#هشتگ
✍من جَاءَ بِالحَسنَةِ فَلَهُ عَشرُ أَمْثَالِه
📝خاطره دکتر علی حائری شیرازی(فرزند مرحوم آیت الله حائری شیرازی) از پدر
🔸مدتی بعد از آنکه پدر امامت جمعه را رها کردند، در قم رحل اقامت گزیدند. متاسفانه بعضاً هم تنها بودند! گاه گداری من و بچه ها سری می زدیم ...
به واسطه ی بیماری ای که داشتند رژیم غذایی سختی هم به توصیه اطبای اسلامی گرفته بودند و مثلاً بین گوشتها فقط مجاز به خوردن شکمبه گوسفند بودند بلکه مداومت به آن مانند یک دارو .
خب شکمبه ها را هم به جهت ارزان تر شدن و هم به جهت تمایل شخصیشان، پاک نکرده می گرفتند و خودشان پاک می کردند. از نیمه های شب چند ساعتی به حمام زیر زمین میرفتند و آنها رو خوبِ خوب تمیز می کردند و بار می گذاشتند و صبح، چنانچه همچو منی مهمانشان بود، با هم می خوردیم ...
🔸در این ایام، اموراتشان هم نوعاً از سخنرانی هایی که دعوت می شدند می گذشت. پاکت سخنرانی را هم در جیب بالای قبایشان می گذاشتند. من هم به رسم فضولی، بعضاً پاکت را چک می کردم تا ببینم وسعت دخل و خرج به چه میزان است؟
این بار در پاکت فقط یک تراول پنجاهی بود و میبایست تا سخنرانی بعدی با همین مبلغ مدیریت میکردیم..بماند
🔸یک روز صبح گفتند: فردا کمیسیون خبرگان دارم و می خواهم یک حمام اساسی بروم. تو هم میای؟! اول استقبال نکردم ...
بعد ادامه دادند، در یکی از کوچه های فرعی گذر خان، یک حمام عمومی قدیمی هست. قبلاً یکبار تنهایی رفتم؛ خوب دَم می شود، دلاک کار بلدی هم دارد. احساس کردم تنهایی سختشان است که بروند؛ پذیرفتم همراهیشان کنم.
بقچه ای از حوله، لباس و صابون فله ای با خود بردیم. وقتی وارد شدیم، روی در نوشته بود: «هزینه هر نفر دو هزار و پانصد تومان». پیش قدم شدم و حساب کردم.
پدر راست می گفت. آنچنان حمام دم داشت که گویی به سونای بخار رفته ایم. دلاک پیرِ کار بلد هم روی هر نفر قریب نیم ساعت تا سه ربع ساعت وقت می گذاشت! حمام خیلی خیلی خوبی بود. آدم واقعاً احساس سبکی و نشاط میکرد.
🔸در وقت خارج شدن، دم در به من گفتند انعام دلاک را حساب کردی؟ گفتم نه! گفتند: صدایش کن. پیرمرد را صدا کردم آمد. پدر دست در جیب کرد و همان پاکت تراول پنجاهی را به او داد! او تراول را گرفت، بوسید، بر چشم گذاشت و نگاهی به بالا کرد و رفت. من هاج و واج و متعجب به پدر نگاه می کردم. گفتم زیاد ندادید؟ گفتند نه! بعد مکث کردند و گفتند: مگر چقدر بود؟ گفتم پنجاه تومان؛ و این هر آنچه بود که در پاکت داشتید!
نگاهی تیز و تند کردند. پنج یا پنجاه؟ پنجاه!!
نچ ریزی گفتند و برگشتند بسمت حمام. چند قدم نرفته، توقف کردند، برگشتند نگاهی به بالا کردند، بعد به سمت من آمدند. گفتند: «دیگه امیدوار شده، نمیشه کاریش کرد، بریم»
🔸وارد گذر خان شدیم به فکر مخارج تا شب بودم. هنوز چند دقیقه ای نگذشته بود که کسی از حجره ای با لهجه غلیظ اصفهانی بلند داد زد: «حَجا آقا! حجا آقا! خودش را دوان دوان بما رساند و رو به من کرد و گفت: «آقای حائری شیرازی هستند؟» گفتم: بله. گفت: «حاج آقا یه دقه صبر کنید»! رفت و از میز دکان، پاکتی آورد و به پدر داد.
پدر با نگاهی تند گفت: «من وجوهات نمی گیرم!»
گفت: «وجوهات نیست، نذر است».
گفتند: «نذر؟»
گفت: «دیروز برای باری که داشتم در گمرک مرز اشکالی پیش آمد. شما همان موقع در شبکه قرآن مشغول صحبت بودید. مال، خراب شدنی بود. نگاهی به بالا کردم که اگر مشکل همین الان حل شود، مبلغی را به شما بدهم. همان موقع، حل شد و شما امروز از این جا رد شدید!!»
پدر متبسم شد. رو به من کرد پاکت را بگیر. گرفتم. خداحافظی کردیم و راه افتادیم.
🔸در حین حرکت، آرام در گوشم گفتند: «بشمارش!! »
من هم شمردم. ده تا تراول پنجاه هزار تومانی بود.
بعد بدون آنکه چیزی بگویم، در گوشم گفتند: «ده تا بود؟!» بعد این آیه را خواندند: «مَن جَاءَ بِالحَسنَةِ فَلَهُ عَشرُ أَمْثَالِهَا»...
نگاهی به بالا کردند و گفتند: «خدا بی حساب می دهد. به هرکه اهل حساب کتاب باشد با نشانه می دهد که بفهمی مال اوست نه دیگری. آنرا در جیبت بگذار تا به اهلش بدهیم»
🆔 @snn_ir
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍃🍃
زخمیام التیام میخواهم
التیام از امام میخواهم
السلام علیک یا ساقی
من علیک السلام میخواهم
🌹🌹🌹
نماهنگ«خانه پدری» با اجرای شاعر آیینی سید حمیدرضا برقعی
تداعی احساس هر شیعه ای در حرم حضرت امیرالمومنین علیه السلام که حقیقتا خانه ی پدری ست!
میلاد مولا علی علیه السلام بر همگی مبارک
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 تصویر بزرگ بازیگر زن، سر راه کاروان های راهیان نور!
🔺استفاده از تصویر زنان بازیگر در بیلبورد های تبلیغاتی پدیده نامتناسب با فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی ست. چراکه این فرهنگ استفاده ابزاری از زنان را نمی پسندد.
🔹متاسفانه این شگرد تبلیغاتی از غرب به کشور ما منتقل شده و مدتی ست شرکتهای تبلیغاتی به مدد مجوز وزارت ارشاد، از تصویر زنان بازیگر با پوشش و آرایش بعضاً نامتعارف در تابلوهای تبلیغاتی بزرگ نصب شده در بزرگراه ها و میادین استفاده می کنند.
🔸این اتفاق این روزها در اهواز هم افتاده. در روزهایی که سیل کاروان های راهیان نور به سوی کربلای خوزستان جاری ست و معمولا در اهواز اقامت یا عبور دارند، تصویر تبلیغاتی بازیگر زن با آرایش غلیظ در ابعاد بسیار بزرگ، برای اولین بار در یکی از میادین پرتردد شهر قرار گرفته.
🔹نگارنده فرض را بر این می گیرد که مسوولان متدین فرهنگی شهرداری اهواز از این اتفاق، آن هم در مسیر تردد کاروان های راهیان نور بی خبرند. توقع داریم بسرعت اقدام به توقف فعالیت این شرکت تبلیغاتی با تصویر ذکر شده کنند.
🔻نباید اجازه داد این اتفاق در شهر مزین به تصاویر شهدا تکرار و قبح شکنی شود؛ که در این صورت مسوولان شهر باید پاسخگوی خانواده های شهدا و مردم متدین و غیرتمند اهواز باشند.
🔵 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از حاج محمود کریمی
✅آیاومیدانید ماهی قرمز در سفره هفت سین اصیل ایرانی جایگاهی ندارد؟
✍۸۰ سال پیش به همراه ورود چای به ایران ماهی قرمز نیز که سمبل عید چینی ست به سفره های هفت سین مراسم عید نوروز ما وارد شد غافل از اینکه در عید چینی ماهی قرمز را رها میکنند تا زندگی جریان یابد و ما ماهی قرمز را اسیر تنگ بلورین میکنیم تا همزمان با رشد سبزه های سفره هایمان و باروری زمین هر روز او را به مرگ نزدیک و نزدیک تر کنیم.
💥جالب است بدانید در هیچ کدام از مراسم سنتی مان در مورد نوروز ماهی قرمز جایگاهی ندارد در میان رسوم قدیمی ایرانیان در سفره عید انار به نشانه باروری و عشق و یا سیب سرخ درون ظرف آب رها میشود تا عشق و باروری همچنان پاینده بماند. اگر ایرانی ها میدانستند که ماهی قرمز هیچ ریشه تاریخی در سفره هفت سین ندارد به جای پرداخت برای خرید و مردن ماهی های قرمز به بهانه عید، سیب قرمز یا انار را در آب رها میکردند که ریشه در تاریخ این دیار دارد.
🌸 عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است.
☜【طب شیعه】
✍ جوانان انقلابی
@naslechaharome
@naslechaharome
هدایت شده از PICHE AKHAR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آمار تولد فرزندان حرامزاده در ایران و جهان تا سال 2015 میلادی
#حسن_عباسی
🆑 پیچ اخری شو 🔻
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
انتخاب نام سال چه دردی را دوا می کند؟.jpg
1.21M
🔴 انتخاب نام سال چه دردی را دوا میکند؟
نشر این مطلب با شما
✅ #داود_مدرسی_یان:
#تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD5UcXy_w6v5HKemJA
#ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
💢 1-مراحل و مراتب تربیت دینی در هر فردی منحصر به همان فرد است و نمیتوان افراد همسن و حتی همخانواده را یکسان تلقی کرد و یک شیوه مشابه با آنان داشت.
2. در تربیت مذهبی، هر فرد میتواند در هر یک از وظایف و فرایض در مرحلهای متفاوت باشد؛ برای مثال در نماز در مرحله معرفت دینی و در روزه در رتبه شاکله دینی باشد.
متأسفانه بسیاری از ما در مرحله انتقال معرفت دینی به فرزندانمان گرفتار نقص و کاستی هستیم و این مرحله را نگذرانده و میانبر زدهایم و به همین دلیل است که نسل نو یا حجاب را پذیرا نیست یا به اندک آن بسنده میکند. ما نتوانستهایم پاسخگوی سؤالات ساده فرزندانمان باشیم چه برسد به پاسخ به شبهاتشان؛ درحالیکه دختران ما برخلاف مادر یا مادربزرگهایشان، بیش از گذشته در صحنه اجتماع حضور یافتهاند و بیش از زنان دیروز در برابر سیل تهاجم فرهنگی قرار دارند.
#مجله_آشنا
#سبک_زندگی
🆔 @Shamimeashena
💢 نکند ما را هم...
مردی به نزد حضرت موسی (ع) آمد و گفت: به خدایت بگو من شخص گنهکاری هستم، چرا من را عذاب نمیکند؟ خداوند فرمود: ای موسی به او بگو من بدترین بلا را بر سر تو آوردهام و تو را به بدترین عذاب دچار کردهام (و تو نمیدانی) و آن عذاب این است که شیرینی و حلاوت یاد و ذکر و مناجات من را نمیچشی!
(قصصالدعا، ج 1، ص 3)
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena