🔴 رفتار خلاف شان روحانیت؛ برچسبی کلی و همهگیر!
🔹طلبه عدالتخواه، سیدمحمدمهدی #صدرالساداتی بعلت کامنت یکی از مخاطبینش در اینستاگرام خلع لباس شد! دادگاه ویژه روحانیت برای #حفظ_شان_روحانیت(!) این کار را کرده. اتهامی کلی که میتوان به همه کس زد!
غالباً حفظ شان روحانیت یعنی به عرصه انتقاد از مسئولین و مدیران و نهادها وارد نشوید!
🔸ممکن است بخشی از مطالب صدرالسادتی را تایید نکنیم یا به روش و برخی کنشهای وی انتقاد داشته باشیم که کاملاً طبیعی است. اما حکم خلع لباس یک روحانی فعال اجتماعی آن هم بدلیل کامنت یک مخاطب، بسیار خطرناک است و خطری برای فعالیتهای انقلابی و عدالتخواهانه روحانیون است! بارها از طلاب و روحانیت این را شنیدم.
🔹این سختگیری در استانها و شهرستانها به مراتب بیشتر از تهران و قم است. در شهرستانها، نقد یک طلبه به امام جمعه آن شهر، یعنی رفتاری خلاف شان روحانیت! بارها روی این عنوان روحانیونی را گرفتار کردهاند و آنان را به سکوت و انفعال کشاندهاند!
#داود_مدرسی_یان
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چندنکته درباره #علی_آقامحمدی و چند سؤال!
1⃣ اول؛ آقای علی آقامحمدی مبلغ هنگفتی (چندصد میلیون تومان، 10-12 سال پیش) از #مهآفرید_امیرخسروی دریافت میکند. نامش در پرونده اختلاس 3000میلیاردی میآید واحضار میشود. اما با این توجیه که پول را برای #کار_خیر گرفته بوده، با نظر دادگاه پول را بر میگرداند و خلاص میشود! آیا مه آفرید #کار_خیر هم میکرده؟! آیا این رویه، مجوز اخذ پول از مفسدان توسط اشخاص متنفذ در نظام نیست؟
🔸ایشان چه مسئولیتی یا چه خیریه ای داشته و برای چه کاری این مبلغ را گرفته بود؟ اگر برای کار خیر به مصرف رسید چرا و چگونه مبلغ کلان را پس داده؟ براستی، مهآفرید با چه نیتی و در قبال چه کاری این مبلغ را به آقامحمدی داده بود؟ آیا مهآفرید عشقی پول توزیع میکرد؟ آیا همه مدیران مجازند از ابرسرمایه داران مفسد پول بگیرند؟ چرا برخورد قاطعی با وی انجام نشده؟ تاکنون از چند سرمایهدار برای "کار خیر" اینجوری پول گرفته است؟
2⃣ دوم؛ رسانه ها، آقامحمدی را رئیس یا عضو کارگروه اقتصاد دفتر رهبری معرفی می کنند؛ از طرفی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. در دولت سابق با حکم اسحاق جهانگیری، بهمراه بیژن زنگنه بعنوان نماینده «ستاد اقتصاد مقاومتی دولت» در عقد قراردادهای IPC نفت حضور مستمر داشته است.
🔹تصویر علی آقامحمدی در کنار زنگنه در مراسم عقد قرارداد با توتال بصورت گسترده در رسانه های دولت سابق منتشر شد و این تحلیل در اذهان عمومی جا افتاد که آقامحمدی از طرف رهبری در این قراردادها حضور دارد پس منتقدین و تندروها دیگر حرف نزنند و نقد نکنند! با این حربه راه برای دولت باز شد!
🔸این رویه یعنی هزینه از جانب دفتر رهبری و یا رهبر انقلاب، برای تبلیغ این موضوع که قراردادها مورد تایید دفتر و یا شخص رهبر انقلاب است، در موضوع برجام هم بارها و بارها از سوی مذاکره کنندگان و دولتمردان و رئیس مجلس به کار گرفته شد. در حالیکه آقامحمدی نماینده رسمی دولت بود!
3⃣ سوم؛ یکی از ضربات جدی آقامحمدی به مردم، ماجرای تشویق مردم به #بورس است. جمله معروف وی این است: «ذکر مصیبت خوان ها در بورس باید کنار بروند، فعلاً ایام شادی ملت است! مردم به این آدمای منفی توجه نکنند.» این حرف بطور گستردهای در رسانهها منتشر و موجب هجوم بخشهایی از مردم به بورس شد!
🔹تشویق مردم به چاه ویل #بورس، باز به نام رهبری تعبیر شد و برخی رسانه ها می گفتند نظر نظام و رهبر انقلاب همین است که مردم به بورس بروند! حالا که قریب 18، 19 ماه، وضعیت بورس خونی است، خبری از #آقامحمدی نیست و کسی حاضر نیست از وی بپرسد که شما چکاره بودی که آن حرفها را زدی؟
4⃣ چهارم؛ چندوقتیست ستادی با عنوان «ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور» در برخی رسانه ها مطرح شده و آقامحمدی هم مدعی است که رئیس این ستاد است. ابلاغیه ای از سوی رهبری یا ریاست جمهوری یا یک وزارتخانه ای برای این ستاد هم در رسانه ها موجود نیست که بدانیم ته این ستاد کجاست؟
5⃣ پنجم؛ اظهارنظر آقامحمدی درباره حذف #ارز_ترجیحی، هم واقعاً عجیب است! وی در مراسم تامین مالی زنجیرهای که در بانک مرکزی برگزار شد اعلام کرد که: «دولت از سال آینده ارز را تک نرخی خواهد کرد». قبل از آنکه یک مقام رسمی در دولت یا مجلس خبری بدهد وی رسماً این سیاست را اعلام می کند!
🔹ما که بالاخره متوجه مسئولیت اصلی جناب آقامحمدی نشدیم و نمیدانیم وظیفه و دایره اختیارات ایشان تا کجاست اما حالا خبر رسیده که جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس جمهور و هفت تن از وزرا در زمینه دخالت #علی_آقامحمدی در سیاستهای کلان اقتصادی تذکر دادهاند و خواستار عدم دخالت وی شدند!
🔸همچنین در روزهای گذشته جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به آقامحمدی از وی درخواست کرد که پاسخگوی مسئولیتهای خود باشد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 انتقاد حاج حسین شریعتمداری به اظهارات امیرعبداللهیان نابجای وزیر امور خارجه:
🔴 استقبال گسترده مقامات و محافل آمریکایی و پادوهای کاسهلیس داخلی آنها از اظهارات آقایان امیرعبداللهیان و شمخانی که در گزارش تیتر یک امروز کیهان به برخی از آنها اشاره شده است، به تنهایی و حتی بدون مراجعه به مستندات این یادداشت، به وضوح حاکی از آن است که برادران عزیزمان درپی آب به سوی سراب میروند! این اظهارات موجی از ابراز نگرانی در میان طیف گسترده نیروهای حزباللهی و پا بهرکاب انقلاب را نیز درپی داشته است و امید آنکه هرچه زودتر اظهارات نسنجیده خود را تصحیح کرده و شبهاتی که پدید آوردهاند را برطرف کنند و بالاخره به قول خواجه شیراز؛
دور است سر آب از این بادیه هش دار
تا غول بیابان نفریبد به سرابت!
🔻ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/235293
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اگر عقوبت توهین به #خاموشی، #خلع_لباس است. توهین های مکرر #حسن_روحانى با الفاظ رکیک به یک ملت و غارت سرمایه آنها چه عقوبتی دارد؟!
دستگاه قضایی خوب است تکلیف امثال روحانی، کروبی، خاتمی، عبدالله نوری، سروش محلاتی عاملان فتنه و توهین به دین و ارزش ها را مشخص کند.
#صدرالساداتی
📝 حجتالاسلام دکتر روانبخش
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دادگاه ویژه روحانیت؛ به نفع روحانیون یا تبعیض علیه روحانیون؟!
🔻چند سؤال ساده درباره دادگاه ویژه روحانیت!
🔹برخلاف دوستان که #دادگاه_ویژه_روحانیت را تبعیض علیه عموم مردم میدانند(که از جنبه ای شاید درست باشد) اما در واقعیت این دادگاه، تبعیض علیه عموم روحانیون است. نظر امام این بود که دادگاه ویژه روحانیت بصورت تخصصی بر حفاظت از نهاد روحانیت عمل کند و جلوی انحراف حوزه های علمیه و روحانیون گرفته شود. اما در عمل این دادگاه به محلی برای تبعیض علیه روحانیت تبدیل شده است.
🔸کسانی که سروکاری با دادسرا و دادگاه های عمومی و انقلاب داشته اند و از وضعیت دادگاه ویژه روحانیت مطلعند بر این نکته صحه می گذارند که رعایت حق و حقوق بدیهی افراد در دادگاه های عمومی و انقلاب خیلی بهتر و بیشتر صورت می گیرد تا دادگاه ویژه روحانیت!
🔻چندسؤال از مسئولین قوه قضائیه و دادگاه ویژه روحانیت مطرح است:
1️⃣ اول؛ در دادگاه های عمومی و انقلاب، انتخاب وکیل برای متهمین آزاد است. هر وکیلی از هر نقطه کشور. اما در دادگاه ویژه روحانیت، متهم فقط می تواند وکیلی انتخاب کند که اولاً روحانی باشد؛ ثانیاً ملبس باشد؛ ثالثاً مورد تأیید دادگاه باشد! متأسفانه ماده واحده ای در مجمع تشخیص تصویب شده که «دادگاه تعدادی از روحانیون صالح را به عنوان وکیل انتخاب می کند»؛ این تبصره برخلاف اصول کلی دادرسی است. چرا این محدودیت وجود دارد؟
🔹همین محدودیت عجیب باعث شده که فقط یک وکیل در چند استان مثل خوزستان و لرستان و ایلام و کهگیلویه برای طلاب و روحانیون باشد!
2️⃣ دوم؛ در دادسرا و دادگاه های عمومی؛ وکیل می تواند در تمامی مراحل دادرسی در کنار متهم حضور فیزیکی داشته باشد و حرف بزند؛ هم در کلانتری و آگاهی؛ هم در دادیاری و بازپرسی؛ هم در دادگاه. اما در دادگاه ویژه روحانیت، وکیل نمی تواند تا مرحله دادیاری حضور فیزیکی داشته باشد اگر هم در دادیاری حضور پیدا کند حق حرف زدن ندارد! فقط می تواند لایحه بنویسد! این محدودیت کجای آیین نامه دادگاه ویژه آمده؟!
3️⃣ سوم؛ در دادسرا و دادگاه عمومی؛ حق نسخه برداری و کپی از پرونده برای شاکی و متهم فراهم است اما در دادگاه ویژه متهمین حق نسخه برداری و کپی از پرونده را ندارند! چرا؟! حتی به خود متهم و وکیل به زور اجازه مطالعه پرونده داده می شود. چرا؟
4️⃣ چهارم؛ از سال 1396 سامانه ثنا برای قوه قضائیه ایجاد شد و قرار شد تمام امور دادرسی؛ تشکیل پرونده؛ ابلاغ؛ صدور رأی و ... در سامانه ثنا انجام شود. در حال حاضر در دادگاه های عمومی این مراحل طی شده و حتی ارسال لایحه دفاعیه یا شکوائیه باید بصورت الکترونیکی و از طریق دفاتر قضایی انجام شود. اما در تبعیضی آشکار، امور دادگاه ویژه روحانیت در سامانه ثنا انجام نمی شود! نه ابلاغیه ها الکترونیکی برای افراد ارسال می شود نه حتی رأی بدوی و نهایی و قطعی!
🔹بسیار عجیب است چرا ابلاغ رأی در دادگاه ویژه روحانیت هنوز تلفنی است یا حضوری! و رأی بصورت مکتوب یا الکترونیکی به افراد ابلاغ نمی شود؟! چرا؟ چرا همانند دادسرا و دادگاه عمومی، روحانیون و طلاب حق ندارند آرایی که علیه آنهاست را بصورت مکتوب یا الکترونیکی داشته باشند؟!
5️⃣ پنجم؛ در دادسرا و دادگاه های عمومی برای پرونده های کیفری غالباً، اول ابلاغ صورت می گیرد اگر متهم بعد از چندبار ابلاغ حضور پیدا نکرد جلب می شود؛ اما در دادگاه ویژه روحانیت، جلب بدون ابلاغ صورت می گیرد؛ آن هم نه موضوعات امنیت ملی! بلکه برای اتهامات و جرائم کیفری نشر اکاذیب و ...! آیا این عدالت است؟
6️⃣ ششم؛ برخی از دادگاه های عمومی و انقلاب علنی برگزار می شود یا افرادی می توانند همراه شاکی یا متشاکی حضور پیدا کنند اما در دادگاه ویژه روحانیت همین هم وجود ندارد. چرا؟ طبق اصل 165 قانون اساسی دادگاهها باید علنی باشد. چرا به این اصل عمل نمی شود؟
🔹این ابهام وجود دارد که دادگاه ویژه روحانیت بیش از آنکه بدنبال حفظ شأن روحانیت باشد دنبال کنترل کردن و مهار کردن روحانیتی است که هزار سال علمدار قیام های آزادی خواهانه و عدالتخواهانه بوده است. امروز عموم روحانیون شیعه در استان ها و شهرها جرأت عرض اندام جلوی مدیران و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت ندارند شاید کسی آن را به سکولاریسم حوزوی و جدایی از سیاست تعبیر کند اما یک دلیل اصلی آن «دادگاه ویژه روحانیت» است که بدنبال مهار و کنترل روحانیت است.
🔸عموم روحانیونی چون هاشمی، خاتمی، کروبی، روحانی، آملی لاریجانی، ناطق نوری و ... که با عملکرد سیاسی و اقتصادی خود به دین و دیانت مردم ضربه زده اند و چقدر اهل فساد سیاسی و اقتصادی بوده اند و اطرافیانشان از قبل رانت به چه آلاف و الوفی رسیده اند آزاد و آزادند اما کافی است یک روحانی شهرستانی علیه ناکارآمدی ها و تبعیض ها حرفی بزند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو خواهش میکنم توجه کنند همه - ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو خواهش میکنم توجه کنند همه - ۱