هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔴غربگرایی و شرق گریزی افراطی
🔺این روزها که رزمایش بزرگ دریایی ایران، چین و روسیه، تحلیل گران غربی را معترف به اوج هوشمندی ایران در استفاده از ظرفیت متحدان قدرتمند شرقی اش کرده، غربگراها طبق معمول ساز جداگانه و مخالفی می نوازند.
🔹با اینکه همراهی و اتحاد ما با روسیه و چین منافعی آشکار و نقد داشته و دارد، این طیف و رسانه هایشان تلاش می کنند فضا را طور دیگری به تصویر بکشند. از انتشار شایعات و اخبار تحریف شده و جهت دار که بگذریم، انتشار قسمتی از کتاب خاطرات حسن روحانی در برخی کانال های غربگرا که سعی کرده بودند با دلایل بی اساس، بی تاثیر بودن ارتباط با چین و روسیه و حکیمانه بودن ارتباط با اروپا را ثابت کند، شیطنت بچه گانه ای در شرایط کنونی ست.
🔹حسن روحانی در مذاکرات سال ۸۲ برای برنامه هسته ای تمام تخم مرغ هایش را در سبد تروئیکای اروپایی گذاشت و نتیجه اش شد تعلیق برنامه هسته ای و قطعنامه های شورای امنیت.
🔹در برجام و بعد از آن نیز این خطا تکرار شد و اعتماد به اروپایی ها موجب فرصت سوزی و ناکامی مکرر شد.
🔹غربگراها چه در دوران مذاکرات ۸۲ تا ۸۴، چه در دوران برجام، چه در ایام پس از خروج آمریکا از برجام تمام تلاششان بر نشان دادن بی حاصلی ارتباط با شرق و نتیجه بخش بودن تعامل کذایی با غرب متمرکز بود که باعث تحمیل خسارات زیادی به کشور شده. خاطره عبرت انگیز ارائه طرح «کاپیتولاسیون» وار اروپایی ها پس از مذاکرات فشرده روحانی با آنان در دهه ۸۰ و نیز خروج یکباره شرکت های اروپایی از کشور پس از خروج آمریکا از برجام در دهه ۹۰ بهترین دلایل برای بی اساس بودن استدلال های آنان است.
🔹امروز هم همان استدلال ها باعث حرکت های سخیفی مثل انتشار این خاطرات است که می خواهد سوءظن و ناامیدی جامعه ایرانی به غرب را با بدبینی به شرق خنثی کند.
🔻علاوه بر این، هم تصريح و لحن خاطرات حسن روحانی به موضوع روابط با چین و روسیه و هم نوع پرداختن رسانه های غربگرا به این موضوع و انتشارش در این زمان، در راستای توجیه کم کاری و اهمال دولت های غربگرا در استفاده مطلوب از ظرفیت متحدین شرقی و گرایش افراطی به غرب است. متاسفانه شوق وافر پیوستن به غرب عامل بی توجهی غربگراها به منافع و مصالح ملی ست.
📝#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 هاشمی و خاتمی در جلسات خصوصی تاکید داشتند در انتخابات سال ۸۸ تقلب نشده ولی حاضر به گفتن علنی این واقعیت نبودند...
🔹 بخشی از گفتگوی رو در رو با محمدعلی وکیلی نماینده اصلاحطلب تهران
#نه_دی
@Rudarru57
@Sabeti ✅
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یه مطلبی رو از آیت الله بهجت دیدم که زده بود برای ادای قرض و افزایش رزق فلان دعارو بخونید و برای شفای مریضها فلان دستورالعمل رو انجام بدید. یکی اومده بود زیرش نوشته بود، برای کسب رزق باید رفت کار کرد و برای رفع بیماری باید رفت پیش دکتر، این خزعبلات رو تحویل مردم ندید. یک جمله عربی هیچ کاری نمیتونه بکنه
من در جوابش گفتم، درست میگید. برای کسب رزق باید کار کرد و برای رفع بیماری باید به پزشک مراجعه کرد. این بدیهیاتی هست که همه میدونن و باید رعایت کنن. این مطلب آیت الله بهجت برای بعد از این مراحله
یعنی تو کاروتلاش میکنی و میخوای رزق و روزیات افزایش پیدا کنه. کار میکنی گره به کارت افتاده و هشتت گرو نهت هست. میخوای برکت به کارت بیفته. یا برای بیماری به دکترهای مختلف مراجعه کردی ولی جواب نگرفتی. اینجا ناامید نشو این دستورالعمل رو انجام بده. تو اتاق عمل زیر تیغ جراحی، دکتر کار خودش رو میکنه. تو هم بیکار نشین و از خدا بخواه با موفقیت انجام بشه. یا بیمار رفته تو کما، جز دعا کاری مگه میشه انجام داد. راستش از دید انسانها بعضی جاها فقط و فقط کار از دست خدا برمیاد، درحالیکه همیشه کار کارخداست و ما فکر میکنیم کار دکتره. قرص و دکتر و دارو اگه عمل میکنه، اراده خدا توش هست، اراده خدا نباشه، هیچ اتفاقی نمیفته. کما اینکه در قرآن میخونیم که حضرت ابراهیم در جواب قومش فرمود، "و اذا مرضت فهو یشفین" هنگامی که بیمار میشوم، خدا شفا و درمانم میکند، نه کسی دیگه. شفا دست خداست
درباره اون جمله عربی هم گفتم
جملات عربی خیلی کارا میکنه، همونطور که شما وقتی میخواستی ازدواج کنی با یک جمله عربی به همسرت محرم شدی. معلومه خیلی کارا میکنه. اصلا کلمات و جملات انرژی دارن و خیلی تاثیر میگذارن. اصلا یه مثال ملموس، یکی به شما فحش زشت بده، چه حالی پیدا میکنید؟ سرخ میشی، سفید میشی، فشارخونت میره بالا و... پس معلومه کلام تاثیر داره. حتما باید دانشمندان غربی به این نتیجه برسن تا قبول کنید؟
کلا اینجا دعوا بر سر نگاه مادی و دنیایی با نگاه معنوی اخروی هستش. بسیاری از مشکلات و شبهات از این موضوع نشأت میگیره
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از ▪️صدای ایران | VOI🏴
2.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حواسمان به لانههای جاسوسی فتح نشده هست؟
📹 #رحیمپور_ازغدی از اسناد لانه جاسوسی میگوید:
🔹 وقتی سی و چند سال پیش در همه دانشگاه های ما آدم داشتند؛ آیا الآن جاسوس نیست؟ آیا میشود باور کرد در دانشگاه های ما جاسوس نباشد؟
🔸 در دولت موقت بعد از انقلاب ۵-۶ نفر جاسوس آمریکا بودند. در بیت آقای شریعتمداری پسر و دامادش را جاسوس کردند.
🔹 هرچه که در اسناد لانه جاسوسی است، ۱۰۰۰ برابرش الآن انجام میشود. عین دستورات جاسوس های آمریکایی الآن توسط بعضی مسئولان انجام میشود
🔻 در صدای ایران همه چیز را شفاف ببینید👇
http://eitaa.com/joinchat/1564672000C862dbe03c9
هدایت شده از @AntiBBC
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه تموم نشده
امریکا و دلار های سعودی ، منافقین و بی تدبیری دولت پشت فتنه بنزینی/دشمن میخواد با مدیران بزدل ، ترسو کل نظام رو در چالش قرار بده،بنزین گران میکنن با وقاحت تمام تر میگن منم نمیدونستم !!20درصد مشکلات علتش تحریمه
امروزه هممون میگیم پس چرا اقا کاری نمیکنه!؟
سخنان صریح حجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات
@AntiBBC
⭕️معاون ساواک فارس و مرحوم حائری شیرازی
🔺مرحوم حائری شیرازی در فیلمی که به پیوست این نوشته آمده است، از چگونگی نجات خود از شکنجه توسط رضوان معاون ساواک فارس می گوید:
«یک بار ساواک شیراز دستگیرم کرد و به دستهایم دستبند قپانی زدند و یک سطل شن را از دستبند آویزان کردند!با رضوان، رئیس ساواک شیراز همراه با سه چهار مأمور دیگر در اتاقی بودیم و او گفت: یک پایت را بالا نگه دار! روی عادت همیشگی گفتم: خدایا! تو شاهدی! یکمرتبه رضوان به مأموران دستور داد سطل شن را بردارند و دستبند قپانی را هم باز کنند. بعد آنها را از اتاق بیرون فرستاد و در را محکم بست و خودش را روی مبلی انداخت و گفت: تف بر این نانی که ما میخوریم!»
💢یک وقتی در فومن تبعید بودم و مرا برای بازجویی به رشت خواستند. فرزند یک سالهام را هم همراه خودم بردم. موقعی که میخواستم بازجویی پس بدهم، بچه قلم را از دستم میگرفت و نمیگذاشت بنویسم. پرسیدند: «چرا این بچه را همراهت آوردهای؟» جواب دادم: «همسرم باردار است و نمیتواند تنهایی از بچه مراقبت کند» قرار بود مرا با برادرم که دستگیر شده بود، روبرو کنند تا چیزهایی دستگیرشان شود.
💢آقای رضوان از شیراز گفته بود: «بگذارید همسرش وضع حمل کند، بعد دستگیرش کنید.» آن موقع بیشتر از هر وقت دیگری به یاد حرف مرحوم بهلول افتادم که وقتی انسان کاری را خالص برای خدا میکند، خدا از دشمنانش برایش وکیل میتراشد. رئیس ساواک شیراز، وکیل مدافعم شده بود!»
http://www.nasimonline.ir/(S(1jwwdbbpvylfkg21jx5snvb5))/Content/Detail/2050772/رضاخان-دستور-داده-بود-بهلول-را-بالای-منبر-گوهرشاد-با-تیر-بزنند-زندگی-اش-مانند-حواریون-عیسی-ع-بود
پی نوشت:
👤منوچهر رضوان الان کجاست؟
🔺منوچهر رضوان متولد سال ۱۳۱۳،پس از استخدام در ارتش به ساواک مامور می شود.
از سال ۱۳۳۸ تا ۱۳۴۳ در ساواک گرگان در بخش ضد جاسوسی و مسول امور بایگانی بوده است.
💢سال ۱۳۴۳ به تهران منتقل می شود.در اداره کل سوم در بخش های امور عشایری، احزاب چپ و توده،بررسی و ایرانیان ودانشجویان ایرانی خارج کشور مشغول بوده است.
در مدت حضور در اداره کل سوم ساواک ارتباط بسیار مناسب و نزدیکی با پرویز ثابتی مدیر کل بعدی اداره کل سوم ساواک داشته است.
🔺در سال ۱۳۴۸ به ساواک استان فارس منتقل و ریاست مهم ترین بخش ساواک فارس یعنی معاون ساواک فارس و رییس امنیت داخلی تا زمان پیروزی انقلاب به وی سپرده می شود.
👤رضوان در سالهای پس از انقلاب زندگی مخفی داشته ودر سال ۱۳۶۸ دستگیر می شود.
بر اساس آنچه آقای حائری شیرازی گفته اند رضوان پس از مدتی آزاد می شود.
از وضعیت بعدی رضوان اطلاعاتی نداریم.
👤حسین قاسمی
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
✅ گزارش روز(سهشنبه 10 دی)
🔴 الآن دیگه وقت مذاکره است!
«علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «آرمان» با تأکید بر ضرورت مذاکره با آمریکا در پاسخ به این پرسش که «چه عواملی میتوانند سببساز موفقیت در حوزه سیاست خارجی شوند؟» گفته است: «آمریکا پیشتر خواستههای بیمنطق خود را مطرح کرده و گفته که از ایران چه میخواهد. به نظر من این روزها که اوضاع در سوریه، عراق، لبنان و یمن چندان خوب نیست، فرصت خوبی برای ما فراهم است که بتوانیم در برخی سیاستهای منطقهای تجدیدنظر کرده و شرایط را برای آغاز مسیر جدید و نتیجهمحور فراهم کنیم. وقتی در کانون نفوذ ما در منطقه مشکلات تا این اندازه جدی است و افکار عمومی آن کشورها ایران را به عنوان مقصر میشناسند، ما میتوانیم با به وجود آوردن تغییراتی در سیاستهایمان راه را باز کنیم.» جدای از این نکته که منطق این توصیه تا چه حد سست است، نکته جالب اینجاست که اگر رسانههای اصلاحطلب را در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا مرور کنیم، با توصیهای جالب روبهرو خواهیم شد و آن، اینکه «الآن وقت مذاکره است»! این رسانهها در همان ماههای ابتدای حضور ترامپ و اظهارات ضد ایرانیاش اعلام کردند او فردی تاجرمسلک است و الآن وقت مذاکره با آمریکا و حل متناقضات برای همیشه است! چندی پس از خروج ترامپ از برجام و نمایش اختلاف اروپا و آمریکا باز این رسانهها اعلام کردند الآن وقت مذاکره است؛ چون آمریکا تنها مانده است. موضعگیریهایی که در مواقع متعدد دیگری نیز تکرار شد و این جریان به بهانههای گوناگون مذاکره را تجویز کرد! اما یکی از جالبترین این پیشنهادها پیوند زدن مذاکره به دو شرایط کاملاً متضاد در منطقه است. رسانههای اصلاحطلب پس از پیروزیهای گسترده محور مقاومت در منطقه نوشتند، حالا که دست برتر در منطقه را داریم وقت مذاکره با ترامپ است و در کمال تعجب حالا نیز که شرایط منطقه کمی تغییر کرده است و شاهد برخی ناآرامیها در منطقه هستیم، باز هم میگویند الآن وقت مذاکره است! موضوعی که نشان میدهد گویا مذاکره با آمریکا برای این جریان هدف است و اوضاع مختلف تنها وسیلهای برای توجیه تحقق آن!
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅مهمترین شاخص انتخابات برای این روزها
می گفت "با یکی بحث کردم که چرا باید به نامزد ما رای دهی." پاسخ داد: "من اگر هم رای دهم به شماها رای نمی دهم." ادامه داد: "با خنده به دل گفتم همان بهتر که رای ندهی."
چند نفر از من وشما چنین هستیم؟ باخودمان خلوت کنیم. اگر قرار باشد مردم به شما رای ندهند، همان بهتر8 که پای صندوق هم نباشند؟ اگر در دلمان چنین گذشت یعنی دستمان به دست امام و رهبری نیست. انقلاب اسلامی را متوجه نشدیم. جمهوریت، کلیدی ترین شاخص است. اسلام را هم روی زمین، مردم محقق می سازند. قرنها اسلام داشتیم، اما مردم قیام کردند و آنرا محقق ساختند و سر دست گرفتند و به چشم آوردند. نامزدی، انقلابی است که تلاش کند مردم پای صندوق بیاید ولو به او رای ندهند.
این روزها ضدانقلاب داخل و خارجی از تاجزاده تا مسیح علی نژاد با نسخه پمپئو و اندیشکده های صهیونیستی تلاش می کنند مردم را از حضور پای صندوق ناامید سازند. در داخل نیز برخی باکوته فکری تصور می کنند پیروزی در مشارکت پایین است. کسی که پیروزی و کارامدی را در غیبت مردم بداند انقلابی نیست ولو شعارش شب و روز آرمانی باشد.
از 9 دی چه در خاطر دارید؟ فقط فتنه؟ من 9 دی را جمهوریت می فهمم. همه مردم آمدند. سبز و زرد و آبی و غیره آمدند بگویند حق ندارید به سیدالشهدا توهین کنید. 9 دی را در تاریخ نخوانید. آخرینش راه پیمائی بعد از آبان تلخ. مردم عصبانی از دست دولت و نگران از سفره خالی، آمدند تا بگویند هرچه هست خاک و نظام ماست.
مشروعیت همه ما به حضور مردم است. هر انگیزه ای با هر اعتقادی باید از مسیر مردم بگذرد. اگر نمی توانیم حرف مان را به همین مردمِ رنگین کمانی بزنیم و پیروزی را از دل جمهوریت نمی دانیم، یعنی روزگار و زمانه ما نیست.
برخی تصور می کنند مردم سالاری یک روش، میان دهها روش حکومت داری است. مردم سالاری حقیقت انقلاب است. رهبری فرمود وقتی حضور مردم را می بینم دست خدا را می بینم. می فرماید مفهوم ولایت یعنی "ولی" به علاوه "مردم". انشالله عمق ماجرا روشن است.
حرف تمام است.
کسی که امروز دغدغه حضور مردم را نداشته باشد، قدرت هم بگیرید به دهها بهانه از جمله بهانه مصلحت مردم به پنهانکاری می رسد. کسانی که امروز از شفافیت در مجلس گریزانند، با پروژه تکرار می کنم و پا گذاشتن بر جهل مردم به قدرت رسیدند.
اول شاخص برتر انقلابی گری تلاش برای مشارکت حداکثری مردم است. مشارکتی که البته با ایجاد دوقطبی های هیجانی و غیرواقعی شکل نگیرد.
منبع:جام جم آنلاین
@mahdian
هدایت شده از جدال
تحقیر تاریخی آمریکا صفحه اول همه روزنامههای این کشور را پر کرده.
زلزلهای خبری دقیقا شب سال نو.
اگر فرماندهان حشد سالها برای انتخاب زمان این حمله طراحی و فکر میکردند، هرگز بهتر از شب سال نو نصیبشان نمیشد.
آمریکا سیلی از این محکم تر در سالهای اخیر نخورده بود.
صراحتا آمریکا هرچه این سه ماه، بواسطه قدرت رسانهای و نرم خودش و ضعفها ما در جنگ نرم، در عراق کاشته بود به باد رفت.
و امشب دیگر «مرگ بر آمریکا» جمله کیهان و فارس و یا شعار چند نفر در نمازجمعهای در ایران نیست.
جمله اول فاکسنیوز - پربینندهترین تلویزیون کابلی آمریکا - و نیویورک تایمز پرخوانندهترین روزنامه جهان است به نقل از تظاهر کنندگان عراقی.
ترامپ و پمپئو و دستگاه سیاست خارجی آمریکا، عزادارترین افراد عید سال نو امشب هستند.
کانال علی علیزاده @jedaall
هدایت شده از جدال
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه تحقیری! چه تحقیری! بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، چهار هزار میلیارد دلار خرج اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر.
کانال علی علیزاده @jedaall
هدایت شده از جدال
چند توییت درباره حمله امروز به سفارت آمریکا
سفارتی که امروز معترضان واردش شدند، آتش زدند، با تحقیر ابهتش را شکستند سفارتی معمولی نبود. کنسول کوچک ایران زیر تحریم در نجف نبود.
بزرگترین ساختمان سفارتی جهان بود.چهل و دو هکتار. اندازه کشور واتیکان.
هزینه ساختش هفتصد و سی و شش میلیون دلار بود.
تا همین اواخر دارای شانزده هزار کارمند.
فهمیدی چرا میگوییم امروز آمریکا سیلی خورد؟
تجدیدنظرطلبان سالهاست از سیزده آبان پشیمانند. لیبرالها علت همه مصائب را اشغال سفارت میدانند.
اما سیزده آبان نه فقط ترس ایرانیان را از شکست ناپذیری ارباب سابقشان ریخت بلکه به جهان هم جرات داد. یقینا اگر همینه آمریکا در آبانماه پنجاه و هشت در تهران نمیشکست چنین سیلی محکمی به آمریکا در بغداد در دیماه نود و هشت غیرقابل تصور بود.
بزرگترین کابوس و ترومای روح جمعی آمریکا اشغال سفارتش در تهران است. چنان بزرگ که باعث سقوط جیمی کارتر شد. کابوسی که برخلاف پرل هاربر و یازده سپتامبر هرگز تخیله و انتقام عینی و مشخص و فوری هم در قالب حمله به افغانستان و ژاپن نداشت. ترامپ هرگز گمان نمیکرد حشد شعبی دقیقا انگشت انتقامش را روی حساسترین نقطه روح آمریکا بگذارد. حالا اگر ترامپ به حشد پاسخ ندهد مثل کارتر باعث تحقیر آمریکا شده و اگر جواب بدهد در زمین رزمندگانی بازی کرده که اگرچه در چند ماه پیش در جنگ نرم گوشه رینگ افتاده بودند اما اساتید بدون ترس جنگ سخت و آماده پرداخت هزینههایش هستند. ترامپ اگر چنین واکنشی را پیش بینی میکرد هرگز به حشد حمله نمیکرد.
آقای رییس جمهور!
شرایط جنگی به این میگویند که بیست و چهار ساعت بعد از حمله آمریکا و تهدید و خط و نشان کشیدنهای ترامپ و پمپئو چنان سیلی محکمی به ترامپ بزنی که باورش برایش سخت باشد.
نه اینکه دو سال معیشت اولیه هشتاد و پنج میلیون ایرانی و نان شبشان را هم به امید واهی گرفتن یک عکس با ترامپ گره بزنی.
صفحه توییت علی علیزده
https://twitter.com/Jedaaal/status/1211961068806955008?s=20
کانال علی علیزاده @jedaall