مذاکره و ضد مذاکره
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، تجاهل می کنند و عوام را به اشتباه می اندازند. خطاب به منتقدان می گویند "قبلا مذاکره را بد و حرام می دانستید، اما حالا که دولت خودشان سر کار آمده، مذاکره می کنید".
🔹اولا مذاکره، ابزار دیپلماسی و ادامه اقتدار ملی در سیاست خارجی برای کاهش هزینه ها، رفع موانع و افزایش موفقیت هاست. مذاکره مثل چاقویی است که هم می توان جراحی سودمند با آن انجام داد، هم از خود دفاع کرد و خصم را تاراند؛ و هم خودزنی کرد!
🔹داروست، اگر به جا استفاده شود؛ و سمّ قاتل است، اگر شامل سوء مصرف، یا Overdose شود.
🔹ثانیا منحصر کردن مذاکره به آمریکا یا انگلیس و فرانسه، ضد مذاکره است. از آن سمّی تر، موکول کردن همه مدیریت داخلی و مسئولیت های اجرایی به مذاکره است؛ اتفاق غلطی که در هشت سال گذشته رخ داد و به مصائب بزرگ اقتصادی دامن زد.
🔹این که با کدام دولت ها و چرا مذاکره کنیم یا نکنیم، یک بحث است، اما مدیریت دستگاه های دولتی را تعطیل کردن و همه مسئولیت ها را به مذاکرات فرسایشی موکول کردن و حوالت دادن، بحثی جداگانه در تراز دشمنی با خرد و تجربه است.
🔹همین روزها که مدعیان اعتدال و اصلاحات مجددا در حال گره زدن همه مسائل کشور به مذاکره هستند، مشاور روحانی توییت زده: "اجازه دهید کار کشور پیش برود. لطفا این طرف هو نکند و آنطرف هم جار نزند. زندگی ملت گرهخورده و مهم نیست که به دست چه کسی باز شود. مهم نیست که برداشتن قدم نهایی به اسم چه کسی تمام شود. اسمها مهم نیست چرا که همه مسئولان و همه دولتها خادم یک ملت هستند".
🔹هنوز هم اصرار دارند باز شدن گره های ملت را به یک تصمیم (مذاکره با آمریکا) گره بزنند و حال آن که با همین فضا سازی فریبنده، کشور و ملت را گرفتار مشکلات بی سابقه کردند.
🔹از نامه امیر مومنان (ع) به ابوموسی اشعری است که فرمود "أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا #بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربهء داده شده به او، محروم بماند". (نامه ۷۸ نهج البلاغه)
🔹مذاکره یا عدم مذاکره با اروپا و آمریکا، آن قدر دغدغه و نگرانی ندارد، که معرکه گیری تحریفگران. مصیبت واقعی، جماعتی هستند که با حوالت دادن آدرس حل همه مشکلات به مذاکره با آمریکا:
🔻در انتخابات متعدد عوام فریبی کردند و منافع ملی را نردبان جاه طلبی خود قرار دادند؛
🔻برای مدیران کم کار حاشیه امنیت ساختند تا هر قصور و تقصیر و بی تدبیری یا سوء تدبیر خود را توجیه کنند؛
🔻با نیازمند و مستاصل نمایی کشور، مذاکره را پیشاپیش، به ضرر ایران مغلوبه کردند (چنان که آمریکا توانست در برجام، امتیازات هنگفت بگیرد، اما تعهدات خود را زیر پا بگذارد و تحریم ها را دو برابر پیش از توافق کند)؛
🔻حالا هم به همان رویکرد تضعیف کننده اقتدار کشور اصرار می ورزند.
@IMANI_mohammad
.
🔹نامه امیر مومنان (ع) به ابوموسی اشعری:
♦️"أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا #بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربهء داده شده به او، محروم بماند".
🔹نامه ۷۸ نهج البلاغه
@IMANI_mohammad
فرسایش بیشتر حقوق ایران
عایدی مذاکره دوباره با آمریکا -۱
🔹مذاکره به خودی خود، حرمت و حلّیت ندارد. یک ابزار است است که بسته به زمان و مکان و موضوع و معنا و فرجام آن، "خردمندانه یا بیخردانه"، "مشروع یا نا مشروع"، و عزتمندانه یا به دور از عزت" می شود.
♦️مذاکره کنندگان ما از سال 92 تا 94 -با وجود درس های چند بار مذاکره در گذشته- پای میز مذاکره با آمریکا رفتند، با مقامات آمریکایی پیاده روی کردند، عکس نوه های خود را به هم نشان دادند، پذیرای همدردی آنها هنگام فوت مادر حسین فریدون شدند، اوباما را بسیار مودب معرفی کردند، گفتند امضای کری تضمین است و امکان ندارد آمریکا تعهدش را زیر پا بگذارد، از خجالت صاحب نظران منتقد در آمدند، و... بالاخره، برجام را به شکل نامتوازن نوشتند و اجرا کردند.
🔹وعده چندین باره آقای روحانی، "لغو و نه تعلیق همه تحریم ها، از روز اجرای برجام" بود؛ اما درست فردای انجام تعهدات ایران، دبّه کردن های آمریکا و افزایش حجم تحریم ها در همان دولت نیرنگ باز دموکرات ها آغاز شد. تحریم های آیسا و سیسادا، و ریل گذاری کاتسا، و تحریم های ویزایی.
♦️کار به جایی رسید که در دوره شیدایی و اعتماد مطلق برخی دولتمردان ما به آمریکا، دولت اوباما، نماینده منصوب آقای روحانی برای نمایندگی سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور) را #تروریست خواند و ویزا صادر نکرد! پس از آن دوره نیز، هم خباثت دولت ترامپ و بایدن را دیدیم که حاضر نشدند به تعهد دولت وقت آمریکا عمل کنند.
🔹ما به قدر کفایت و اتمام حجت، با آمریکا مذاکره کرده ایم. در این پنج سال هم انواع واسطه های آمریکا آمدند و رفتند، بی آن که حتی یکی شان حامل پیام پشیمانی، عذرخواهی، حسن نیت، یا حتی وعده جبران عهدشکنی باشد.
♦️ما امروز به مراتب قوی تر از هفت- هشت سال یا حتی دو- سه سال قبل هستیم و آمریکا، چه از نظر توانمندی و چه از نظر مشروعیت حقوقی (عهد شکنی)، در موضع پایین تری قرار دارد. آمریکا هرگز در طول تاریخ خود مانند امروز، گرفتار بحران های تو در توی خارجی و داخلی و دولت ناتوان نبوده است.
🔹مقاومت دو سال گذشته ایران، در حال جواب دادن است. حقوق ما در برجام و فراتر از آن، چیزی نیست که قابل مذاکره (به مفهوم چانه زنی و تنازل/ و نه چیدن مکانیسم های اجرایی) باشد. به قدر کافی در آن دو سال، و هشت دور اخیر (از فروردین تا دی ماه امسال) مذاکره انجام گرفته است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
.
اینستکس تون خوب شد؟!
🔹سایت حق العمل کار و غربگرا نوشته "در حالیکه اصولگرایان، دولت ایران را از صادرات گاز به اروپا و رقابت با روسها بازداشته و میدارند؛ آمریکا با قطر برای تامین گاز اروپا و جایگزینی آن با روسیه وارد مذاکرات جدی شد تا در صورت قطع صادرات گاز روسیه به اروپا، گاز اروپا از طریق منابع این کشور تامین شود".
♦️آیا اروپا اختیار دارد تا وارد مذاکرات گازی با ایران و تامین نیاز خود شود؟ چرا واردات نفت از ایران را متوقف کرد و نخواست مانند چین، با ایران تجارت کند؟
🔹آیا اتحادیه اروپا و تروئیکای آن، همان ها نیستند که وقتی که آمریکا تعهداتش را زیر پا گذاشت، آنها هم با خباثت آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران همراهی کردند؟
♦️طرف اروپایی با طفره از تعهدات برجامی، چند سال وقت ایران را در مذاکرات گرفت، با این وعده که کانال SPV یا اینستکس راه اندازی می کند و نکرد.
🔹آیا به یاد نمی آورند که اروپا برای معطل نگه داشتن ایران، دو سال وعده می داد پول نفت فروخته شده ایران به دیگر کشورها را دریافت کند و در ازای آن غذا و دارو به بفروشد، اما همان وعده مسخره را هم انجام نداد؟! خیانت که شاخ و دم ندارد!
@IMANI_mohammad
تشخیص به شیوه کارتر و بگین!
🔹"احمد -ز"عضو گروهک ورشکسته موسوم به "ملی مذهبی"، به دروغ و غلط نوشته: "رهبری 19 دی مجوز مذاکره مستقیمِ مقامهای جمهوری اسلامی با آمریکا را صادر کرد و اگر کیهان و همراهانش بخواهند با همین دست فرمانِ کنونی ادامه دهند، قاعدتاً باید به زودی در جایگاه اپوزیسیون دولت و بلکه نظام قرار گیرند".
🔹اوایل انقلاب، جیمی کارتر رئیسجمهور آمریکا مدعی شده بود "اقدامات جمهوری اسلامی در تضاد با دین اسلام و خلاف مصالح است".
🔹حضرت امام(ره) در پاسخ به مطایبه فرمودند:
♦️«من فکر میکردم که اسلامشناسی [چیست.] قبلا یک مقالهای کسی مینوشت، میشد اسلامشناس؛ چند تا مقاله در روزنامه، در یک جا مینوشت، میشد اسلامشناس؛ گاهی یک کسی یک تاریخی مینوشت، میشد اسلامشناس، بعد کتابسوزی هم میکرد؛ مثل (احمد) کسروی، بلکه دعوی نبوت هم میکرد.
♦️اسلامشناسی تقریبا رو به تورم است. خوب، صدام هم اسلامشناس شده است! آقای (انور) سادات هم جزو اسلامشناسهاست که تشخیص میدهد که فلان امر موافق اسلام است، موافق اسلام نیست!
♦️اخیرا آقای کارتر هم جزو اسلامشناسهاست! در یک جلسهای که مسافرت کرده است، گفته است این کارهایی که در ایران، فلان میکند این موافق اسلام نیست! خوب معلوم شد که ما اسلامشناس داریم که به ابعاد اسلامشناسی اضافه میشود! فردا (مناخیم) بگین [نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی] هم اسلامشناس میشود و یا شده! هی میگویند: موافق اسلام نیست».
🔹حالا حکایت تشخیص یک گروهکی ورشکسته، درباره رابطه روزنامه کیهان با دولت و نظام است.😄
@IMANI_mohammad
دهليز 1034 - آخرين اميد براي نجات.mp3
3.32M
🔊آخرین امید برای نجات
🔹مروری بر مفاسد دربار رژیم دیکتاتوری پهلوی
🖊گروه تاریخ
📝برخلاف آنچه شاه متوهم پهلوی و هواداران سلطنتطلب او مطرح میکنند، آمریکاییها تا آخرین روزهای پایانی همه تلاش خود را برای حفظ تاج و تخت حکومت دستنشانده پهلوی انجام دادند. در همین راستا، در روز سیزدهم دی 1357 ژنرال «رابرت هایزر» معاون فرمانده نیروهای ارتش آمریکا در اروپا، مأموریت یافت با هدف تشویق فرماندهان ارتش شاه به حمایت از نخستوزیری بختیار و تلاش برای سرکوب انقلاب به تهران سفر کند. هایزر در حالی که در قسمت بار هواپیما پنهان شده بود، بدون اطلاع ...
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1034
@sswekly
نقد_روز_1034_نخبگان_نوظهور_و_بحران_روایت_ها.mp3
16.25M
🔊نخبگان نوظهور و بحران روایتها
🔹نقد روز
🖊حمزه عالمی - دکتری اندیشه سیاسی
📝کثرت و تضاد روایتها، واقعیّت بارز جوامع کنونی است. گسترش ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی که جوامع امروز را در وضعیّت شبکهای قرار داده، منجر به ظهور روایتهای گوناگون از یک واقعیّت شده است تا جایی که به تعبیر «ژان بودریار»، موجودیّت امر واقع با بحران مواجه شده و انسان عصر اطلاعات توانایی تشخیص واقعیّت از خیالات را ندارد. اگر با دیدگاه رادیکال بودریار کاملاً موافق نباشیم که تمامی واقعیّت را برساختی از روایتهای رسانهای میداند، اما در هر حال اعتقاد محکم او به این موضوع خود محصولی از غوغای روایتهای مختلف در دنیای غرب است، بهویژه اینکه این روایتها با منافع صاحبان برخی صنایع، همچون صنایع تسلیحاتی پیوند خورده و قلب واقعیّتها (تحریف) منبع قدرت و ثروت واقع شده است.
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1034
@sswekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا