته! غیرمردمی و در محاصره بادیگاردها نشان میداد! دقیقا نمایی که از حسن روحانی در ذهن مردم نقش بسته و البته تقصیری هم ندارند چون همواره از بالا به پایین نگاه کردهاند و اساسا نمیتوانند از خود، تصویری مردمی، ساده و متواضع نشان دهند.
پنجم - اقدام دیگر لاریجانی در روز ثبتنام که همه را به یاد حسن روحانی انداخت، بداخلاقی انتخاباتی او بود. لاریجانی ورود در انتخابات را با تخریب کاندیداهای دیگر آغاز کرد. استفاده او از واژگانی چون پادگان و افراطیون و هشتکهای #نه_به_چکش و #نه_به_دادگاه و ... تداعیکننده جمله من سرهنگ نیستم، حقوقدانم جناب روحانی در سال ۹۲ بود. خبط دیگر لاریجانی این بود که واژگان تخریبی را از میان مفاهیمی که خود سالها بر سر سفره آنها ارتزاق کرده بود، انتخاب کرد. علاوه بر تصاویر لاریجانی با لباس نظامی و حضور یک دهه وی در مسئولیتهای بالای ستادی سپاه (بدون سابقه حضور در جبههها) کیست که نداند علی لاریجانی در ده سال ریاست برادرش بر قوه قضاییه، بارها در راستای جذب افراد و اعمال فشار بر منتقدان و مخالفان، بهره برده است. لاریجانی خود مصداق مواردی بود که برای آن هشتک زده!
ششم - لاریجانی همواره در بزنگاههای سیاسی، تلاش کرده تا از رهبر انقلاب و مراجع تقلید به نفع خود هزینه کند. روز ثبتنام هم از این عادت دیرینه دست برنداشت و با ادعای اینکه قصد کاندیداتوری نداشته اما بیانات روز سهشنبه رهبر انقلاب تصمیمش را تغییر داده، تلاش کرد تا به شنونده القا کند که برای ورود در انتخابات، هماهنگیهایی صورت داده است! این در حالی است که همه میدانند لاریجانی وقتی رییس مجلس بود، در بزنگاههای مختلف از جمله در برجام و cft و پالرمو، مسیری متفاوت از نظر رهبر انقلاب را برگزید. فیلمی که ستاد وی از روز ثبتنام او منتشر کرد نیز شائبههایی در این باره که وی از مدتها قبل برنامه حضور در انتخابات داشته و برای آن تیمهای مختلف تشکیل داده را تقویت میکند.
هفتم - وی در روز ثبتنام تصریح کرد که برای این کار با برخی از مراجع تقلید مشورت کرده است. از طرفی زمزمههایی مبنی بر جلب حمایت برخی از مراجع تقلید هم شنیده میشود. یک روز قبل از ثبتنام وی به نقل از نماینده آیتالله سیستانی در ایران، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه آن مرجع محترم برای لاریجانی پیامی با این مضمون فرستاده که من دعاگوی شما هستم.
هشتم - لاریجانی سه دوره نماینده قم بوده و روابط حسنه او با بیوت مراجع، طبیعی است اما مراجع محترم تقلید نباید از یاد ببرند که ورود آنها در حمایت از کاندیداها تبعاتی هم دارد. از جمله وقتی این کاندیدا رای نیاورد، باید بپذیرند که بخشی از هزینه حیثیتی این عدم اقبال مردم به نام آنها هم نوشته میشود. همچنین رفتارهای آن کاندیدا و بداخلاقیهای انتخاباتی او نیز - که اتفاقا لاریجانی آن را در روز ثبت نام کلید زد - به نام آنها نیز ثبت خواهد شد. حتی پس از پیروزی کاندیدایی که مورد حمایت ایشان بوده، باید پاسخگوی نواقص و تبعات سیاستهای او باشند.
نهم - متاسفانه در دورهای که دولت و لاریجانی با تبلیغات و هیاهوی کاذب، برجام را به عنوان یک پیروزی بزرگ جا میزدند، شاهد حمایت حداکثری برخی از مراجع محترم تقلید قم از توافقنامه ننگینی که دولت آن را اجرا میکرد، بودیم تا جایی که بعدها وقتی واقعیتهای آن مشخص شد، به دلیل حمایت از این توافقنامه مورد سئوال مردم و نخبگان قرار گرفتند. شاید مناسبتر باشد که مرجعیت، جایگاه پدری و هدایتگری خود را در موضوع پرحاشیه انتخابات حفظ کند و ضمن بیان شرایط کاندیدای اصلح و لزوم انتخاب گزینه اصلح و مشارکت حداکثری، خود را هزینه چهرههای سیاسی خصوصا افرادی که روزی در صف این جریان سیاسی و روزی دیگر در صف جریان سیاسی مقابل آن بودهاند، نکند.
🔸 بخش اول یادداشت را اینجا بخوانید:
Eitaa.com/rasaee/4761
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پادگانی اداره کردن مجلس توسط اردشیر لاریجانی
هشدار / دولت سوم روحانی در راه است...
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
📚 فرق ایمان و اعتقاد
1️⃣ لایه های انسان
انسان پنج لایه هویتی دارد: عقل، فکر، قلب، حس و عضو.
2️⃣ معنای اعتقاد
اعتقاد یعنی این که فکر کسی به این برسد که چیزی درست است و قلب وی هم به آن گره بخورد.
3️⃣ معنی ایمان
ایمان یعنی این که جوهره وجود کسی بر چیزی باشد. به طور طبیعی باید ایمان ما، برآمده از اعتقادات ما باشد. اما ممکن است مساله جور دیگری هم باشد. یعنی فردی دچار اعتقادات اشتباهی شده باشد؛ مثل خانم شهید راشل کوری، اما جوهره وجودش (ایمانش) درست باشد و از آمریکا به فلسطین برود و زیر بلدوزر کاترپیلار اسرائیلی شهید شود.
چنان که ممکن است که فردی اعتقاداتش درست باشد (مثل مردم کوفه) اما این اعتقادات درست، به عمق فرد و ایمان نرسیده باشد و در شرایط سخت، این اعتقاد آب برود و جوهره بی ایمان کوفیان، رو بیاید. پس ایمان یعنی در وجود کسی نشستن چیزی. ایمان به حق، امری مربوط به لایه عقل یعنی جوهره وجود فرد نیک است و ایمان به باطل، مربوط به جهل، یعنی جوهره وجود افراد بد است.
4️⃣ تفاوت عملی اعتقاد و ایمان
کسی که به چیزی اعتقاد دارد و فکر و قلبش به آن گره خورده است، هنگامی که شرایط بسیار سخت شود اعتقاد (فکر و قلب) کارکردش را از دست می دهد؛ مثل هنگامی که انسان در قبر باید پاسخگوی نکیر و منکر باشد. یا هنگامی که در شرایط کشنده قرار می گیرد؛ مثل مردم کوفه. آنها اعتقاد به امام حسین داشتند، اما ایمان به وی نداشتند یا ایمان شان خیلی ضعیف بود. پس اعتقاد، شکننده و سطحی است و ایمان، قرص و قطعی.
5️⃣ اعتقاد و ایمان به چه چیز؟
هم اعتقاد و هم ایمان، هر دو می توانند به امور خوب مربوط باشند یا امور بد. یعنی چنین نیست که اعتقاد در برابر ایمان باشد؛ بلکه اعتقاد مرحله پایین تری از مرحله ایمان است. پس نمی توان گفت که اعتقاد بد است و ایمان خوب. بلکه باید گفت که اعتقاد به چیز خوب، خوب است و اعتقاد به چیز بد، بد است. و نیز ایمان؛ ایمان به چیز خوب، خوب است و ایمان به چیز بد، بد است.
6️⃣ مگر ایمان به چیز بد هم داریم؟
بله: قرآن می فرماید: «أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ أُوتُوا نَصيباً مِنَ الْكِتابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذينَ كَفَرُوا هؤُلاءِ أَهْدى مِنَ الَّذينَ آمَنُوا سَبيلاً» نساء 51. آيا به كسانى كه بهرهاى (اندك) از كتاب آسمانى داده شده است ننگريستهاى (كه چگونه) به «جبت» و «طاغوت» ايمان دارند و درباره كافران مىگويند كه اينان رهيافتهتر از مؤمنانند؟!
7️⃣ ریشه یابی دو قطبی بین ظاهر و باطن دین
ریشه برخی مطالب «دو قطبی ساز» بین ظاهر و باطن دین، به فرقه ضاله «مُرجِئَه» می رسد؛ هر چند که گاه ممکن است از تحلیل نادرست هم برآید. نگاهی که «اسلام جامع» را اسلام اعتقادی و خشک و ضد رحمت معرفی کند و در پی اسلام به اصطلاح رحمانی است و هر روز آن را با ادبیات نوبری بازتولید می کند، همسو با «نومرجئه گری» آقامیریستی است.
❌اساسا خود این حرفها، یک «اعتقاد» است! نه ایمان! لذا نباید کسی را به خاطر این حرفها، انسان بدی دانست؛ در حالی که او فرد خوبی است؛ یعنی جوهره وجودش ولایی است و فقط برخی اعتقادات نادرست دارد.
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این تحلیل، تحلیل پایهدار و پخته و درستی نیست که:
❌ «فلانی انسان خوبی بود، اما اطرافیانِ بدش موجب شدند که او انسان بدی بشود».
هیچ انسانی بد نمیشود مگر آنکه زمینهی «بد بودن» و پذیرش آن در خودِ او باشد، همچنانیکه هیچ انسانی خوب نمیشود مگر آنکه زمینهی «خوب بودن» و پذیرش آن در خودِ او وجود داشته باشد.
اطرافیان ما اعمّ از خوب و بد گرچه مؤثّرند، اما تأثیرشان در اصطلاح «تعیینکننده» و «حیاتی» نیست.
همسر جهنّمی حضرت نوح(علیه السلام) و همسر بهشتی فرعون(جناب آسیه)، شاید بهترین مصداقی است که در این باره میتوان به آن اشاره کرد.
#هاشمی
#احمدی_نژاد
#منتظری
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🎬 فیلم کامل ششمین قسمت از فصل چهارم برنامه رودررو در گفتگو با ابوالفضل ظهره وند سفیر اسبق ایران در ایتالیا:
♦️جلیلی برخلاف بسیاری از مسئولین، از پروازهای اختصاصی با هزینه بیت المال پرهیز میکرد
♦️چند ماه قبل از سفر جلیلی به ایتالیا، لاریجانی نیز به عنوان دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی با پرواز اختصاصی و به صورت پر خرج به ایتالیا آمده بود اما با اینکه هزینه سفر لاریجانی صد هزار دلار و هزینه سفر جلیلی فقط پنج هزار یورو شد، خروجی سفرشان تفاوت چندانی نداشت
♦️زمانی که جلیلی شورای عالی امنیت ملی را برعهده گرفت بودجه سالانه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ۱۰ میلیارد بود که با آمدن جلیلی بخش زیادی از این بودجه را به بیت المال برگرداندیم
♦️جلیلی از همان ابتدای حضورش در شورای عالی امنیت ملی به شدت جلوی ریخت و پاش ها را گرفت بدون آنکه ذره ای از حقوق و مزایای کارمندان کم کند
♦️در دوره لاریجانی فقط چند میلیون به عنوان هزینه قهوه و شکلات و شیرینی برای مسئولین دبیرخانه پول کنار گذاشته بودند!
♦️جلیلی از همان ابتدا دهها محافظ خود را کنار گذاشت و گفت نیاز به این همه تشریفات برای دبیر شورای عالی امنیت ملی نیست
♦️مسئله ایران با غرب جوهری است، غرب جز مسئله قدرت مفهوم دیگری را نمیفهمد و اخلاق در عرصه بین الملل جایی ندارد
♦️حرف آخر امریکایی ها این است که ایران را نرمالایز normalize کنند. یعنی کاری کنند تا ایران به تدریج تغییر رفتار بدهد تا این تغییر در رفتار نهایتا تبدیل به تغییر در ساختار نظام بشود
♦️حامد کرزای رییس جمهور افغانستان میگفت به رایس وزیر خارجه امریکا گفتم که چرا مشکلتان را با ایران حل نمیکنید؟ رایس گفت مساله ما با ایران مساله هسته ای نیست و عمیق تر از این حرفهاست، مساله ما مساله «هویت» است، مساله ما نظم جهانی است
♦️آقایان ظریف، حسین فریدون، موسویان، بعیدی نژاد و صادق خرازی از چهره های اصلی باند نیویورکی ها در وزارت خارجه بودند.
♦️در مذاکرات ژنو در سال 87 ویلیام بِرنز نماینده امریکا در مذاکرات خیلی اصرار داشت که با آقای جلیلی به طور خصوصی مذاکره کند که در نهایت جلیلی نپذیرفت زیرا معتقد بود که این کار یک تابوشکنی هست و آنها هدف دیگری از مذاکره خصوصی و دوجانبه با ایران دارند.
♦️امریکایی ها دنیا را تحقیر می کردند اما در مذاکرات به جلیلی التماس می کردند که با او گفتگوی خصوصی انجام دهند و جلیلی نمی پذیرفت
♦️اگر جلیلی می خواست به توافق ضعیفی مثل برجام برسد خیلی راحت می رسید اما او این کار را نکرد چون برایش منافع ملی مهم بود نه نمایش بازی کردن.
♦️برخی افراد پایههای مواضع ضد آمریکایی احمدی نژاد را مثل موریانه خوردند؛ مثل علی اکبر صالحی.
♦️احمدی نژاد باید ساختارهای وزارت خارجه را تغییر میداد امّا این کار را نکرد.
♦️محمدجواد ظریف هم «شرمنده تاریخ» خواهد بود.
🔷فیلم کامل:
https://www.aparat.com/v/mBbwh
@rudarru57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 روایت مهم ظهره وند سفیر اسبق ایران در ایتالیا از ریخت و پاش های لاریجانی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی/ وقتی لاریجانی به ایتالیا آمد ۱۰۰ هزار دلار هزینه سفرش شد، وقتی جلیلی به ایتالیا آمد ۵ هزار یورو!/ در حالیکه خروجی سفرشان هم تقریبا یکی بود
🔷فیلم کامل:
https://www.aparat.com/v/mBbwh
@rudarru57
یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید! - ۱
🔹آقای روحانی امروز گفت:
🔻" #دولت_دوازدهم زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که در صد سال اخیر مشابه آن را نمی بینیم؛ شرایط کشور با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست. با کمترین استفاده از نفت، بودجه را اداره کردیم.
🔻قابل جمع نیست مرثیه خوانی برای زندگی مردم و روضه خوانی برای برداشتن تحریم. دولت در هشت سال مذاکره ای نکرد، الا اینکه موفق بیرون آمد. هدف ما این بود دشمن بگوید غلط کردیم؛ و این کار را انجام دادیم. قول می دهم مذاکرات وین پایانش پیروزی ملت ایران است".
🔹او همچنین ضمن حمله به نامزد های انتخابات گفته:
🔻"در دوران تبلیغات انتخاباتی، نباید #غش_در_معامله کنیم. تهمت و دروغ برای مردم قابل قبول نیست. کسی که آمده سنگین ترین بار اجرایی کشور را بر دوش بگیرد، هدف و وسیله باید درست باشد.
🔻نامزدها به جای فحش دادن، برنامه ارائه کنند. بگویند برای مقابله با تحریم چه برنامهای دارند؟ به صراحت اعلام کنند راهبرد شان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال".
🔹درباره این اظهارات، گفتنی هایی هست. نخست این که متاسفانه رفتار و گفتار آقای روحانی با نصایحش، تناقض کامل دارد و چون جمع نقیضین محال است، باید در قضاوت، اصل را بر رویکرد مغشوش او گذاشت و نه نصایحش.
♦️خداوند قرآن حکیم، با ادبیاتی توبیخ آمیز می فرماید: "لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ. كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ. چرا چيزى را مى گوييد، كه انجام نمى دهيد. نزد خدا (گناهی) بزرگ است، این كه چيزى را بگویید که که عمل نمی کنید".
🔹آقای روحانی متاسفانه رکورد دار خلاف گویی و ناسزا گفتن به ناصحان مطلع و منتقد است؛ اصلا مجسمه ناروا گویی، چه در ایام تبلیغات انتخاباتی و چه مدیریت دولت است. چنان که با تهمت ها و اهانت های ایشان می شود چند جلد کتاب بدون شرح منتشر کرد!
♦️در تعریف "غِشّ در معامله" گفته اند؛ "گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را بهعنوان سالم عرضه کند و بهنوعی قالب مشتری کند". معامله آقای روحانی با مردم در انتخابات و پس از آن، آیا چیزی جز همین رفتار است؟
🔹ضمنا مردم و کارشناسان بعد از هشت سال اتلاف فرصت های بزرگ ملی، نمی دانند او جز (بن بست) برجام، کدام برنامه درونزا را برای در دستور کار داشته است؟ !
♦️دوم؛ روحانی می گوید شرایط را در ارزیابی کارنامه باید لحاظ کرد. او و هم طیفانش، اولا همین رهنمود را درباره دولت قبل از خود مراعات نکردند. ثانیا، شرایط موجود، دست پخت خود دولت، و نتیجه گردن کشی در برابر هشدار های صاحب نظران است. دولت دوم روحانی، مصایبی را که دولت اول او کاشت، درو کرد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
.
تا حالا کجا بودی حکیم؟!
♦️اگر بخواهید با کلمات "وعده، سوپرمن، بهشت، جهنم، آتش افروز و آتش نشان" یک جمله بسازید، چه جمله ای می نویسید؟
🔹آقای لاریجانی گویا از یاد برده که چه کسانی بیخ گوش او، با وعده های درِ باغ سبز، آتش در زندگی مردم افکندند و چه کسای با ژست سوپرمن، معامله بتمن ها را با مردم کردند؟!
♦️خوب نیست انسان ژست حکما و فلاسفه را بگیرد، اما مردم تصور کنند که او، در نقش شخصیت "دیبی" سریال کلاه قرمزی، از افعال معکوس استفاده می کند!
@IMANI_mohammad
یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید! -۲
🔹اعتماد به دشمن و کانالیزه شدن در زمین و بازی آمریکا، موجب کاهش گزینه ها و فرصت های در دسترس کشور شد و نتیجه آن، رقم زدن شرایط اقتصادی چند پله بدتر، نسبت به شرایط قبل از توافق است.
♦️عجیب است آقای روحانی از "هشت سال مذاکره" ابراز رضایت و ادعای موفقیت می کند، بی آن که بگوید مذاکرات اگر موفق بود، چرا به موازات چند برابر شدن تحریم ها، هشت سال ادامه پیدا کرده و دولت آمریکا حاضر نیست تمام تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی را لغو کند؟!
🔹این سوال را نمی توان با اصرار بر دوقطبی سازی های تاریخ مصرف گذشته، مانند "تعامل یا تقابل" و "مذاکره یا تحریم" پاسخ داد. با وجود تداوم مذاکرات و اجرای یکطرفه برجام، روند چند برابر شدن تحریم ها از همان دولت اوباما کلید خورد.
♦️سوم: طرف آمریکایی کجا گفته غلط کردیم؟ و کجا عذرخواهی و جبران کرده که ملت ما خبر ندارند؟ آیا به همین خاطر است که تحریم ها را همچنان فرصت می شمارند؟! اصلا اگر قبول داشتند اشتباه کرده اند که نیاز به مذاکره نداشت؛ همان دی ماه گذشته باید تحریم ها را بر می داشتند و به برجام بر می گشتند.
🔹حالا هم اگر نگران انتخابات مهم ایران و سرنوشت طیف غربگرا نبودند، همین صحنه آرایی فعلی را نیز همراه آقای روحانی مرتکب نمی شدند و وعده برداشتن برخی تحریم ها را هم نمی دادند.
♦️چهارم: تکلیف روحانی درباره "اقتصاد نفتی یا با نفت" معلوم نیست. او امروز با افتخار گفت "کشور را بدون نفت اداره کردیم" و حال آن که قبلا درباره دستاورد برجام، باز هم با افتخار گفته"توانستیم 2/5 میلیون بشکه نفت بفروشیم و به اقتصاد رونق بدهیم"! دولت لایحه بودجه امسال را هم با آرزو اندیشی (پیش بینی فروش 2/3 میلیون بشکه نفت) نوشت!
🔹گل سرسبد نتایج یکی دو سال اول برجام، همین فروش نفت است، که در واقع تله گذاری دولت آمریکا، برای انتخابات مجلس دهم (زمستان 94) و ریاست جمهوری دوازدهم (بهار 96) بود. اما در همین دوره، با افزایش بی رویه واردات و تشدید رکود اقتصادی رو به رو شدیم.
♦️آقای روحانی بهتر از هر کس می داند، رشد اقتصادی با کیفیت (رونق تولید و صادرات)، چیزی کاملا متفاوت از "خام فروشی و تبدیل کشور به بارانداز واردات"، و زمین زدن تولید و تشدید بیکاری است.
🔹برآیند مدیریت هشت ساله آقای روحانی، با وجود صورت سازی اولیه، تصویر یک خسارت کامل، شامل شش پله عقبگرد در اقتصاد جهانی و بیست درصد کوچک تر شدن اقتصاد ایران است؛
♦️همچنین برجای گذاشتن رکورد های رکود، تورم، بیکاری، نقدینگی سرگردان، کاهش سرمایه گذاری، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) وکاهش ارزش پول ملی. حمله به منتقدان یا نامزدها، نه کارنامه می سازد، نه سیاهی های کارنامه را پاک می کند.
@IMANI_mohammad
طیف نیروهای انقلاب؛
کدام طراحی برای انتخابات؟ - ۱
🔹طراحی طیف نیروهای انقلابی برای انتخابات چیست؟ نامزد (های) این طیف بناست در کدام زمین بازی کنند و پاسخ شان به طراحی طیف های دیگر چیست؟
♦️هر رقابتی، دو مشخصه دارد: این که نقشه و برنامه شما کدام است؟ برنامه و زمین طرف مقابل چیست؟ هنر این است که اولا بتوانید طبق برنامه بکنید و ثانیا آنجا که دشمن می خواهد نقشه خود را تبدیل به قاعده و معیار بازی تحمیل کند، واکنشی در خور داشته باشید.
🔹طرف مقابل، اصرار دارد زمین بازی "مدیریت دولت" را در "دیپلماسی" منحصر کند و همان را به "برجام" و "برجام مالی همه امور"! تنزل دهد؛ دولتی با دستان بسته و گزینه های کاملا محدود و معطل "اخم و لبخند غرب". این روند، هشت سال است کشور را دچار عقبگرد اقتصادی کم سابقه کرده است.
♦️طیف نیروهای انقلابی، معتقتدند مدیریت دولت، بیست و چند وزارتخانه و معاونت (از جمله ده وزارت اقتصادی و معاونت رئیس جمهور) را شامل می شود و همه مسئولیت ها را نباید، روی دوش دیپلماسی بار کرد و دیپلماسی با دنیا را هم به آمریکا و سه کشور اروپایی منحصر نمود.
🔹"برجام" حتی اگر درست تنظیم و درست اجرا می شد- که به خاطر سوء مدیریت آقای روحانی هرگز در این مسیر قرار نگرفت- حداکثر می توانست 10 تا 20 درصد مشکلات را برطرف کند و 80 درصد بقیه، به معطلی ظرفیت های داخلی و موانع پیش روی آن بر می گردد؛ جایی که مدیریت درست غائب، و مدیریت چالش آفرین حاضر است.
♦️نیروهای انقلابی می گویند دیپلماسی (متنوع و نه منحصر به چهار رژیم بد سابقه در دنیا)، یکی از ده ها ابزار مدیریت اجرایی کشور است و تنها هنگامی مفید واقع می شود، که اولویت دولتمردان، احترام به ظرفیت ها داخلی و اهتمام به احیای آنها باشد.
🔹مزیت گفتمانی طیف نیروهای انقلابی، جامعیت گفتمانی آنهاست، مشروط بر این که اولا دستاورد های خود با وجود در اختیار نداشتن دولت را به خوبب برای مردم باز نمایی کنند و ثانیا در موضوع دیپلماسی و برجام نیز، "صراحت حکیمانه" در تبیین داشته باشند.
♦️ضمنا باید تبیین شود "جریان انقلابی و حزب اللهی"، باند و قبیله ای در کنار سایر قبایل و جناح های سیاسی نیست؛ که بر مبنای تقسیم منافع و امتیازات تشکیل شده باشد. اگر گفته می شود که باید "دولت جوان حزب اللهی" تشکیل شود، به معنای خدمتگزاری به واسطه بسیج همه ظرفیت های ملی است و نه تشکیل یک طبقه جدید، در کنار سایر طبقات سیاسی امتیاز طلب.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
طیف نیروهای انقلاب؛
کدام طراحی برای انتخابات؟ - ۲
🔹سند حقانیت این جریان، حمایت از همه آنهایی است که در این چهار دهه برای مردم خدمتگزاری بی منت انجام داده اند؛ با آنهایی هم که پا در مسیر انحراف گذاشته اند، کوشیده تا با همه هزینه هایش، مرزبندی و برخورد انتقادی و اعتراضی داشته باشد.
♦️نشان به آن نشان که هم، از بازرگان و منتظری و موسوی و هاشمی و احمدی نژاد و ناطق و لاریجانی، به وقت حرکت شان در چهار چوب ها حمایت کرده، و هم نسبت به خطا ها و انحرافات اعتراض کرده؛ و البته به خاطر انحرافات برخی رجال، از اغیار، طعنه و زخم زبان شنیده است.
🔹این، مهم ترین مزین طیف نیروهای انقلاب، با همه ریزش ها و رویش های آن است. همین جریان بوده که از کف جامعه تا راس، بیشترین هزینه ها را برای امنیت و اقتدار وپیشرفت کشور متحمل شده و کمترین برخورداری ها را داشته است. و شگفت این که ناقضان همین رویه، پس از زدن ساز مخالفت و جدایی، مورد حمایت مخالفان انقلاب قرار گرفته اند.
♦️از مزیت های مهم این جریان، اثبات عملی ادعای "ما می توانیم" در عرصه های مختلف است. از دفاع مقدس، تا جهاد سازندگی. از تولید سوخت بیست درصد برای تولید رادیو دارو، تا تولید بنزین و بی اعتبار کردن تحریم بنزین و سوخت 20 درصد. از حداث پالایشگاه عظیم ستاره خلیج فارس و تبدیل کشور وارد کننده به صادر کننده بنزین، تا تولید پیشرفته ترین تجهیزات دفاعی، با وجود تحریم ها.
🔹به اینها علاوه کنید احیای ده ها کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل در دو سال اخیر، به همت دستگاه قضایی و بازگرداندن هزاران کارگر به سر کار، و باز پس گیری ده ها هزار میلیارد تومان از اموالِ حیف و میل شده بیت المال در پوشش خصوصی سازی.
♦️این روند نشان می دهد فرصت های بسیاری برای اشتغال و تولید و رونق اقتصاد هست که در اثر سوء مدیریت هدر می رود. همچنین، احداث هزاران واحد مسکونی برای سیل زدگان و زلزله زدگان به همت نیروهای جهادی، و اهتمام به تولید واکسن ایرانی کرونا که در مراحل پایانی قرار دارد.
🔹جریان معتقد به تدبیر و تلاش درونزا، به سیاست خارجی هم به عنوان فرصتی برای متنوع سازی شرکا و متحدان، برای مهار دشمنان می نگرد؛ و نه ابزار کانالیزه کردن کشور در کانال فشار های دشمن و کاهش عمق استراتژیک کشور، چنان که دشمن می پسندد.
♦️بدین معنا، دلیلی ندارد جریان حزب اللهی، درباره برجام هم منفعل و دو پهلو حرف بزند؛ یا اجازه دهد حریف، برجام را تبدیل به مسئله اول و آخر کشور کند. هشت سال گذشته، عبرت بزرگی در این مسیر است؛
🔹این که ادعا شد به واسطه واگذاری همه امتیازات ظرف دو ماه، می توانیم تحریم ها را لغو می کنیم؛ و رونق اقتصاد کشور (در حد بی نیاز شدن مردم از یارانه و سرشار شدن از درآمد) هم معطل همین توافق است(!)
♦️اما هشت سال است همچنان مذاکره می کنیم و شش سال است دنبال حق از دست رفته خود توسط کلاهبرداران غربی می دویم! این عبرت را با حوصله بازخوانی کرد. در اثر این روند انحرافی، اقتصاد ایران در رتبه بندی جهانی شش رتبه سقوط کرد؛ و اکنون شش رتبه پایین تر از شرایط قبل برجام قرار دارد. بیست درصد کوچک تر، توام با زدن رکورد های رکود و تورم!
@IMANI_mohammad